orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!!!
κριμα γιατι οι νεα γενια οφειλει πολλα σε ατομα σαν και του λογου σου :SΕιδικά για σένα χέστηκα!
κριμα γιατι οι νεα γενια οφειλει πολλα σε ατομα σαν και του λογου σου :S
Aυτο δεν ειναι αληθεια...προχειρα μπορω να αναφερω πεταμενο,τεμαχιστη,ρεντμαν και τοσους αλλους φασιστες που με το ευγενικο αβανταρισμα μεγαλυτερων δεκσων νοσταλγουν τις παλιες,καλες εποχες(1949-1974)...Απατάσαι αν νομίζεις πως αποτελείς τον μέσο εκπρόσωπο της νέας γενιάς!
Και ευτυχώς για την γενιά αυτή δηλαδή που οι υπόλοιποί της εκπρόσωποι δεν αναπολούν (και να το καμαρώνουν κι όλας !) σφαγές...
ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ!!!
Βεβαιως ισως η μανα του να θυμαται καλυτερα την ψωλη του γκομενου,τι λες και εσυ γιανεβαν που μας μετεφερες αυτην την"αποκλειστικοτητα"?ΚΟυραγιο στους γονεις του να ζησουν να το θυμουνται το παιδακι.
ΚΟυραγιο στους γονεις του να ζησουν να το θυμουνται το παιδακι.
Μπορείς να μου πεί κάποιος τι ακριβώς το ηρωικό έκανε ο συγκεκριμένος άτυχος πιτσιρικάς ώστε να γίνει "σύμβολο μιας γενιάς"?
Ηταν όλοι Αναρχικοί,γι'αυτό...
Μήπως,λέω μήπως απλά η εκδοχή οτι εξοστρακίστηκε δεν μπορούσε να στηριχτεί πουθενά εδω?
Γιατι γενικά ξέρεις οτι μετράει η "κατάθεση εξουσίας"...
Καμμια πιπερατη λεπτομερεια δεν εχουμε για τα γκομενιλικια της μανας του Γρηγοροπουλου τη μοιραια νυχτα?Να μείνουμε σ' αυτό που είπε ένας εκπρόσωπος την νέας γενιάς που ΔΕΝ θα ήθελε σφαγές και νεκρούς;
Διότι την παρααναστατώσαμε την μνήμη του για να βγάλουμε τα ιδεολογικά μας.
Από εμένα καληνύχτα, τουλάχιστον όσον αφορά το παρόν θρεντ.
για ρωτα εναν αλλον εικοσαχρονο, μιας αλλης ιδεολογια να δουμε τι θα σου πει για την γενια σας να μου πεις και εμενα να δω αμα απαταμαι τελικαΑπατάσαι αν νομίζεις πως αποτελείς τον μέσο εκπρόσωπο της νέας γενιάς!
Και ευτυχώς για την γενιά αυτή δηλαδή που οι υπόλοιποί της εκπρόσωποι δεν αναπολούν (και να το καμαρώνουν κι όλας !) σφαγές...
Βεβαιως ισως η μανα του να θυμαται καλυτερα την ψωλη του γκομενου,τι λες και εσυ γιανεβαν που μας μετεφερες αυτην την"αποκλειστικοτητα"?
πηγαινε εξαρχεια ρε τυπεΜπορείς να μου πεί κάποιος τι ακριβώς το ηρωικό έκανε ο συγκεκριμένος άτυχος πιτσιρικάς ώστε να γίνει "σύμβολο μιας γενιάς"?
Καμμια πιπερατη λεπτομερεια δεν εχουμε για τα γκομενιλικια της μανας του Γρηγοροπουλου τη μοιραια νυχτα?
Μη ντρεπεσαι,στο μπουντοτκομ ειμαστε!
οχι καλυτερα να μας αναλυσεις την ηρωϊκη εποποιια του αλεξη και το βαθυ πολιτικοιδεολογικο υποβαθρο των πραξεων τουΚαμμια πιπερατη λεπτομερεια δεν εχουμε για τα γκομενιλικια της μανας του Γρηγοροπουλου τη μοιραια νυχτα?
Μη ντρεπεσαι,στο μπουντοτκομ ειμαστε!
αυτος μαλιστα, ειναι ενας λογος για να δολοφονουνται πιτσιρικαδεςπηγαινε εξαρχεια ρε τυπε
οχι δεν ειναι, ειναι ομως μια ηρωϊκη πραξη που πρεπει να μεινει παρακαταθηκη στις επομενες γεννιεςαυτος μαλιστα, ειναι ενας λογος για να δολοφονουνται πιτσιρικαδες