Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Εάν θέλεις να συζητήσουμε κάτι επί αυτών δεν έχεις παρά να το υπογραμμίσεις, να το τονίσεις, να το αναφέρεις σαφώς.

Μόνο μην πεις ότι πήγε πίσω και έβγαλε όπλο με σκοπό αφαιρέσει ζωή... Τότε θα σε καλέσω ΕΓΩ να ψάξεις το τί λάθος κάνεις διότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ στέκει στη λογική.

ΥΓ: Αλλάξανε τα κόζα... Νίκα ΖΜΠΑΟΚ μπας και βγει ο GAYros τελευταίος...  ;)

Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή όταν τραβάς σιδερικό..
Το τραβάς για να σκοτώσεις και μόνο.

Υ.Γ. Πως να νικήσω? Γέρασα ο έρμος να μπαινα εγώ να παίξω..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν μου ειπες οταν μπουζουρισανε τον φοιτητη το εσκισες το καλσον;;

Στα αρχιδια μου τι εκανε αυτος. Ενα ειναι σιγουρο, δεν τον σαπισανε στο ξυλο, γιατι οι ανθρωποι εδω στην αστυνομια δεν ειναι τοσο κομπλεξικοι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το να πετυχεις στο κεφαλι ενα στοχο ο οποιος βρισκεται ηδη 50 μετρα μακρυα και απομακρυνεται ταχυτατα,και μαλιστα με ενα smith@welson 38αρι, θελει ικανοτητες επαγγελματια εκπαιδευμενου sniper επιπεδου vasili (απο το εχθρος προ των πυλων), πραγμα για το οποιο ΔΕ φημιζονται ιδιαιτερα οι "μπατσοι"!

Επισης να σημειωσω οτι το ιχνος ενος ανθρωπου σε αποσταση 50 μετρων, ειναι δεν ειναι μερικα εκατοστα στοχευσης!

Τελος, ο αστυνομικος, παροτι βρισκονταν σε αμυνα, παροτι γλυτωσε τη ζωη του στο τσακ, παροτι τοτε η κοινη γνωμη ΔΕΝ ηταν τοσο επιθετικη απεναντι του οπως πχ στη νπεριπτωση κορκονεα (μιλαω για την κοινη γνωμη οχι για τους γνωστους παπαρολογους που σκιζουν τα στριγκακια τους καθε φορα που φαει μια φαπα ενας αναρχικος που πεταει μολοτωφ), ο ανθρωπος αυτος λοιπον απεκτησε ψυχολογικα προβληματα απο την πραξη του αυτη!
Γεγονος που μαρτυρα και την ποιοτητα του χαρακτηρα του!

Οταν πατησε την σκανδαλη κινδυνευε η ζωη του? Η μολοτοφ ηδη ειχε πεσει....

Ποσο εκατσε στην φυλακη?

Ολοι το παιζουν τρελλοι για να μην πανε φυλακη....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Στα αρχιδια μου τι εκανε αυτος. Ενα ειναι σιγουρο, δεν τον σαπισανε στο ξυλο, γιατι οι ανθρωποι εδω στην αστυνομια δεν ειναι τοσο κομπλεξικοι.
το ξερεις εσυ ε;;; 1 ευδομαδα χωρις δικηγρο ηταν, ξερεις εσυ τι του εκαναν;;; τον περνας τον παπια στην ξερολιαση

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
το ξερεις εσυ ε;;; 1 ευδομαδα χωρις δικηγρο ηταν, ξερεις εσυ τι του εκαναν;;; τον περνας τον παπια στην ξερολιαση

δηλαδη τον εριξαν και αυτον σε ζαρντινιερα?

Ε καλα και στην ΓΑΔΑ την αλλη φορα δεν αφηναν γονεις και δικηγορους να δουν τους συλληφθεντες....

Ε καποτε θα εχουμε εξελιξεις, κανε υπομονη...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οταν πατησε την σκανδαλη κινδυνευε η ζωη του? Η μολοτοφ ηδη ειχε πεσει....

Ποσο εκατσε στην φυλακη?

Ολοι το παιζουν τρελλοι για να μην πανε φυλακη....
ολα τα ξερεις τελικα....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δηλαδη τον εριξαν και αυτον σε ζαρντινιερα?

Ε καλα και στην ΓΑΔΑ την αλλη φορα δεν αφηναν γονεις και δικηγορους να δουν τους συλληφθεντες....

Ε καποτε θα εχουμε εξελιξεις, κανε υπομονη...
τελικα δεν μας ειπες ο κυπριος φοιτητης ειχε η οχι διωχθει απο αγγλικο πανεπηστημιο και για ποιο λογο;;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ολα τα ξερεις τελικα....

Εσυ εισαι παντρεμενος,και δεν χρειαζεσαι εγκυκλοπαιδεια. Τεσπα το καταλαβαμε, ο πολιτης ειναι μονο για να πληρωνει φορους, δικαιωματα δεν εχει.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τελικα δεν μας ειπες ο κυπριος φοιτητης ειχε η οχι διωχθει απο αγγλικο πανεπηστημιο και για ποιο λογο;;

ρε μαστορα δεν το γνωριζω...ψαξε στο google.
Σου ειπα πως σε διωχνουν λογω κακης αποδοσης ή λογω αναρμοστης συμπεριφορας.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εσυ εισαι παντρεμενος,και δεν χρειαζεσαι εγκυκλοπαιδεια. Τεσπα το καταλαβαμε, ο πολιτης ειναι μονο για να πληρωνει φορους, δικαιωματα δεν εχει.
εχει και υποχρεωσεις......ξερεις οταν γεννιεσαι δεν σου χρωστανε ολοι ουτε ολοι σου ειναι υποχρεοι για κατι.... εσυ πουλακι μου αν παραβεις τον κοκ εκει τι θα γινει;;; θα αντιμιλησεις στον μπατσο;;; θα ψαξεις να του βρεις δικαιολογιες;;; θα πατησεις γκαζι και θα φυγεις;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ρε μαστορα δεν το γνωριζω...ψαξε στο google.
Σου ειπα πως σε διωχνουν λογω κακης αποδοσης ή λογω αναρμοστης συμπεριφορας.
αφου εισαι αυτοκλητος υπερασπιστης του απο εσενα περιμενω να μου πεις...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
εχει και υποχρεωσεις......ξερεις οταν γεννιεσαι δεν σου χρωστανε ολοι ουτε ολοι σου ειναι υποχρεοι για κατι.... εσυ πουλακι μου αν παραβεις τον κοκ εκει τι θα γινει;;; θα αντιμιλησεις στον μπατσο;;; θα ψαξεις να του βρεις δικαιολογιες;;; θα πατησεις γκαζι και θα φυγεις;;;

Θα εχω την ιδια αντιμετωπιση με τον γιο του βουλευτη, τον γιο του πλουσιου. Επομενως δεν θα νιωσω μαλακας.

Συμπερασματα για ανθρωπους που δεν ξερεις να μην βγαζεις.

Το κυρηγμα στα παιδακια σου.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
αφου εισαι αυτοκλητος υπερασπιστης του απο εσενα περιμενω να μου πεις...

Εσυ ειχες πει πριν απο λιγες μερες οτι ο Γρηγοροπουλος ηταν κωλοπαιδο και καλα του εκαναν και τον σκοτωσαν. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εσυ ειχες πει πριν απο λιγες μερες οτι ο Γρηγοροπουλος ηταν κωλοπαιδο και καλα του εκαναν και τον σκοτωσαν. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.

:o

Δηλαδή μπορείς να βρεις στο αρχείο μηνυμάτων του τέτοιο πράγμα;

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Tο οτι ηταν κωλοπαιδο ο Γρηγοροπουλος,δυστυχως δεν αναφερθηκε σε κανενα"δημοκρατικο"μεσο.Οπως δεν ειπωθηκε τιποτα για τις ευθυνες της οικογενειας του,που τον αφηναν χωρις ελεγχο να"διασκεδαζει"σπαζοντας και καταστρεφοντας...δυστυχως στο μπουρδελο που ζουμε επικρατουν παντα οι αποψεις της ακροαριστερης χουντας,εκφραζομενες πολλες φορες απο αποβρασματα τυπου Λαζοπουλου..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Tο οτι ηταν κωλοπαιδο ο Γρηγοροπουλος,δυστυχως δεν αναφερθηκε σε κανενα"δημοκρατικο"μεσο.Οπως δεν ειπωθηκε τιποτα για τις ευθυνες της οικογενειας του,που τον αφηναν χωρις ελεγχο να"διασκεδαζει"σπαζοντας και καταστρεφοντας...δυστυχως στο μπουρδελο που ζουμε επικρατουν παντα οι αποψεις της ακροαριστερης χουντας,εκφραζομενες πολλες φορες απο αποβρασματα τυπου Λαζοπουλου..

Δηλαδη να φτιαξουμε αγαλμα στον δολοφονο του ε?
Τον ειδες να κανει αυτα που λες?
Κοιτα την δικη σου οικογενεια τι παιδια εβγαλε...

Οποιος προσβαλλει νεκρους του γαμιεται η μανα. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Το θυμαμαι καλα γιατι βριστηκα μαζι του για το θεμα αυτο. Οι υπευθυνοι του site ειναι ευαισθητοι επιλεκτικα....
επειδη το θυμασαι καλα βρεστο, αν ομως δεν ειναι οπως τα λες σκυψε...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom