You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πας διακοπές φέτος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Παιδιά πρέπει να αποφασίσουμε τελικά σε ποια κατηγορία ανήκουμε γιατί εγώ έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Στο thread με τα ρολόγια όλοι φοράμε Rolex, Omega, Tag teuer κτλ.
Στο thread με τα αυτοκίνητα όλοι οδηγάμε Mercedes, RX8, Audi, νομίζω ότι έχουμε στην παρέα μας και έναν που έχει SLR.
Στο thread με τα μασαζτσίδικα πάμε 2-3-4 φορές την εβδομάδα και ακουμπάμε 80 και 100 € για καλαμάκια και μπριζόλες
Στο thread με τα CT και τα CG ομοίως.
Στο thread με τα κοστούμια όλοι φοράμε Hugo Boss και Zegna, χώρια όσοι ράβουμε στους ακριβότερους ράφτες γιατί μας αρέσει το σένιο.
Ά ! και φυσικά στο thread με τα λεφτά που παίρνουμε όλοι μας είμαστε executives, account managers, financial analysts, IT directors, CTOs, CIOs κτλ.
Στον αντίποδα, όλοι θέλουμε να φύγουμε από αυτή τη σκατοχώρα, δεν γουστάρουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα (αλλά πάντα τους ίδιους ψηφίζουμε), δεν έχουμε λεφτά να πάμε διακοπές (γι΄ αυτό όλα τα καράβια για Κυκλάδες/ Δωδεκάνησα πηγαινοέρχονται με 100% πληρότητα) , κοροϊδεύουμε τις ελεεινήδες που θέλουν μεγάλο κουμπαρά για να μας κάτσουν (γι’ αυτό και βάζουμε 72 δόσεις για να πάρουμε RX8), στεναχωριόμαστε που καίγονται τα δάση, αλλά τρέχουμε να χτίσουμε στα καμένα και φυσικά κατηγορούμε όσους είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά όλοι μας προσπαθούμε να μπούμε στο δημόσιο.
Τελικά ανάλογα με το thread γράφουμε και τις αντίστοιχες μαλακίες...
Σωστός ο μπομπ ο μάστορας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εγω θα παω 1-2 φορες μεχρι το Νοβγκοροντ 180 χλμ.για 2-3 μερες.αν τωρα αυτο θεωρειται διακοπες τελος παντον!!!!παλια πηγαινα καθε βδομαδα για 2-3 μερες πορνοεκδρομες!!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Γιατι μπλεκεστε και γενικευετε!! Κανεις δεν ειπε οτι ΟΛΟΙ ειναι αφραγκοι ουτε οτι ΟΛΟΙ ειναι φραγκατοι!!! Αυτο που λεμε ειναι οτι στην Ελλαδα μεγαλώνει η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ!! Παντα υπηρχαν παρα πολυ πλουσιοι οπως και παρα πολλοι φτωχοι (αλλα ποιος τους γαμαει αυτους)!! Το θεμα ειναι οτι αρχιζουν πια και εχουν προβλημα -προς το παρον να ζησουν με ενα καλο επιπεδο ζωης αργοτερα ισως και επιβιωσης- αυτοι που ανηκουν σε αυτο που λεμε "μεση ταξη"!!
Η interνετικη γκρινια προερχεται απο ενα τμημα του ανωτερου 30% των Ελληνων που δεν βλέπει φως!! Ο φτωχος την ξερει την μοιρα του και δεν γκρινιαζει-και να ηθελε να γκρινιαξει που θα παει να γκρινιαξει;
Εγω πιστευω οτι απο παντα διακοπες εκανε το 50% των Ελληνων-τωρα το 50% θα γινει 30% αυριο 20% και μετα 10% !!
YG οσο για το 100% πληροτητα δεν εχει νοημα αφου αναλογα με τη ζητηση καθοριζονται τα δρομολόγια!!
πες τα ρε αρχηγε,σωστοτατος!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
Ευχαριστω μεγαλε......... το ξαναλεω οσοι πιστοιΚαλες διακοπές παλικάρι
καμ του δωθε.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.953
- Πόντοι
- 6.925
Φετος δεν εχει διακοπες λογω γεννητουριων, του χρονου και βλεπουμε πλεοναν ολα μας πανε καλα.
Με το καλό φίλε - πέρασα και γω Αυγουστο με ξενύχτια και ουα-ουα.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
παμε, γυρναμε, και ξανα. θεωρουνται διακοπες? η πραγματικοτητα ειναι οτι η ελλαδα ειναι πανακριβη πλεονΚαι οπως ειδα απο την ψηφοφορια οι περισσοτεροι θα πανε
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Επισκέπτης
Καλές διακοπές και από εμένα παίδες
Ίος από αύριο
Ίος από αύριο
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν κανετε και καμια ανταποκριση εσεις που ειστε εκτος εχει κοσμο εκει που ειστε????
η Αθηνα παντως εχει κοσμο απο οσο βλέπω!!
η Αθηνα παντως εχει κοσμο απο οσο βλέπω!!
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
λεω να κατηφορισω προς κρητη για κανα 10ημερο για αρχη... εχει κανεις να προτηνει παραλιες και μερη για μασα με καλο φαγακι?? χανια-ρεθυμνο.. ευχαριστω και καλες διακοπες σε ολους...
Το δικό μου -με πολλές προσδοκίες- getaway, ξεκινάει σε μερικές ώρες.
Καλό κουράγιο σε όσους μένουν πίσω και ειδικά σε όσους δε θα μπορέσουν να πάνε κάπου.
Η πόλη, κωλολέει από τώρα και για 15 μέρες. Enjoy.
Τα λέμε σε λίγες μέρες κωλοπαίδια (κι ας μη γνωρίζω κανέναν σας).
Καλό κουράγιο σε όσους μένουν πίσω και ειδικά σε όσους δε θα μπορέσουν να πάνε κάπου.
Η πόλη, κωλολέει από τώρα και για 15 μέρες. Enjoy.
Τα λέμε σε λίγες μέρες κωλοπαίδια (κι ας μη γνωρίζω κανέναν σας).