και θα σου πω κ κατι αλλο,ο τεμπονερας παλιοτερα που σκοτωσε τον αναρχικο με τη μολοτωφ στο χερι εκανε καλα η οχι?Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι όφειλε να δράσει διαφορετικά.
Αν δεν τον πυροβολουσε θα τους εκαιγε ζωντανους!!!
και θα σου πω κ κατι αλλο,ο τεμπονερας παλιοτερα που σκοτωσε τον αναρχικο με τη μολοτωφ στο χερι εκανε καλα η οχι?Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι όφειλε να δράσει διαφορετικά.
θα γλιστρούσε καλύτερα έτσι ;)Αυτοϊκανοποιούμαι, άρα εξ ορισμού δεν "λαδώνομαι". ;)
Για να καταλάβω,υποτίθεται είδες εδώ μέσα(και αλλού) να χαρακτηρίζουν το κάψιμο των ανθρώπων στην Μαρφιν ως ρεβάνς για τον Γρηγορόπουλο;;;
το θεμα ειναι οτι στο δεντρο που μενεις δεν εχετε ουτε οδο ουτε αριθμο
έχεις μπλέξει τα μπούτια σου λίγοκαι θα σου πω κ κατι αλλο,ο τεμπονερας παλιοτερα που σκοτωσε τον αναρχικο με τη μολοτωφ στο χερι εκανε καλα η οχι?
Αν δεν τον πυροβολουσε θα τους εκαιγε ζωντανους!!!
Δεν θυμάται τι του γίνεται!Ποιος είδε τα γεγονότα της μαρφίν σα ρεβάνς ρε γαμημένε??
Γκαιμπελίσκε της κακιάς ώρας..
Ωραία,μέχρι να το κάνεις/-νετε κόψε/-τε αυτήν την μαλακία που αναπαράγετε κατά κόρον οι ακροδεξιοί να πάρουμε στα σπίτια μας τους μετανάστες ως κατοικίδια ζωάκια...βοηθαω Ελληνες αλλα δεν φιλοξενω αν ειχα την δυνατοτητα η αν την αποκτησω θα το κανω σιγουρα
εσυ βοηθας σκουρους;
Για να καταλάβω,υποτίθεται είδες εδώ μέσα(και αλλού) να χαρακτηρίζουν το κάψιμο των ανθρώπων στην Μαρφιν ως ρεβάνς για τον Γρηγορόπουλο;;;
Εννοω οτι θα μπορουσε να τον ξυλοφορτωσει,να του σπασει τα ποδια η οτι αλλο.
Αφου αυτη ηταν η καταληξη ομως καλα να παθαινε οτι και να του κανε,που στην συγκεκριμενη περιπτωση τον πυροβολησε αδικως η δικαιως,δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα το κρινει...
Εγω αυτο που επικροτω και μονο ειναι οτι επιτελους ενας αστυνομικος αντεδρασε,με οποιον τροπο αντεδρασε,στις προκλησεις των αναρχικων.Βεβαια θα μπορουσε κ αλλιως αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
και θα σου πω κ κατι αλλο,ο τεμπονερας παλιοτερα που σκοτωσε τον αναρχικο με τη μολοτωφ
Εννοω οτι θα μπορουσε να τον ξυλοφορτωσει,να του σπασει τα ποδια η οτι αλλο.
Αφου αυτη ηταν η καταληξη ομως καλα να παθαινε οτι και να του κανε,που στην συγκεκριμενη περιπτωση τον πυροβολησε αδικως η δικαιως,δεν θα ειμαι εγω αυτος που θα το κρινει...
Εγω αυτο που επικροτω και μονο ειναι οτι επιτελους ενας αστυνομικος αντεδρασε,με οποιον τροπο αντεδρασε,στις προκλησεις των αναρχικων.Βεβαια θα μπορουσε κ αλλιως αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
Γιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου?έχεις μπλέξει τα μπούτια σου λίγο
θα γλιστρούσε καλύτερα έτσι ;)
τρικυμία στην καρδιά και στο μυαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Ουτε δουλεια του 15χρονου ειναι να πεταει αδεια μπουκαλια σε ατυνομικους κ να τους βριζει...ουτε δουλεια του ειναι να σπασει ποδια σε 15χρονο ουτε αντρικιο. τι μαλακιες ειναι αυτες.
την θυμάμαι ρε, κάνε δουλειά σουΓιατι εχω μπλεξει τα μπουτια μου?
Το ιδιο δεν ειναι?
Μπορει να κανω λαθος στο ονομα του αστυνομικου αλλα νομιζω αυτος ηταν...
Την περιπτωση τη θυμασαι?
Αν ειναι λαθος το ονομα συγνωμη...
Δεν είναι παράξενο,γκαιμπελίστικο είναι.Παράξενο σου φαίνεται κι εσένα;!
Δεν αντιλεγω αλλα οτι εγινε εγινε και για να αντιδρασει ετσι ομως κατι του εκαναν...Δεν ξυπνησε το πρωι ο Κορκωνεας και ειπε παω να σκοτωσω καποιον.
βεβαια αν ημασταν στην αμερικη αυτο δε θα ηταν ουτε καν ειδηση...Ειδηση θα ηταν αν δεν τον πυροβολουσαν...
αρα εχω δικιο!την θυμάμαι ρε, κάνε δουλειά σου