Νέα

Tessera club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hussain
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Γεια χαρά

Ηθελα να μαθω αν κάποιος  φίλος έχει πάει τελευταία στο Tessera της Πειραιώς, ετοιμαζόμαστε να πάμε μεγάλη παρέα για τα σόου που έχει προγραμματίσειτα Σ/Κ αλλά θα ήθελα να ξέρω τιμές, αν αξίζει, τί ώρα αρχίζει το βαρύ πυροβολικό, αν είναι άνετα. Το σαϊτ του κλαμπ είναι για κλάμματα

Επισκέπτης
Υπάρχει σχετικό θρεντ...κ δεν χρειάζεται να ανοιγεις το ιδιο θεμα 10 φορες....το εχουμε δει...κ δεν ξερουμε να απαντησουμε...

OP
OP
H

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Το ξέρω ότι υπάρχει θρεντ, αλλά είναι παλαιό και δεν έχει προσφατο δημοσιευμα. Απλά το έβαλα και σε αυτην την κατηγορια μηπως και κάποιοι που παρακάμπτουν το ΓΕΝΙΚΑ μπορούν να δουν εδώ την ερώτηση. :idiot:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Εχω δει κατι αφισες στην πειραιως στο Στριπ-κλαμπ ΤΕΣΣΕΡΑ με πορνοσταρ και τετοια
εχει κανενας σας καμια ιδεα περι αυτου να μας πει εδω ?
Λεω να πεταχτω να δω τι παιζει και να περασω την ωρα μου
αλλα να μην πεταξω τσαμπα χρημα....
Να αξιζει ο κοπος απλα !!!!!!!

Δωστε τα φωτα σας στριποβιοι !!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Εχω δει κατι αφισες στην πειραιως στο Στριπ-κλαμπ ΤΕΣΣΕΡΑ με πορνοσταρ και τετοια

Δωστε τα φωτα σας στριποβιοι !!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 
πήγαινε απόψε αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας τυρόπιτα ή σάντουιτς ακριβώς δίπλα.. :rockon:  :rockon:  :rockon: 

(υ.γ. απ'ότι φαίνεται έχει κλείσει..)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
πήγαινε απόψε αλλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φας τυρόπιτα ή σάντουιτς ακριβώς δίπλα.. :rockon:  :rockon:  :rockon: 

(υ.γ. απ'ότι φαίνεται έχει κλείσει..)

ε ΟΧΙ οτι εχει κλεισει !!!

Ανακαινηση το λεμε !!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

τα φώτα μας τα έχουν κλεισει εδώ και καιρό οι στριποowners.Οπότε για να σου δώσουμε τα φώτα θα πρέπει να περιμένεις ή την εξώφληση της ΔΕΗ ή την 6η γενάρη 2011 που προσφέρονται απλόχερα εξ'ανωθεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom