Παραφορεμενο!Ελληναράαααααααα γαμώ τα Ελληνικά σου..
Βρειτε αλλο επιχειρημα!
Παραφορεμενο!Ελληναράαααααααα γαμώ τα Ελληνικά σου..
Το κκε τι κάνει ρε παίχτη;Ξέρεις δεν συμφωνεί κανείς αριστερός με το καθεστός εκείνο,ίσως ελάχιστοι!!!
σε ολο το κοσμο....σε ολα τα καθεστωτα...εδω και 2100 χρονια...η αστυνομια βασικος υποστηρικτης καθε εξουσιας.....KILL A COP,YOU CAN DO IT.....Απλα για να ειμαστε σαφης και με ευκαιρια των γεγονοτων αυτων και των προηγουμενων....γινεται προσπαθεια αμφισβητησης απο την ελληνικη αριστερα της χρησιμοτητας της ελληνικης "δεξιας" αστυνομιας ξεχνωντας οτι και στη σοβιετικη ενωση υπηρχε αστυνομια
Αυτό τώρα είναι ορθογραφικό από ταχύτητα; Γαμώ τα ελληνικά σου και το κόμμα που πρεσβεύεις
Εχει ενα δικιο! αφηνουμε σε μια κοινωνια να διαδιδονται αποψεις "περι καταλυσεις του συνταγματος"?
συ ειπαςΗ να νομιμοποιουμε με ιδεολογικο μανδυα επαναστατικοτητας τις δολοφονιες...
Σωστο.....το ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ....καλυτερο?Παραφορεμενο!
Βρειτε αλλο επιχειρημα!
Παραφορεμενο!
Βρειτε αλλο επιχειρημα!
Σωστο.....το ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ....καλυτερο?
ο ΜΑΚΗς δεν πληρωνεται απο εταιρια (κκε α.ε) για να ειναι εκπροσωπος τυπου της με μονο προσον στο βιογραφικο οτι ειναι κομμουνιστης
Σεις τι εθνικοτητος ειστε αγαπητε που γαμειτε την Ελλαδα ΜΟΥ?Σωστο.....το ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ....καλυτερο?
σε ολο το κοσμο....σε ολα τα καθεστωτα...εδω και 2100 χρονια...η αστυνομια βασικος υποστηρικτης καθε εξουσιας.....KILL A COP,YOU CAN DO IT.....
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ!Ξέχασες το γαμώ την αριστερά σας..
Έεεεεεεεεεετσι..
δεν ειμαι με το κρατος ισα ισα που οπου σταθω και οπου βρεθω τους κραζω ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και στους 300 κτλ,πατριωτης ειμαι αγαπαω την χωρα μου τωρα αν με λενε φασιστα για αυτο στα παπαρια μου, καταδικαζω τον μπατσο που εφαγε τον πιτσιρικα καταδικαζω και τα μουνοπανα που καψανε τον κοσμο ζωντανο να τιμωρηθουν ολοι οι ενοχοι ειτε φορανε στολη ειτε δηλωνουν αναρχοι αντιεξουσιαστες οτι σκατα θελουν να τιμωρηθουν αυτοι που ειναι στην βουλη ειτε ειναι μεγαλοκαρχαριες εκδοτες επιχειρηματιες δημοσιογραφοι
Ιδια απολυτως περιπτωσις
Παρωχυμενος ερυθροφρουρος με παρωχυμενο μελανοχιτωνα
Οχι το ενα παιδι(του συστηματος)καλο παιδι,το αλλο(της αλλης οψης
του αντιρροπου του ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) γαμω την μανα του!!!!
Απο μια "σφαιρα" στο κεφαλι του καθενος,να ξεβρωμιζει ο τοπος
Να παρουμε και ανασα,να δουμε τι θα κανουμε με την στραβομαρα μας
ως χωρα και ως αποκαλουμενοι Ελληνες!!!!!!
Ποιος στα λέει αυτά ήθελα να'ξερα!!!Συμφωνειτε με το καθεστως της Κινας ε?
Στα περισοτερα δεν διαφωνω μαζι σου. Διαφωνω ομως στους διαχωρισμους. Ειτε θεωρησε φασιστας ή κομμουνιστης ή αναρχικος, δημοκρατης, αριστερος και οπως θελει ο καθενας να αυτοπροσδιοριζετε, οι εποχες ειναι δυσκολες και περιεργες. Το μελλον μας ειναι προδιαγεγραμενο και καθολου ευχαριστο και οφειλουμε ολοι να αντισταθουμε σε αυτο που μας ετοιμαζουν κρατος ΕΕ και ΔΝΤ. Αν ειδες το πρωτο μου post σημερα εγραφα οτι ειναι εγκλημα να πετας μολοτωφ σε κτιριο οπου υπαρχουν ανθρωποι, αλλα το ιδιο εγκληματικο ειναι να υποχρεωνεις αυτους τους ανθρωπους να βρισκονται εκει με 150000 διαδηλωτες στους δρομους. Αν πιστευεις οτι δεν εχει ευθυνη ο Βγενοπουλος σε θεωρω προσκυνημενο.
Και κατι τελευταιο για αποψε.
Στο χωριο μου πριν κανα μηνα την πεσανε σε μια γρια τη σακατεψανε και της πηραν οτι ειχε και δεν ειχε. Τα παντα λεμε. Ελληνες το κανανε οχι οτι εχει σημασια. Σημασια εχει τι και ποιοι οδηγησαν αυτους τους ανθρωπους να κανουν αυτο. Τα εχω γραψει και παλαιοτερα, αν δεν αλλαξει η κατασταση θα γινει οι κοινωνια μας ζουγκλα. Δεν φανταζεσε ποσα οπλα υπαρχουν εξω -στο γραφω γιατι κατι ξερω- το θεμα ειναι προς τα που στραφουν ολα αυτα τα οπλα.
Δεν φανταζεσε ποσα οπλα υπαρχουν εξω -στο γραφω γιατι κατι ξερω- το θεμα ειναι προς τα που στραφουν ολα αυτα τα οπλα.
ΑλβανοαφγανοπακιστανοαλγερινοβουλγερορουμανορωσοςΣεις τι εθνικοτητος ειστε αγαπητε που γαμειτε την Ελλαδα ΜΟΥ?
εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα και μαλακα και τεμπελη αμα βαριεσε να ψαξειςΠοιοι φίλοι μου ρε κόπρανο65; Δε θα κάτσω να ψάξω αυτα που είχες πει, υπήρξαν πολλοί που το θυμούνται
και ελεγα και εγω.....που ηταν ο στοκον τοση ωρα.....Ενας λοχαγος ρεεεεεεεεεεεε