alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Στα ενδιαμεσα.Τυπε, κατουρας καθολου...;
Στα ενδιαμεσα.Τυπε, κατουρας καθολου...;
Εισαι Ινδαλμα.
http://[URL unfurl="true"]www.eba-stats.com/images/history/greece_1987.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ωραιες εποχες.
Ρε, τι δωσανε του Καμπουρη να κραταει?
Καμια...Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;
Γυναικα, μια επισημη γκομενα, δυο ανεπισημες και φιλες με κατανοηση
Οσο για το "μια φορα στο τοσο", ειναι περιπου 50 επισκεψεις τον τελευταιο χρονο.
Πολυ ή λιγο δεν ξερω αν ειναι, αυτο ειναι παντως.
Τυπε μου με το χερι στην καρδια λοιπον σου λεω πως αν ημουν εισοδηματιας και ειχα το χρονο και το χρημα ΚΑΘΕ μερα θα πηγαινα σε μπουρδελο/στουντιο/μασατζιδικο, τα ΣΚ θα επαιρνα σιτυτουριστριες/cg και τις γιορτες και αργιες για καλτιλα θα χτυπαγα freelancer
φιλε ειλικρινα μακαρι να ημουν τοσο "γοης και κατακτητης" ωστε να γαμαω συνεχεια αλλα μουνια αλλα δυστυχως τετοιο πραγμα δεν υπαρχει!!!!Εγώ θέλω να δω στατιστικά πόσοι θα σταματούσαν το άθλημα αν τους δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσουν την άνεση και το χαρακτήρα του γόη και του κατακτητή. Έχοντας λοιπόν στο κρεβάτι σου σχεδόν όποια θες πόσες πιθανότητες έχεις να ξαναπληρώσεις για να γαμήσεις;
τυπε το αθλημα ειναι δυσκολο
εχει και αποτυχιες οπως εχουν ακομα και οι μεγαλυτεροι αθλητες
δεν υπαρχει λογος να απογοητευθει καποιος και να σταματησει τα μπουρδελα
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;
Και ποιος λέει πως και την κανονική γυναίκα δεν την πληρώνεις (εμμέσως πλην σαφώς...). Φυσικά είναι διαφορετικά τα κίνητρα..αλλα το αποτέλεσμα το ίδιο..
Πήγαινε να κρατήσεις κοέλα χωρίς φράγκα, αυτοκίνητο, σπίτι, δουλεια, διακοπούλες, καφέδες, ταξιδάκια, σινεμαδάκια, ταβερνάκια, δωράκια, και ένα σωρό παπαράκια...
Οσο για τα παραπανω Sarouman, πλεον οπως παμε, θα αρκουν δυο σακουλες πραγματα απο το σουπερμαρκετ....
OK, μόλις διάβασα στο νετ τι είναι το PUA. Ενδιαφέρον... Μου θυμίζει την ταινία "Ο Μέτρ Του Ζευγαρώματος"... ;)
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;
Έχω 2 φιλαράκια που είναι παρά πολλά χρόνια στο κουρμπέτι με τις πουτάνες και είναι σχεδόν πάντα ΜΟΝΟΙ!!! Γιατί?? Διότι επί πληρωμή γαμάνε μουνιά που έξω (σε πάρτυ, καφετέριες, μπαρ κλπ) ΠΟΤΕ δε θα μπορούσαν να γνωρίσουν και να κατακτήσουν. Έτσι χωρίς να το θέλουν έχουν βολευτεί σε αυτό. Η έλλειψη στέρησης τους αποτρέπει από τον να κυνηγήσουν νορμάλ κοπέλες (που εγώ γνωρίζω λόγω ανάγκης) είτε γιατί έχουν ξεχάσει πως πλησιάζουν το άλλο φύλλο , είτε γιατί πολύ απλά αυτές που μπορεί να τους "κάθονταν" είναι πολλές κλάσεις κατώτερες από αυτές που γαμάνε επί χρήμασι!!! Απλά μαθηματικά......!!Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!! Όταν βγαίνουμε έξω η κλασική τους ατάκα όταν σχολιάζω μια που μου αρέσει είναι "σιγά την γκόμενα/μέτρια είναι". Η αλήθεια είναι όμως ότι η υπερβολή τους πηγάζει από τα προαναφερθέντα και από το γεγονός τηνς έλλειψης όρχεων από μέρος τους στην ενδεχόμενη προσέγγιση της "μέτριας"!!
Επιτέλους κι ένα σοβαρό ποστ. Πιστεύω ότι στην περίπτωση των φίλων σου ισχύει το πρώτο σκέλος, έχουν ξεχάσει πώς πλησιάζουν το άλλο φύλλο δηλαδή. Το ότι οι πουτάνες είναι κλάσεις ανώτερες από τις υπόλοιπες το ακούω βερεσέ γιατί υπάρχουν πάρα πολύ όμορφες γκόμενες που μένουν αγάμητες επειδή υπάρχει η φοβία του "θα μου ρίξει άκυρο" κλπ. Εντάξει θα το φας το άκυρο στην αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσεις αλλά κάνοντας λάθη μαθαίνεις. Υπήρξαν περίοδοι που όποια πλησίαζα με κοιτούσε με τέτοιο τρόπο σα να μου έλεγε "πήδα με" αλλά και περίοδοι που ούτε οι περαστικές δε σήκωναν το κεφάλι να με κοιτάξουν. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και πόσο ασκείς το άθλημα (όχι του μπουρδέλου, αλλά του φλέρτ). Σε ποια περίοδο βρίσκομαι τώρα; Χμ... μάλλον σε μεταβατικό στάδιο, από τη δεύτερη στην πρώτη πάλι. Ως παντρεμένος βέβαια πρέπει να φυλάγομαι μη μας πάρουν χαμπάρι. Αν ήμουν ελεύθερος θα φλέρταρα 24/7. ;)Έχω 2 φιλαράκια που είναι παρά πολλά χρόνια στο κουρμπέτι με τις πουτάνες και είναι σχεδόν πάντα ΜΟΝΟΙ!!! Γιατί?? Διότι επί πληρωμή γαμάνε μουνιά που έξω (σε πάρτυ, καφετέριες, μπαρ κλπ) ΠΟΤΕ δε θα μπορούσαν να γνωρίσουν και να κατακτήσουν. Έτσι χωρίς να το θέλουν έχουν βολευτεί σε αυτό. Η έλλειψη στέρησης τους αποτρέπει από τον να κυνηγήσουν νορμάλ κοπέλες (που εγώ γνωρίζω λόγω ανάγκης) είτε γιατί έχουν ξεχάσει πως πλησιάζουν το άλλο φύλλο , είτε γιατί πολύ απλά αυτές που μπορεί να τους "κάθονταν" είναι πολλές κλάσεις κατώτερες από αυτές που γαμάνε επί χρήμασι!!! Απλά μαθηματικά......!!Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!! Όταν βγαίνουμε έξω η κλασική τους ατάκα όταν σχολιάζω μια που μου αρέσει είναι "σιγά την γκόμενα/μέτρια είναι". Η αλήθεια είναι όμως ότι η υπερβολή τους πηγάζει από τα προαναφερθέντα και από το γεγονός τηνς έλλειψης όρχεων από μέρος τους στην ενδεχόμενη προσέγγιση της "μέτριας"!!
Τὸ καλύτερον τὸ ὁποῖον θὰ εἴχατε νὰ πράξητε ἐσεῖς εἶναι νὰ σταματήσητε διὰ παντὸς νὰ ἀντιμετωπίζητε τὸν βίον μετὰ τοσαύτης σοβαρότητος