Νέα

Τέως & Ολυμπιακοί Αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα proto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Είναι αρκετοί που σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο.
Το θέμα είναι ότι δεν ακούγονται.
Είτε γιατί δε μιλάνε φωναχτά αλλά μόνο ψιθυριστά, είτε γιατί δε θέλουν κάποιοι να ακούγονται...
Κι εγώ κάποτε χαιρόμουν που έβλεπα ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με το "δικό μου τρόπο". Βλέπω όμως όσο περνούν τα χρόνια ότι γίνονται στάχτη τα πάντα μέσα μου.

Πιστευω οτι οσα χρονια και να περασουν ο καθε ανθρωπος μπορει να αλλαξει πολλες αποψεις αλλα κατα βαθος τα ιδια θα πιστευει και θα σκεφτεται παντα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τελικα ΟΧΙΑ ο καθε λαος παιρνει αυτο που του αξιζει

Και ναι, ο κάθε λαός παίρνει αυτό που του αξίζει.
Στον έλληνα δεν αξίζει κάτι άλλο από αυτό που έχει γιατί όταν αυτός που τον κυβερνάει τον γαμάει κυριολεκτικά και μεταφορικά κ ο πολίτης τον ξαναβγάζει, αυτό σημαίνει ή ότι το IQ του είναι ανύπαρκτο (αληθές σε μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού) ή ότι γουστάρει.
Όταν η άλλη που παίρνει 700€ το μήνα και σκίζεται στη δουλειά λέει "είμαι δεξιά γιατί μισώ τους αριστερούς" ε τότε εγώ δεν περιγράφω άλλο.
Αλλά αυτοί είναι που μας έχουν γαμήσει και μας έχουν καταστρέψει προτού καν ξεκινήσει η ζωή μας.
Γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Δεν έχουμε δίοδο διαφυγής.........

Α sorry ξέχασα, και οι παππούδες είναι... ψηφίζουν και αποφασίζουν για τη δική μας ζωή (καθώς υπερτερούν αριθμητικά) αλλά εμείς σκιζόμαστε για να παίρνουν εκείνοι σύνταξη και όταν έρθει η δική μας σειρά θα πάρουμε να-μην-πω-τι,.
Και έρχεται ο άλλος να μου πει τι καλό παιδί που είναι ο βασιλιάς. Ο οποίος
ποτέ δε δούλεψε στη ζωή του
ποτέ δεν κουράστηκε για κάτι
τα βρήκε όλα έτοιμα
τον πληρώνουμε ένα κάρο εκατομμύρια για μια περιουσία που εξαρχής ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
ρε άει σιχτίρ τα σκέφτομαι και μου έρχεται εγκεφαλικό.
Γι αυτό σου λέω τελειώνουν οι αντοχές μου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πιστευω οτι οσα χρονια και να περασουν ο καθε ανθρωπος μπορει να αλλαξει πολλες αποψεις αλλα κατα βαθος τα ιδια θα πιστευει και θα σκεφτεται παντα...

Δεν αλλάζει η σκέψη μου. Οι αντοχές μου αλλάζουν....

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Και ναι, ο κάθε λαός παίρνει αυτό που του αξίζει.
Στον έλληνα δεν αξίζει κάτι άλλο από αυτό που έχει γιατί όταν αυτός που τον κυβερνάει τον γαμάει κυριολεκτικά και μεταφορικά κ ο πολίτης τον ξαναβγάζει, αυτό σημαίνει ή ότι το IQ του είναι ανύπαρκτο (αληθές σε μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού) ή ότι γουστάρει.
Όταν η άλλη που παίρνει 700€ το μήνα και σκίζεται στη δουλειά λέει "είμαι δεξιά γιατί μισώ τους αριστερούς" ε τότε εγώ δεν περιγράφω άλλο.
Αλλά αυτοί είναι που μας έχουν γαμήσει και μας έχουν καταστρέψει προτού καν ξεκινήσει η ζωή μας.
Γιατί μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...
Δεν έχουμε δίοδο διαφυγής.........

Και οχι μονο στο θεμα της ψηφου αλλα και γενικα πως σκεφτονται οι Ελληνες στη ζωη τους..ειναι πολυ προσκολλημενοι σε στερεοτυπα και αν τολμησεις να τα αμφισβητησεις το πιο πιθανο ειναι να σε πουν γραφικο...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και οχι μονο στο θεμα της ψηφου αλλα και γενικα πως σκεφτονται οι Ελληνες στη ζωη τους..ειναι πολυ προσκολλημενοι σε στερεοτυπα και αν τολμησεις να τα αμφισβητησεις το πιο πιθανο ειναι να σε πουν γραφικο...

Η χώρα αυτή θέλει ριζικό lifting.
Μόνο που δε βλέπω κανέναν ικανό να το κάνει.
Και ποιος δηλαδή να το κάνει, αυτός που προσκυνάει το "πρώην βασιλιά"??????
Μην ξεράσω......

OP
OP
P

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Η χώρα αυτή θέλει ριζικό lifting.
Μόνο που δε βλέπω κανέναν ικανό να το κάνει.
Και ποιος δηλαδή να το κάνει, αυτός που προσκυνάει το "πρώην βασιλιά"??????
Μην ξεράσω......

Δυσκολα θα βρεθει πολιτικος να αναμορφωσει αυτη τη χωρα γιατι πολυ απλα εχει φτασει σε σημειο που δεν εχει γυρισμο πιστευω...

Επισκέπτης
ο τεος ειναι σαν το `φναρ`. Οπου δεν τον φυτευουν, φυτρώνει.
Οσο για τα αλλα, σκατα στα μουτρα μας, θελουμε και τουρισμο και ολυμπιακους. Εδω δεν ειμαστε για τα απλα ικανοι.
Γιατι απλα σαν λαος ειμαστε βλαμμενος. Μαζι με ολους και εγω. Εις υγειαν σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom