duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
Ωραίος ..... έμπαινε δυναμικά!
Δωσε τυπε ετσι σε θελω!!
ευχαριστω για την υποστηριξη κι εγω σας αγαπω
Ωραίος ..... έμπαινε δυναμικά!
Δωσε τυπε ετσι σε θελω!!
Αόρατο Χλωμό πρόσωπο
Η διαφωνία μου εστιάζεται σε αυτά που είπε το άλλο χλωμό πρόσωπο.
1) Όποιος κάνει καμάκι είναι ελεεινός.... (έλεος δλδ! ελπίζω να συμφωνούμε πως δεν έχουν έτσι τα πράγματα.
2) ΜΟΝΟ στις πουτάνες δίνουμε αξία (όπως προείπα την αξία δεν την δίνουμε εμείς την καθορίζουν αυτές και εμείς αγοράζουμε
3) Από 18 χρονών όλες οι κοπέλες υποχρεωτικά στα μπουρδέλα για να καταλάβουν την αξία τους. (Μη λέω πάλι τα ίδια περί αξιών) Αν η αξία μας ως άνθρωποι μετράται δηλαδή από τη σεξουαλικότητα μας, συγχωράτε με αλλα μάλλον τα δυτικά ήθη δεν ταιριάζουν στην Ινδιάνικη ιδιοσυγκρασία μου και στο σύστημα αξιών μου. ( Μη με ρωτήσετε ποιο είναι αυτό είναι άλλου Μάγου Ευαγγέλιο)
Όσο για το τελευταίο κομμάτι του πόστ σου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Ελπίζω και εσύ να είσαι σύμφωνος με όσα προανέφερα.
Κακός Ινδιάνος μίλησε........
ευχαριστω για την υποστηριξη κι εγω σας αγαπω
Τί απ'όλα αυτα θα κάνεις με μια πουτάνα? Γάμο συμφέροντος? Σχέση από έρωτα? Μάλλον δεν έπιασες το νόημα φίλτατο χλωμό πρόσωπο.... Η αξία του ανθρώπου δεν είναι υλιστική. Όσο και αν κάποιους τους βολεύει αυτή η εκδοχή.
"I am like God, and God like me. I am as large as God, He is as small as I. He cannot above me, nor I beneath Him be."
Silesius, 17th Century.
Για το άλλο χλωμό πρόσωπο τώρα που ρωτάει τα Λογιστικά του Έρωτα. Δεν ευθύνομαι εγώ που ο γάμος ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ. αν θε ς υπάρχει και η λύση του concubinage. Εκτός αυτού είναι και οφ τόπικ η κουβέντα αυτή.
... και τέλος πάντων πολύ δεν το κουράζουμε το θέμα;
Τόσο περίεργο είναι δηλαδή να έχει κάποιος μια κανονική ευτυχισμένη ζωή με την γυναικούλα και τα παιδάκια του και να ρίχνει που και που ένα μανίκι σε μία πόρνη/cg/στριπτιζού/ct;
...ετσι για να αλλάζει το μενού δλδ...
Νομίζω οτι υπάρχουν πολύ πιο καταδικαστέες συμπεριφορές.
Ο αναμάρτητος να ρίξει πρώτος την πέτρα παρακαλώ.
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;
Θυμίζει πολύ Νιτσεϊκή φιλοσοφία το όλο σκεπτικό σου Picker και σε σε μεγάλο βαθμό συμφωνώ μαζί σου.
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;
Κοίτα να δεις, το να κυνηγάς γυναίκες σημαίνει ως έναν βαθμό συμμετοχή σε μη ενδιαφέροντα, δικά τους τους ενδιαφέροντα και υποτίμηση των δικών σου με σκοπό να μπεις στο μουνί τους.καποιου τα κοκαλακια θα τριζουν....
Δε διαφωνώ με όλα όσα λές, μια ερώτηση .... τις πουτάνες δεν τις πληρώνουμε ? δεν αγοράζουμε το προϊόν τους ? δεν τους δίνουμε έτσι αξία ? δεν ανεβάζουμε έτσι την αξία του μουν... ?Ελειπα στη δουλεια μου και γι' αυτο δεν απαντησα.
Θα πω κατι για να τελειωνουμε: Η πραγματικη ψυχικη ικανοποιηση για τον αντρα ερχεται οταν νιωσει πραγματικα αυταρκης, οταν μπορει να καλυπτει τη σεξουαλικη του αναγκη χωρις να το κανει μονος του αλλα και χωρις να αναγκαζεται να δινει αξια στην καθε σκατοκαριολα ελπιζοντας οτι ισως του κανει τη χαρη και του κατσει. Οι πουτανες οδηγουν τον αντρα που πραγματικα θελει στην πραγματικη ψυχικη ικανοποιηση. Ειπε καποιος προηγουμενως οτι ο αντρας ειναι απο τη φυση του κυνηγος οπως ολα τα αρσενικα ζωα. Αυτο που γινεται στους ανθρωπους δεν ειναι κυνηγι ομως, ειναι υποβιβασμος της προσωπικοτητας του αντρα και ικεσια προς την καθ' ολα τ' αλλα κατωτερη γυναικα. Αν δεν λυπαστε την αξιοπρεπεια σας τοτε ειστε οι ιδιοι για λυπηση. Οι πουτανες υπαρχουν για να εξασφαλιζουν την αξιοπρεπεια και υπερηφανεια του αντρα. Αν μαθεις να ζεις με τις πουτανες δε χρειαζεται να παρακαλας καμια γυναικα, γινεσαι αυταρκης χωρις να εισαι μαλακας.
Ολα τ' αλλα για συναισθηματα, ερωτες κτλ. ειναι κουραφεξαλα και μαλακιες. Αν δεν μπορειτε να ζειτε με τις πουτανες και εχετε αναγκη το ελεεινο και τρισαθλιο "καμακι" μηπως και σας κατσει καμια παλιοκαριολα τοτε πραγματικα εχετε τη λυπηση μου. Ειμαι 33 και σφυρηλατω εδω και αρκετα χρονια την προσωπικοτητα μου ωστε να μπορω σημερα να λεω οτι ειμαι πραγματικα υπερηφανος και αυταρκης. Εχω φιλους συνομηλικους που μετα απο χρονια που διαφωνουσαν μαζι μου ερχονται κι αυτοι σιγα-σιγα στα λογια μου. Αν εσεις γουσταρετε να γινεστε νουμερα, κοτες και λαμογια προκειμενου να αποκτησετε και να διατηρησετε μια σχεση με μια ηλιθια γκομενα, αυτο ειναι δικαιωμα σας. Αλλα δικαιωμα μου ειναι κι εμενα να πιστευω οτι δεν αξιζει να δινεις την παραμικρη αξια σε καμια γυναικα που δεν εισαι απολυτα σιγουρος οτι θα σου κατσει και οτι ειναι υποτιμητικο και ανανδρο να κοροιδευεις μια γυναικα για να μη σου φυγει. Αμα εισαι ΑΝΤΡΑΣ λες παντα την αληθεια και δεν φοβασαι τιποτα!
Δε διαφωνώ με όλα όσα λές, μια ερώτηση .... τις πουτάνες δεν τις πληρώνουμε ? δεν αγοράζουμε το προϊόν τους ? δεν τους δίνουμε έτσι αξία ? δεν ανεβάζουμε έτσι την αξία του μουν... ?
Διάβασα τα περισσότερα post από την αρχή αλλά αυτή η πρόταση τράβηξε την προσοχή μου!...Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!!...
Τι εγινε, εχουμε μεγαλες επιστροφες?α γεια σου!