1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
да совсем даже ничего просто весело
ΟΧΙΑ μετά
ελληνική διατροφή.....
μέγα πρόβλημα για τις ανατολικές........
ειμααααααααααααααααααααααααααααααααιτρελλλιάραααααααααααααααααααα
ειμααααααααααααααααααααααααααααααααι
νταριααααααα ακομα ξυπνια εισαι διαβαζεις για το προφισενσι??????????
σε ενα μηνα ξεκιναω προετοιμασιανταριααααααα ακομα ξυπνια εισαι διαβαζεις για το προφισενσι??????????
да да я такаяαπαπαπαπα σούτσκααααααααααααααααα
да да я такая
Κοιτα οι στριπτιζουδες δεν εχουν κυταρριτιδα οποτε η εθνικοτητα αναιρειται αυτοματα αρα ναι θα εκανα
γιατί όλες οι ξεβρακοκέφαλες έχουν τέτοιο κόλλημα με την αξιοπρέπειά τους;
συμφωνω.....δεν νομίζω να βγαίνει σοβαρή σχέση .....
Για σοβαρη σχέση δεν ξέρω αλλά για σοβαρά γαμήσια .... ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
γενικα τα κοριτσια που κοινουνται σε αυτο τον χωρο ειναι μουναρες.δεν της βρισκεις ευκολα εξω.η εχει καμια φιλη κανεις τετοια κ δεν το ξερουμαι.κ αμα βρεις μια ελληνιδα θα πρεπει να εισαι ο λατσης.αλεξανδρατου μπαστα κτα λοιπα.οποτε θεωρω εφοσον βρεις μια πολυ ομορφη γκομενα να τα φτιαξεις μαζι της να περνας καλα το οτι πληρωνεις οταν βγαινεντε δεν μου λεει κατι γιατι κ με την ελληνιδα πληρωνεις περισσοτερα.Πιστευω το να γαμας μια μουναρα οπως η καρολαιν η ουγγαρεζα κ ας ειναι κ επιπλο ειναι μεγαλη καυλα κ μονο που την κυκλοφορεις.Φανταστειτε να σκατε guzel dekko ακρωτηρι κτλ τι θα γινεται.μια γυναικα ομορφη ειναι παντα μια γυναικα ανεξαρτητως τι δουλεια κανει κ αν εχει λεφτα η οχι...Γιαυτο παιξτε μπαλα κ αφηστε τους αλλους να λενε κ αν σας δουνε στα κλαμπ θα λενε ποπο τι μουνι γαμαει αυτος......φιλικα παντα!!
το πρότυπο και το όνειρο του επιτυχημένου σύγχρονου έλληνα.....
κ αν σας δουνε στα κλαμπ θα λενε ποπο τι μουνι γαμαει αυτος......