DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
σιτε..... βοηθειαααααααα ....στο ειπα...τωρα θα υποστεις τις συνεπειες... ;)
σιτε..... βοηθειαααααααα ....στο ειπα...τωρα θα υποστεις τις συνεπειες... ;)
σιτε..... βοηθειαααααααα ....
δεν σου κανη καλο εσενα ο καθαρος αερας.... γυρνα πισω στο καυσαεριο σε παρακαλω... και στα φαγητα με συντηρητικα... και στα goodies.... απαπαπα
ωχ....χαχα...μαγειρευω κουκλα...
ωχ....
ποιο ειναι το αγαπημενο σου???? Μυδια καπαμα????ακομα ζω!!! αρα μαγειρευω καλα...
ποιο ειναι το αγαπημενο σου???? Μυδια καπαμα????
αυτο που μαγειρευης και αυτο που τρως θα μου πεις.....τι ειναι ο καπαμας;;
αγαπημενο που μαγειρευω ή που τρωω;
αυτο που μαγειρευης και αυτο που τρως θα μου πεις.....
ενα ειδος αυγολεμονου... θες να στον μαθω????τι ειναι ο καπαμας;
ενα ειδος αυγολεμονου... θες να στον μαθω????
ΑΑΑΑ εισαι απο τους ζορικους εσυ.... αυγο τηγανητο εεεε??? θα χαλασουν τα πραματα στο ψυγειο γαμωτη μου....αει μωρη...
αγαπημενο που φτιαχνω...αυγο τηγανητο..
αγαπημενο που τρωω...μουσακας/παστιτσιο..
ΑΑΑΑ εισαι απο τους ζορικους εσυ.... αυγο τηγανητο εεεε??? θα χαλασουν τα πραματα στο ψυγειο γαμωτη μου....
Λοιπον θα μου πεις ποτε θα ερθης να παρω ενα ταψι απο το διπλανο εστιατοριο....
Ναι αμε.... το θελω μεταλικο και με δυο αγγελακια αριστερα και δεξια με ανοιχτα φτερα... αν σου ειναι ευκολο μην σε παιδευω... Στρωμα Media μη χαλασω και τη μεση μου...αντε καμια μακαροναδα...μην φανταστεις τρελα πραγματα...κοκκινη σαλτσα...
αν μου κανεις το τραπεζι, να σου κανω το κρεβατι;;;;
Ναι αμε.... το θελω μεταλικο και με δυο αγγελακια αριστερα και δεξια με ανοιχτα φτερα... αν σου ειναι ευκολο μην σε παιδευω... Στρωμα Media μη χαλασω και τη μεση μου...
και τα προσκυνω κιολας....εισαι και θεια παναθεμασε... χαχα
και τα προσκυνω κιολας....
δεν βλεπεις που εχουν παρη τα πανω τους.... οχι προς το παρον.... τη γλυτωσανε....σκυψε ευλογημενη...
εσυ δεν δουλευεις σημερα;;
δεν βλεπεις που εχουν παρη τα πανω τους.... οχι προς το παρον.... τη γλυτωσανε....