neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
περιμενεις και εσυ να σου πει το προγραμμα;
παω στο μαθημα αντε μλκα τωρα με τι ψυχολογια θα παρακολουθησω
δικε μου την καλυτερη δουλεια κανεις,ποτε δεν ρωταμε για το παρελθον...γιατι αν μας πει την αληθεια θα αρχισουμε να τρεχουμεΕννοειται οτι θα της αποκαλυπτα οτιδηποτε αν με ρωτουσε χωρις ομως να πηγαινω φιρι φιρι...
Για να ειμαι απολυτα ενταξει σε ολα μου απεναντι της....
Φυσικα εγω δεν θα ρωτουσα για το παρελθον της γιατι περισσοτερο με ενδιαφερει το παρον και το μελλον
Αν μου αποκαλυπτε εκεινη πραγματα καλο θα ηταν για να μην εχω εκπληξεις.....
Να τρεχεις γιατι ?δικε μου την καλυτερη δουλεια κανεις,ποτε δεν ρωταμε για το παρελθον...γιατι αν μας πει την αληθεια θα αρχισουμε να τρεχουμε
Φίλε μου τη τι νοιάζει τη γκόμενα αν εσύ πήγαινες με άλλες γκόμενες, πουτάνες, τρανς κλπ κλπ.
Αν πριν σε γνωρίσει έκανες αυτό ή εκείνο ή ήσουν έτσι και όχι αλλιώς..
Περνάει καλά μαζί σου? Αυτό έχει σημασία. Από εκεί και πέρα όλα τα προηγούμενα απλά δεν την αφορούν.
Μη δίνετε πολλά δικαιώματα γιατί αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσετε!
ναι αλλα μην βγεις για καφε μαζι της και αρχισει να χτυπαει συνεχεια το κινητο της απο τους ψωλαραδες που θα την παιρνουν,και αρχισει να περναει ολο το μαγαζι για χαιρετουρεςΝα τρεχεις γιατι ?
ΑΝ ειναι ξεκαθαρη μαζι σου και σου συμπεριφερεται σωστα γιατι ?
Αυτο που θα πρεπει να μας νοιαζει, ειναι η συμπεριφορα της απεναντι μας και οχι τι εκανε παλια...
μου εχει συμβει αρκετες φορεςναι αλλα μην βγεις για καφε μαζι της και αρχισει να χτυπαει συνεχεια το κινητο της απο τους ψωλαραδες που θα την παιρνουν,και αρχισει να περναει ολο το μαγαζι για χαιρετουρες
Εκει φιλε φευγεις !!!!!!!ναι αλλα μην βγεις για καφε μαζι της και αρχισει να χτυπαει συνεχεια το κινητο της απο τους ψωλαραδες που θα την παιρνουν,και αρχισει να περναει ολο το μαγαζι για χαιρετουρες
κατι τετοιες φιλε δεν σου καθονται. σου τα ζαλιζουν ομως με τους πρωην τους σε κατι μαλακες σαν και εμενα.Εκει φιλε φευγεις !!!!!!!
Εκτος κι αν σου αρεσουν τα κερατα !!!!!!!!!!
ποσο χρονων εισαι φιλε αν επιτρεπεις ?δεν υπαρχει κανενας λογος να λες σε κανεναν τα προσωπικα σου...
γι αυτο ειναι προσωπικα...οσο ενταξει και να ειναι η αλλη θα σπαστει αμα τις πεις οτι εχεις παει με καμμια 200ρια πουτανες και δε θα σκεφτει 'πω πω τι γαμιας' αλλα ''πω πω τι μαλακας...''
ετσι ειναι οσο και να νομιζουν καποιοι το αντιθετο...
Κι ομως φιλε αυτη ειναι και η μονη ουσιαστικη αληθεια !!!!!''πω πω τι μαλακας...''
24...ποσο χρονων εισαι φιλε αν επιτρεπεις ?
Ακριβως .... ασε που μπορει να σε παραταει σε αξαφνη στιγμη και εσυ να μενεις μπουκαλα, αντι να σε ζαλιζει ;)κατι τετοιες φιλε δεν σου καθονται. σου τα ζαλιζουν ομως με τους πρωην τους σε κατι μαλακες σαν και εμενα.
Να ζησεις φιλε .... εχεις πολυ ωριμη σκεψη για την ηλικια σου και μπραβο σου !!!!!
εχω κανει πολυ ωριμες μαλακιες κι εχω μαθει καποια βασικα πραγματα...τιποτα παραπανω...ευχαριστω κι ανταποδιδωΝα ζησεις φιλε .... εχεις πολυ ωριμη σκεψη για την ηλικια σου και μπραβο σου !!!!!
αν δεν παθεις δεν θα μαθεις ...... ετσι ειναι !!!!εχω κανει πολυ ωριμες μαλακιες κι εχω μαθει καποια βασικα πραγματα...τιποτα παραπανω...ευχαριστω κι ανταποδιδω