ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΡΙΑ?? Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ!!! ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2004??? ΕΛΕΟΣ....ΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤ-ΝΤΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΣΑ....ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΙΜΙΤΙΤΑΝΙΚΟ.....ΕΤΣΙ...ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΝΕΙ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...
Δε μου λες κλώνε που έφτιαξες καινούριο νικ για να υπερασπιστείς το πρώην βασιλιά σου και θίχτηκες επειδή σου την είπα που τον προσκυνάς, πρώτον ποιος σου είπε ότι θέλαμε όλοι οι έλληνες να πάρουμε τους ολυμπιακούς του 2004 και ότι πρέπει να του χρωστάμε και χάρη;
Δεύτερον, ποιος είναι η ζωντανή ιστορία της ελλάδας; Ο πρώην (και εντελώς άχρηστος) βασιλιάς που τα έκανε μουνί στη χώρα και με ξένα κόλυβα έφτιαξε την περιουσία την οποία ακόμα του πληρώνουμε και θα του πληρώνουμε για μια ζωή;
Ποιος ρε;
Το περίμενα ότι θα σκάσει μύτη κι ένας υπερασπιστής του "πρ΄ώην βασιλιά".
Εμένα προσωπικά στα παλιά μου τα παπούτσια ποιος είναι ο κοκός και αν είναι αθάνατος και αν μεσολάβησε να πάρουμε τους ολυμπιακούς.
Εσύ που γουστάρεις να φιλάς ποδιές εμπρός.
Αλλά μη μου πλέκεις και το εγκώμιό του.