You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέρμα τα ανώνυμα καρτοκινητά τι κάνετε τώρα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 148
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τα μελη αυτα ειναι απο <ειδημων>> και πανω....[size=10pt]EIMAI KAI EΓΩ ΜΑΛΑΚΑΣ[/size]
Καλα μικρομαλακαςΤα μελη αυτα ειναι απο <ειδημων>> και πανω....
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
επειδη μερικοι δε το πιασαν...νομιμα εννοω σε σχεση με τα cg,ct...
οσον αφορα με τα της ταυτοτητας,2φορες που ετυχε να μπουν μπατσοι απλως μας διωξανε αφου τσεκαρανε οτι ειμαστε φοιτητες και πηρανε μεσα την υπηρεσια και την κοπελα...οι οποιες την αλλη μερα το απογευμα ηταν στο ιδιο σπιτι...
δε σε παιρνουν στο τμημα χωρις λογο ,η θα εισαι σε λαθος μερος(καμμια πορεια πχ) η θα χει γινει κατι και θα σταματανε τους περαστικους οπως μας ειχαν σταματησει με τις μηχανες γιατι εψαχναν εναν που ειχε ιδια μηχανη με του παιδιου που ειμαστε μαζι...
οσον αφορα με τα της ταυτοτητας,2φορες που ετυχε να μπουν μπατσοι απλως μας διωξανε αφου τσεκαρανε οτι ειμαστε φοιτητες και πηρανε μεσα την υπηρεσια και την κοπελα...οι οποιες την αλλη μερα το απογευμα ηταν στο ιδιο σπιτι...
δε σε παιρνουν στο τμημα χωρις λογο ,η θα εισαι σε λαθος μερος(καμμια πορεια πχ) η θα χει γινει κατι και θα σταματανε τους περαστικους οπως μας ειχαν σταματησει με τις μηχανες γιατι εψαχναν εναν που ειχε ιδια μηχανη με του παιδιου που ειμαστε μαζι...
Τα μελη αυτα ειναι απο <ειδημων>> και πανω....
ρε μλκ, ο ραφμαν είναι κλώνος του μέμου...βάλε στην θέση του ραφ το ζιγκολάκι... ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Το εχω σκεφτει αυτο ειναι αληθεια οντως η κανεις προπαγανδα?ρε μλκ, ο ραφμαν είναι κλώνος του μέμου...βάλε στην θέση του ραφ το ζιγκολάκι... ;)
Το εχω σκεφτει αυτο ειναι αληθεια οντως η κανεις προπαγανδα?
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ρε μουνί!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
επειδη μερικοι δε το πιασαν...νομιμα εννοω σε σχεση με τα cg,ct...
ειπαμε. λογοι και "λογοι" υπαρχουν ΑΝ θελει να σε παει μεσα. ξεκολλα.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δε διαφωνω,απλως λεγονται πολλες ανακριβειες..απλαειπαμε. λογοι και "λογοι" υπαρχουν ΑΝ θελει να σε παει μεσα. ξεκολλα.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι δηλωσα σημερα το καρτοκινητο που ειχα για να κανονιζω ραντεβου με cg kai ct και τωρα δεν ξερω τι να κανω εχω αρχισει να φοβαμαι οτι τωρα πια αν γινει στραβη θα σε βρουν σιγουρα εσεις πως αντιμετωπιζετε αυτο το προβλημα?
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
o michael chrysoxoidi δεν μασαει τυπεΕδω δεν ξερουν ποσους δημοσιους υπαλληλους πληρωνουν, και το καρτοκινητο θα βρουν???
Εγραψα για την λυση στο αλλο θρεντ
ολους τους βρισκει
κοιτα ποζα που εχει στην φωτο
τι να κλασει ο σταλονε
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
o michael chrysoxoidi δεν μασαει τυπε
ολους τους βρισκει
κοιτα ποζα που εχει στην φωτο
τι να κλασει ο σταλονε
Τυπε, ασε τον να βρει τον Πακιστανο η την Ρωσιδα που τα δηλωσε!! Θα ψαχνει μεχρι το Αγιο Ορος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
κατσε τυπε γιατι εδω γινεται σοβαρο το θεμαΤυπε, ασε τον να βρει τον Πακιστανο η την Ρωσιδα που τα δηλωσε!! Θα ψαχνει μεχρι το Αγιο Ορος
δηλαδη θες να πεις οτι ο χρυσο δεν ξερει που μενει ο καθε πολιτης?
απιστευτο
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Υπεύθυνα μπορεί κάποιος να μου πει πού πουλάνε δηλωμένα καρτοκινητά ?
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
με καρτοκινητα εξωτερικου, μπορει να παιξει κατι? ενταξει θα ειναι πολυ πιο ακριβα αλλα για 3-4 τηλεφωνηματα, γιατι οχι?
Πολλα γραφεια δεν απαντουν σε ξενα καρτοκινητα!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Το εκοψαν σε κανενα?Εχω vodafone cu και δουλευει κομπλε μεχρι τωρα,λογικα αυριο θα το κοψουν.
Για να δουμε!
Για να δουμε!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εγω που εχω μια καρτα κοσμοτε παιζει κανονικαΤο εκοψαν σε κανενα?Εχω vodafone cu και δουλευει κομπλε μεχρι τωρα,λογικα αυριο θα το κοψουν.
Για να δουμε!
λογικα αυριο θα κοπει τυπε οπως λες
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Υπεύθυνα μπορεί κάποιος να μου πει πού πουλάνε δηλωμένα καρτοκινητά ?
Πηγαινε στην ομονοια και ρωτα σε κανενα περιπτερο, η κανενα μαυρο που πουλαει τσιμπραγκαλα. Το πολυ να του κανεις μια προσφορα για το σιμ που εχει στο τηλεφωνο του
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις