Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Δηλωνω παρων.

Ψαρι που μολις δαγκωσε το αγκιστρι.

Μεζες ετοιμος για φαγωμα. Και τι μεζες.  Νεος ωραιος αβγαλτος τελειως και με λεφτα :2funny:

Δε με ξερει καλα εμενα ομως.

ειμαι ο μεγαλυτερος βλακας αλλα το ξερω. ειμαι τρελλος για δεσιμο αλλα το ξερω.

κανω αυτο το ποστ να το βλεπω και να μην το ξεχναω.

ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!

αντε να δουμε ποιος θα φαγωθει.

καληνυχτα σε ολους τους καμμενους τριπακιδες!

PS. μυριζουν ωραια οι καριολες ομως. πιο ωραια απο τις πουτανες.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εκανα και εγω αυτο το λαθος καποτε... ΟΧΙ σε σοβαρες σχεσεις με στριπερς , κολομπαρουδες κτλ Γαματε και μολις βαρεθειτε την κανετε με ελαφρα...

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Σαφως και οχι.... Και μόνο στη σκεψη οτι κατα την εργασια της τη χουφτωνουν τόσα χερια...

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μετά από προσώπική εμπειρία 5 μηνών "σχέσης" με τρύπερ θα πω κάτι μπας και γλιτώσω κανέναν

ΜΑΚΡΙΑ!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! Μονο χρήμα θέλουν!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όσοι νομίζεται ότι μια τετοια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ μπορεί να γυρίσει κ να σας κοιτάξει σοβαρά!
ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΤΕ! Μαμίστε 2-3 φορες κ ΔΡΟΜΟ! Μην πάθετε αυτό που έπαθα εγω, έφαγα κόλημα κ ακομα κλαίγομαι!!! Καλύτερα με τανα παρά με τρύπερ!!!
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μετά από προσώπική εμπειρία 5 μηνών "σχέσης" με τρύπερ θα πω κάτι μπας και γλιτώσω κανέναν

ΜΑΚΡΙΑ!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! Μονο χρήμα θέλουν!! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας όσοι νομίζεται ότι μια τετοια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ μπορεί να γυρίσει κ να σας κοιτάξει σοβαρά!
ΜΗΝ ΚΟΛΗΣΕΤΕ! Μαμίστε 2-3 φορες κ ΔΡΟΜΟ! Μην πάθετε αυτό που έπαθα εγω, έφαγα κόλημα κ ακομα κλαίγομαι!!! Καλύτερα με τανα παρά με τρύπερ!!!
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  >:( >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχχααχαααααα πόσα σου έφαγε ρε ταλαίπωρε η αντριάννα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλωνω παρων.

Ψαρι που μολις δαγκωσε το αγκιστρι.

Μεζες ετοιμος για φαγωμα. Και τι μεζες.  Νεος ωραιος αβγαλτος τελειως και με λεφτα :2funny:

Δε με ξερει καλα εμενα ομως.

ειμαι ο μεγαλυτερος βλακας αλλα το ξερω. ειμαι τρελλος για δεσιμο αλλα το ξερω.

κανω αυτο το ποστ να το βλεπω και να μην το ξεχναω.

ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!

αντε να δουμε ποιος θα φαγωθει.

καληνυχτα σε ολους τους καμμενους τριπακιδες!

PS. μυριζουν ωραια οι καριολες ομως. πιο ωραια απο τις πουτανες.

παρακαλω να τιμηθει δεοντως ο νεος αγωνιστης αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λάκησε  η  Αντριαννα  του
Δεν του 'βαλε  ούτε πλύση
Και  ας  κουβάλησε  νερό
Απ' το Βατραχονήσι

Χρόνια πολλά
Και καλή  Ανάσταση
(των πάντων )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παρακαλω να τιμηθει δεοντως ο νεος αγωνιστης αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :rockon:

να του πεις αμα θέλει μυρωδικά να αγοράζει τις κολώνιες τους και να ψεκάζει το σπίτι... πιο φθηνά θα του έρχεται...
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Αγαπημένο thread.Το διαβάζω κάθε πρωί με τον καφέ.Συνεχίστε...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καθε σωστος αγαπουλης που σεβεται τον εαυτο του, κραταει και το μωρο του σωληνογκερλ οταν δουλευει  :rockon:
URL]]

vrodopsolos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα έκανα σοβαρή σχέση με μία τέτοια κοπέλα γιατί ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το τι παπαρολογία και ψευτιά έχει ειπωθεί εδώ μέσα δεν λεγεται...Οι ειδήμονες της σωλήνας χαχχαχχαχαχα...και δεν το λέω για σένα εκτωρ.

πάνε πάρε τσιγάρα με το φερραρικό και κράτα τα ρέστα για μπεζίνα....
αααααααααααααααααααααχχχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ΜΑΚΡΥΑ απο τις καριολες ελεεινες αχαριστες ξεκολιαρες φιλοχρηματες.Ο μονος διαλογος που πρεπει καποιος να εχει μαζι τους ειναι ο εξης,θες 200 ευρω να σε γαμησω τιποτα περισσοτερο.

Δεκα μηνες μετα πετυχα την καριολα σε αλλο στριπ και τι μου λεει, που χαθηκες μουρο μου γιατι δεν απαντας στα μηνυματα, και της απανταω τοτε σε ειχα πετυχει με εναν τυπο στο ταδε ξενοδοχειο και τι μου λει η πουτανα αναγκαστηκα πηγα μαζι του γιατι ειχε τα χαρτια μου και με εκβιαζε.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
Ακομα δεν εχω χωνεψει οτι με τα λεφτα μου πηρε αμαξι στον ρωσοποντιο. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΑΚΡΥΑ απο τις καριολες ελεεινες αχαριστες ξεκολιαρες φιλοχρηματες.Ο μονος διαλογος που πρεπει καποιος να εχει μαζι τους ειναι ο εξης,θες 200 ευρω να σε γαμησω τιποτα περισσοτερο.

Δεκα μηνες μετα πετυχα την καριολα σε αλλο στριπ και τι μου λεει, που χαθηκες μουρο μου γιατι δεν απαντας στα μηνυματα, και της απανταω τοτε σε ειχα πετυχει με εναν τυπο στο ταδε ξενοδοχειο και τι μου λει η πουτανα αναγκαστηκα πηγα μαζι του γιατι ειχε τα χαρτια μου και με εκβιαζε.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ.
Ακομα δεν εχω χωνεψει οτι με τα λεφτα μου πηρε αμαξι στον ρωσοποντιο. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:.

ααααχαχαχαχαχαααααα μη χαλιέσαι υπάρχουν και χειρότερα.....
διαμερίσματα ολόκληρααααααα.....
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom