You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
θα αναφερατε σε γκομενα που θα ενδιαφεροταν για εσας οτι γαματε επι πληρωμη?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sebastian2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 245
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απολογείται για το παρελθόν του, οπότε δεν υποχρεούται και να το φανερώσει πολύ περισσότερο όταν δεν υπάρχει λόγος (σε λογικά πλαίσια πάντα, αν έχει κάνει και κανένα εξώγαμο πρέπει να της το πει )
Είναι αλήθεια ότι μία γυναίκα εντυπωσιάζεται από κάποιον που έχει επιτυχίες στις γυναίκες εκτός οίκων ανοχής, οπότε ένα τέτοιο παρελθόν μάλλον καλό είναι να αποκρύπτεται
Αναφέρομαι στο τι πρέπει να γνωρίζει μέχρι εκείνη την στιγμή, διότι μετά την δημιουργία της σχέσης δεν συγχωρεί τίποτα από τα δύο.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστος,γιατι αυτη θα σου αναφερει οτιν την παρτουζωνανε τιποτα αραπαδες; Οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτα που γραφουν στουντιο η παει να σε ψαρεψει η ειναι ασχετη,οποτε να τους λες οτι ειναι στουντιο φωτογραφιαςΕπειδή έχω εμπειρία στο σχετικό θέμα, καλό θα είναι να μην ξέρει τπτ. Όσο πιο λίγα ξέρουν οι γυναίκες τόσο καλύτερα. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Με την κοπέλα μου τώρα δεν ξέρει τπτ για το παρελθόν μου, και να φανταστείς όταν πάμε για ποτό καμιά φορά στο Γκάζι με ρωτάει τι είναι όλες αυτές οι ταμπέλες που λένε στούντιο, και εγώ το παίζω κινέζος.
sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 494
- Πόντοι
- 306
αυτές είναι πιό πονηρές και πιό πουτάνες από μας...Άκου δέν ήξερε το studio????ποτέ δέ λέμε στις γκόμενές μας ότι γαμάμε πουτάνες.Είχα κάνει κάποτε το λάθος και είπα να είμαι είλικρινής και μόλις άκουσε ότι είχα πάει 1 φορα σε μπουρδέλο (ήταν η εκατοστή φορά βέβαια )δε με ξαναάφησε να τη γαμάω χωρίς προφυλαχτικό,λές και αυτή δέν είχε γαμηθεί με άλλους χωρίς...
σωστος,γιατι αυτη θα σου αναφερει οτιν την παρτουζωνανε τιποτα αραπαδες; Οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτα που γραφουν στουντιο η παει να σε ψαρεψει η ειναι ασχετη,οποτε να τους λες οτι ειναι στουντιο φωτογραφιας
Στουντιο ηχογραφησης καλυτερα.
ΣΤΟΥΝΤΙΟ
ΑΠΟΜΟΥΝΙΦΩΝΑΡΑ
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Δικε μου θελει προσοχη,εγω πολλες φορες πριν πιτσιλισω καμμια βαζω το χερι στην τσεπη και παω να βγαλω το 20αρικο,στο τσακ την γλυτωνω καθε φορα
Το παιζεις αβγαλτος στα μπουρδελα γιατι για λογους ηθικους και ανθρωπιστικους και αλλες προτασεις που συχνα τις αναφερεις και συχνοτερα να εχουν καταληξη "εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο", δεν τα εχεις επισκευτει. Αποτελεσμα των παραπανω ειναι να σου εχει δημιουργηθει το φετιχ "μου σηκωνεται αμα βγαλω λεφτα". Λες λοιπον στην γκομενα οτι σε φτιαχνει τρελα και ριχνεις απιστετα γαμησια ενω φαντασιωνεσαι οτι πληρωνεις τη γυναικα που γαμας. Εχει πλακα να διαπραγματευεσαι και τις τιμες κιολας. Και ολα αυτα να τα συνοδευεις με πληθυντικο παρακαλω.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
...είπα να είμαι είλικρινής...
Ε, δεν ήσουν και απολύτως ειλικρινής... ;)...και μόλις άκουσε ότι είχα πάει 1 φορα σε μπουρδέλο (ήταν η εκατοστή φορά βέβαια )...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Το παιζεις αβγαλτος στα μπουρδελα γιατι για λογους ηθικους και ανθρωπιστικους και αλλες προτασεις που συχνα τις αναφερεις και συχνοτερα να εχουν καταληξη "εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο", δεν τα εχεις επισκευτει. Αποτελεσμα των παραπανω ειναι να σου εχει δημιουργηθει το φετιχ "μου σηκωνεται αμα βγαλω λεφτα". Λες λοιπον στην γκομενα οτι σε φτιαχνει τρελα και ριχνεις απιστετα γαμησια ενω φαντασιωνεσαι οτι πληρωνεις τη γυναικα που γαμας. Εχει πλακα να διαπραγματευεσαι και τις τιμες κιολας. Και ολα αυτα να τα συνοδευεις με πληθυντικο παρακαλω.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ρε μλκα δεν την παλευειςΔικε μου θελει προσοχη,εγω πολλες φορες πριν πιτσιλισω καμμια βαζω το χερι στην τσεπη και παω να βγαλω το 20αρικο,στο τσακ την γλυτωνω καθε φορα
θα μπω στο αμφιθεατρο κλασμενος
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ρε μλκα δεν την παλευεις
ηθοποιος δικε μου?
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ηθοποιος δικε μου?
ναι τυπε αλλα στο πανεπιστημιο
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εννοειται .τι ειμαι?κοτουλα?
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σωστος,γιατι αυτη θα σου αναφερει οτιν την παρτουζωνανε τιποτα αραπαδες; Οταν σε ρωτανε τι ειναι αυτα που γραφουν στουντιο η παει να σε ψαρεψει η ειναι ασχετη,οποτε να τους λες οτι ειναι στουντιο φωτογραφιας
Πάντως με τις γκόμενες δεν βρίσκεις άκρη. Καποιες γυναίκες αν τους πεις ότι πήγαινες θα σε περάσουν λιγούρη, καμμένο, για ανίκανο να πιάσεις γκόμενα και αγάμητο. Και συνήθως είναι οι ίδιες γυναίκες αν τους πεις ότι δεν πήγαινες θα σε περάσουν για βλάκα, παρθένο, μαλάκα, αγάμητο, ανίκανο κτλ. Βγάλε άκρη.
Καλύτερα βέβαια να σε περάσουν για κωλόπαιδο παρά για μαλάκα.
Εγώ πάντως σε μια γκόμενα που το είχα πει, αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, το βρήκε πολύ φυσιολογικό.
Γενικά είναι και πώς λες κάτι, το ίδιο γεγονός μπορείς να το περιγράψεις πολύ διακριτικά.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
λες και τα νοιαζει τα βρωμομουνα...
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δικε μου θελει προσοχη,εγω πολλες φορες πριν πιτσιλισω καμμια βαζω το χερι στην τσεπη και παω να βγαλω το 20αρικο,στο τσακ την γλυτωνω καθε φορα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γελα ρε τσογλανι με το προβλημα μουρε μλκα δεν την παλευεις
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ειναι κολλητικο τυπε και γω το παθαινωγελα ρε τσογλανι με το προβλημα μου
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
περιμενεις και εσυ να σου πει το προγραμμα;ειναι κολλητικο τυπε και γω το παθαινω
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εννοειται οτι θα της αποκαλυπτα οτιδηποτε αν με ρωτουσε χωρις ομως να πηγαινω φιρι φιρι...
Για να ειμαι απολυτα ενταξει σε ολα μου απεναντι της....
Φυσικα εγω δεν θα ρωτουσα για το παρελθον της γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το παρον και το μελλον
Αν μου αποκαλυπτε εκεινη πραγματα καλο θα ηταν για να μην εχω εκπληξεις.....
Για να ειμαι απολυτα ενταξει σε ολα μου απεναντι της....
Φυσικα εγω δεν θα ρωτουσα για το παρελθον της γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το παρον και το μελλον
Αν μου αποκαλυπτε εκεινη πραγματα καλο θα ηταν για να μην εχω εκπληξεις.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K