Νέα

Θα φεύγατε για δουλειά στα καράβια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nacho Vidal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σίγουρα είναι,θέλει πολλά ΚΝ αρχίδια για να το κάνεις.Αλλά δεν παύει να είναι μία τρομερή εμπειρία,και η ζωή αυτό το νόημα έχει κατ'εμέ.Δεν εννοώ να μείνεις εκεί για πάντα φυσικά.

αμα βουλιαξει μενεις εκει για παντα τυπε

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Στην Ελλάδα στην συγκεκριμένη περίοδο που ζούμε εάν είσαι άνεργος δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις δουλειά ούτε σε φυλλάδια ή ντελιβεράς και αν βρεις θα σου δίνει ένα δεκάρικο και θα σε έχει από το πρωί μέχρι το βράδυ..Οπότε τα καράβια φαντάζουν η καλύτερη επιλογή στις μέρες μας
Ο Βαγγέλας προσλαμβάνει αυτή την περίοδο; :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.888
Πόντοι
2.606
Δεν ειπα οτι θα παω......
τυπε μην τυχόν μπαρκάρεις και εχεις στην καμπίνα σου το περιοδικό σχεδια  να ξέρεις οι συνάδελφοι δεν θα εκτιμήσουν το σημειολογικό του πράγματος  :2funny:

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
1300 ειναι πολλα ρε φιλε?  :S :S :S :S

Για μισθους μιλαμε ρε ανθρωπε.

Εδω οι νεοι δουλευουν για 300 ευρω το μηνα......

Εγω ειμαι εναντιον της δουλειας αφου βαζω τον τονο στο ι.......

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
όταν θα πρωτομπαρκάρεις σε τίποτα λατινική αμερική, ασία κτλ, θα σου φανεί ο κόσμος πολύ μικρός.

τώρα για να δεις λιμάνια και ξένες χώρες αυτό εξαρτάται από τι πλοίο θα είσαι. Αν είναι κανένα τρακοσάρι τάνκερ που πάει από αντλία σε αντλία δε θα δεις καθόλου λιμάνι. Αν είσαι σε bulk, δηλαδή σε χύδιν φορτίου υπάρχει πιθανότητα να καθίσεις σε λιμάνι 1-2 μέρες όπου ίσως να κάνεις καμιά βόλτα σε κάποιο seamen club. Γενικά το καράβι είναι δύσκολη δουλειά, αλλά είναι μια μεγάλη περιπέτεια. αλκοόλ δε παίζει -ίσως καμιά μπύρα τη Κυριακή με το φαγητό- γυμναστήριο έχουν σχεδόν όλα τα νέα πλοία αλλά δε θα έχεις χρόνο να πας γιατί θα θέλεις να ξεκουραστείς. Γυμναστήριο πάνε πολύ οι ενόπλοι φρουροί των πλοίων, που τους πέρνουν μαζί εκεί Ινδικό, Σομαλία, Κολόμπο κτλ

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
l.jpg

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μετα τα 40 ομως θα βλεπει ζευγαρακια χερακι χερακι η μπαμπαδες μαμαδες με καροτσακια κ τα παιδακια τους αγκαλια κ θα τσακισει η ψυχη του

μετα θα γυρισει στο πλοιο κ θα κρεμαστει στην κουκετα του με το καλωδιο του ταμπλετ

Το γαμήσαμε, και ψόφησε...

Τύπε θεματοθέτη, το έχουμε ξαναπεί, και έχουμε παραδείγματα ζωντανά εδώ μέσα: Λιμενικό για μεροκαματάκι.

Η συμβουλή μου όμως είναι άλλη: Σχολή Εμποροπλοιάρχων, αφού γουστάρεις αρμύρα. Και πληρώνεσαι μάλιστα κατά την διάρκεια των σπουδών. Δες και αυτήν την επιλογή, και μετά ξανοίγεσαι.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Δύσκολο επάγγελμα γι'αυτό αμοίβεται πολύ καλά ακόμα αλλά είναι για λίγους...Με το στανιό αυτή η δουλειά δεν γίνεται.

Την περίοδο που είσαι μπαρκαρισμένος πρακτικά κάνεις pause στη ζωή σου.

Και στα λιμάνια οι συνθήκες έχουν αλλάξει, τα πλοία μένουν ελάχιστες μέρες και η δουλειά όταν πιάνεις λιμάνι είναι περισσότερη...Πάνε αυτά που έκαναν οι παλιοί ναυτικοί :grin:

Αν νομίζεις ότι μπορείς ν'αντέξεις αξίζει γιατί τουλάχιστον αμοίβεσαι...Καλό είναι βέβαια να το προχωρήσεις όχι να μείνεις μούτσος...

Πολύ σημαντικό να βρείς μέσα στο πλοίο καναδυό ανθρώπους να μπορείς να πείς μία κουβέντα...

akiritsi

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω με φιλο aribas.εχει ακομα καλα λεφτα.οπως καθε δουλεια εχει τα καλα της,εχει και τα ασχημα.βασικα πρεπει να αγαπας τη θαλασσα και να τη σεβεσαι.χανεις επεισοδεια απο τη ζωη στη στερια,ζεις ομως καποιες αλλες εμπειριες.εχω βρεθει σε βαπορια που πραγματικα περασαμε καλα,εχω βρεθει και σε κανα δυο που ηταν νεκροταφεια..οποτε τα βαπορια τα κανει ο κοσμος που ειναι μεσα.στα λιμανια εχει τρεξιμο και δουλεια αλλα μπορεις να ξεκλεψεις χρονο να πας οξω στα κοριτσια η οτι αλλο θες..

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Exει καλες προοπτικες παντως ποτε δεν ξερεις που μπορει να φτασει η καριερα σου  :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.tsantirinews.gr/wp-content/uploads/2013/11/1460142_10202189224042654_501902926_n.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

OP
OP
Nacho Vidal

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Παντως εχω ανεβει σε τετοιο πλοιο.......
Εχω ανεβει σκαρφαλωνοντας...... :ak: :ak: :ak:

Δες φωτο....

Συνημμένα

• 0012.jpg
    0012.jpg
    162,5 KB · Εμφανίσεις: 25

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
[size=11pt]Που να τρεχεις τωρα απο την αρχη.......... πεστην στη χηρα

http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2015/01/marianna-latsi-logia-gia-niko-kourkoulo-1-700x661.jpg[/img[/URL]]

καλυτερα να γινεις εφοπλιστης κατευθειαν

Και αν δε σου παει η θαλασσα.κατσε σπιτι της  να παριστανεις το θαλασσολυκο στην πισινα  :P

[img]http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2008/05/latsis01.jpg[/size[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom