Νέα

Θα πας διακοπές φέτος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα πας διακοπές φέτος;

• Θα πάω κανένα διήμερο/α

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θα πάω κανονικές διακοπές (7,15, 25 ημέρες και άνετα)

• No money No honey..ούτε μέχρι τα διόδια φέτος..

• Ενα αρχίδι και ενα μύδι..και είναι η 2η,3η,4η... χρονιά που δεν..

• Θα πάω αλλά σε σπίτι χωρίς χρέωση (συγγενικό,φιλικό,εξοχικό )

• Είμαι τρελόμουνο..και μου τα πληρώνουν ΟΛΑ !!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σκατά.Εγώ μπορεί να πάω Κρήτη στα Χανιά στο χωριό της δικιάς μου.Όμως όχι για πολύ μιας και δε γουστάρω να με φιλοξενούν.Αλλά παλιά είχα χρόνια να κάνω διακοπές.Και αν δεν έχεις αυτοκίνητο το να απς σε παραλία στης Αττική είναι Οδύσσεια.Άσε που όλοι οι Αλβανοί πάνε και χαλιέσαι να βλέπεις κάτι αγάμητους να δείχνουν και να κάνουν σχόλια για τάχα γκοεμνάρες.Έλεος.Πέρα από την ταρίφα των 6 ευρώ που πρέπει να πληρώσεις στου ΕΟΤ για να μπεις λες και είναι δική τους η θάλασσα.
ase poy μυριζουν και τυριλα :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εγω θα παω διακοπες φετος
στο χωριο στην μαμα μου
:2funny: :2funny: :2funny:

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τα 14 Τρελλόμουνα μπορούν να μου στειλουν ενα PM για κάνουν τζάμπα διακοπές και φέτος ;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Είδα το μεσημέρι την εκπομπή της Στεφανίδου που έλεγε για φθηνές διακοπές σε Κεφαλλονιά-Μύκονο :jerking: :jerking:.Ήτανε τώρα 2 γκόμενες που και καλά θα ξόδευαν μόνο 250 ευρώ για μια βδομάδα στο κάθε νησί Μάιο μήνα.Το αποτέλεσμα όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιες ότι με αυτά τα λεφτά δεν πας πουθενά ούτε Μάιο μήνα.Τι διακοπές και μαλακίες,αφού έχουμε το φόρουμ,στ'αρχίδια μας :birdman: :2funny: :2funny:
Αμά σκεφτείς μόνο μεταφορικά θα πληρώνανε. Μετά πούτσα πούτσα θα βγάζανε και τα υπολοιπα.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μετα απο μια συντομη εξερευνηση παροχων και τιμων κατεληξα οτι ειναι φθηνοτερο το εξωτερικο...

οποτε εξω, μπας και βαλουν μυαλο οι μεσα...

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
μετα απο μια συντομη εξερευνηση παροχων και τιμων κατεληξα οτι ειναι φθηνοτερο το εξωτερικο...

οποτε εξω, μπας και βαλουν μυαλο οι μεσα...

Ειδικά Ισπανία είναι super από τιμές αν εξαιρέσεις την Ibiza που ναι το πιο ακριβό καλοκαιρινό μέρος.Πόλεις όμως σαν τη Majorca είναι φοβερά καλοκαιρινά θέρετρα με χαμηλές τιμές και φτηνά αεροπορικά.Και Τουρκία όμως είναι μια χαρά.Καμια φορά ψήνομαι και το σκέφτομαι να πάω καμια Σμύρνη ή Bodrum αλλά είναι και το πατριωτικό ρε γαμώτο και δε θέλω να δλωσω λεφτά στους Τούρκους.

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
Διακοπες?Εδω τι διακοπή να κάνουμε από τι δουλεια?Θέλουμε και διακοπες.Εδω στον ιδιωτικο τομεα δεν ξερουμε τι θα μας κανουν με τις περικοπες προσωπικου και μισθου.Μαλλον ονειρο θα είναι φετος οι διακοπες αν και θα γουσταρα ενα ταξιδακι μεχρι Μηλο
URL]]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
να δείτε που το θρέντ το 2017 θα μετονομαστεί σε "πότε πήγατε τελευταία φορά διακοπές?το 2010 ή την περασμένη δεκαετία?"

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ειδικά Ισπανία είναι super από τιμές αν εξαιρέσεις την Ibiza που ναι το πιο ακριβό καλοκαιρινό μέρος.Πόλεις όμως σαν τη Majorca είναι φοβερά καλοκαιρινά θέρετρα με χαμηλές τιμές και φτηνά αεροπορικά.Και Τουρκία όμως είναι μια χαρά.Καμια φορά ψήνομαι και το σκέφτομαι να πάω καμια Σμύρνη ή [size=20pt]Bodrum[/size] αλλά είναι και το πατριωτικό ρε γαμώτο και δε θέλω να δλωσω λεφτά στους Τούρκους.
Ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!  Και φτηνα και σουπερ!!!!

Παω τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον για μια βδομαδα, και φετος εννοειτε οτι θα ξαναπαω.

Και δεν με πιανει και κανενα πατριωτικο απολυτως!!!!

Μου φερονται αψογα, και σεβονται τα λεφτα μου, οποτε τους σεβομαι και εγω με την σειρα μου.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!  Και φτηνα και σουπερ!!!!

Παω τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον για μια βδομαδα, και φετος εννοειτε οτι θα ξαναπαω.

Και δεν με πιανει και κανενα πατριωτικο απολυτως!!!!

Μου φερονται αψογα, και σεβονται τα λεφτα μου, οποτε τους σεβομαι και εγω με την σειρα μου.
εχουμε τιμες; :helpplea:

vavel84

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Κριτικές
36
Like
2
Πόντοι
11
να δείτε που το θρέντ το 2017 θα μετονομαστεί σε "πότε πήγατε τελευταία φορά διακοπές?το 2010 ή την περασμένη δεκαετία?"
Μη το γελα΄ς καθολου.Εχουμε να φαμε ενα  :zfuck: και μετα θα θελουμε και διακοπές.Διακοπές διαρκείας θα μας δωσουν.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πες μας και για τα δυο απο περιεργεια...φαι με ψαρι και δικλινο με πρωινο.....μεσο ορο....την μερα
Θα μεινεις σε πενταστερο σουπερ ξενοδοχειο με 50-70 ευρο, την στιγμη που εδω σε οποιοδηποτε νησι να πας σε τρυπα(δωματιο) σου ζητανε 60,70,80 ευρο...

Και στο φαι να υπολογισεις ενα 20-30% κατω απο οτι στην Ελλαδα, και εννοω Ελληνικο νησι ετσι... Γιατι το Μποντρουμ ειναι ενα πραγμα σαν η Μυκονο της Τουρκιας με οτι αυτο συνεπαγετε πανω στης τιμες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Θα μεινεις σε πενταστερο σουπερ ξενοδοχειο με 50-70 ευρο, την στιγμη που εδω σε οποιοδηποτε νησι να πας σε τρυπα(δωματιο) σου ζητανε 60,70,80 ευρο...

Και στο φαι να υπολογισεις ενα 20-30% κατω απο οτι στην Ελλαδα, και εννοω Ελληνικο νησι ετσι... Γιατι το Μποντρουμ ειναι ενα πραγμα σαν η Μυκονο της Τουρκιας με οτι αυτο συνεπαγετε πανω στης τιμες...
ωραια ακουγεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom