Νέα

Θα Μπορούσες Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Αρχικά το να έχεις μια σχέση,(είτε γάμο,είτε οικογένεια) με μια γυναίκα ακούγετε υπέροχο.
Αλλά.... άντε βρες τα πραγματικά συναισθήματα, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την επικοινωνία,τους κοινούς στόχους, την κοινή προσπάθεια και την καλή ερωτική ζωή.Σίγουρα υπάρχει αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρότερο από 0,5%.Για να έχεις μια σχέση πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές και όχι στιγμιαίος συμβιβασμός αλλά μακροχρόνιος.Άντε εγώ είμαι έτοιμος να συμβιβαστώ στο 70% των θέλω μου.Εκείνη είναι? Και για πόσο καιρό θα είναι?Μια σχέση την βλέπω σαν επένδυση ζωής ψυχολογική, αισθηματική, ερωτική, οικονομική και θέλει και πολύ χρόνο. Κάνε λοιπόν την επενδυσούλα αυτή και στα μισά της διαδρομής να σου πει η τύπισα άντε γεια!!!
Δύσκολες εποχές για πρίγκιπες.Εκτός αν πας στην λογική του να κάνεις ότι θέλει για να μην σου πει το αντε γεια που εκεί γίνεσαι δούλος.
Από την άλλη οι πόρνες,τάνες :) Κοστίζουν στιγμιαία ακριβά αν πάς σε call girls ή city tours ενώ τα studio είναι πολύ πιο οικονομικά. Γαμάς μουνιά που δεν θα γάμαγες ποτέ ή αν τα γάμαγες θα έπρεπε να τα έψηνες 2χρόνια και να ξόδευες ΤΟ χρήμα.
Ξέρεις της υπηρεσίες που παρέχουν (δεν θα γυρίσει να σου πει αααα μην μου κάνεις το ένα μην το άλλο)όπως γνωρίζεις και πάνω κάτω το πόσο καλές είναι πριν ακόμα πας μέσω φίλων,γνωστών,forum.Αν είσαι ενημερωμένος καλά, τυχερός και ξέρεις να παίζεις μπαλίτσα θα περάσεις ζάχαρη. Βέβαια κινδυνεύεις από ασθένειες, κινδυνεύεις να μην σε μπαγλαρώσει κανένας, κυνδινεύεις να πάρεις μια πατσαβούρα και να την πληρώσεις ενώ έμεινες απογοητευμένος όπως και κινδυνεύεις να αποκτήσεις εθισμό σε αυτά τα κορμιά, υπηρεσίες  που με άλλο τρόπο πολύ δυσκολότερα θα είχες.
Εν κατακλείδι παν μέτρο άριστον! Καλές οι σχέσεις όταν υπάρχουν γιατί όταν δεν σου κάθετε μια καλή σχέση τι θα κάνεις? με το ζόρι θα πας να βάλεις το κεφάλι σου στον κουβά? Αλλά όταν δεν υπάρχουν και πάλι ζάχαρη μπορείς να περνάς μεγάλε!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και ξερεις γιατι ειμαι περηφανος? Γιατι αυτα που λεω εδω τα λεω ανετα και εξω και το αντιστροφο. Αυτη ειναι η μαγκια του να εισαι παντα ειλικρινης!  ;)

Ενω εσυ αλλα λες στη γκομενα σου, αλλα λες στους φιλους σου, αλλα λες στους γονεις σου, αλλα λες στα παιδια σου... Σκατοζωη και μεγαλο μπερδεμα λεμε!  :S

Αντε bye!  :-*
Χαλάρωσε Picker.

Είναι άσχημο να κοροιδεύεις και να λες ψέματα ναι.

Αλλά σκατοζωή και μπέρδεμα γιατί; Τι λες ρε; Είσαι σοβαρός;

Το να λες πάντα την αλήθεια και να είσαι πάντα ειλικρινής δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Δηλαδή αν π.χ. θεωρείς ότι μια φίλη σου είναι πολύ άσχημη θα γυρίσεις και θα της το πεις;

Έτσι απλά για να την πληγώσεις και να την μειώσεις;

Πρέπει να είναι πολύ σκατόψυχος κάποιος για να το κάνει αυτό.

Επίσης ούτε μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με τους πάντες.

Και γιατί δεν πρέπει αλλά και γιατί δεν υπάρχει λόγος.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ενας φτωχός Ινδιάνος είμαι που έχω μάθει όμως πως η αξία του ανθρώπου(τονίζω όπως βλέπεις το άνθρωπος χαζούλη γιατι αντρες γυναίκες ήμαστε όλοι άνθρωποι με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις) δεν μετριέται στο σεξ. Δεν ξέρω τί σημαίνει φεμινιστής γιατί εκτός των άλλων είμαι και αγράμματος Ινδιάνος...
Και όχι δεν είμαι λαμόγιο. Όταν έχω σκουος που με καλύπτει δεν ψάχνομαι για πουτανάκια. Όταν δεν έχω, ψάχνομαι. Αν πιστεύεις δε πως ο,τι λέω δεν το πιστεύω, αλλα το κάνω για να ρίξω γκόμενες από την μακρυνή τσιάπας σε ετούτο το σαιτ, τότε είσαι πιο χαζός απ'όσο αρχικά νόμιζα. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος με τον οποίο διαπληκτίζεσαι μάθε να ξεχωρίζεις το γαμήσι από τον έρωτα και το συναίσθημα.

"Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τί θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα"
Γκαμπριελ Γκαρσία Μάρκεζ

Κακός Ινδιάνος μίλησε.....
ο τζερονιμο ηταν καλος ινδιανος νομιζω Η οχι :think: :think:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μπα...όχι δεν άλλαξα γνώμη...όταν έρθει η ώρα του...θα το κάνω και αυτότο ηρωικό βήμα..

Εντάξει οι μικροι εδώ μέσα..επομενο να λένε δεν παντρεύομαι! δε θα ξενοπηδάω! δε θα απατώ τη γυναίκα μου!!!

Τα ακούω με την ίδια συγκατάβαση που ακούω τον καπνιστή "δε θα ξανακαπνίσω", το πρεζάκι που λεει "δε θα ξανακάνω μπάφο", το χοντρό "δε θα ξαναφάω molto"... ή τον συνταξιουχο "δε θα ξαναπαίξω ΚΙΝΟ"...

Τα μπουρδέλα...είναι ΕΞΑΡΤΗΣΗ... καλη ή κακή είναι!
Απο καποια ηλικία και μετά είναι ένας γλυκός συμβιβασμός... ή μια διέξοδος... ή δεν ξερω πως αλλιώς τα βαφτίζει ο καθένας μας για να δικαιολογήσουμε αυτό που όντως είναι... ΕΞΑΡΤΗΣΗ..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Ο φτωχός κακό Ινδιάνος λέει και τονίζει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με ίσες υποχρεώσεις και δικαιώματα.
Οι γράφοντες τα παραπάνω post λένε ότι η γυναίκα παίρνει τα μισά μετά το διαζύγιο, άσχετα σε πόσα έχει συνεισφέρει.
Και οι περισσότεροι εδώ δίνουμε χιλιάδες ευρώ στις γυναίκες για σεξ.

Κακές ινδιάνε ... που βλέπεις την ισότητα στις αξίες ?

Επισκέπτης
καποιοι εδω κανουν τους ηθικολογους.την πεσανε σε καποιον που εκανε τη ''μαλακια''να πει ειμαι παντρεμενος.ειμαοι σιγουρος οτι αυτοι που κριτηκαρουν ειναι ειτε παντρεμενοι ειτε εχουν σοβαρο δεσμο :jerking:καμια φορα η ειληκρινια δεν ειναι τοσο καλο να λεγετε.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλά μερικές γυναίκες γίνονται από μόνες τους αντικείμενα. Δεν γίνονται δηλαδή γάμοι συμφέροντος; Όλοι κάνουν σχέσεις και παντρεύονται από έρωτα ε; Άστο καλύτερα ..... Ζούμε σε μια πολύ υλιστική κοινωνία και για πολλούς ανθρώπους μετράνε κυρίως τα χρήματα.

Ωραία είναι όλα αυτά που λες ..... αλλά δεν ισχύουν πάντα. Είναι λίγο ρομαντικά (δυστυχώς).
Τί απ'όλα αυτα θα κάνεις με μια πουτάνα? Γάμο συμφέροντος? Σχέση από έρωτα? Μάλλον δεν έπιασες το νόημα φίλτατο χλωμό πρόσωπο.... Η αξία του ανθρώπου δεν είναι υλιστική. Όσο και αν κάποιους τους βολεύει αυτή η εκδοχή.
"I am like God, and God like me. I am as large as God, He is as small as I. He cannot above me, nor I beneath Him be."
Silesius, 17th Century.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γκαμπριελ Γκαρσία Μάρκεζ

Πολύ όμορφο. Ναι.

Αλλά αυτά είναι και τυχερά. Και μπορεί να μην είναι αμοιβαία πολλές φορές.

Δεν λέμε όμως απλά να γαμάς μια γυναίκα που σου αρέσει και έχεις σχέση.

Αλλά να είσαι πραγματικά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Ό,τι καλύτερο..... Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό όμως στη ζωή μας; Να ερωτευτούμε πραγματικά; 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν ξέρεις τι προβλήματα και τι συναισθηματικό φορτίο κουβαλάει ο καθένας...πρέπει να είσαι επιφυλακτικός πριν χαρακτηρίσεις..
Η ζωή σε κάνει να συμβιβάζεσαι...υποχωρείς..δεν εγκαταλείπεις..προσπαθείς να επιβιώσεις.
.ναικαι με μικρές αμαρτίες... Στο τέλος θα κριθείς..απο τον εαυτό σου, απο τους αλλους..απο το Θεό 9αν πιστεύεις)...

Μην είσαι απόλυτος..είναι άδικο..
:thumbsup: :thumbsup: :cool2:

Oσο για τις μικρες αμαρτιες το βρισκω σχετικο και στο χερι του καθενος να τις αποφυγει

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αρχικά το να έχεις μια σχέση,(είτε γάμο,είτε οικογένεια) με μια γυναίκα ακούγετε υπέροχο.
Αλλά.... άντε βρες τα πραγματικά συναισθήματα, την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την επικοινωνία,τους κοινούς στόχους, την κοινή προσπάθεια και την καλή ερωτική ζωή.Σίγουρα υπάρχει αλλά το ποσοστό επιτυχίας είναι μικρότερο από 0,5%.Για να έχεις μια σχέση πρέπει να υπάρχει συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές και όχι στιγμιαίος συμβιβασμός αλλά μακροχρόνιος.Άντε εγώ είμαι έτοιμος να συμβιβαστώ στο 70% των θέλω μου.Εκείνη είναι? Και για πόσο καιρό θα είναι?Μια σχέση την βλέπω σαν επένδυση ζωής ψυχολογική, αισθηματική, ερωτική, οικονομική και θέλει και πολύ χρόνο. Κάνε λοιπόν την επενδυσούλα αυτή και στα μισά της διαδρομής να σου πει η τύπισα άντε γεια!!!
Δύσκολες εποχές για πρίγκιπες.Εκτός αν πας στην λογική του να κάνεις ότι θέλει για να μην σου πει το αντε γεια που εκεί γίνεσαι δούλος.
Από την άλλη οι πόρνες,τάνες :) Κοστίζουν στιγμιαία ακριβά αν πάς σε call girls ή city tours ενώ τα studio είναι πολύ πιο οικονομικά. Γαμάς μουνιά που δεν θα γάμαγες ποτέ ή αν τα γάμαγες θα έπρεπε να τα έψηνες 2χρόνια και να ξόδευες ΤΟ χρήμα.
Ξέρεις της υπηρεσίες που παρέχουν (δεν θα γυρίσει να σου πει αααα μην μου κάνεις το ένα μην το άλλο)όπως γνωρίζεις και πάνω κάτω το πόσο καλές είναι πριν ακόμα πας μέσω φίλων,γνωστών,forum.Αν είσαι ενημερωμένος καλά, τυχερός και ξέρεις να παίζεις μπαλίτσα θα περάσεις ζάχαρη. Βέβαια κινδυνεύεις από ασθένειες, κινδυνεύεις να μην σε μπαγλαρώσει κανένας, κυνδινεύεις να πάρεις μια πατσαβούρα και να την πληρώσεις ενώ έμεινες απογοητευμένος όπως και κινδυνεύεις να αποκτήσεις εθισμό σε αυτά τα κορμιά, υπηρεσίες  που με άλλο τρόπο πολύ δυσκολότερα θα είχες.
Εν κατακλείδι παν μέτρο άριστον! Καλές οι σχέσεις όταν υπάρχουν γιατί όταν δεν σου κάθετε μια καλή σχέση τι θα κάνεις? με το ζόρι θα πας να βάλεις το κεφάλι σου στον κουβά? Αλλά όταν δεν υπάρχουν και πάλι ζάχαρη μπορείς να περνάς μεγάλε!

:thumbsup:

Επισκέπτης
Ενας φτωχός Ινδιάνος είμαι που έχω μάθει όμως πως η αξία του ανθρώπου(τονίζω όπως βλέπεις το άνθρωπος χαζούλη γιατι αντρες γυναίκες ήμαστε όλοι άνθρωποι με ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις) δεν μετριέται στο σεξ. Δεν ξέρω τί σημαίνει φεμινιστής γιατί εκτός των άλλων είμαι και αγράμματος Ινδιάνος...
Και όχι δεν είμαι λαμόγιο. Όταν έχω σκουος που με καλύπτει δεν ψάχνομαι για πουτανάκια. Όταν δεν έχω, ψάχνομαι. Αν πιστεύεις δε πως ο,τι λέω δεν το πιστεύω, αλλα το κάνω για να ρίξω γκόμενες από την μακρυνή τσιάπας σε ετούτο το σαιτ, τότε είσαι πιο χαζός απ'όσο αρχικά νόμιζα. Και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο φίλος με τον οποίο διαπληκτίζεσαι μάθε να ξεχωρίζεις το γαμήσι από τον έρωτα και το συναίσθημα.

Γκαμπριελ Γκαρσία Μάρκεζ

Κακός Ινδιάνος μίλησε.....
αν εννοεις εμενα, δεν διαπληκριζομαι απλα συζηταω με εναν ανθρωπο που πιστευω οτι εχει ασχημα βιωματα στο θεμα σχεση και αυτα τον εχουν οδηγησει στο να παρεξηγησει αρκετα καποια πραγματα..

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ο φτωχός κακό Ινδιάνος λέει και τονίζει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με ίσες υποχρεώσεις και δικαιώματα.
Οι γράφοντες τα παραπάνω post λένε ότι η γυναίκα παίρνει τα μισά μετά το διαζύγιο, άσχετα σε πόσα έχει συνεισφέρει.
Και οι περισσότεροι εδώ δίνουμε χιλιάδες ευρώ στις γυναίκες για σεξ.

Κακές ινδιάνε ... που βλέπεις την ισότητα στις αξίες ?
Χλωμά πρόσωπα μη με κάνετε να παραθέτω τα ίδια σας τα λόγια. Ο γάμος είναι κοινωνικό συμβόλαιο και όπως όλα τα συμβόλαια έχουν ρήτρες. Τα αυτό ισχύει και για τις πουτάνες. Σου λένε πόσο κοστολογούν την εργασία τους και εσύ απολαμβάνεις τις υπηρεσίες. Αν δεν συμφωνείς στην τιμή έχει και αλλου κωλόμπαρα που βγάζουνε ρουμάνες... Να μην πληρώσεις όμως την πουτάνα δεν γίνεται. Αλλιώς πρέπει να πέσεις χαμηλά και να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλο και να το κερδίσεις με την συμπεριφορά σου και τα λόγια σου (ποταπό ξέρω...)
Όσο για το τί έχει προσφέρει η γυναίκα σε έναν γάμο συγχωρήστε με χλωμα πρόσωπα που δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις, καθώς αυτό κρίνεται από τους Σοφούς της Φυλής ανάλογα την περίσταση.

Κακός Ινδιάνος μίλησε....

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τί απ'όλα αυτα θα κάνεις με μια πουτάνα? Γάμο συμφέροντος? Σχέση από έρωτα? Μάλλον δεν έπιασες το νόημα φίλτατο χλωμό πρόσωπο.... Η αξία του ανθρώπου δεν είναι υλιστική. Όσο και αν κάποιους τους βολεύει αυτή η εκδοχή.
"I am like God, and God like me. I am as large as God, He is as small as I. He cannot above me, nor I beneath Him be."
Silesius, 17th Century.

Κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς. Απλά σου έγραψα ότι πολλές γυναίκες δεν την ενδιαφέρουν αυτά που γράφεις. Κοιτάνε απλά να παντρευτούν κάποιον που θα τους εξασφαλίσει μια καλή ζωή , βάζοντας σε 2η μοίρα εμφάνιση, αισθήματα, αγάπες, έρωτες κλπ.

Δεν έχεις γνωρίσει τέτοιες γυναίκες φαντάζομαι.....  :cheesy:

Εγώ πάλι έχω γνωρίσει κάποιες, που όχι μόνο το παραδεχόντουσαν αλλά το καμάρωναν και όλας.  :-

Σαφώς όμως δεν είναι όλες έτσι!

Και κάτι άλλο φίλε ινδιάνε.

Τις ερωτικές υπηρεσίες δεν τις χρησιμοποιούν μόνο οι άσχημοι, γέροι, ανίκανοι, αποτυχημένοι, φτωχοί όπως νομίζουν κάποιοι εδώ μέσα.

Είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Αντίθετα και ωραίοι, νέοι, ικανοί, επιτυχημένοι, εύποροι είναι τακτικοί πελάτες των υπηρεσιών αυτών. Και το έχω δει προσωπικά σε διάφορες επισκέψεις μου σε studio.

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που το 1/3 του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού στην Ελλάδα κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Δεν είναι όλοι καμμένοι και loosers.

Ο βασικότερος λόγος είναι απλός: καλύπτουν άμεσα μια βασική βιολογική ανάγκη των αντρών χωρίς δεσμεύσεις.

Δεν είπα ότι κάποιος πρέπει να είναι υπερήφανος που κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτών αλλά δεν πρέπει να ντρέπεται κιόλας.

Μην τρελλαθούμε.

Επειδή γράφετε όλοι θεωρητικά, εγώ νομίζω ότι οι σχέσεις σήμερα δεν είναι καθόλου εύκολες.

Τα 2 φύλα έχουν τρελλές απαιτήσεις (χωρίς τα ανάλογα προσόντα συνήθως) με αποτέλεσμα η μοναξιά να έχει γίνει μια σημαντική μάστιγα της εποχής μας.

Ναι είναι ωραίο προφανώς ένας άντρας να έχει σχέση. Και πρέπει να το επιδιώκει πολύ.

Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει είναι πολύ άσχημο να παραμένει σεξουαλικά ανενεργός. Και ψυχολογικά αλλά και λειτουργικά.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πολύ όμορφο. Ναι.

Αλλά αυτά είναι και τυχερά. Και μπορεί να μην είναι αμοιβαία πολλές φορές.

Δεν λέμε όμως απλά να γαμάς μια γυναίκα που σου αρέσει και έχεις σχέση.

Αλλά να είσαι πραγματικά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.

Ό,τι καλύτερο..... Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό όμως στη ζωή μας; Να ερωτευτούμε πραγματικά; 

Μου εχει συμβει 4 φορες μεχρι σημερα. Απο αυτες μονο τις 2 καταφερα να αποκτησω. Κοντευω τα 26, αν αναλογιστουμε οτι οι γυναικες αρχισαν να με ενδιαφερουν σεξουαλικα/ερωτικα γυρω στα 14, 4 γυναικες σε 12 χρονια, αρα 1 καθε 3. Η τελευταια που ερωτευτηκα ηταν  προπερσι, αρα το 2012 ειναι η χρονια μου  :rockon:

Επισκέπτης
Τα 2 φύλα έχουν τρελλές απαιτήσεις (χωρίς τα ανάλογα προσόντα συνήθως) με αποτέλεσμα η μοναξιά να έχει γίνει μια σημαντική μάστιγα της εποχής μας.

Ναι είναι ωραίο προφανώς ένας άντρας να έχει σχέση. Και πρέπει να το επιδιώκει πολύ.

Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει είναι πολύ άσχημο να παραμένει σεξουαλικά ανενεργός. Και ψυχολογικά αλλά και λειτουργικά.

τα ειπες ΟΛΑ!!!

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Χλωμά πρόσωπα μη με κάνετε να παραθέτω τα ίδια σας τα λόγια. Ο γάμος είναι κοινωνικό συμβόλαιο και όπως όλα τα συμβόλαια έχουν ρήτρες. Τα αυτό ισχύει και για τις πουτάνες. Σου λένε πόσο κοστολογούν την εργασία τους και εσύ απολαμβάνεις τις υπηρεσίες. Αν δεν συμφωνείς στην τιμή έχει και αλλου κωλόμπαρα που βγάζουνε ρουμάνες... Να μην πληρώσεις όμως την πουτάνα δεν γίνεται. Αλλιώς πρέπει να πέσεις χαμηλά και να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλο και να το κερδίσεις με την συμπεριφορά σου και τα λόγια σου (ποταπό ξέρω...)
Όσο για το τί έχει προσφέρει η γυναίκα σε έναν γάμο συγχωρήστε με χλωμα πρόσωπα που δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικές ερωτήσεις, καθώς αυτό κρίνεται από τους Σοφούς της Φυλής ανάλογα την περίσταση.

Κακός Ινδιάνος μίλησε....
Συγχώρα με που διαταράσω την ηρεμία σου φτωχέ κακέ Ινδιάνε...

Ο γάμος είναι από έρωτα, και όπως εύστοχα ανέφερες πρίν "Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τί θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα" (Γκαμπριελ Γκαρσία Μάρκεζ)

Τι σχέση έχει ο γάμος-έρωτας με συμβόλαια και αξιολογήσεις προσφοράς ?

Οι κοστολογήσεις και οι συμφωνίες αναφέρονται στις σχέσεις πουτάνας-πελάτη, πάνε και στη μαγεία του γάμου-έρωτα ?

Παράξενο .... αρχίζουν και μοιάζουν μεταξύ τους.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μου εχει συμβει 4 φορες μεχρι σημερα. Απο αυτες μονο τις 2 καταφερα να αποκτησω. Κοντευω τα 26, αν αναλογιστουμε οτι οι γυναικες αρχισαν να με ενδιαφερουν σεξουαλικα/ερωτικα γυρω στα 14, 4 γυναικες σε 12 χρονια, αρα 1 καθε 3. Η τελευταια που ερωτευτηκα ηταν  προπερσι, αρα το 2012 ειναι η χρονια μου  :rockon:

Ωραίος ..... έμπαινε δυναμικά!  :rockon:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δωσε τυπε ετσι σε θελω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom