μια χαρα γινεται!Πώς γίνεται να μην θες να σκοτώσεις και βγάζεις πιστόλι δεν μπορώ να καταλάβω!!!
Αληθεια, αν αυτος πυροβολουσε σε κανα ποδι, παλι θα βγαινανε ολοι να λενε για την αυθαιρεσια της αστυνομιας και για τους μπατσους ραμπο?
μια χαρα γινεται!Πώς γίνεται να μην θες να σκοτώσεις και βγάζεις πιστόλι δεν μπορώ να καταλάβω!!!
ποιος απο τους προγονους σου προσεβληθη εμαθες ποτε?Γαμιολα συφιλη...εφτα γενιες κατω πηγαινει.
εσυ κινδυνευεις απο την υπαρξη σου και μονο....αν θεωρεις τον εαυτο σου βλαχο μην σου χαλασω το χατιρι...Εσυ το εχεις καψει που μας παρουσιαζεσαι ταξιδεμενος και λες σε μας τους βλαχους τι γινεται στην Γερμανια...
Δεν κινδυνευεις απο τον Γρηγοροπουλο ή τον Κυπριο φοιτητη, κινδυνευεις απο 300 αλητες που προσπαθουν να περιορισουν την ελευθερια σου, και δεν το βλεπεις....
η νομοθεσια με βαση την οποια τους δικασε το δικαστηριο τετοια ποινη προβλεπει, τετοια τους εριξαν!
Αν θες να συζητησουμε για την αλλαγη των νομων, ιδιως αυτων που αφοορουν ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ τους Δ.Υ. αυτο ειναι αλλο θεμα!
Αλλο πραγμα ομως οτι τη γλυτωσαν
Αλλο οτι δικαστηκαν
και αλλο οτι η νομοθεσια ισως ειναι ευνοϊκη για τους Δ.Υ. ΓΕΝΙΚΑ!
Βλέπεις όταν θες να πυροβολήσεις στον αέρα πώς μπορείς;!μια χαρα γινεται!
Αληθεια, αν αυτος πυροβολουσε σε κανα ποδι, παλι θα βγαινανε ολοι να λενε για την αυθαιρεσια της αστυνομιας και για τους μπατσους ραμπο?
εσυ κινδυνευεις απο την υπαρξη σου και μονο....αν θεωρεις τον εαυτο σου βλαχο μην σου χαλασω το χατιρι...
ρε μαγκα, εγινες και δικαστης τωρα?Τους εριξαν το μινιμουμ, ενω μπορουσαν να ριξουν το μαξιμουμ.... αλλα κορακας κορακου ματι δεν βγαζει...
και με παραδοση στους γκει.......καλοπερνας κουφαλα....επειδη κατι μυαλα σαν και σενα μας εχουν ριξει στα σκατα σαν λαο, εγω ζω σε χωρα με πιο μοντερνες αντιληψεις..
Να έρθω και εγώ να σου κουβαλάω τα ψώνια έστω;!επειδη κατι μυαλα σαν και σενα μας εχουν ριξει στα σκατα σαν λαο, εγω ζω σε χωρα με πιο μοντερνες αντιληψεις..
Απο τους προγονους μου κανεις δεν ειχε τετοιο ιστορικο.ποιος απο τους προγονους σου προσεβληθη εμαθες ποτε?
Πώς γίνεται να μην θες να σκοτώσεις και βγάζεις πιστόλι δεν μπορώ να καταλάβω!!!
ρε μαγκα, εγινες και δικαστης τωρα?
αμα επειδη εριξαν μπουνιες σε εναν χωρις λογο τους αποταξουν, τον κορκονεα τι πρεπει να τον κανουνε? να τον εκτελεσουν?
ελεος πια με τους εξυπνακηδες!
αυτο πες το σε αυτους που κανανε τον Καλτεζα ηρωα!,δολοφονία δεν θα ήτανε!!!
Αμα εσενα το παιδι σου ητανε η εγγυος της Μαρφιν, με τι θα ησουν ευχαριστημενος?Αν ηταν το παιδι σου, με τι ποινες θα ησουν ευχαριστημενος?
τα παντα ολα ειναι..αλλα εκει που ειναι ουτε κατα διανεια δεν θα εκανε οτι λεει εδω, πριν χρονια στην αγγλια ειχανε τσουβαλιασει ελληνα φοιτιτη με υποψια τρομοκρατικης δρασης γιατι του ειχαν εντοπισει κατι μειλ....ακουσες καποιον ελληνα της αγγλιας να πει το παραμικρο;; αι σιχτιρ με τους καμμενους ολους..ρε μαγκα, εγινες και δικαστης τωρα?
αμα επειδη εριξαν μπουνιες σε εναν χωρις λογο τους αποταξουν, τον κορκονεα τι πρεπει να τον κανουνε? να τον εκτελεσουν?
ελεος πια με τους εξυπνακηδες!
αυτο πες το σε αυτους που κανανε τον Καλτεζα ηρωα!
τα παντα ολα ειναι..αλλα εκει που ειναι ουτε κατα διανεια δεν θα εκανε οτι λεει εδω, πριν χρονια στην αγγλια ειχανε τσουβαλιασει ελληνα φοιτιτη με υποψια τρομοκρατικης δρασης γιατι του ειχαν εντοπισει κατι μειλ....ακουσες καποιον ελληνα της αγγλιας να πει το παραμικρο;; αι σιχτιρ με τους καμμενους ολους..
αυτος ειχε την φημη του ραμπο....
και μενα κατι προγονοι μου ψαραδες και γεωργοι ητανε!Απο τους προγονους μου κανεις δεν ειχε τετοιο ιστορικο.
Η προβατα βοσκουσαν(απο την μανα),η χωραφια εσκαβαν(απο τον πατερα).
Μονο ασθματικοι βγηκαν μερικοι,αυτο ειναι ολο.
Για ψαξτο για την παρτη σου ομως,το στυλακι σου καπου οφειλεται,δεν μπορει...
Ότι θες λες!!!αυτο πες το σε αυτους που κανανε τον Καλτεζα ηρωα!