Νέα

Θα Μπορούσες Να Αλλάξεις Τη Ζωή Σου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Εισαι Ινδαλμα.
URL]]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πσιχ_φαν νομιζω πρεπει να ξεκινησεις τη γνωστη αγωγη με τα παστελακια φιλε  :grin:
xapia.jpg

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:

Τυπε μου με το χερι στην καρδια λοιπον σου λεω πως αν ημουν εισοδηματιας και ειχα το χρονο και το χρημα ΚΑΘΕ μερα θα πηγαινα σε μπουρδελο/στουντιο/μασατζιδικο, τα ΣΚ θα επαιρνα σιτυτουριστριες/cg και τις γιορτες και αργιες για καλτιλα θα χτυπαγα freelancer  :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γυναικα, μια επισημη γκομενα, δυο ανεπισημες και φιλες με κατανοηση  :grin:
Οσο για το "μια φορα στο τοσο", ειναι περιπου 50 επισκεψεις τον τελευταιο χρονο.
Πολυ ή λιγο δεν ξερω αν ειναι, αυτο ειναι παντως.

Πολύ ή λίγο;

Χαχα μόνο αυτά;  :2funny:

Ποιος alex είσαι ρε φίλε; Ο kougias?  :cheesy:

Πώς τις συντηρείς όλες αυτές;    :P

Πρέπει να πηγαίνουν καλά οι δουλειές στο γραφείο ε;  :grin:

Αλλά πότε προλαβαίνεις να δουλεύεις βασικά; Τη μισή μέρα γράφεις εδώ και την άλλη μισή  :zfuck:.

Τεσπά φίλε , καλή συνέχεια.  :sunglasses:

Και καλά  :humpleg:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε μου με το χερι στην καρδια λοιπον σου λεω πως αν ημουν εισοδηματιας και ειχα το χρονο και το χρημα ΚΑΘΕ μερα θα πηγαινα σε μπουρδελο/στουντιο/μασατζιδικο, τα ΣΚ θα επαιρνα σιτυτουριστριες/cg και τις γιορτες και αργιες για καλτιλα θα χτυπαγα freelancer  :rockon:

:grin:

Επισκέπτης
Εγώ θέλω να δω στατιστικά πόσοι θα σταματούσαν το άθλημα αν τους δινόταν η ευκαιρία να αποκτήσουν την άνεση και το χαρακτήρα του γόη και του κατακτητή. Έχοντας λοιπόν στο κρεβάτι σου σχεδόν όποια θες πόσες πιθανότητες έχεις να ξαναπληρώσεις για να γαμήσεις;
φιλε ειλικρινα μακαρι να ημουν τοσο "γοης και κατακτητης" ωστε να γαμαω συνεχεια αλλα μουνια αλλα δυστυχως τετοιο πραγμα δεν υπαρχει!!!!
οσο για το αν θα εκοβα τα μπουρδελα?
ναι καποια στιγμη ισως να το κανω..
δεν λεω οτι ειναι τροπος ζωης και μολακιες αλλα πλεων οσο ωραιος και να ημουν δεν θα μπορουσα να γαμαω με την συχνοτητα που γαμαω στα μπουρδελα ουτε θα εβρισκα τοσο ωραια μουνια!!!!

τελος εχω διαχωρισει στο μυαλο μου το θεμα σχεση και μπουρδελα και θελω διαφορετικα πραγματα απο το καθενα.. πραγμα που πρεπει να κανεις και εσυ.. αλλα δεν εχω βρει την κοπελα που θα την ερωτευτω τοσο ωστε να κοψω τα μπου, και δεν νομιζω οτι υπαρχει!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:

Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης ή χαρακτήρα φίλε psix fan.

Μακάρι να ήταν μόνο αυτό.

Θα συμφωνήσω με πολλούς από τους υπόλοιπους χρήστες.

Για να κάνεις αυτή τη μποέμ ζωή που περιγράφεις εσύ (γόης , κατακτητής, να αλλάζεις γκόμενα χρόνο μηδέν) χρειάζεσαι και χρόνο πολλά χρήματα.

Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να πεις ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;

Τι δλδ κακό είναι; Ή είναι ντροπή;

Ίσα ίσα κάποιος μπορεί να εκτονώνεται όποτε το έχει ανάγκη και να μην νιώθει σεξουαλικά στερημένος.

Αν και όποτε ξανανιώσεις την ανάγκη ξαναπάς.

Γιατί να το αποκλείσεις για ΠΑΝΤΑ;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Και ποιος λέει πως και την κανονική γυναίκα δεν την πληρώνεις (εμμέσως πλην σαφώς...). Φυσικά είναι διαφορετικά τα κίνητρα..αλλα το αποτέλεσμα το ίδιο..
Πήγαινε να κρατήσεις κοέλα χωρίς φράγκα, αυτοκίνητο, σπίτι, δουλεια, διακοπούλες, καφέδες, ταξιδάκια, σινεμαδάκια, ταβερνάκια, δωράκια, και ένα σωρό παπαράκια...

Καλά αυτά sarouman γίνονται μόνο στις ελληνικές ταινίες του 60.   :grin:

Αλλά οκ δεν είναι ακριβώς το ίδιο.  :)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
956
Πόντοι
96
Υπάρχει κίνδυνος να μείνεις μόνος αν μείνεις στο αγοραίο.
Σκέπτεσαι ότι έχεις σ'ιγουρα το σεξ και έτσι δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι με τις γκόμενες.Ίσως κάποιος θα έπρπε να κόψει για λίγο το σπορ για να έχει παραπανήσιο κίνητρο να κάνει μια γνωριμία για σχέση.Αλλιώς αν είναι χορτασμένος δεν προσπαθεί αρκετά να κάνει την υπέρβαση.  :S

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

nightwish1975

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έχω 2 φιλαράκια που είναι παρά πολλά χρόνια στο κουρμπέτι με τις πουτάνες και είναι σχεδόν πάντα ΜΟΝΟΙ!!! Γιατί?? Διότι επί πληρωμή γαμάνε μουνιά που έξω (σε πάρτυ, καφετέριες, μπαρ κλπ) ΠΟΤΕ δε θα μπορούσαν να γνωρίσουν και να κατακτήσουν. Έτσι χωρίς να το θέλουν έχουν βολευτεί σε αυτό. Η έλλειψη στέρησης τους αποτρέπει από τον να κυνηγήσουν νορμάλ κοπέλες (που εγώ γνωρίζω λόγω ανάγκης) είτε γιατί  έχουν ξεχάσει πως πλησιάζουν το άλλο φύλλο  :jerking:, είτε γιατί πολύ απλά αυτές που μπορεί να τους "κάθονταν" είναι πολλές κλάσεις κατώτερες από αυτές που γαμάνε επί χρήμασι!!! Απλά μαθηματικά......!!Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!! :fuck1: :fuck1: Όταν βγαίνουμε έξω η κλασική τους ατάκα όταν σχολιάζω μια που μου αρέσει είναι "σιγά την γκόμενα/μέτρια είναι". Η αλήθεια είναι όμως ότι η υπερβολή τους πηγάζει από τα προαναφερθέντα και από το γεγονός τηνς έλλειψης όρχεων από μέρος τους στην ενδεχόμενη προσέγγιση της "μέτριας"!!  :uglystupid:

Επισκέπτης
Πόσες φορές ένοιωσες άσχημα μετά από επίσκεψη σε μπουρδέλο;
Πόσες φορές αισθάνθηκες κορόιδο όταν το cg που κάλεσες σου ζήτησε έξτρα χρήματα για κάτι που ήταν μέσα στην τιμή κι εσύ για έναν απροσδιόριστο λόγο δε μίλησες αλλά πλήρωσες;
Πόσες φορές ένοιωσες από πουτάνες-στριπτιζούδες-κωλομπαρούδες ότι σε κουτσομπολεύουν, σε κορο'ι'δεύουν και ίσως σε αντιπαθούν με το που σε βλέπουν κι εσύ αντί να δείξεις αξιοπρέπεια και να τις φτύσεις ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ;
Πόσες φορές θέλησες να φωνάξεις, να βρίσεις, να διαμαρτυρηθείς και να πεις στον εαυτό σου ΤΕΛΟΣ στο να στηρίζεις τις επικερδείς επιχειρήσεις που ποντάρουν στην αντρική καύλα;
Ειλικρινά, πες μου, με το χέρι στην καρδιά, πόσες φορές θέλησες να σταματήσεις να πηγαίνεις σε μπουρδέλα, strip ή κωλόμπαρα;

Τώρα ξέρω, πολλοί θα μου την πέσετε λέγοντας το γνωστό, ότι και καλά είναι τρόπος και στάση ζωής κλπ κλπ. Μπούρδες, ελάτε τώρα... Αφού το ξέρετε κι εσείς, μπούρδες δεν είναι; Έξυπνα παιδιά είστε και κόβει το μυαλό σας. Με το χερι στην καρδιά λοιπόν, τι αλλαγές θα θέλατε στη ζωή, στην εμφάνιση και (ιδιαίτερα) στο χαρακτήρα σας ώστε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΙΟ ΕΡΩΤΑ;  :grin:

Τὸ καλύτερον τὸ ὁποῖον θὰ εἴχατε νὰ πράξητε ἐσεῖς εἶναι νὰ σταματήσητε διὰ παντὸς νὰ ἀντιμετωπίζητε τὸν βίον μετὰ τοσαύτης σοβαρότητος

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έχω 2 φιλαράκια που είναι παρά πολλά χρόνια στο κουρμπέτι με τις πουτάνες και είναι σχεδόν πάντα ΜΟΝΟΙ!!! Γιατί?? Διότι επί πληρωμή γαμάνε μουνιά που έξω (σε πάρτυ, καφετέριες, μπαρ κλπ) ΠΟΤΕ δε θα μπορούσαν να γνωρίσουν και να κατακτήσουν. Έτσι χωρίς να το θέλουν έχουν βολευτεί σε αυτό. Η έλλειψη στέρησης τους αποτρέπει από τον να κυνηγήσουν νορμάλ κοπέλες (που εγώ γνωρίζω λόγω ανάγκης) είτε γιατί  έχουν ξεχάσει πως πλησιάζουν το άλλο φύλλο  :jerking:, είτε γιατί πολύ απλά αυτές που μπορεί να τους "κάθονταν" είναι πολλές κλάσεις κατώτερες από αυτές που γαμάνε επί χρήμασι!!! Απλά μαθηματικά......!!Μακροπρόθεσμα είναι κατεστραμμένοι...ακόμη και αν παντρευτούν θα το κάνουν από τρελό συμβιβασμό και θα κοιτούν πως θα την κάνουν σε κανά μπουρδέλο να εκτονωθούν!! :fuck1: :fuck1: Όταν βγαίνουμε έξω η κλασική τους ατάκα όταν σχολιάζω μια που μου αρέσει είναι "σιγά την γκόμενα/μέτρια είναι". Η αλήθεια είναι όμως ότι η υπερβολή τους πηγάζει από τα προαναφερθέντα και από το γεγονός τηνς έλλειψης όρχεων από μέρος τους στην ενδεχόμενη προσέγγιση της "μέτριας"!!  :uglystupid:

Καλά φίλε είσαι λίγο απόλυτος.

Σε αυτό με τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλoi σου και ότι τις βλέπουν όλα μέτριες, συμφωνώ 100%.

Αλλά και αντίστοιχα πολλές γυναίκες έχουν τρελλές απαιτήσεις. Φαντάζομαι το βλέπεις και στις δικές σου παρέες.

Προτιμούν να το "χαιδεύουν" παρά να χαρούν τη ζωή και τον έρωτα με έναν κανονικό άντρα.  :grin:

Περιμένουν τον πρίγκηπα πάνω στο λευκό άλογο.  :2funny:

Καλά .....  :jerking:

Ο αγοραίαος προσφέρει μια σεξουαλική εκτόνωση. Το ότι οι φίλοι σου είναι μόνοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να απέχουν και από το σεξ.

Αλλά στο θέμα του συμβιβασμού πόσοι και πόσες πιστεύεις ότι πραγματικά παντρεύονται αυτό που πραγματικά θέλουν;

Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι συμβιβάζονται , άλλοι λίγο και άλλοι πολύ.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Επιτέλους κι ένα σοβαρό ποστ.  :grin: Πιστεύω ότι στην περίπτωση των φίλων σου ισχύει το πρώτο σκέλος, έχουν ξεχάσει πώς πλησιάζουν το άλλο φύλλο δηλαδή. Το ότι οι πουτάνες είναι κλάσεις ανώτερες από τις υπόλοιπες το ακούω βερεσέ γιατί υπάρχουν πάρα πολύ όμορφες γκόμενες που μένουν αγάμητες επειδή υπάρχει η φοβία του "θα μου ρίξει άκυρο" κλπ. Εντάξει θα το φας το άκυρο στην αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να το γλυτώσεις αλλά κάνοντας λάθη μαθαίνεις. Υπήρξαν περίοδοι που όποια πλησίαζα με κοιτούσε με τέτοιο τρόπο σα να μου έλεγε "πήδα με" αλλά και περίοδοι που ούτε οι περαστικές δε σήκωναν το κεφάλι να με κοιτάξουν. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και πόσο ασκείς το άθλημα (όχι του μπουρδέλου, αλλά του φλέρτ). Σε ποια περίοδο βρίσκομαι τώρα; Χμ... μάλλον σε μεταβατικό στάδιο, από τη δεύτερη στην πρώτη πάλι. Ως παντρεμένος βέβαια πρέπει να φυλάγομαι μη μας πάρουν χαμπάρι. Αν ήμουν ελεύθερος θα φλέρταρα 24/7. ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τὸ καλύτερον τὸ ὁποῖον θὰ εἴχατε νὰ πράξητε ἐσεῖς εἶναι νὰ σταματήσητε διὰ παντὸς νὰ ἀντιμετωπίζητε τὸν βίον μετὰ τοσαύτης σοβαρότητος

Έτσι λες Μπακάλη; :grin: Δεν αξίζει να τα παίρνουμε όλα τόσα σοβαρά ε;  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom