Νέα

Τέρμα τα ανώνυμα καρτοκινητά τι κάνετε τώρα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
καλα,εσεις?

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μην μασατε ρε μαλακες απο μαλακιες.
εχω 10 χρονια το ιδιο νουμερο και με συνδεση ειμαι,εχω παρει απειρες φορες τηλεφωνα σε πουτανες-παντρεμενες-βιζιτες-γκομενες και οτι μαλακια αλλη θελετε.δεν τρεχει μια και στα αρχιδια σας.
τωρα αν κανενας πουλαει ναρκωτικα και σχεδιαζει καμια απαγωγη λογικο ειναι να του την πεσουν οι μπατσοι και ας ηταν και ανωνυμο το καρτοκινητο.

παντως μαγκες μια φορα στη θεσσαλονικη ρωτισα 2 ασφαλιτες να μου πουν τι παιζει σε ενα κολομπαρο,και οι τυποι μου ξηγηθηκαν πολυ καλα,μου ειπαν οτι τζαμπα θα πας μεγαλε εκει,οτι τα μουνια ειναι μαπα,και μου προτειναν να παω σε ενα αλλο.τελικα τους ακουσαμε με το φιλο που ημασταν μαζι,και πηγαμε εκει που μας ειπαν και τι βγαλαμε ζαχαρη.

τι νομιζετε ρε μαλακες ολοι σας,οτι οι μπατσοι δεν πανε σε μπουρδελα να γαμησουν,η δεν περνουν βιζιτες,και αυτοι ανθρωποι ειναι ρε,και εχει και πολλους αγαμητους απο αυτους,που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα.αλλα οταν πανε να γαμησουν ειναι σαν τις κοτες και καλα κανουν.τι να κανει δηλαδη?να δειξει στη πουτανα την αστυνομικη ταυτοτητα και να τις πει θελω καλη περιποιηση ειμαι μπατσος?μαλακας θα ειναι αν το κανει.αυτο το κανουν μονο κατι κολομπατσοι λιγδιαριδες μηπως και γαμησουν τζαμπα.

κατα τα αλλα μην μασατε ολα καλα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μην μασατε ρε μαλακες απο μαλακιες.
εχω 10 χρονια το ιδιο νουμερο και με συνδεση ειμαι,εχω παρει απειρες φορες τηλεφωνα σε πουτανες-παντρεμενες-βιζιτες-γκομενες και οτι μαλακια αλλη θελετε.δεν τρεχει μια και στα αρχιδια σας.
τωρα αν κανενας πουλαει ναρκωτικα και σχεδιαζει καμια απαγωγη λογικο ειναι να του την πεσουν οι μπατσοι και ας ηταν και ανωνυμο το καρτοκινητο.

κατα τα αλλα μην μασατε ολα καλα.
σωστος τυπε :rockon:

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
Παιδιά με όλο τον σεβασμό και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν συμφορουμίτη, το θέμα είναι αρκετά σοβαρό για να κάνουμε πλάκα (9 στα 10 posts).

απλούστατη λύση

βρες έναν Αλβανό-Πακιστανό-Αφγανό,δώστου 10 ευρώ και ταυτοποίησε 5-6 κινητά και μετά αντίο....
Είναι λίγο ρίσκο να πιάσεις την κουβέντα σε έναν άγνωστο όμως έτσι... εκτός αν έχεις κάποιον γνωστό ή ξέρεις που συχνάζουν.

Υπεύθυνα  μπορεί κάποιος να μου πει πού πουλάνε δηλωμένα καρτοκινητά ?
Είτε αυτό, είτε να αναλαμβάνουν ταυτοποίηση ήδη υπάρχοντων SIM (κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τον αριθμό τους, για διάφορους λόγους).

Μια ερωτηση???λα τα τηλεφωνα που εχουμε απο τα κοριτσια, τους νταβαδες και τα γραφεια τα οποια τα περρισοτερα η ΟΛΑ ητανε καρτοκινητα και προφανως κανεις η καμμια δεν θα παει να τα δηλωση πανε αραγε χαμενα????
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι έχουν ταυτοποιηθεί όλα σε πλαστές ταυτότητες/μαϊμού πρόσωπα.

Το θέμα είναι ότι αν δεν είσαι «μπασμένος» στα κόλπα, δεν μπορείς να βρεις αυτό το κύκλωμα ταυτοποίησης και να εξυπηρετηθείς (έναντι αντιτίμου φυσικά)...

Αγόρασα από ένα πάκι δυο νουμεράκια μούρλια 40 ευρά.
Πού ακριβώς; Στείλε pm αν δεν μπορεί να λεχθεί δημόσια.

Πάντως σήμερα που πήγα στην Ομόνοια, δεν βρήκα κάτι. Σε μαγαζί συναλλάγματος που πουλάνε SIM, τους ρώτησα αν πουλάνε ταυτοποιημένες και μου είπαν όχι.
Στον ηλεκτρικό δεν πέτυχα ούτε έναν επαίτη (μάλλον κάνουν διακοπές; ποιός ξέρει).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ζητάς να μάθεις πού θα βρεις αλλοδαπό για μια ταυτοποίηση?

σα να ρωτάς πού θα βρεις τσιγάρα....

stolenheart

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
600
Πόντοι
81
ζητάς να μάθεις πού θα βρεις αλλοδαπό για μια ταυτοποίηση?

σα να ρωτάς πού θα βρεις τσιγάρα....
Απλά δεν το έχω δεδομένο ότι ο πρώτος αλλοδαπός στα φανάρια θα δεχτεί να κάνει ταυτοποίηση...

Σίγουρα όμως είναι συγκεκριμένοι αυτοί που τις κάνουν, αλλιώς μπορεί να ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
εγω πιστεύω επρεπε να γινει.
τωρα οι επίδοξοι φαρσέρ θα το σκεφτούν πολυ σοβαρά
για να κάνουνε φάρσες

Stories