DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τι ειναι η χαλαστρα??? κανω αποτριχωση βρε το μπικινη μου....για να ειναι ετοιμο...προς χρησην...ποιά σου κάνει χαλάστρα εεεε;;;
τι ειναι η χαλαστρα??? κανω αποτριχωση βρε το μπικινη μου....για να ειναι ετοιμο...προς χρησην...ποιά σου κάνει χαλάστρα εεεε;;;
τι ειναι η χαλαστρα??? κανω αποτριχωση βρε το μπικινη μου....για να ειναι ετοιμο...προς χρησην...
αντε βρε θα τα ξαναπουμε.... χαχαχαλάστρα είναι μλκ που έχεις μέσα στο κεφάλι σου!!!χαχα
εμένα με ενδιαφέρει το κωλαράκι σου... ;)
αντε βρε θα τα ξαναπουμε.... χαχα
τοση ωρα που μαλακιζεσαι με την δαναη,οι σκοπιανοι εφτασαν μεχρι τα τεμπη ρε χλιμιτζουρα..στο κα(υ)λό...
Και τι φταιη ο Λυκακης για τους Σκοπιανους... αλλο και αυτο... πρακτωρας ειναι??τοση ωρα που μαλακιζεσαι με την δαναη,οι σκοπιανοι εφτασαν μεχρι τα τεμπη ρε χλιμιτζουρα..
τοση ωρα που μαλακιζεσαι με την δαναη,οι σκοπιανοι εφτασαν μεχρι τα τεμπη ρε χλιμιτζουρα..
Μα πως γινετε να σου αρεση να σου περνουν τα αγορακια Πιπα και οι Τρανς και να σου αρεση... οσο νανε κατι εχουν απο κατω.... δεν εχουν?? Δεν ειναι εγχειρισμενα...
χιλιοχυμενος [size=20pt]πρωκτο[/size]ρα[size=20pt]ς[/size] ειναι..Και τι φταιη ο Λυκακης για τους Σκοπιανους... αλλο και αυτο... πρακτωρας ειναι??
ηθελε κουβεντα παιδι μου.... και μιλαγε μαζη μου και λυσαξε...
αστον αυτόν . αυτός έχει σχέση από παιδί με την χούφτα του...
Ναι.. Δεν τα γαμούσα όμως ώστε να βλέπω να κουνιούνται οι ψωλές τους πέρα δώθε ανάλογα τον ρυθμό....
τοση ωρα που μαλακιζεσαι με την δαναη,οι σκοπιανοι εφτασαν μεχρι τα τεμπη ρε χλιμιτζουρα..
αστον αυτόν . αυτός έχει σχέση από παιδί με την χούφτα του...
Δεν μου μιλαη... μου απευθυνετε μεσω Λαμιας....Πλέζουρα εδω σου ειπανε κατι...μου φαινεται πως σε πηρανε πρεφα...
ααααα ξεχασα...χαιρετισματα στην Μαρια ρε...
Φαρκελι μου δεν μου μιλανε... μου κρατανε μουτρα...... κοιτα τι μου λενε....Άψογη και άπαιχτη...
η Δανάη !!!