poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
ΝαιΤύπε έχεις μπει ποτέ σε μηχανοστάσιο πλοίου σε λειτουργία;
ΝαιΤύπε έχεις μπει ποτέ σε μηχανοστάσιο πλοίου σε λειτουργία;
και θα ταξιδευει και θα πληρωνεται,λίγο το χεις?θα γνωρισει όλους τους ωκεανούς τσάμπα.
αντε ρε μορτη όρμα και καλό μπάρκο
τυπε πρεπει να ειναι σαν συμφωνική ορχήστρα αλλα μονο με τα κρουστάΤύπε έχεις μπει ποτέ σε μηχανοστάσιο πλοίου σε λειτουργία;
τυπε εχεις διασχίσει τα στενά της Μάρνης 12 τα μεσάνυχτα ;Τύπε έχεις διασχίσει τα στενά της Μάγχης με 12 μποφόρ;
τυπε πρεπει να ειναι σαν συμφωνική ορχήστρα αλλα μονο με τα κρουστά
Με χίλια! Το όνειρο της ζωής μου ήταν...
Ναι ρε τύπε αλλά αφου ο τύπος λέει για 1000€ και μηχανες,παίζει να μην εχει δει πλοίο και ουτε σαλαμινα παλουκια να μην εχει πάειΚαι εγώ. Άρα ξέρεις ότι το να είσαι μηχανικός στα πλοία δεν έχει σχέση με το πλοίο της Αγάπης. Επίσης ξέρεις ότι εκεί δεν παίζει οκτάωρο, κάθεσαι στην κόλαση όσο χρειάζεται, αν βγει βλάβη μεσοπέλαγα βγαίνεις όταν φτιαχτεί και βλάβη εκεί δεν μιλάμε για αλλαγή τακάκια σε παπί.
Mε 12άρι όχι τύπεΤύπε έχεις διασχίσει τα στενά της Μάγχης με 12 μποφόρ;
τυπε το χεις βάλει σκοπό να γίνεις τζάκ σπαροου1300+ και χωρις εξοδα που θα ειχες για σπιτια και μαλακιες.......?????
γουσταρω η ζωη μου ολη ειναι οι πουτανες μεχρι θανατο
τυπε τι θες να πεις ; Δεν ειναι καλα στο παπορι;θα περασεις καλλα
που λεει και ενας τυπος εδω μεσα
Ναι ρε τύπε αλλά αφου ο τύπος λέει για 1000€ και μηχανες,παίζει να μην εχει δει πλοίο και ουτε σαλαμινα παλουκια να μην εχει πάει
τι να του πω,να του κόψω τον ενθουσιασμό?πρέπει να ενθαρυνουμαι τους νέουςMε 12άρι όχι τύπε
θα χεις ενφια για την κουκέτα τυπε
τυπε τι θες να πεις ; Δεν ειναι καλα στο παπορι;
τυπε τι θες να πεις ; Δεν ειναι καλα στο παπορι;