Νέα

Τέσσερις νεκροί στο Σύνταγμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

προκειται για την αρχη γενικοτερης εξεγερσης ?

• ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι

Ψήφοι: 2 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εεεε ναι,αλλά το βασικό είναι ο ψηφοφόρος να μάθει να μην θύμα=Πασόκ/ΝΔ ο κόσμος να χαλάσει!!!

Ασέ αυτά τα δύο μεγάλα κόμματα μόνο με τους δεμένους που έχουν λόγω του διορίσμου που έκαναν!!!

Να αναφέρω και εγώ ένα αστείο περιστατικό με την θεία μου:

Καθηγήτρια εργαζόταν εκτός θεσσαλονίκης αλλά έμενε εντός,οπότε ήθελε διορισμό,επί Πασόκ δεν γινόταν,βγαίνει η ΝΔ κ τον έκανε αμέσως,την πέρασαν για γαλάζια την θεία μου ή θέλησαν να την κάνουν γαλάζια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

λαμόγιο και ύστερα μιλάς και φωνάζεις για τα λαμόγια.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
λαμόγιο και ύστερα μιλάς και φωνάζεις για τα λαμόγια.. . :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ,προσπάθησαν να κάνουν κάποια από την οικογενεία μου λαμόγιο αλλά δεν τους πέρασε(κανονίκα η θεία τώρα έπρεπε να ψηφίζει ΝΔ και να είναι στην ΟΝΝΕΔ)!!! :tooth:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μα δεν κατάλαβες καλά αγαπητέ,προσπάθησαν να κάνουν κάποια από την οικογενεία μου λαμόγιο αλλά δεν τους πέρασε(κανονίκα η θεία τώρα έπρεπε να ψηφίζει ΝΔ και να είναι στην ΟΝΝΕΔ)!!! :tooth:

ναι αλλά τον διορισμούλη τον κονόμησε ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ασέ της το χτυπάω συνέχεια όταν δεν δίνει κανένα παρά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

edit:μετάθεση όχι διορισμό,λάθος μου,δεν αλλάζει βέβαια τίποτα.

αλλά ΝΔ δεν ψηφίζει... ουδείς αγνωμονέστερος των ευεργετηθέντων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι,ναι,ντροπή της είπαμε!!! :tooth:

οταν μιλάω εγω και λέω ότι είμαστε όλοι συνένοχοι με κράζεις νεανίσκε... αποδεικνύεται γαι ακόμη μιά φορά αυτό που είπα.. "99% των ελλήνων κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν περάσει το κατώφλι ενός πολιτικού γραφείου να ζητήσουν μία χάρη... χάρη που 100% είναι παρανομία.." με τι μούτρα λοιπόν έλληνα λές τον άλλο λαμόγιο?

Επισκέπτης
εχι αγριεψει πολι ι πιατσα.θα ερθουν κ χιροτερα.περαστικα σε ολουσ μασ!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν έχεις ανάγκη εσύ χίστη μου.. θα τους περιλούσεις με το καυτό σου σπέρμα και θα διαλυθούν...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

που να παμε ρε χιστι μου να σοθουμε??? δοσε καμια προτασι !!!!
δεν ιχαμε καλα μουνια, τορα δε θα χουμε ουτε λεφτα!!!!!  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
που να παμε ρε χιστι μου να σοθουμε??? δοσε καμια προτασι !!!!
δεν ιχαμε καλα μουνια, τορα δε θα χουμε ουτε λεφτα!!!!!  :headbang:

αντε μαυρογέρακα .. καιρός για καμμιά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: .. τουλάχιστον δεν θα χάνεται ο κόπος μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οταν μιλάω εγω και λέω ότι είμαστε όλοι συνένοχοι με κράζεις νεανίσκε... αποδεικνύεται γαι ακόμη μιά φορά αυτό που είπα.. "99% των ελλήνων κάποια στιγμή στην ζωή τους έχουν περάσει το κατώφλι ενός πολιτικού γραφείου να ζητήσουν μία χάρη... χάρη που 100% είναι παρανομία.." με τι μούτρα λοιπόν έλληνα λές τον άλλο λαμόγιο?
Δεν κατάλαβες όμως ότι στην προκειμένη περίπτωση η μετάθεσης δεν ήταν ρουσφέτι κατόπιν αιτήματος αλλά εκ νοοτροπίας.

Ειδάν το αίτημα μετάθεσης να εκρεμεί 5 χρόνια κ ως πολιτικάντες σκέφτηκαν ότι πιθανόν:

Α)Είναι ΝΔ και δεν την μεταθέτει επίτηδες το Πασόκ.

Β)Να την κάνουν ΝΔ λόγω ευγωμοσύνης της για την μετάθεση.

Υ.Γ.Για αυτό φταίμε και εμείς αλλά κυρίως οι πολιτικοί!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Υ.Γ.Για αυτό φταίμε και εμείς αλλά κυρίως οι πολιτικοί!!!

γιατί???? σου χτύπησε ποτέ κανένας πολιτικός την πόρτα να σου πεί "τι χάρη θες ρε μεγάλε για να με ψηφίσεις?"... συνήθως ο κόσμος χτυπάει την πόρτα του πολιτικού ζητώντας χάρη

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και λοίπον επείδη έχουμε περάσει όλοι απο πολιτικα γραφεία δε θα πρέπει να απαιτησούμε δικαιοσύνη?  δεν θα πρέπει να μιλαμε για να μην ξεβολευτουν οι βολέμενοι? για πόσο θα ανεχόμαστε αυτοι την κατασταση???

Επισκέπτης
Στην τελική πάει ο ελληνάς/ίδα σε πολιτικό γραφείο για ρουσφέτι.....την πόρτα στα μούτρα κύριε πολιτικέ,αν τον κάνουνε όλοι πάντου θα αλλάξει ο ελληνάς/ιδα!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν κατάλαβες όμως ότι στην προκειμένη περίπτωση η μετάθεσης δεν ήταν ρουσφέτι κατόπιν αιτήματος αλλά εκ νοοτροπίας.

Ειδάν το αίτημα μετάθεσης να εκρεμεί 5 χρόνια κ ως πολιτικάντες σκέφτηκαν ότι πιθανόν:

Α)Είναι ΝΔ και δεν την μεταθέτει επίτηδες το Πασόκ.

Β)Να την κάνουν ΝΔ λόγω ευγωμοσύνης της για την μετάθεση.

ρε μαλάκα .. μάλλον συμπλήρωσε τα μόρια και έγινε δεκτή η μετάθεση της αυτοδίκαια....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πόσο  :jerking:  :jerking:  :jerking: πια?
Μισό μέτρο το χω κάνει απο το τράβηγμα  :grin:

χτύπα την πόρτα του Σειρηνάκη.. που ξέρεις.. μπορεί να μην βγείς χαμένος.. αν δεν κονομήσιες μπορεί και να γαμήσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Πιστεψέ μια χαρά είχε τα μόρια,το μέσο στο Πασόκ δεν είχε!!! :grin:

είδες ρε κόπρο η ΝΔ.. αποκατέστησε τις αδικίες των ΠΑΣΟΚΩΝ...
ουστ να μου χαθείς και σύ την βρίζεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom