Επισκέπτης
Σοβαρα πιστεύεις αυτό ότι γίνεται;!και θα πραγματοποιηθει με ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΡΜΕΜΦΥΤΟ ΑΓΩΝΑ χωρις πολιτικη ταυτοτητα μπανερ
Eίναι αδυνατόν να συννενοηθούν δύο κόσμοι αντίθετοι(δεξία/αριστερά),εδώ μετά βίας συνυπάρχουνε!!!
Σοβαρα πιστεύεις αυτό ότι γίνεται;!και θα πραγματοποιηθει με ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΡΜΕΜΦΥΤΟ ΑΓΩΝΑ χωρις πολιτικη ταυτοτητα μπανερ
αν δεν εχεις να φαςΣοβαρα πιστεύεις αυτό ότι γίνεται;!
Eίναι αδυνατόν να συννενοηθούν δύο κόσμοι αντίθετοι(δεξία/αριστερά),εδώ μετά βίας συνυπάρχουνε!!!
γιατι θυμωνεις φιλε μου
δεν εχω κολλημα μαζι σου
δεν με νοιαζει αν εισαι αριστερος
και δεν εχω καμια προκαταληψη σ'αυτο
δεν σε εκραξα
απλα ομολογησα οτι η κοματικη αντιθεση και εκαστοτε προπαγανδα του καθε κομματος
δεν επικουρουν στο να βγουμε απο την λαιλαπα
τα δοκιμασαμε ολα
και απετυχαν
πρεπει να ριξουμε τις απαιτησεις μας,τις ιδεολογιες μας,τα πολιτικοκοινωνικα μας πιστευω
η αληθεια δεν βρισκεται ουτε αριστερα ουτε δεξια
η αληθεια θα μας οδηγησει ξανα μακρια απο τα δεσμα
και θα πραγματοποιηθει με ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΡΜΕΜΦΥΤΟ ΑΓΩΝΑ χωρις πολιτικη ταυτοτητα μπανερ
και ξυλινα συνθηματα
μεμακο εσυ??και ο αντικομματισμός έχει προπαγάνδα και αν όχι ξύλινο, τουλάχιστον καλαμένιο λόγο...
διατύπωσες την γενική σου θεώρηση...
ξέρεις τη δική μου
πάμε παρακάτω...
ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ...
Αντιγραφω απο την υπογραφη σου,
"ΟΜΟΡΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΕΣΤΕ...."
Εννοεις και τους τραπεζουπαλληλους?
Ελα να αναψουνε λιγο τα αιματα στο θρεντ!
γιατι θυμωνεις φιλε μου
δεν εχω κολλημα μαζι σου
δεν με νοιαζει αν εισαι αριστερος
και δεν εχω καμια προκαταληψη σ'αυτο
δεν σε εκραξα
απλα ομολογησα οτι η κοματικη αντιθεση και εκαστοτε προπαγανδα του καθε κομματος
δεν επικουρουν στο να βγουμε απο την λαιλαπα
τα δοκιμασαμε ολα
και απετυχαν
πρεπει να ριξουμε τις απαιτησεις μας,τις ιδεολογιες μας,τα πολιτικοκοινωνικα μας πιστευω
η αληθεια δεν βρισκεται ουτε αριστερα ουτε δεξια
η αληθεια θα μας οδηγησει ξανα μακρια απο τα δεσμα
και θα πραγματοποιηθει με ΕΝΑΝ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΡΜΕΜΦΥΤΟ ΑΓΩΝΑ χωρις πολιτικη ταυτοτητα μπανερ
και ξυλινα συνθηματα
μεμακο εσυ??
αχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαα
τιποτα φιλεκαι ο αντικομματισμός έχει προπαγάνδα και αν όχι ξύλινο, τουλάχιστον καλαμένιο λόγο...
διατύπωσες την γενική σου θεώρηση...
ξέρεις τη δική μου
πάμε παρακάτω...
ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ...
Κάθησε εσύ στο λαγούμι σου και κλείσε τα αυτιά σου.
Μπορείς να πάρεις και την εμβρυακή στάση αν θες.
Να ξέρεις μόνο ένα..
Φιλήσυχος δε σημαίνει αναγκαστικά κότα. Μην τα μπερδεύουμε..
Αν είσαι κότα όμως δε θα βρεις ποτέ ησυχία.
Τη στιγμή που δε θα μπορείς να προσφέρεις τα αυγά σου για να επιβιώσεις,θα σε κάνουν σουπίτσα..
Βρε ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση η φαγομάρα θα έρθει αλλά αργότερα(αφού βρεις να φας)!!!αν δεν εχεις να φας
ολα γινονται
εντελως φιλικα η υπογραφη σου ειναι παντελως ασεβης προς τα θυματα.δεν εχει καποιο νοημα να εχεις τετοια υπογραφη στο μπου,και δεν σε ειχα για αμυαλο.Ο μόνος λόγος που δε σε αρχίζω στις γαμωμάνες (που δεν το'χω ξανακάνει) αυτή τη στιγμή είναι κάτι που έγραψες νωρίτερα και το σέβομαι για ένα λόγο παραπάνω επειδή είμαι ομοιοπαθής.
Υπό άλλες συνθήκες θα το έκανα.
Αυτά..
οχι μεγαλε εσυ παιζεις το παιχνιδι τους εδω και χρονια ο μονος τροπος να σταματησει ειναι αυτοςφαγωθητε μεταξυ σας μαλακες προβατα παιχτε το παιχνιδι τους
τιποτα φιλε
δεν εχει παρακατω
εγω να ξες θα ειμαι διπλα σου παντως οτι και να γινει
αυτο εχει νοημα πλεον
Κοιτα να δεις αγαπητε,mema τελικά είσαι υπερ ή κατά της πολιτικής ΓΑΠ-ΛΑΟΣ/ΕΕ/ΔΝΤ;;;
με το ΓΑΠ, τη ντόρα και τον Κ/Φ ή με τον Αντωνάκη;
οχι μεγαλε εσυ παιζεις το παιχνιδι τους εδω και χρονια ο μονος τροπος να σταματησει ειναι αυτος
εντελως φιλικα η υπογραφη σου ειναι παντελως ασεβης προς τα θυματα.δεν εχει καποιο νοημα να εχεις τετοια υπογραφη στο μπου,και δεν σε ειχα για αμυαλο.
Κοιτα να δεις αγαπητε,
αμα σε κλεισω σε ενα δωματιο και το μονο φαϊ που σου φερνω να φας ειναι σκατα, τοτε θα φας σκατα θες δε θες!
ποιος ρε δικε μου?να σκοτωνεις 16χρονα η να καις εγκυους?Υποστηριζεται πεθαμενα συστηματα το νεο ερχετε και πρεπει να ειμαστε εδω.οχι μεγαλε εσυ παιζεις το παιχνιδι τους εδω και χρονια ο μονος τροπος να σταματησει ειναι αυτος