Νέα

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
ΑΕΙ έβγαλα αλλά δεν έχει δουλειές

όσο για το στρατό, θα τον ξεχάσεις από την πρώτη βδομάδα που θα απολυθείς
το σοκ της πραγματικής οικονομίας που θα υποστείς θα είναι μεγάλο
όσο για τους γονείς μη νομίζεις ότι θα έχουν την ίδια στάση απέναντί σου όταν τριανταρήσεις
άσε που κι εσύ θα ντρέπεσαι να ζητάς από τη μάνα σου 7 ευρώ κάθε μέρα για τσιγάρα, και καφέ

Παιδιά ειλικρινά διαβάζοντάς σας ντράπηκα για το που οδήγησε η δική μου γεννιά αυτή τη χώρα!
Εγώ υπηρέτησα 26 μήνες από το 80 μέχρι το 82. Πολλοί και βαρετοί.
Αλλά μετά ήξερα πως θα έβγαινα έξω και θα με περιμένει η δουλειά. Και βγήκα και είχα όρεξη και όντως με περίμενε.
Τώρα εσύ σαν να του λες "Καλά είσαι εκεί που βρίσκεσαι"

Τί να σας πω; Συγγνώμην (κι ας μην είμαι από αυτούς που έκλεψαν) και καλό σας κουράγιο!

Κι όσο σκέφτομαι κάποιους μεγαλύτερούς μου, κωλόγερους, που μου κλαίγονται επειδή είχαν μάθει να παίρνουν δυο χιλιάρικα σύνταξη αυτοί κι άλλα δυο η γυναίκα τους και τώρα παίρνουν από 1.500 έκαστος και "δεν τους φτάνουν" μού 'ρχεται να τους σφαλιαρίσω όταν τους ξανασυναντήσω!

Επισκέπτης
ναι...εγω εχω το προβλημα που αφηνω ανοιχτα ολα τα ενδεχομενα για μια πολιτικη πραξη με το οποιο κοστος ακομα και αυτο της ανθρωπινης ζωης ενος ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

O MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .
ΣΚΟΥΠΙΔΙ .

Επισκέπτης
Ολα στεγαστικο ειναι ρε.
Εξώσεις στην Ισπανία της κρίσης
6-12-12_504101_1.gif

Μια καθημερινή εικόνα από την Ισπανία της κρίσης. Τις καρέκλες του διαμερίσματός της μεταφέρει η Σαγράριο Ουρένα, κάτω από τα άγρυπνα βλέμματα αστυνομικών που εκτελούν τη διαδικασία έξωσής της. Η Ουρένα ζούσε στο διαμέρισμα αυτό από το 1992. Το 2010 έχασε τη δουλειά της ως τηλεφωνήτρια σε εταιρεία ταξί. Η αδυναμία της να πληρώνει το ενοίκιο ανάγκασε την τετραμελή οικογένειά της να καταλάβει το διαμέρισμα, από το οποίο αποπέμφθηκε την Τρίτη με απόφαση του πρωτοδικείου της Μαδρίτης.

Eτοιμασου...ο Βορβοριδης ειναι υπερ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταάβες φιλε? εγω θα εχανα το σπιτι μου... που τοσα χρονια το παλευουμε

και ο αλλος μου λεει "Δεν πηγες Εβρο να γινεις αντρας .... " εισαι βυσμα  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν εχω ιδεα .... παλι καλα μπηκαμε στο νομο Κατσελη αλλιως θα το χαναμε το σπιτι φιλε

800 ευρω ηταν η δοση καθε μηνα...

φτωχαδάκι είσαι κι εσύ

μόνο μην το μάθει ο Λόπεζ και σε κολλάει περισσότερο γιατί αυτός είναι καλομαθημένος Γλυφαδιώτης πλουσιόπαιδο

Επισκέπτης
Καταάβες φιλε? εγω θα εχανα το σπιτι μου... που τοσα χρονια το παλευουμε

και ο αλλος μου λεει "Δεν πηγες Εβρο να γινεις αντρας .... " εισαι βυσμα  :2funny: :2funny: :2funny:

καλό κουράγιο τύπε
είσαι άτυχος που δεν πρόλαβες τη 18μηνη θητεία, να γλύτωνες τουλάχιστον 9 μηνές μαυρίλας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδιά ειλικρινά διαβάζοντάς σας ντράπηκα για το που οδήγησε η δική μου γεννιά αυτή τη χώρα!
Εγώ υπηρέτησα 26 μήνες από το 80 μέχρι το 82. Πολλοί και βαρετοί.
Αλλά μετά ήξερα πως θα έβγαινα έξω και θα με περιμένει η δουλειά. Και βγήκα και είχα όρεξη και όντως με περίμενε.
Τώρα εσύ σαν να του λες "Καλά είσαι εκεί που βρίσκεσαι"

Τί να σας πω; Συγγνώμην (κι ας μην είμαι από αυτούς που έκλεψαν) και καλό σας κουράγιο!

Κι όσο σκέφτομαι κάποιους μεγαλύτερούς μου, κωλόγερους, που μου κλαίγονται επειδή είχαν μάθει να παίρνουν δυο χιλιάρικα σύνταξη αυτοί κι άλλα δυο η γυναίκα τους και τώρα παίρνουν από 1.500 έκαστος και "δεν τους φτάνουν" μού 'ρχεται να τους σφαλιαρίσω όταν τους ξανασυναντήσω!

Καμια μερα θα δειρω κανεναν ΕΠΟΠ που κλαιγεται και δεν θα βγω ποτε απο φανταρος.

Ενα λυκειο εχουν τελειωσει και παιρνανε μεχρι περυσι 1200 ευρω ρε φιλε....

και τωρα τους πηγε στο 900αρι και μου κλαιγονται.

Προκλητικοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλό κουράγιο τύπε...

Και δεν με ακους να κλαιγομαι φιλε.  :P

τελοςπαντων... νταξει αν ειναι να το χασεις το σπιτι θα το χασεις

ας μην ανοιγομασταν στην τελικη. Παντα υπαρχει η καινουργια αρχη... Παρολαυτα ευτυχως με νομο Κατσελη για 2-3 χρονια ειμαστε ενταξει

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Παντως για την Μυρτω που κακοποιηθηκε στην Παρο και θα εχει μονιμο προβλημα δεν ειδα καμια αντιδραση...

Επισκέπτης
Το παρατραβάς και θα πάρεις την δεύτερη ψήφο μου! :grin:

Γιατρέ ...
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ....
Το βλέπεις για νηφάλιο ;;;;;;

Πέραν τη παθολογίας , να σε δούμε ........

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΑΡΟΥΜΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ;;;;;;;;;

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Το παληκάρι και την έγκυο με το αγέννητο μωρό της
ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ
ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ;;;;;;;

Ρε φίλε πλάκα κάνεις? Ο κόσμος το'χει τούμπανο......(ναι,για τη Μαρφιν που κάηκε λεω)
Δεν καταλαβες οτι το έκαναν παρακρατικοί αυτο? Δεν λέω οτι ηθελαν απαραίτητα να τους σκοτώσουν αυτους στη τραπεζα ΑΛΛΑ...
επειδη η τραπεζα ειναι ο προφανης στοχος αναρχικων/αντιεξουσιαστων,μάντεψε ποιον θα σκεφτοτουσταν ολοι οτι εκαψε τη τραπεζα.

Και το γεγονος οτι αυτο έγινε τη χρονικη περιοδο που ολοι ηταν στους δρομους λογω ΔΝΤ,θυμάσαι???
Τοτε πηγαν να μπουν στη βουλή
και μετα τη φωτια ο κοσμος κλειστηκε στα σπιτια του..

Το ότι η υπόθεση της Μαρφίν μπήκε στο αρχείο δεν λέει κάτι ε??

Απλά πρέπει να σταματήσουμε πλέον να βλέπουμε οτι φταίνε οι αριστεροί,οι αναρχικοί κλπ...
Αν περιμένουμε να σωθουμε από δεξιούς,το καθε πασοκ,κκε κλπ....τοτε θα έχουμε για πολλά χρονια ΔΝΤ και  :pipa1:

Απο το βιντεο της δολοφονίας του Αλέξη δεν ακουγεται ή φαίνεται να προκαλεί - εκτος αν βλεπεις Μεγκα(οχι οτι αλλιώς θα ήταν δικαιολογημένο να σκοτωθεί)...και να έβρισε (αν και ουτε καν αυτο αποδειχτηκε) πρεπει να σκοτώσει ο άλλος ο ψυχοπαθής??? Μετα θα πήγαινε σπίτι σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Ο "οικογενειάρχης" αστυνομικός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom