παιρνω με #31#
αφού ρε μλκ, δεν απαντάνε στις αποκρύψεις...
παιρνω με #31#
να βαζεις "νομιζω" στην αρχη οταν γραφεις κατι που δε κατεχεις απολυτα. υπαρχουν δεκα διαφορετικοι τροποι να σε πανε νομοτυπα οπου θελουν και ας εχεις ταυτοτητα.
φτου....γιαυτο δεν μου το σηκωνουν;αφού ρε μλκ, δεν απαντάνε στις αποκρύψεις...
κι ας μην είσαι και σε στούντιο, και στο δρόμο ακόμα >
σε πείραξε κανένας ματάκια μου;; εεε και μου είσαι κλαμμένο;
κοκα κολα πινεις ζερο;δε σπαμάρω άλλο
φτου....γιαυτο δεν μου το σηκωνουν;
και γω νομιζα γαμιουνται στην δουλεια....
Να σου πω μωρο μου ποιες στάσεις κάνετε?έλα τώρα που δεν ξέρεις τι κάνω με τον νωντακουλινάκο μου!!!
δε σπαμάρω άλλο
Να σου πω μωρο μου ποιες στάσεις κάνετε?
είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό, κεφάλα...
Δεν σε τραβαει κανεις και πουθενα απλα μπορει να μηνεις με την πουτσα στο χερι αν μπουν την ωρα που εισαι στο δωματιο.ΣΥΜΦΩΝΩ!!!....Αλλα θα σε ταλαιπωρησουν πρωτα..να τους ακολουθησεις στο Τμημα, για διαφορες διατυπωσεις!!!( αν εισαι παντρεμενος...γαμησε τα!!)...αν σε πιασουν σε καμμια εφοδο σε Στουντιο!!!!!!
Γιατη δεν με θες ? Α ξεχασα εχεις τον νωντα...αμα στον καρφώσω ασάλιωτο σήμερα θα σου πω εγώ που με λες μωρό σου...
koka?κοκα κολα πινεις ζερο;
και γω εκει τις γραφω και παω με καλυτερες με ενα σαρανταρι...και τσεκαρισμενες....όχι, απλώς είσαι ο μόνος που παίρνει με απόκρυψη και σε γράφουν στις μουνότριχές τους... :-*
Δεν σε τραβαει κανεις και πουθενα απλα μπορει να μηνεις με την πουτσα στο χερι αν μπουν την ωρα που εισαι στο δωματιο.
thats all ;)
κι ας μην είσαι και σε στούντιο, και στο δρόμο ακόμα >
ναι, για σένα το είπα
μη με κάνεις να γράφω άλλο ρε
Γιατη δεν με θες ? Α ξεχασα εχεις τον νωντα...
και γω εκει τις γραφω και παω με καλυτερες με ενα σαρανταρι...και τσεκαρισμενες....