giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν σε εκφαζει αλλα ανοιξες μερικα θεματα και εγραψες τις εμπειριες σουδεν ειναι μονο αυτο απλα δεν με εκφραζει ο πρωκτικοσ ερωτασ απο πισω!
Δεν σε εκφαζει αλλα ανοιξες μερικα θεματα και εγραψες τις εμπειριες σουδεν ειναι μονο αυτο απλα δεν με εκφραζει ο πρωκτικοσ ερωτασ απο πισω!
Κανεις δεν ξεφευγη απο το ματι του ΘΕΟΥ....Δεν σε εκφαζει αλλα ανοιξες μερικα θεματα και εγραψες τις εμπειριες σου
οχι και ....Κανεις δεν ξεφευγη απο το ματι του ΘΕΟΥ....
Δεν σε εκφαζει αλλα ανοιξες μερικα θεματα και εγραψες τις εμπειριες σου
μονο ο πρωκτικοσ απο μπροσ και πλαγιωσ!Δεν σε εκφαζει αλλα ανοιξες μερικα θεματα και εγραψες τις εμπειριες σου
Μου δειχνης ομως ολοκληρη την σελιδα ποιο απ'ολα μηπως αυτοΓεωργιε.... εδω μπηκες καθολου να διαβασης??? η ολα εγω θα στα δειχνω?????
Αναλογως σε τι σταση την εχεις και απο μπροστα ερχεται και πισω παειμονο ο πρωκτικοσ απο μπροσ και πλαγιωσ!
ασχετοι & οι δυο..Μου δειχνης ομως ολοκληρη την σελιδα ποιο απ'ολα μηπως αυτο
απο εδω ξεκιναει.... ξαναμπηκε η Ραννια... και συζηταμε υψηλου επιπεδου... πριν λιγες μερες....Μου δειχνης ομως ολοκληρη την σελιδα ποιο απ'ολα μηπως αυτο
Ο Λυκακης Δηλαδη?????
Μαλλον
Πρεπη να ειναι και πολλοι ακομη
οπα . .τι ξεμπροστιάσματα είναι αυτά??????????????????????
ετσι ... ετσι .... πες τα...
πριτσ....ρε αν σε δω ποτε, που θα σε δω, να στρωσεις το κωλιο σου αμεσως γιατι θα φας πολυ σκαμπι!!!!! ;)
πριτσ....
ελα ριχτα μου......
Ποιας κρισεως???? Νευρικης????
ωχ... ας το βουλωνα καλυτερα....πουτσικης ματια μου...
ωχ... ας το βουλωνα καλυτερα....