Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ντονατς ε?
Ναι ναι... αλα ματζεστικ
εχω φοβερο συμβουλο επιχειρησεων
ντονατς ε?
πόσα είναι στεγαστικό πόσα λοιπά;
ΑΕΙ έβγαλα αλλά δεν έχει δουλειές
όσο για το στρατό, θα τον ξεχάσεις από την πρώτη βδομάδα που θα απολυθείς
το σοκ της πραγματικής οικονομίας που θα υποστείς θα είναι μεγάλο
όσο για τους γονείς μη νομίζεις ότι θα έχουν την ίδια στάση απέναντί σου όταν τριανταρήσεις
άσε που κι εσύ θα ντρέπεσαι να ζητάς από τη μάνα σου 7 ευρώ κάθε μέρα για τσιγάρα, και καφέ
μωρη πουστροαρτιστα, δε σε γαμαω λεμε, μη μου τριβεσαιπΕρίπτερο,απέκτησες ανταγωνιστή.
ναι...εγω εχω το προβλημα που αφηνω ανοιχτα ολα τα ενδεχομενα για μια πολιτικη πραξη με το οποιο κοστος ακομα και αυτο της ανθρωπινης ζωης ενος ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...
πολλά ρε μαν
τι επιτόκιο;
Εξώσεις στην Ισπανία της κρίσηςΟλα στεγαστικο ειναι ρε.
O MΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .
ΣΚΟΥΠΙΔΙ .
Δεν εχω ιδεα .... παλι καλα μπηκαμε στο νομο Κατσελη αλλιως θα το χαναμε το σπιτι φιλε
800 ευρω ηταν η δοση καθε μηνα...
Και εγω θα βαριομουν αν ημουν αραχτος ολη μερα στο ιατρειο και τα εξυνα...Εγώ υπηρέτησα 26 μήνες από το 80 μέχρι το 82. Πολλοί και βαρετοί.
Καταάβες φιλε? εγω θα εχανα το σπιτι μου... που τοσα χρονια το παλευουμε
και ο αλλος μου λεει "Δεν πηγες Εβρο να γινεις αντρας .... " εισαι βυσμα
Παιδιά ειλικρινά διαβάζοντάς σας ντράπηκα για το που οδήγησε η δική μου γεννιά αυτή τη χώρα!
Εγώ υπηρέτησα 26 μήνες από το 80 μέχρι το 82. Πολλοί και βαρετοί.
Αλλά μετά ήξερα πως θα έβγαινα έξω και θα με περιμένει η δουλειά. Και βγήκα και είχα όρεξη και όντως με περίμενε.
Τώρα εσύ σαν να του λες "Καλά είσαι εκεί που βρίσκεσαι"
Τί να σας πω; Συγγνώμην (κι ας μην είμαι από αυτούς που έκλεψαν) και καλό σας κουράγιο!
Κι όσο σκέφτομαι κάποιους μεγαλύτερούς μου, κωλόγερους, που μου κλαίγονται επειδή είχαν μάθει να παίρνουν δυο χιλιάρικα σύνταξη αυτοί κι άλλα δυο η γυναίκα τους και τώρα παίρνουν από 1.500 έκαστος και "δεν τους φτάνουν" μού 'ρχεται να τους σφαλιαρίσω όταν τους ξανασυναντήσω!
καλό κουράγιο τύπε...
Καμια μερα θα δειρω κανεναν ΕΠΟΠ που κλαιγεται και δεν θα βγω ποτε απο φανταρος.
Το παρατραβάς και θα πάρεις την δεύτερη ψήφο μου!
Το παληκάρι και την έγκυο με το αγέννητο μωρό της
ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ
ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ;;;;;;;
Παντως για την Μυρτω που κακοποιηθηκε στην Παρο και θα εχει μονιμο προβλημα δεν ειδα καμια αντιδραση...