περάσαμε προχθέ και από δώ για dorothy black και καταγράψαμε....
1)yussain bolt(δεν γνωρίζω αν τον ξέρετε,προφανώς όχι)
2)haile zaman etuf(καμερουνέζος γλύπτης στη γιαουντέ)
3)μαρία εξτρέμογλου(καθαρίστρια στον όλο χώρο,της έπιασα τη κουβέντα παίζοντας της ότι και καλά είμαι ο θεοδωράκης και θα βγάλω τη κλαψομουνιακή της ιστορία στη τιβι ναούμ...της χαλιμάς πράματα.. έ ρε τί άλλο θα κάνουμε για να ροστάρουμε)
4)irina cocalova(από το πολύ ψαχνό που διαθέτει..)
5)daniel bosigua(πορτογάλος πορτοκαλοπαραγωγός που ήρθε σε μιά νέα αγορά με την ευκαρία του ανοίγματος των επαγγελμάτων..)
6)saniel basterovic(βόσνιος μακρυνός ξάδελφος του άλκη πετίνη από άλλη μάνα και άλλο παππού )
7)kagao adriano loprez pareta(παραγουανός ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στον περισσό..πουλάει τα πάντα μου είπε..μέχρι και κατίκι δομοκού)
8)Parau samol gerrero(έτερος παραγουανός εργαζόμενος στην επιχείρηση και αχώριστος φίλος του kagao.Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πάνε δυό δυό σαν τους χιώτες από τοτε που διάβασαν για την ιστορία της χίου)
9)ντανιέλα karpathova(εξαδέρφη του βρικόλακα τιμόθεου της άνω ραχούλας τρανσυλβανίας)
10)kormen bastos(κολομβιανή αδερφή του ελέους που πλένει ποτήρια ως λαντζέρης σε κινέζικο στα μανιάτικα)
11)λάζαρος κατουνάς(λαχειοπώλης που βρέθηκε στη περιοχή,είχε να δεί μουνί από την εποχή που το λόττο παιζόταν μόνο στην αμερική..οπότε είπε...βούρ στο πατσά...πάρκαρε τη ξυλεία με τα χαρτιά του στην ρεσεψιόν και μπούκαρε...μπράβο παληκάριμ.)
αυτοί ήταν και 5,6 τρύππερ...ήταν και καθημερινή...εύχομαι καλές δουλειές
Είναι παιδιά τόση μαλακία, τελικά το λεσβιακό είναι για το άλλο Σ/Κ, για τον χαβαλέ πάμε, όχι να αρρωστήσουμε από μπίχλα κόσμο.
Μηπως είναι ερώτηση για thread: Γιατί στην Αθηνα δεν μπορεί να υπάρξει στριτιτζάδικο της προκοπής, με τις κοπελάρες του, τα σόου του, τα ωραία evemts τπυ, τις σκηνάρες του, όπως σε πολλές άλλες πόλεις. Εντάξει και τα μιζεροκλαμπ της Συγγρού έχουν ενίοτε την πλάκα τους, αλλά αμα σου αρέσει η γυμνή ατραξιον γιατί σώνει και καλά πρέπει να είναι σουργελο;