Νέα

Τέως & Ολυμπιακοί Αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

Την έντονη αντίδραση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΝ έχει προκαλέσει η τηλεοπτική εμφάνιση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, την ώρα που στο Στάδιο έμπαινε η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή.

Ρε παιδια ή οι δικοι μας ειναι μαλακες και δεν τους ενημερωσαν ή οι Κινέζοι ειναι οι μαλακες της υποθεσης...

Για πειτε ρε παιδια τη γνωμη σας...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τα'χουν οι ζωντανές μεταδόσεις αυτά... :2funny:

goldmember

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Την έντονη αντίδραση τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΝ έχει προκαλέσει η τηλεοπτική εμφάνιση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της συζύγου του στη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, την ώρα που στο Στάδιο έμπαινε η ελληνική Ολυμπιακή αποστολή.

Ρε παιδια ή οι δικοι μας ειναι μαλακες και δεν τους ενημερωσαν ή οι Κινέζοι ειναι οι μαλακες της υποθεσης...

ο κωνσταντινος ειναι γνωστο οτι εχει φιλους και μεγαλη δυναμη στην ολυμπιακη επιτροπη

Επισκέπτης
O  τιτλος του θρεντ ποιος ειναι ρε παιδια? :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

μόνο γέλιο προκαλούν αυτοί που προσπαθούν μετά από 40 χρόνια να εκμεταλλευτούν την παρουσία του τέως για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να μας παρουσιαστούν σαν δημοκράτες,προοδευτικοί,αντιστασιακοί,αντιβασιλικοί...
ανύπαρκτο το θέμα και ακόμα πιο ανύπαρκτοι αυτοί που επενδύουν σε αυτό...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μου ήρθε να ξεράσω όταν ξαφνικά κατά την τελετή έναρξης είδα την σιχαμένη φάτσα του Γλύξμπουργκ
sick.gif

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.584
Πόντοι
4.615
μόνο γέλιο προκαλούν αυτοί που προσπαθούν μετά από 40 χρόνια να εκμεταλλευτούν την παρουσία του τέως για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να μας παρουσιαστούν σαν δημοκράτες,προοδευτικοί,αντιστασιακοί,αντιβασιλικοί...
ανύπαρκτο το θέμα και ακόμα πιο ανύπαρκτοι αυτοί που επενδύουν σε αυτό...
Σωστά τα λές. Από την άλλη μόνο γέλιο προκαλούν και εκείνοι οι οποίοι σαράντα χρόνια μετά έχουν ακόμη τις φωτογραφίες του Κωνσταντίνου και της Άννας- Μαρίας στο σπίτι τους δίπλα στα εικονίσματα και τις προσκυνάνε λες και είναι οι επί της γης Θεοί. Και κάποιοι άλλοι που του Αγίου Κωνσταντίνου γλεντάνε ακούγοντας το ''Γρίβα μ' σε θέλει ο βασιλιάς'' προς τιμήν του Κωνσταντίνου. Τα έχω δει να συμβαίνουν, γι' αυτό τα λέω.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ο κοκός... γνωστός καιροσκόπος των γεγονότων.
Δεν είναι καινούριο το έργο. Το έχουμε δει άπειρες φορές.
Τώρα αυτοί που προσκυνούν τον κοκό και το συνάφι του χρειάζονται και σχολιασμό για το τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους;
Ρε ουστ

firelovestorm4u

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ?? Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2004??? ΕΛΕΟΣ....ΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤ-ΝΤΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ....ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΙΤΑΝΙΚΟ.....ΕΤΣΙ...ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΝΕΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ?? Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2004??? ΕΛΕΟΣ....ΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤ-ΝΤΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ....ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΙΤΑΝΙΚΟ.....ΕΤΣΙ...ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΝΕΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...

Δεν μπορει ομως σε ολες τις χωρες να δειχνει κυβερνητικους αξιωματουχους και στην Ελλαδα να δειχνει αυτον...(ουτε να τον κατονομασω δεν μπορω...)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Δε μου λες κλώνε που έφτιαξες καινούριο νικ για να υπερασπιστείς το πρώην βασιλιά σου και θίχτηκες επειδή σου την είπα που τον προσκυνάς, πρώτον ποιος σου είπε ότι θέλαμε όλοι οι έλληνες να πάρουμε τους ολυμπιακούς του 2004 και ότι πρέπει να του χρωστάμε και χάρη;
Δεύτερον, ποιος είναι η ζωντανή ιστορία της ελλάδας; Ο πρώην (και εντελώς άχρηστος) βασιλιάς που τα έκανε μουνί στη χώρα και με ξένα κόλυβα έφτιαξε την περιουσία την οποία ακόμα του πληρώνουμε και θα του πληρώνουμε για μια ζωή;
Ποιος ρε;
Το περίμενα ότι θα σκάσει μύτη κι ένας υπερασπιστής του "πρ΄ώην βασιλιά".
Εμένα προσωπικά στα παλιά μου τα παπούτσια ποιος είναι ο κοκός και αν είναι αθάνατος και αν μεσολάβησε να πάρουμε τους ολυμπιακούς.
Εσύ που γουστάρεις να φιλάς ποδιές εμπρός.
Αλλά μη μου πλέκεις και το εγκώμιό του.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μπορει ομως σε ολες τις χωρες να δειχνει κυβερνητικους αξιωματουχους και στην Ελλαδα να δειχνει αυτον...(ουτε να τον κατονομασω δεν μπορω...)

Να σου πω proto, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Ο νοών νοείτω.
Αυτή είναι η αξιοπρέπεια της χώρας και των ανθρώπων της μεμονωμένα.
Να προσκυνά θνητούς και να γλείφει.
Χρόνια τώρα.

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Να σου πω proto, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.
Ο νοών νοείτω.
Αυτή είναι η αξιοπρέπεια της χώρας και των ανθρώπων της μεμονωμένα.
Να προσκυνά θνητούς και να γλείφει.
Χρόνια τώρα.

ΟΧΙΑ τα λες ωραια...απο κατι τετοιους η χωρα εμεινε πισω και πληρωνουμε ακομα το <<κοστουμι>> των Ολυμπιακων...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ τα λες ωραια...απο κατι τετοιους η χωρα εμεινε πισω και πληρωνουμε ακομα το <<κοστουμι>> των Ολυμπιακων...

Ναι και να μου ΄λεγες ότι επωφεληθήκαμε και τίποτα από τους Ολυμπιακούς να πω, πάει στα κομμάτια.
Γήπεδα; Ρημάζουν έρημα. Τεχνογνωσία C4I που το πληρώσαμε χρυσό και έμεινε στο ράφι;
Τα δέντρα που φύτεψαν εν μία νυκτί και τα μισά ξεράθηκαν μόλις πέρασε το καλοκαίρι;
Συγκοινωνίες; Τουρισμό; Τι; Για ποιο λόγο πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά; Για τη ματαιοδοξία μας και να λένε όλοι "Ω! τι ωραίους αγώνες που έκανε η αθήνα!" Συγγνώμη που θα το πω αλλά τ' αρχίδια μας κουνιούνται. Και επειδή δεν έχω, όποιων έχουν.
Εχω γραμμένους όλους τους πολιτικούς και τον κοκό και τους συναφείς τους που με την πρώτη ευκαιρία σπρώχνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές για να τους παραγκωνίσουν και να βγουν εκείνοι στην αναμνηστική φωτογραφία. Ή μάλλον, δεν τους έχω απλά γραμμένους, αλλά για μένα είναι ανύπαρκτοι.

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ναι και να μου ΄λεγες ότι επωφεληθήκαμε και τίποτα από τους Ολυμπιακούς να πω, πάει στα κομμάτια.
Γήπεδα; Ρημάζουν έρημα. Τεχνογνωσία C4I που το πληρώσαμε χρυσό και έμεινε στο ράφι;
Τα δέντρα που φύτεψαν εν μία νυκτί και τα μισά ξεράθηκαν μόλις πέρασε το καλοκαίρι;
Συγκοινωνίες; Τουρισμό; Τι; Για ποιο λόγο πληρώσαμε ένα σκασμό λεφτά; Για τη ματαιοδοξία μας και να λένε όλοι "Ω! τι ωραίους αγώνες που έκανε η αθήνα!" Συγγνώμη που θα το πω αλλά τ' αρχίδια μας κουνιούνται. Και επειδή δεν έχω, όποιων έχουν.
Εχω γραμμένους όλους τους πολιτικούς και τον κοκό και τους συναφείς τους που με την πρώτη ευκαιρία σπρώχνουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές για να τους παραγκωνίσουν και να βγουν εκείνοι στην αναμνηστική φωτογραφία. Ή μάλλον, δεν τους έχω απλά γραμμένους, αλλά για μένα είναι ανύπαρκτοι.

100% συμφωνω μαζι σου...Η ματαιοδοξια ειναι γνωρισμα των Ελληνων πολιτικων...αντι να κοιταξουν πως θα κανουν καλυτερη τη χωρα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τα αρπαξουν και μετα τι θα γινει στο μελλον ουτε που τους νοιαζει...δυστυχως αυτοι ειναι οι Ελληνες πολιτικοι και οχι μονο...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και να σου πω και κάτι ακόμα; "την έντονη αντίδραση τόσο του ΣΥΝ όσο και του ΠΑΣΟΚ..."
καραγκιοζιλίκια με περικεφαλαία.
Ακούς εκεί.
Όλοι εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους, την θλίψη τους, την απογοήτευσή τους, την αντίδρασή τους και όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν.
Ψεύτες υποκριτές καιροσκόποι βολεψάκηδες και γλύφτες.
Χορτάσαμε.
Κάτι άλλο;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
100% συμφωνω μαζι σου...Η ματαιοδοξια ειναι γνωρισμα των Ελληνων πολιτικων...αντι να κοιταξουν πως θα κανουν καλυτερη τη χωρα το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να τα αρπαξουν και μετα τι θα γινει στο μελλον ουτε που τους νοιαζει...δυστυχως αυτοι ειναι οι Ελληνες πολιτικοι και οχι μονο...

Στους έλληνες πολιτικούς την εξουσία δίνουν οι έλληνες πολίτες.
Αυτοί που στο άλλο θρεντ κατηγορούν τον Τσίπρα επειδή είναι νέος και "απαίδευτος" όπως λένε. Πώς περιμένεις να πάμε πουθενά μπροστά με τέτοια μυαλά;
Όχι ρε, να σαπίσει ο νέος και άσημος στην αφάνεια. Εμείς θέλουμε μόνο γόνους μεγαλοοικογενειών να μας κυβερνάνε.
Ρε ουστ ξανά!
Όποιος βιαστεί να με χρωματίσει δεν έχω κανένα κοινό πεδίο για διάλογο μαζί του.

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Στους έλληνες πολιτικούς την εξουσία δίνουν οι έλληνες πολίτες.
Αυτοί που στο άλλο θρεντ κατηγορούν τον Τσίπρα επειδή είναι νέος και "απαίδευτος" όπως λένε. Πώς περιμένεις να πάμε πουθενά μπροστά με τέτοια μυαλά;
Όχι ρε, να σαπίσει ο νέος και άσημος στην αφάνεια. Εμείς θέλουμε μόνο γόνους μεγαλοοικογενειών να μας κυβερνάνε.
Ρε ουστ ξανά!
Όποιος βιαστεί να με χρωματίσει δεν έχω κανένα κοινό πεδίο για διάλογο μαζί του.

Τελικα ΟΧΙΑ ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει...και χαιρομαι που πραγματικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι στην Ελλαδα που σκεφτονται σαν και σενα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τελικα ΟΧΙΑ ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει...και χαιρομαι που πραγματικα υπαρχουν ακομα ανθρωποι στην Ελλαδα που σκεφτονται σαν και σενα...

Είναι αρκετοί που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο.
Το θέμα είναι ότι δεν ακούγονται.
Είτε γιατί δε μιλάνε φωναχτά αλλά μόνο ψιθυριστά, είτε γιατί δε θέλουν κάποιοι να ακούγονται...
Κι εγώ κάποτε χαιρόμουν που έβλεπα ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με το "δικό μου τρόπο". Βλέπω όμως όσο περνούν τα χρόνια ότι γίνονται στάχτη τα πάντα μέσα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom