Νέα

Θα Μπορούσες Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καμια αξια στις γκομενες. Οποιος κανει καμακι ειναι για λυπηση, πραγματικα. Αξια δινουμε μονο στις πουτανες! Να γαμησει και ο Πακιστανος και ολοι! Και φυσικα ολες οι γκομενες πρεπει υποχρεωτικα να περνανε απο μπουρδελο στα 18 τους για να καταλαβαινουν την πραγματικη τους αξια!  :rockon:
Άλλαξε δίσκο.....αυτός ΚΟΛΛΗΣΕ  :woldman:

Επισκέπτης
τελος παντων το γλοιδεις δεν το σχολιαζω
αλλα θα ηθελα να κανεις μια ερωτηση στον εαυτο σου:
"μηπως παω ΜΟΝΟ με πουτανες επειδη δεν μπορω να βρω κοπελα;"

οσο για εμενα το εγραψα οτι αλλο πραγμα το γαμησι αλλο ο ερωτας..
και για να το κανω πιο απλο εμενα μου αρεσει να γαμω κωλαρακια για ποιον λογο να βασανισω την κοπελα μου? αλλα και για ποιον λογο να μην ικανοποιω το παθος μου?

οσο για το ψεμα που λεω το κανω γιατι δεν θα καταλαβει καμια τους γιατι ολες οι κοπελες για να  κανουν ερωτα πρεπει να νιωσουν κατι (ακομα και one night stand) ειτε αυτο ειναι ερωτας ειτε ειναι ασφαλεια ειτε οτι εισαι σημαντικος κτλ.. (εκτος απο τα πουτανακια) οποτε δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εισαι ερωτευμενος αλλα γαμησες μια αλλη μονο για την ζωοδη πλευρα σου!!!!!!

δε θελω να παρεξηγηθουμε για αυτο αμα απαντησεις μην το κανεις παλι με χαρακτηρισμους...

Φιλε εισαι ελεεινος. Η γκομενα σου αγαπαει καποιον αλλον που νομιζει οτι εισαι εσυ. Σκεψου λιγο και θα καταλαβεις ποσο ελεεινο και ανανδρο ειναι αυτο που κανεις.  :S

Ι'D RATHER BE A MAN!  :rockon:

You don't fool me with your tinted eyes and make-up
The firebird hides in shadow when you wake up
Your golden hair is black
Your jeans are tight but your hide is slack
Try it on the company but you don't fool me

Well i'd rather be a man than play my role like you do
I'd rather be a man than sin my soul like you do
I'd rahter be a man than slave the way that you do
I'd rather be a man cause a man don't crawl like you do

You don't fool me with your easy lies and fables
You won't see me in ten buck furs and sables
You sparkle like a snake
The wine is real but the glass if fake
Blame it on the apple tree but you don't fool me

Your golden hair is black
Your jeans are tight but your hide is slack
Try it on the company but you don't fool me

I'd rather be a man cause i wouldn't wanna be like you

Επισκέπτης
Να γαμησει και ο Πακιστανος και ολοι!
για αυτο ειναι τα μπουρδελα οχι για να τα κανουμε αυτοσκοπο.. και να ξερεις οτι ο πακιστανος σιγουρα προσπαθει τουλαχιστον

Αξια δινουμε μονο στις πουτανες!
και αυτες αμα τους δινοταν οι ευκαιρια δεν θα το εκαναν!!!

και οτι εχω γραψει το λεω σε ολους οσους εχουν αποψη "μαυρος θανατος"

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Picker σταματα να γραφεις σεντονια με τα οποια προσπαθεις να δικαιολογισεις τις επιλογες σου στον εαυτο σου μηπως τελικα πειστεις οτι κανεις το σωστο  :tits2:

Πες μας τωρα για τα παιδικα σου χρονια  :sunglasses:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τυποι μου μην τσακωνεστε ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, εχει διαφορετικες αναγκες και θελω. Ο Picker παντως ηθικα εχει δικιο σε καποια πραματα, πρεπει ομως να καταλαβει οτι δυστυχως ή ευτυχως η αληθεια ειναι κατι που οι περισσοτεροι ανθρωποι δε θελουν να ξερουν. Picker απλα φαντασου πως θα ηταν ο κοσμος μας αν ολοι μας ειμασταν απολυτα ειλικρινεις, χαος, μαλλον δε θα υπηρχαν καν ανθρωποι, θα ειχαμε εκλειψει...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;

Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:
Παρα πολλες φορες φιλε μου τα σκεφτηκα ολα αυτα...
Πολλες φορες αναθεματισα την ωρα, την τυχη και την στιγμη, που αναγκαστικα να περασω στα ενδοτερα των ψυχρων δωματιων
καταβαλλοντας το αντιτιμο της μαλακιας, ενω θυμωσα που θεωρησα καποτε στα 18-25 μαγκια αυτη την μαλακια

Εννημερωτικα τωρα το εχω κοψει το σπορτ αυτο, σχεδον συριζα καθως παω 5-10 φορες το πολυ τον χρονο εκει που πηγαινα 2-3 φορες την εβδομαδα, απο τα 30 μου. (νομιζω δεν θυμαμαι)

Στην εμφανιση και στον χαρακτηρα μου δεν επιθυμω καμια αλλαγη.

Στην ζωη μου επιθυμω οτι επιθυμει ενας λογικος ανθρωπος .....υγεια, οραμα, μελλον, προοπτικη και στα αισθηματικα... γιατι οπως κι αν το κανουμε ειναι κομματι της ζωης...
Να αγαπησω με ολη την δυναμη της καρδιας μου και να αγαπηθω, εστω ελαχιστα....
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Αληθεια ψιχ φαν περιμενες διαφορετικες απαντησεις απο ενα σαιτ που εχει μελη ανθρωπους που υμνουν την πορνεια, πολλοι ζουν απο αυτην και αρκετοι ειναι μεσα σε αυτη, εκμεταλλευομενοι καταστασεις ?

Επισκέπτης
Φιλε εισαι ελεεινος. Η γκομενα σου αγαπαει καποιον αλλον που νομιζει οτι εισαι εσυ. Σκεψου λιγο και θα καταλαβεις ποσο ελεεινο και ανανδρο ειναι αυτο που κανεις.  :S

Ι'D RATHER BE A MAN!  :rockon:
φιλε σου ειπα μην χαρακτηριζεις!!

και να ξερεις οτι ειναι πολυ πιο αντρικιο το να παραδεχεσε παρα να συμβιβαζεσαι και να ωραιοποιεις την μιζερια..

και μια και βαλαμε και τραγουδακια θα σου βαλω και εγω ενα τραγουδακι ελληνικο..
βεβαια οι στιχοι μιλανε για κατι που δεν θελεις να ζησεις ποτε, αλλα μεινε στον τιτλο εσυ

υ.γ. δεν εχω γκομενα!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυποι μου μην τσακωνεστε ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, εχει διαφορετικες αναγκες και θελω.

:)

Ο Picker παντως ηθικα εχει δικιο σε καποια πραματα, πρεπει ομως να καταλαβει οτι δυστυχως ή ευτυχως η αληθεια ειναι κατι που οι περισσοτεροι ανθρωποι δε θελουν να ξερουν. Picker απλα φαντασου πως θα ηταν ο κοσμος μας αν ολοι μας ειμασταν απολυτα ειλικρινεις, χαος, μαλλον δε θα υπηρχαν καν ανθρωποι, θα ειχαμε εκλειψει...

:grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παρα πολλες φορες φιλε μου τα σκεφτηκα ολα αυτα...

Στην εμφανιση και στον χαρακτηρα μου δεν επιθυμω καμια αλλαγη.

Στην ζωη μου επιθυμω οτι επιθυμει ενας λογικος ανθρωπος .....υγεια, οραμα, μελλον, προοπτικη και στα αισθηματικα... γιατι οπως κι αν το κανουμε ειναι κομματι της ζωης...
Να αγαπησω με ολη την δυναμη της καρδιας μου και να αγαπηθω, εστω ελαχιστα....
ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πολύ ωραία τα γράφεις φίλε .....

Αληθεια ψιχ φαν περιμενες διαφορετικες απαντησεις απο ενα σαιτ που εχει μελη ανθρωπους που υμνουν την πορνεια, πολλοι ζουν απο αυτην και αρκετοι ειναι μεσα σε αυτη, εκμεταλλευομενοι καταστασεις ?

Ε τώρα το γάμισες!  :humpleg:

Δεν είμαστε μόνο προαγωγοί της πορνείας και εκμεταλλευτές εδώ μέσα!  :2funny:

Στο φόρουμ γίνονται και γαμώ τις συζητήσεις. Δεν ξέρω πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ..... γιατί πίσω από την ανωνυμία ο καθένας μπορέι να γράφει ό,τι θέλει.  :P

Αλλά σίγουρα είναι αρκετά πιο ελεύθερες και πολλές φορές πιο ειλικρινείς.  :cheesy:

Πολλές φορές ο κόσμος ανοίγεται πιο εύκολα στο νετ, λόγω απόστασης, λόγω ανωνυμίας, λόγω ελευθερίας κλπ  :grin:

Εγώ κάποιες από τις συζητήσεις που κάνω εδώ δεν θα μπορούσα να τις κάνω άνετα στον πραγματικό κόσμο.  :P

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Είστε πολύ απόλυτοι κάποιοι..

Δηλαδή ο φιλότιμος οικογενειάρχης που τον σκίζουν όλοι μέρα για μερικά ευρώ, και πηγαίνει σπίτι γαμημένος όλη μέρα, και βρίσκει τη γυναίκα του, να του έχει μπάμιες στο πιάτο, η ίδια να βρωμάει τηγανιτίλα από τις πατάτες που μαγείρεψε στα παιδιά, τα παιδιά να φωνάζουν, η μικρή να θέλει καινουργιο τζιν γιατί πρέπει να βγει με τις φίλες της, ο μεγάλος να έχει να πληρώσει το φροντιστήριο, ο μικρός να έχει πάει οδοντίατρο και να ζητάει και το PSP γιατί βγήκε το FIFA 2011 και γιατι να το έχουν οι φίλοι του...η γυναίκα να του λέει ήρθε φως νερό, τηλ,...να ακούει στις ειδήσεις το Βαγγελάκη να του λέει 4ε το τετραγωνικό (αλλά θα μιλήσει στους εφοπλιστές οπότε ησυχάστε)... και το βράδυ να πηγαινει στη γυναίκα του στο κρεβάτι...αλλά η τηγανιτίλα να μην έχει φύγει με τίποτα..καιη μουνάρα της να είναι αξύριστη - γαιτί ποτε να προλάβει η γυναίκα- και συγνώμη που δεν έχει όρεξη για πίπα...γιατί επλενε μισή ντουζίνα ρουχα, και άλλη μισή ντουζίνα πιάτα....

.....ε αυτός ο τύπος όταν πάει δηλ στην Κέλλυ ας πουμε και τον αρχίσει στα αεροπλανικά...

θες να τον χαρακτηρίσουμε και ΓΛΟΙΩΔΗ?

Ρε θα πέσει η φωτιά να μας κάψει!!!!

Μετάλλιο ανδρείας θελει αυτός...όχι να τον βρίζουμε...

Συνημμένα

• 7465909.jpg
    7465909.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καμια αξια στις γκομενες. Οποιος κανει καμακι ειναι για λυπηση, πραγματικα. Αξια δινουμε μονο στις πουτανες! Να γαμησει και ο Πακιστανος και ολοι! Και φυσικα ολες οι γκομενες πρεπει υποχρεωτικα να περνανε απο μπουρδελο στα 18 τους για να καταλαβαινουν την πραγματικη τους αξια!  :rockon:

Έλεος!!!! Συνδέθηκα μετα από πολύ καιρό από τσιάπας με τα αγαπημένα μου χλωμά πρόσωπα του μπου και διαβάζω μαλακίες που θα λέγανε το 10χρονα του δημοτικού... Όποιος προσεγγίζει ερωτικά το αντίθετο φύλο είναι για λύπηση?? :headbang: Δηλαδή τι να γίνει να τις τραβάμε από τα μαλλιά στις σπηλιές με τα πουλιά μας απ'έξω και χωρίς κουβέντες? Και νόμιζα πως εμείς οι Ινδιάνοι ήμασταν οι πρωτόγονοι :uglystupid:. Και καλά στο να δίνουμε αξία στις πουτάνες είναι σωστό. Μην παραβλέπουμε όμως το γεγονός πως την αξία τους την καθορίζουν οι ίδιες οι πουτάνες. Και μην ακούσω για παζάρια και χαμήλωμα των τιμών. Τόσα χρόνια αλλοι καθορίζουν την αξία όχι εμείς.
Το δε τελευταίο, μεγάλο απόφθεγμα βλακείας. Η αξία του ανθρώπου φίλτατο χλωμό πρόσωπο καθορίζεται σε συνάρτηση με πολλούς άλλους παράγοντες. Το σεξ είναι ένας από αυτούς όταν γίνεται εμπόρευμα. Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες. Αν πάλι κάποιος τις βλέπει έτσι μην απορεί γιατί δεν επιλέγει τη σχέση ή δεν τον επιλέγουν για σχέση.

Κακός Ινδιάνος μίλησε...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Δηλαδή ο φιλότιμος οικογενειάρχης που τον σκίζουν όλοι μέρα για μερικά ευρώ, και πηγαίνει σπίτι γαμημένος όλη μέρα, και βρίσκει τη γυναίκα του, να του έχει μπάμιες στο πιάτο, η ίδια να βρωμάει τηγανιτίλα από τις πατάτες που μαγείρεψε στα παιδιά, τα παιδιά να φωνάζουν, η μικρή να θέλει καινουργιο τζιν γιατί πρέπει να βγει με τις φίλες της, ο μεγάλος να έχει να πληρώσει το φροντιστήριο, ο μικρός να έχει πάει οδοντίατρο και να ζητάει και το PSP γιατί βγήκε το FIFA 2011 και γιατι να το έχουν οι φίλοι του...η γυναίκα να του λέει ήρθε φως νερό, τηλ,...να ακούει στις ειδήσεις το Βαγγελάκη να του λέει 4ε το τετραγωνικό (αλλά θα μιλήσει στους εφοπλιστές οπότε ησυχάστε)... και το βράδυ να πηγαινει στη γυναίκα του στο κρεβάτι...αλλά η τηγανιτίλα να μην έχει φύγει με τίποτα..καιη μουνάρα της να είναι αξύριστη - γαιτί ποτε να προλάβει η γυναίκα- και συγνώμη που δεν έχει όρεξη για πίπα...γιατί επλενε μισή ντουζίνα ρουχα, και άλλη μισή ντουζίνα πιάτα....

.....ε αυτός ο τύπος όταν πάει δηλ στην Κέλλυ ας πουμε και τον αρχίσει στα αεροπλανικά...

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

:2funny:

Φίλε ΕΓΡΑΨΕΣ!  :grin:

:2funny:

Δύσκολη η οικογενενική ζωή sarouman ε;  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

αν και δεν ειμαι υπερ της απατης ετσι οπως τα γραφεις εχεις δικιο :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

Απολυτα γλοιωδης, αμα ειναι μαγκας δεν κανει οικογενεια ή μενει πιστος στη γυναικα του ή παει στις πουτανες και το λεει στη γυναικα του χωρις να νιωθει κοτουλα. ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ!  ;)

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

α ρε πατερα τι τραβηξες για να με μεγαλωσεις   :2funny:  γιαυτο τυπε στα 17 μου και τελειωνοντας το λυκειο εκανα εναν ορκο, που υποσχεθηκα να μην τον πατησω ποτε: "Δε θα κανω ποτε οικογενεια" μεγαλο μπλεξιμο  :S

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
α ρε πατερα τι τραβηξες για να με μεγαλωσεις   :2funny:  γιαυτο τυπε στα 17 μου και τελειωνοντας το λυκειο εκανα εναν ορκο, που υποσχεθηκα να μην τον πατησω ποτε: "Δε θα κανω ποτε οικογενεια" μεγαλο μπλεξιμο  :S
μαζι σου τυπε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Έλεος!!!! Συνδέθηκα μετα από πολύ καιρό από τσιάπας με τα αγαπημένα μου χλωμά πρόσωπα του μπου και διαβάζω μαλακίες που θα λέγανε το 10χρονα του δημοτικού... Όποιος προσεγγίζει ερωτικά το αντίθετο φύλο είναι για λύπηση?? :headbang: Δηλαδή τι να γίνει να τις τραβάμε από τα μαλλιά στις σπηλιές με τα πουλιά μας απ'έξω και χωρίς κουβέντες? Και νόμιζα πως εμείς οι Ινδιάνοι ήμασταν οι πρωτόγονοι :uglystupid:. Και καλά στο να δίνουμε αξία στις πουτάνες είναι σωστό. Μην παραβλέπουμε όμως το γεγονός πως την αξία τους την καθορίζουν οι ίδιες οι πουτάνες. Και μην ακούσω για παζάρια και χαμήλωμα των τιμών. Τόσα χρόνια αλλοι καθορίζουν την αξία όχι εμείς.
Το δε τελευταίο, μεγάλο απόφθεγμα βλακείας. Η αξία του ανθρώπου φίλτατο χλωμό πρόσωπο καθορίζεται σε συνάρτηση με πολλούς άλλους παράγοντες. Το σεξ είναι ένας από αυτούς όταν γίνεται εμπόρευμα. Δεν είναι αντικείμενα οι γυναίκες. Αν πάλι κάποιος τις βλέπει έτσι μην απορεί γιατί δεν επιλέγει τη σχέση ή δεν τον επιλέγουν για σχέση.

Κακός Ινδιάνος μίλησε...

Κανα λαμογιο θα εισαι κι εσυ...  ;)

"ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ".
Τζιμης Πανουσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom