Σωστη η σημείωση....μεγάλη μου παράληψη..μόλις μπήκε...μπουαχαχαχατρελέ μου φίλε να βάλεις και σαν επιλογή διακοπές που σας τα πληρώνουν ολα γιατι αλλοιώς δεν εμπίπτω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα πας διακοπές φέτος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σωστη η σημείωση....μεγάλη μου παράληψη..μόλις μπήκε...μπουαχαχαχα
Εξαλλου και σε άντρες μπορεί να τους τα πληρώνουν ολα....χεχεχεχχ
τρελέ μου φίλε να βάλεις και σαν επιλογή διακοπές που σας τα πληρώνουν ολα γιατι αλλοιώς δεν εμπίπτω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
σιγα ρε γκομεναρα..
εχω και κοτεροΕξαλλου και σε άντρες μπορεί να τους τα πληρώνουν ολα....χεχεχεχχ
Επισκέπτης
σιγα ρε γκομεναρα..
Ρε συ εννοούσα ότι με πληρώνουν για να μην πάω μαζί τους... μην συγχίζεσαι...χαχαχαχαχαχαχαχ
Παιδιά πρέπει να αποφασίσουμε τελικά σε ποια κατηγορία ανήκουμε γιατί εγώ έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Στο thread με τα ρολόγια όλοι φοράμε Rolex, Omega, Tag teuer κτλ.
Στο thread με τα αυτοκίνητα όλοι οδηγάμε Mercedes, RX8, Audi, νομίζω ότι έχουμε στην παρέα μας και έναν που έχει SLR.
Στο thread με τα μασαζτσίδικα πάμε 2-3-4 φορές την εβδομάδα και ακουμπάμε 80 και 100 € για καλαμάκια και μπριζόλες
Στο thread με τα CT και τα CG ομοίως.
Στο thread με τα κοστούμια όλοι φοράμε Hugo Boss και Zegna, χώρια όσοι ράβουμε στους ακριβότερους ράφτες γιατί μας αρέσει το σένιο.
Ά ! και φυσικά στο thread με τα λεφτά που παίρνουμε όλοι μας είμαστε executives, account managers, financial analysts, IT directors, CTOs, CIOs κτλ.
Στον αντίποδα, όλοι θέλουμε να φύγουμε από αυτή τη σκατοχώρα, δεν γουστάρουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα (αλλά πάντα τους ίδιους ψηφίζουμε), δεν έχουμε λεφτά να πάμε διακοπές (γι΄ αυτό όλα τα καράβια για Κυκλάδες/ Δωδεκάνησα πηγαινοέρχονται με 100% πληρότητα) , κοροϊδεύουμε τις ελεεινήδες που θέλουν μεγάλο κουμπαρά για να μας κάτσουν (γι’ αυτό και βάζουμε 72 δόσεις για να πάρουμε RX8), στεναχωριόμαστε που καίγονται τα δάση, αλλά τρέχουμε να χτίσουμε στα καμένα και φυσικά κατηγορούμε όσους είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά όλοι μας προσπαθούμε να μπούμε στο δημόσιο.
Τελικά ανάλογα με το thread γράφουμε και τις αντίστοιχες μαλακίες...
Στο thread με τα αυτοκίνητα όλοι οδηγάμε Mercedes, RX8, Audi, νομίζω ότι έχουμε στην παρέα μας και έναν που έχει SLR.
Στο thread με τα μασαζτσίδικα πάμε 2-3-4 φορές την εβδομάδα και ακουμπάμε 80 και 100 € για καλαμάκια και μπριζόλες
Στο thread με τα κοστούμια όλοι φοράμε Hugo Boss και Zegna, χώρια όσοι ράβουμε στους ακριβότερους ράφτες γιατί μας αρέσει το σένιο.
Ά ! και φυσικά στο thread με τα λεφτά που παίρνουμε όλοι μας είμαστε executives, account managers, financial analysts, IT directors, CTOs, CIOs κτλ.
Στον αντίποδα, όλοι θέλουμε να φύγουμε από αυτή τη σκατοχώρα, δεν γουστάρουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα (αλλά πάντα τους ίδιους ψηφίζουμε), δεν έχουμε λεφτά να πάμε διακοπές (γι΄ αυτό όλα τα καράβια για Κυκλάδες/ Δωδεκάνησα πηγαινοέρχονται με 100% πληρότητα) , κοροϊδεύουμε τις ελεεινήδες που θέλουν μεγάλο κουμπαρά για να μας κάτσουν (γι’ αυτό και βάζουμε 72 δόσεις για να πάρουμε RX8), στεναχωριόμαστε που καίγονται τα δάση, αλλά τρέχουμε να χτίσουμε στα καμένα και φυσικά κατηγορούμε όσους είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά όλοι μας προσπαθούμε να μπούμε στο δημόσιο.
Παιδιά πρέπει να αποφασίσουμε τελικά σε ποια κατηγορία ανήκουμε γιατί εγώ έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Χώσε παίχτη, χώσε
Φίλε, νομίζω ότι η ανωνυμία και γενικότερα, το περιβάλλον του Διαδικτύου προκαλεί την εξής "μετάθεση": Από το "ποιοι είμαστε" γινόμαστε "ποιοι θέλουμε να είμαστε". Γι' αυτό συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις. Καμιά φορά όμως, αν δοθεί η κατάλληλη αφορμή, όπως εδώ π.χ., επανερχόμαστε στο "ποιοι είμαστε". ;)
Φίλε, νομίζω ότι η ανωνυμία και γενικότερα, το περιβάλλον του Διαδικτύου προκαλεί την εξής "μετάθεση": Από το "ποιοι είμαστε" γινόμαστε "ποιοι θέλουμε να είμαστε". Γι' αυτό συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις. Καμιά φορά όμως, αν δοθεί η κατάλληλη αφορμή, όπως εδώ π.χ., επανερχόμαστε στο "ποιοι είμαστε". ;)
Σωστό αυτό που λές !
Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
Σίγουρα όμως υπάρχουν και τα δεδομένα:
Δεν μπορεί να μην έχουμε λεφτά για διακοπές και όλα τα πλοία να φεύγουν με 100% πληρότητα !
Και με το κόστος πήγαινε-έλα σε ένα Κυκλαδονήσι να φτάνει τα 300-400€. Και μην πώ για Δωδεκάνησα που μπορεί άνετα να φτάσει και τα 600-700€...
Ποιοι είναι όλοι αυτοί που πάνε διακοπές λοιπόν ???
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
801 801 802 802
Πιστέυω απάντησα
P.S. οι υπόλοιποι ειναι μηχανοδηγοί στον ΟΣΕ.
Πιστέυω απάντησα
Πολύ καλόοοοοοο!!!
801 801 802 802
Πιστέυω απάντησα
σωστος ο παιχτης. Ολοι ειναι με εορτοδανεια και διακοποδανεια αλλα καπως πρεπει να πανε διακοπες. Η οικονομια ειναι χαλια, η κριση τεραστια αλλα ευτυχως σε αυτη τη χωρα ρεει και αφθονο μαυρο χρημα και αυτο εξισοροπει λιγο τα πραγματα. Ολοι εχουν ενα μικρο η μεγαλο εισοδηματακι εξτρα περα απο τη βασικη δουλεια τους ή και αν δεν εχουν ψαχνουν μανιωδως τροπο για να βρουν.
Ποτε θα βγει κανενα μπριζολοδανειο για να τρεχουμε νυχθημερον στα μασαζ?
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Μην ακούς την προπαγάνδα...Αυτοί που βγάζουν πολλά λεφτά στον ΟΣΕ είναι τα (διορισμένα) στελέχη της διοίκησης με 15000-20000€/μήνα πιστωτικές χωρίς όριο και άλλες παροχές,και από έργο;Μηδέν στο πηλίκο!
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Για εμένα πάντως δεν έχει διακοπές ούτε και φέτος.Αν μπορέσω να πάω 3 ημέρες στο εξωτερικό το φθινόπωρο,θα είναι οι καλύτερες διακοπές για εμένα!
Σωστό αυτό που λές !
Δεν μπορεί να μην έχουμε λεφτά για διακοπές και όλα τα πλοία να φεύγουν με 100% πληρότητα !
Και με το κόστος πήγαινε-έλα σε ένα Κυκλαδονήσι να φτάνει τα 300-400€. Και μην πώ για Δωδεκάνησα που μπορεί άνετα να φτάσει και τα 600-700€...
Υπάρχουν και πολλοί που λόγω καταγωγής, έχουν σπίτια στα νησιά. Ένας γνωστός μου π.χ. είναι από την Τήνο, έχει σπίτι εκεί και φυσικά θα πάει. Τι δουλειά κάνει; Ήταν στο πρόγραμμα Stage, έπαιρνε 500 ευρώ το μήνα χωρίς ασφάλεια και τώρα είναι άνεργος. Παρόλαυτα θα πάει διακοπές και μάλιστα 1 ολόκληρο μήνα!
Είναι και τα δάνεια που έγραψε κάποιος συναγωνιστής και φυσικά, υπάρχουν πολλοί που έχουν την οικονομική δυνατότητα να πάνε λίγες ή περισσότερες μέρες κάπου.
Ισως θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το χρηματικό ποσόν που μπορούμε να ξοδέψουμε για τις αντίστοιχες μέρες διακοπών... αφού π.χ. μπορεί κάποιος να πάει φιλοξενούμενος σε κάποιο φιλικό-συγγενικό σπίτι και να κάνει μια βδομάδα ή ένα μήνα διακοπές με ελάχιστα έξοδα...
Η πλήρης απάντηση δηλαδή, νομίζω θα ήταν π.χ.: 10 μέρες / 1500 ευρώ
Η πλήρης απάντηση δηλαδή, νομίζω θα ήταν π.χ.: 10 μέρες / 1500 ευρώ
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα αστο...εκει ειναι που θα ξεφυγει το εργο.....θα πεσει πολυ γελιο!Ισως θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το χρηματικό ποσόν που μπορούμε να ξοδέψουμε για τις αντίστοιχες μέρες διακοπών... αφού π.χ. μπορεί κάποιος να πάει φιλοξενούμενος σε κάποιο φιλικό-συγγενικό σπίτι και να κάνει μια βδομάδα ή ένα μήνα διακοπές με ελάχιστα έξοδα...
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σωστό αυτό που λές !
Γιατι μπλεκεστε και γενικευετε!! Κανεις δεν ειπε οτι ΟΛΟΙ ειναι αφραγκοι ουτε οτι ΟΛΟΙ ειναι φραγκατοι!!! Αυτο που λεμε ειναι οτι στην Ελλαδα μεγαλώνει η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ!! Παντα υπηρχαν παρα πολυ πλουσιοι οπως και παρα πολλοι φτωχοι (αλλα ποιος τους γαμαει αυτους)!! Το θεμα ειναι οτι αρχιζουν πια και εχουν προβλημα -προς το παρον να ζησουν με ενα καλο επιπεδο ζωης αργοτερα ισως και επιβιωσης- αυτοι που ανηκουν σε αυτο που λεμε "μεση ταξη"!!
Η interνετικη γκρινια προερχεται απο ενα τμημα του ανωτερου 30% των Ελληνων που δεν βλέπει φως!! Ο φτωχος την ξερει την μοιρα του και δεν γκρινιαζει-και να ηθελε να γκρινιαξει που θα παει να γκρινιαξει;
Εγω πιστευω οτι απο παντα διακοπες εκανε το 50% των Ελληνων-τωρα το 50% θα γινει 30% αυριο 20% και μετα 10% !!
YG οσο για το 100% πληροτητα δεν εχει νοημα αφου αναλογα με τη ζητηση καθοριζονται τα δρομολόγια!!
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Eγω βεβαια δε θα παω οπως και ενας δυο ακομα.
Παντως στην Ελλαδα οι πιο πολλοι εχουν το εξοχικο τους και ετσι........
Παντως στην Ελλαδα οι πιο πολλοι εχουν το εξοχικο τους και ετσι........