lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
γεια σου βελβυ :-*Έχει συζητηθεί πολλέεες φορές.
Χάθηκε ο Γκαστέζ κι οι συγχωνεύσεις του. Τώρα πλέον μόνο το θρεντ του τσατ μεγαλώνει.
γεια σου βελβυ :-*Έχει συζητηθεί πολλέεες φορές.
Χάθηκε ο Γκαστέζ κι οι συγχωνεύσεις του. Τώρα πλέον μόνο το θρεντ του τσατ μεγαλώνει.
πεστα χρυσοστομε..κατι τετοιες θελουν φτυσιμο το οποιο με τον καιρο εμαθα να το δινω εξ αρχης οταν αντιληφθω που παει το πραγμα.Ακριβως .... ασε που μπορει να σε παραταει σε αξαφνη στιγμη και εσυ να μενεις μπουκαλα, αντι να σε ζαλιζει ;)
γεια σου βελβυ :-*
θα μεγαλωσεις και θα μαθεις. (μαλλον δηλαδη)
Εγώ ξέρω ότι πας σε μπουρδέλα και δε με νοιάζει, ω έρωτα.
Εγώ ξέρω ότι πας σε μπουρδέλα και δε με νοιάζει, ω έρωτα.
Και συ πας στα μπουρδέλα ,για να μοιράσεις φυλλάδια από το μαγαζί σου .
και σε βλέπουν οι πουτάνες που είσαι τοσο λεπτούλα και καχεκτική ,και σε κερνάνε κουραμπιέ και μελομακάρονο !
εμενα μια χαρα μου αρεσει αυτο που κανω κι ουτε ντρεπομαι ! κρυβε λογια ομως...θα μεγαλωσεις και θα μαθεις. (μαλλον δηλαδη)
φροντισε μονο μεγαλωνοντας να μαθεις να κανεις αυτο που γουσταρεις και να μην ντρεπεσαι γι αυτο.
(και πες στο γιωργακη το χημικο οτι γαμιεται)
ντρεπεσαι, ντρεπεσαι... αμα νιωθεις αβολα με τις πραξεις σου, ντρεπεσαι. και επιπροσθετως κανεις και αυτο που γουσταρει ο αλλος, οχι εσυ.εμενα μια χαρα μου αρεσει αυτο που κανω κι ουτε ντρεπομαι ! κρυβε λογια ομως...
θα του το μεταβιβασω
Να'ναι καλά τα κορίτσια, παίρνω δυνάμεις για να συνεχίζω.
Αποκλείεται να είσαι η πραγματική Βέλβυ ,τότε .Πρόκειται για άτομο που πήρε το λογαριασμό της "Βελβυς " και παριστάνει την αληθινη ,την μια ,την ανεπανάληπτη ,την ασύγκριτη ελληνίδα Κέϊτ Μός που ακουγε στο Νικ Βέλβυ και έβαζε κρέας στο στόμα της ,μόνο σε προσπάθειες πεολειχίας .
Σε προσπάθειες πεολειχίας αχαχαχαχααχαχα
Γιατί καλέ? Αφού μ'αρέσουν τα μελομακάρονα.
Μα δεν είσαι οπάδός της χορτοφαγίας και της υγιεινής διατροφής ?
Το μελομακάρονο έχει ζάχαρη ,που αποφεύγουν οι υγιεινιστές .Εκτός αν παρασκευάζεται με φρουκτόζη .
Τελικά ενδίδεις στους πειρασμούς !
Πότε είπα καλέ ότι είμαι της υγιεινής? Ούτε οικολόγος είμαι. Απλά δεν τρώω κρέας και θαλασσινά.
Τα δρακουλίνια τα γαμάω.
Τέεελος σπαμ, γιατί πάλι εμένα θα βρίσουν.
Αυτα οταν εχεις επιλογες....ντρεπεσαι, ντρεπεσαι... αμα νιωθεις αβολα με τις πραξεις σου, ντρεπεσαι. και επιπροσθετως κανεις και αυτο που γουσταρει ο αλλος, οχι εσυ.
τα κρυβω. φιλα τον κιολας. σταυρωτα. σαν τον ιουδα...
Δεν είναι καθόλου σπαμ .
Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το ψυχολογικό σου προφιλ ,διότι ισχυρίζεσαι ότι είσαι γκόμενα που "δεν ενοχλείται που γαμάμε στα μπουυρδέλα " ,πράγμα που είναι εντός θέματος .
;)Γιούχου.
Πλάκα στο Νώντα έκανα που έβαλε εμοτ με φιλί ενώ με βρίζει συνήθως.