Νέα

Θα Μπορούσες Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για μενα υπαρχουν δυο τυποι αντρων, οι ειλικρινεις με τις γυναικες και οι ψευτες. Εγω γαμαω στα μπουρδελα μερα παρα μερα και δεν ψαχνω για σχεση αλλα επειδη ειμαι ειλικρινης μπορω να βρω πολυ περισσοτερα κοινα σημεια με καποιον που ειναι πιστος στη σχεση του ή που δεν γαμαει καθολου παρα με καποιον που εχει σχεση και γαμαει πουτανες κερατωνοντας τη γυναικα του. Αυτος για μενα ειναι κοτα, γλοιωδης και λαμογιο. Αν ειχα σχεση θα ημουν ειλικρινης μαζι της, αλλιως για μενα δεν υπαρχει σχεση, μια μαλακια  :jerking: υπαρχει. Μπορει λοιπον τα μπουρδελα να ειναι ο τροπος ζωης μου αλλα πανω απο ολα νιωθω ειλικρινης!

Υπάρχει κίνδυνος να μείνεις μόνος αν μείνεις στο αγοραίο.
Σκέπτεσαι ότι έχεις σ'ιγουρα το σεξ και έτσι δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι με τις γκόμενες.Ίσως κάποιος θα έπρπε να κόψει για λίγο το σπορ για να έχει παραπανήσιο κίνητρο να κάνει μια γνωριμία για σχέση.Αλλιώς αν είναι χορτασμένος δεν προσπαθεί αρκετά να κάνει την υπέρβαση.  :S

Ειναι σωστο αυτο που λες. Εγω πλεον γαμαω τοσο συχνα που δεν με νοιαζει καθολου που δεν εχω γκομενα, ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι. Ομως δε νομιζω οτι το να βρει καποιος γκομενα ειναι υπερβαση, μαλλον υποβιβασμος της προσωπικοτητας του ειναι. Πολυ απλα κοιτα τι γινεται στις σχεσεις γυρω σου, ολο ψεμα και υποκρισια. Για να εχει καποιος γκομενα πρεπει να ειναι ή μαλακας  :jerking: ή λαμογιο. Με αλλα λογια η σχεση σε περιοριζει στο σεξ τοσο σε συχνοτητα οσο και σε ποικιλια. Αρα πρεπει να αποδεχτεις τη μαλακια  :jerking: ή να γινεις λαμογιο (σιχαμερο πραγμα για μενα) και να δουλευεις τη γυναικα σου ψιλο γαζι.

Γι' αυτο λοιπον...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ - ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ - ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!     :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ναι αλλά είναι και το θέμα τι έχεις να μοιραστείς συναισθηματικά με το άλλο πρόσωπο. Η "μέτρια" κοπέλα, θα σου σταθεί συναισθηματικά, θα ακούσει με ενδιαφέρον τα προβλήματα σου, θα σου συμπαρασταθεί ακόμα και έμπρακτα.
Με την πουτάνα...θα πας, θα τη γαμήσεις, θα της μιλήσεις και λίγο στο τέλος αν σε συμπαθησει, θα ακούσει με την καρτερική συγκατάβαση που της έχει διδάξει το επαγγέλμα της χρόνια τώρα...ότι καημό και παπαριά σε απασχολεί...και μετά από 5 λεπτά θα το έχει ξεχάσει (και καλά θα έχει κάνει).

Επομένως αυτοί οι 2 φιλοι που λες σιγουρα έχουν ένα συναισθηματικό κενο... που προσπαθούν να καλύψουν μεσα από την αέναη μπουρδελο-αναζήτηση τους.
Πιστεύω όλοι προσπαθούμε κάτι να ανακαλύψουμε ή να καλύψουμε μέσα απο τις μπουρδελο-εμπειρίες μας. Ενα βαρετό γάμο? Μια εγκλωβισμένη σχέση ή μια αποτυχία? Τη μοναξιά? Την αδηφάγο επιθυμία μας για καινουργιο σεξ ή διαφορετικό σεξ?
Από την άλλη όσοι ανήκουν στην πλευρά των μη μπουρδελιάρηδων.. ή είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένοι...ή θρησκόληπτοι..ή υποκρίνονται.. ή δεν ξέρω τι άλλο..

Αυτά σαν μια πρόχειρη προσέγγιση αλλά μπορεί να κάνω και λάθος..

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλά φίλε είσαι λίγο απόλυτος.

Σε αυτό με τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλoi σου και ότι τις βλέπουν όλα μέτριες, συμφωνώ 100%.

Αλλά και αντίστοιχα πολλές γυναίκες έχουν τρελλές απαιτήσεις. Φαντάζομαι το βλέπεις και στις δικές σου παρέες.

Προτιμούν να το "χαιδεύουν" παρά να χαρούν τη ζωή και τον έρωτα με έναν κανονικό άντρα.  :grin:

Περιμένουν τον πρίγκηπα πάνω στο λευκό άλογο.  :2funny:

Καλά .....  :jerking:

Ο αγοραίαος προσφέρει μια σεξουαλική εκτόνωση. Το ότι οι φίλοι σου είναι μόνοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να απέχουν και από το σεξ.

Αλλά στο θέμα του συμβιβασμού πόσοι και πόσες πιστεύεις ότι πραγματικά παντρεύονται αυτό που πραγματικά θέλουν;

Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι συμβιβάζονται , άλλοι λίγο και άλλοι πολύ.
Φίλε το αντίθετο ισχυρίζομαι....ότι είναι μόνοι επέιδή ΔΕΝ απέχουν από το σεξ και επομένως δεν έχουν και κίνητρο να αναπτύξουν όλα τα απαραίτητα "εργαλεία" 'ωστε να γνωρίσουν νορμάλ (εμφανισιακά) γυναίκες για σχέση-πήδημα. Όσο για το θέμα του συμβιβασμού είναι μεγάλη κουβέντα. Εγώ έθιξα το κομμάτι που αφορά ένα κατεξοχήν μπορδελιάρη , επί χρόνια μπάκουρο, που στο τέλος τους κάνουν προξενιό μια γυναίκα για να παντρευτεί!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά είναι και το θέμα τι έχεις να μοιραστείς συναισθηματικά με το άλλο πρόσωπο. Η "μέτρια" κοπέλα, θα σου σταθεί συναισθηματικά, θα ακούσει με ενδιαφέρον τα προβλήματα σου, θα σου συμπαρασταθεί ακόμα και έμπρακτα.
Με την πουτάνα...θα πας, θα τη γαμήσεις, θα της μιλήσεις και λίγο στο τέλος αν σε συμπαθησει, θα ακούσει με την καρτερική συγκατάβαση που της έχει διδάξει το επαγγέλμα της χρόνια τώρα...ότι καημό και παπαριά σε απασχολεί...και μετά από 5 λεπτά θα το έχει ξεχάσει (και καλά θα έχει κάνει).

Επομένως αυτοί οι 2 φιλοι που λες σιγουρα έχουν ένα συναισθηματικό κενο... που προσπαθούν να καλύψουν μεσα από την αέναη μπουρδελο-αναζήτηση τους.
Πιστεύω όλοι προσπαθούμε κάτι να ανακαλύψουμε ή να καλύψουμε μέσα απο τις μπουρδελο-εμπειρίες μας. Ενα βαρετό γάμο? Μια εγκλωβισμένη σχέση ή μια αποτυχία? Τη μοναξιά? Την αδηφάγο επιθυμία μας για καινουργιο σεξ ή διαφορετικό σεξ?
Από την άλλη όσοι ανήκουν στην πλευρά των μη μπουρδελιάρηδων.. ή είναι εξαιρετικά συνειδητοποιημένοι...ή θρησκόληπτοι..ή υποκρίνονται.. ή δεν ξέρω τι άλλο..

Αυτά σαν μια πρόχειρη προσέγγιση αλλά μπορεί να κάνω και λάθος..

:thumbsup:

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ωραιες εποχες.
Ρε, τι δωσανε του Καμπουρη να κραταει?
ερώτηση δύσκολη...στι 2 βολές του Καμπούρη που έκανε το 103-101 ποιός Σοβιετικός του είχε κάνει το φάουλ? ο οποίος δε ζεί πλέον από 07/09/1989

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε το αντίθετο ισχυρίζομαι....ότι είναι μόνοι επέιδή ΔΕΝ απέχουν από το σεξ και επομένως δεν έχουν και κίνητρο να αναπτύξουν όλα τα απαραίτητα "εργαλεία" 'ωστε να γνωρίσουν νορμάλ (εμφανισιακά) γυναίκες για σχέση-πήδημα. Όσο για το θέμα του συμβιβασμού είναι μεγάλη κουβέντα. Εγώ έθιξα το κομμάτι που αφορά ένα κατεξοχήν μπορδελιάρη , επί χρόνια μπάκουρο, που στο τέλος τους κάνουν προξενιό μια γυναίκα για να παντρευτεί!!!

Το κατάλαβα τι εννοείς και συμφωνώ. Και εγώ είμαι υπέρ των σχέσεων.

Αλλά το θέμα των σχέσεων δεν είναι εύκολο. Και οι γυναίκες φίλε μου έχουν γίνει απαιτητικές, πολύ απαιτητικές. Ακόμα και γυναίκες μέτριες σε εμφάνιση. Τα βλέπω και σε συζητήσεις με φίλες μου, που είναι μόνες, έχουν κατακτήσεις αλλά πάντα θέλουν κάτι το καλύτερο.  :huh: Και μένουν μόνες ακόμα και για χρόνια.  :(

Άρα το θέμα δεν είναι μόνο το πόσο προσπαθούν οι φίλοι σου. Αλλά και τη διάθεση συναντούν.

Όσον αφορά το συμβιβασμό ναι είναι μεγάλη κουβέντα. Αλλά και αυτοί που δεν παντρεύονται με προξενιό όπως γράφεις, δεν σημαίνει ότι δεν συμβιβάστηκαν.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
ερώτηση δύσκολη...στι 2 βολές του Καμπούρη που έκανε το 103-101 ποιός Σοβιετικός του είχε κάνει το φάουλ? ο οποίος δε ζεί πλέον

Ο Γκομπόροφ.... 4 sec πριν τη λήξη... παραλιγο νακαταπιω ένα καλαμάκι απο την αγωνία...

Επισκέπτης
Έχω 2 φιλαράκια που είναι παρά πολλά χρόνια στο κουρμπέτι με τις πουτάνες και είναι σχεδόν πάντα ΜΟΝΟΙ!!! Γιατί?? Διότι επί πληρωμή γαμάνε μουνιά που έξω (σε πάρτυ, καφετέριες, μπαρ κλπ) ΠΟΤΕ δε θα μπορούσαν να γνωρίσουν και να κατακτήσουν. Έτσι χωρίς να το θέλουν έχουν βολευτεί σε αυτό. Η έλλειψη στέρησης τους αποτρέπει από τον να κυνηγήσουν νορμάλ κοπέλες (που εγώ γνωρίζω λόγω ανάγκης) είτε γιατί  έχουν ξεχάσει πως πλησιάζουν το άλλο φύλλο  :jerking:, είτε γιατί πολύ απλά αυτές που μπορεί να τους "κάθονταν" είναι πολλές κλάσεις κατώτερες από αυτές που γαμάνε επί χρήμασι!!! Απλά μαθηματικά......!!Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!! :fuck1: :fuck1: Όταν βγαίνουμε έξω η κλασική τους ατάκα όταν σχολιάζω μια που μου αρέσει είναι "σιγά την γκόμενα/μέτρια είναι". Η αλήθεια είναι όμως ότι η υπερβολή τους πηγάζει από τα προαναφερθέντα και από το γεγονός τηνς έλλειψης όρχεων από μέρος τους στην ενδεχόμενη προσέγγιση της "μέτριας"!!  :uglystupid:

Διαφωνω πληρως με την προσεγγιση αυτη. Το καμακι ειναι υποβιβασμος της προσωπικοτητας του αντρα, αυτος κανει τα παντα και ιδρωνει και η γυναικα ειναι ο απολυτος κριτης του. Οριστε? Ποια ειναι η καθε βλαμμενη που ειναι σε ΟΛΑ κατωτερη απο μενα και απλα εχει ενα μουνι για να γινω εγω μαλακας και να της κανω τη χαρη να με κρινει αν της κανω ή οχι? Τι λες τωρα!

ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ!  :rockon:

Επισκέπτης
Για μενα υπαρχουν δυο τυποι αντρων, οι ειλικρινεις με τις γυναικες και οι ψευτες. Εγω γαμαω στα μπουρδελα μερα παρα μερα και δεν ψαχνω για σχεση αλλα επειδη ειμαι ειλικρινης μπορω να βρω πολυ περισσοτερα κοινα σημεια με καποιον που ειναι πιστος στη σχεση του ή που δεν γαμαει καθολου παρα με καποιον που εχει σχεση και γαμαει πουτανες κερατωνοντας τη γυναικα του. Αυτος για μενα ειναι κοτα, γλοιωδης και λαμογιο. Αν ειχα σχεση θα ημουν ειλικρινης μαζι της, αλλιως για μενα δεν υπαρχει σχεση, μια μαλακια  :jerking: υπαρχει. Μπορει λοιπον τα μπουρδελα να ειναι ο τροπος ζωης μου αλλα πανω απο ολα νιωθω ειλικρινης!

Ειναι σωστο αυτο που λες. Εγω πλεον γαμαω τοσο συχνα που δεν με νοιαζει καθολου που δεν εχω γκομενα, ειλικρινα δεν μου καιγεται καρφι. Ομως δε νομιζω οτι το να βρει καποιος γκομενα ειναι υπερβαση, μαλλον υποβιβασμος της προσωπικοτητας του ειναι. Πολυ απλα κοιτα τι γινεται στις σχεσεις γυρω σου, ολο ψεμα και υποκρισια. Για να εχει καποιος γκομενα πρεπει να ειναι ή μαλακας  :jerking: ή λαμογιο. Με αλλα λογια η σχεση σε περιοριζει στο σεξ τοσο σε συχνοτητα οσο και σε ποικιλια. Αρα πρεπει να αποδεχτεις τη μαλακια  :jerking: ή να γινεις λαμογιο (σιχαμερο πραγμα για μενα) και να δουλευεις τη γυναικα σου ψιλο γαζι.

Γι' αυτο λοιπον...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΠΕΘΑΝΕ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ - ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ - ΟΤΙ ΓΑΜΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!     :rockon:
για εμενα εισαι αρκετα λαθος!!
εννοειτε οτι τα μπουρδελα ειναι καλα για την συχνοτητα την πιοτητα και την ποικιλια αλλα υπαρχουν και συναισθηματα που μπορεις να τα νιωσεις μονο με καποια κανονικη κοπελα..
βεβαια υπαρχουν ελλεινιδες αλλα και αρκετες καλες κοπελες που πραγματικα ψαχνουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν!!!

τωρα πρεπει να κοιταμε και τι εχουμε να δωσουμε εμεις σε μια κοπελα και οχι μονο τι εχει να μας δωσει αυτη δηλαδη αμα ενας αντρας ειναι χοντρος, ασχημος, απλητος, μιλαει προσβλητικα στις κοπελες και αυτες τον κανουν περα δεν φταινε αυτες αλλα αυτος
οπως και αμα καποιος ειναι ατολμος και δεν βρισκει τιποτα παλι φταιει αυτος!!!

και στο κατω-κατω αμα μια γκομενα ειναι 8/10 τοτε θελει να βρει ενα αγορι 7-10/10 εμφανισιακα και το αντιθετο.. τωρα αν ο αντρας ειναι 2/10 τοτε θα παει μαζι του για "αλλους λογους"... οποτε ο 2/10 θα βρει μια 1-3/10!!!!

τα μπουρδελα δεν ειναι ουτε τροπος ζωης ουτε πανακεια αλλα μια διεξοδος προς μια ψευδαισθηση στον κοσμο οπως θα θελαμε να ειναι δηλαδη μουνια που μπορουμε να τα γαμαμε οποτε και οπως θελουμε και να μας γουσταρουν ολες και να γαμαμε καθε μερα διαφορετικες!!!!

πραγματικα μου αρεσει ο αγοραιος ερωτας αλλα παντα εδινα και θα δινω 1ο ρολο στη σχεση και τα συναισθημτα που νιωθω μεσα σε αυτη... βεβαια και γκομενα οταν εχω παλι παω σε μπουρδελα αλλα μονο για να γαμησω και κατι διαφορετικο, καθως για εμενα σεξ και συναισθημα ειναι δυο τοσο διαφορετικα πραγματα και αλλο ερωτα θα κανω σε μια κοπελα που γουσταρω και αλλο σε μια πουτανα!!!

στο ποστ μου δεν θελω να σε θιξω ουτε πιστευω οτι εισαι το 2/10 απλα το χρησιμοποιω σαν παραδειγμα και ειναι απολυτα αποδεχτη η αποψη σου με την οποια διαφωνω.. αλλωστε εισαι ενα μελος του σαιτ που εχει προσφερει παρα πολλα..

Επισκέπτης
Διαφωνω πληρως με την προσεγγιση αυτη. Το καμακι ειναι υποβιβασμος της προσωπικοτητας του αντρα, αυτος κανει τα παντα και ιδρωνει και η γυναικα ειναι ο απολυτος κριτης του. Οριστε? Ποια ειναι η καθε βλαμμενη που ειναι σε ΟΛΑ κατωτερη απο μενα και απλα εχει ενα μουνι για να γινω εγω μαλακας και να της κανω τη χαρη να με κρινει αν της κανω ή οχι? Τι λες τωρα!

ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ!  :rockon:
φιλε η γκομενα σε κρινει οπως την κρινεις και εσυ και αμα σε εγκρινει (οπως την εγκρινεις και εσυ) τοτε θα σε αφησει να προχωρησεις.. εχω αρχησει να πιστευω πως κοιτας κοπελες που ειναι ειτε πανω απο τα κυβικα σου ειτε ειναι τα κλασικα πουτανακια του δρομου που καβλωνουν να ριχνουν ακυρα.. αλλα υπαρχουν και αλλες!!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
για εμενα εισαι αρκετα λαθος!!
εννοειτε οτι τα μπουρδελα ειναι καλα για την συχνοτητα την πιοτητα και την ποικιλια αλλα υπαρχουν και συναισθηματα που μπορεις να τα νιωσεις μονο με καποια κανονικη κοπελα..
βεβαια υπαρχουν ελλεινιδες αλλα και αρκετες καλες κοπελες που πραγματικα ψαχνουν να αγαπησουν και να αγαπηθουν!!!

τωρα πρεπει να κοιταμε και τι εχουμε να δωσουμε εμεις σε μια κοπελα και οχι μονο τι εχει να μας δωσει αυτη δηλαδη αμα ενας αντρας ειναι χοντρος, ασχημος, απλητος, μιλαει προσβλητικα στις κοπελες και αυτες τον κανουν περα δεν φταινε αυτες αλλα αυτος
οπως και αμα καποιος ειναι ατολμος και δεν βρισκει τιποτα παλι φταιει αυτος!!!

και στο κατω-κατω αμα μια γκομενα ειναι 8/10 τοτε θελει να βρει ενα αγορι 7-10/10 εμφανισιακα και το αντιθετο.. τωρα αν ο αντρας ειναι 2/10 τοτε θα παει μαζι του για "αλλους λογους"... οποτε ο 2/10 θα βρει μια 1-3/10!!!!

τα μπουρδελα δεν ειναι ουτε τροπος ζωης ουτε πανακεια αλλα μια διεξοδος προς μια ψευδαισθηση στον κοσμο οπως θα θελαμε να ειναι δηλαδη μουνια που μπορουμε να τα γαμαμε οποτε και οπως θελουμε και να μας γουσταρουν ολες και να γαμαμε καθε μερα διαφορετικες!!!!

πραγματικα μου αρεσει ο αγοραιος ερωτας αλλα παντα εδινα και θα δινω 1ο ρολο στη σχεση και τα συναισθημτα που νιωθω μεσα σε αυτη... βεβαια και γκομενα οταν εχω παλι παω σε μπουρδελα αλλα μονο για να γαμησω και κατι διαφορετικο, καθως για εμενα σεξ και συναισθημα ειναι δυο τοσο διαφορετικα πραγματα και αλλο ερωτα θα κανω σε μια κοπελα που γουσταρω και αλλο σε μια πουτανα!!!

στο ποστ μου δεν θελω να σε θιξω ουτε πιστευω οτι εισαι το 2/10 απλα το χρησιμοποιω σαν παραδειγμα και ειναι απολυτα αποδεχτη η αποψη σου με την οποια διαφωνω.. αλλωστε εισαι ενα μελος του σαιτ που εχει προσφερει παρα πολλα..

:thumbsup:

Επισκέπτης

Συγνωμη φιλε αλλα εισαι ο τυπος του αντρα που δεν θα ηθελα να γινω ποτε. Αν ειχα γκομενα ποτε δεν θα την κοροιδευα οπως κανεις εσυ. Αυτο δεν ειναι σχεση, ειναι κατι γελοιο και γλοιωδες. Αν ηξερε η γκομενα σου οτι πας με πουτανες και μετα μαζι της θα ησασταν ακομα μαζι? Πως γινεται να νιωθεις συναισθημα σε μια σχεση που ειναι βουτηγμενη στο ψεμα???  :uglystupid:  Προτιμω χιλιες φορες να ειμαι μονος και να γαμαω πουτανες απο το να γινω τοσο γλοιωδης οπως εσυ. Συγνωμη για το χαρακτηρισμο αλλα αυτο νιωθω για τυπους σαν εσενα και ειμαι πολυ περηφανος και ΑΝΤΡΑΣ που ειμαι ειλικρινης!

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1

ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΑ 18 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ!  :rockon:

Bρε PICKER χαλάρωσε!!! Αμελείς συνειδητά ή όχι, ότι στο DNA σου μέσα υπάρχει το ένστικτο του κυνηγού. :cum: Είσαι σαν άντρας ενεργητικός στην προσέγγιση και στο σεξ ενώ μια γυναίκα παθητική! Έτσι μας έκανε ο θεούλης.....αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και στο ζωικό βασίλειο....ξες τι πρέπει να τραβήξουν μερικά ζώα για να πηδήξουν??? Δε φαντάζεσαι!! Στο κάτω κάτω της γραφής τη νόημα θα είχε αν μας καθόταν με το "καλημέρα" όποια γουστάραμε?? Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία γιατί νιώθεις ότι ΕΣΥ τα κατάφερες. Μπορεί η Ελληνίδες να το έχουν παραχέσει μερικές φορές, :headbang: αλλά από την άλλη, αυτό σημαίνει ότι η κατάκτησή τους έχει μεγαλύτερη ακόμη "αξία" στο μυαλό μας.
Με τις πουτάνες τι νιώθεις??? Ζεις ένα παραμύθι της στιγμής που κοστίζει και πολύ και μόλις φύγεις θα μπει ο Πακιστανός μέσα να την γαμήσει και να ζήσει το δικό του και αυτός!!  :fuck2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ρε Picker το θέμα είναι να έχεις και έναν άνθρωπο να πιεις 2 κουβέντες, να βγεις μια βόλτα, να έχεις μια συντροφιά.....

Σου μιλάω για τα πιο απλά.

Πόσο μάλλον την ανάγκη που έχει κάθε άνθρωπος να έχει μια συναισθηματική κάλυψη (έρωτας, αγάπη κλπ).....

Ναι, δεν είναι εύκολο, αλλά είναι είναι πολύ όμορφο. Θέλει και να το επιδιώξεις κιόλας.

Όλα αυτά δλδ δεν σου λείπουν εσένα;  :think:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;

Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:

ξερεις ποσες φορες το εχω πει και δεν

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Στο κάτω κάτω της γραφής τη νόημα θα είχε αν μας καθόταν με το "καλημέρα" όποια γουστάραμε?? Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία γιατί νιώθεις ότι ΕΣΥ τα κατάφερες. Μπορεί η Ελληνίδες να το έχουν παραχέσει μερικές φορές, :headbang: αλλά από την άλλη, αυτό σημαίνει ότι η κατάκτησή τους έχει μεγαλύτερη ακόμη "αξία" στο μυαλό μας.
Με τις πουτάνες τι νιώθεις??? Ζεις ένα παραμύθι της στιγμής που κοστίζει και πολύ και μόλις φύγεις θα μπει ο Πακιστανός μέσα να την γαμήσει και να ζήσει το δικό του και αυτός!!  :fuck2:

:P

Επισκέπτης
Συγνωμη φιλε αλλα εισαι ο τυπος του αντρα που δεν θα ηθελα να γινω ποτε. Αν ειχα γκομενα ποτε δεν θα την κοροιδευα οπως κανεις εσυ. Αυτο δεν ειναι σχεση, ειναι κατι γελοιο και γλοιωδες. Αν ηξερε η γκομενα σου οτι πας με πουτανες και μετα μαζι της θα ησασταν ακομα μαζι? Πως γινεται να νιωθεις συναισθημα σε μια σχεση που ειναι βουτηγμενη στο ψεμα???  :uglystupid:  Προτιμω χιλιες φορες να ειμαι μονος και να γαμαω πουτανες απο το να γινω τοσο γλοιωδης οπως εσυ. Συγνωμη για το χαρακτηρισμο αλλα αυτο νιωθω για τυπους σαν εσενα και ειμαι πολυ περηφανος και ΑΝΤΡΑΣ που ειμαι ειλικρινης!
τελος παντων το γλοιδεις δεν το σχολιαζω
αλλα θα ηθελα να κανεις μια ερωτηση στον εαυτο σου:
"μηπως παω ΜΟΝΟ με πουτανες επειδη δεν μπορω να βρω κοπελα;"

οσο για εμενα το εγραψα οτι αλλο πραγμα το γαμησι αλλο ο ερωτας..
και για να το κανω πιο απλο εμενα μου αρεσει να γαμω κωλαρακια για ποιον λογο να βασανισω την κοπελα μου? αλλα και για ποιον λογο να μην ικανοποιω το παθος μου?

οσο για το ψεμα που λεω το κανω γιατι δεν θα καταλαβει καμια τους γιατι ολες οι κοπελες για να  κανουν ερωτα πρεπει να νιωσουν κατι (ακομα και one night stand) ειτε αυτο ειναι ερωτας ειτε ειναι ασφαλεια ειτε οτι εισαι σημαντικος κτλ.. (εκτος απο τα πουτανακια) οποτε δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εισαι ερωτευμενος αλλα γαμησες μια αλλη μονο για την ζωοδη πλευρα σου!!!!!!

δε θελω να παρεξηγηθουμε για αυτο αμα απαντησεις μην το κανεις παλι με χαρακτηρισμους...

Επισκέπτης
Bρε PICKER χαλάρωσε!!! Αμελείς συνειδητά ή όχι, ότι στο DNA σου μέσα υπάρχει το ένστικτο του κυνηγού. :cum: Είσαι σαν άντρας ενεργητικός στην προσέγγιση και στο σεξ ενώ μια γυναίκα παθητική! Έτσι μας έκανε ο θεούλης.....αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και στο ζωικό βασίλειο....ξες τι πρέπει να τραβήξουν μερικά ζώα για να πηδήξουν??? Δε φαντάζεσαι!! Στο κάτω κάτω της γραφής τη νόημα θα είχε αν μας καθόταν με το "καλημέρα" όποια γουστάραμε?? Έτσι έχει μεγαλύτερη αξία γιατί νιώθεις ότι ΕΣΥ τα κατάφερες. Μπορεί η Ελληνίδες να το έχουν παραχέσει μερικές φορές, :headbang: αλλά από την άλλη, αυτό σημαίνει ότι η κατάκτησή τους έχει μεγαλύτερη ακόμη "αξία" στο μυαλό μας.

Καμια αξια στις γκομενες. Οποιος κανει καμακι ειναι για λυπηση, πραγματικα. Αξια δινουμε μονο στις πουτανες! Να γαμησει και ο Πακιστανος και ολοι! Και φυσικα ολες οι γκομενες πρεπει υποχρεωτικα να περνανε απο μπουρδελο στα 18 τους για να καταλαβαινουν την πραγματικη τους αξια!  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υπάρχει κίνδυνος να μείνεις μόνος αν μείνεις στο αγοραίο.
Σκέπτεσαι ότι έχεις σ'ιγουρα το σεξ και έτσι δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι με τις γκόμενες.Ίσως κάποιος θα έπρπε να κόψει για λίγο το σπορ για να έχει παραπανήσιο κίνητρο να κάνει μια γνωριμία για σχέση.Αλλιώς αν είναι χορτασμένος δεν προσπαθεί αρκετά να κάνει την υπέρβαση.  :S
Πολυ μεγαλη αληθεια αυτο φιλε

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αν ηξερε η γκομενα σου οτι πας με πουτανες και μετα μαζι της θα ησασταν ακομα μαζι? Πως γινεται να νιωθεις συναισθημα σε μια σχεση που ειναι βουτηγμενη στο ψεμα???

Καλά αυτό είναι ένα θεματάκι .....  :grin:

Δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτεί .....

Εγώ παράλληλα δε θα το έκανα.

Πάντως εγώ έχω πει σε γκόμενα μου ότι έχω κάνει "επισκέψεις" στον εργένικο βίο μου.  :sunglasses:

Τι;

Μην με κακοχαρακτηρίσει;  :grin:

Καλύτερο να με πει κωλόπαιδο παρά μαλάκα.  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom