Ο Ζαμπουνης ειναι εγγυηση σε θεματα υψηλης κοινωνιας.Τυπε για να μαι ειλικρινής δεν το χω διαβάσει εγώ
το άκουσα το πρωι απ τον Ζαμπουνη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέως ο Κωνσταντίνος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Tι ωρα θα περασεις να με παρεις,να παμε να αφησουμε λιγα λουλουδιαΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ εβγαλε ανακοινωση....βγαλτε το σκασμο πλεμπες και διαβαστε.
"Με βαθύτατη θλίψη η Οικογένεια ανακοινώνει ότι ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και αδερφός, απεβίωσε εχθές 10 Ιανουαρίου 2023, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο ‘ΥΓΕΙΑ’.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του"
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Θα έρθω κι εγώ να ρίξω λίπασμα...Tι ωρα θα περασεις να με παρεις,να παμε να αφησουμε λιγα λουλουδια
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.886
- Πόντοι
- 6.056
Κατι μου λεει οτι εισθε κατα του θεσμουΘα έρθω κι εγώ να ρίξω λίπασμα...
politis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 1.706
Δε βαριέσαι.
Κοινή η μοίρα όλων μας.
Είτε Βασιλιάς είτε ανώνυμος πολίτης δυο μέτρα γης σου αναλογούν.
Αν είναι στο Τατόϊ ή στο νεκροταφείο του χωριού μικρή σημασία έχει.
Ανθρώπινα - ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Ιστορικά - δεν νομίζω οτι προσέφερε και κάτι σπουδαίο στον τόπο.
Δεν είμαι και μεγάλος γνώστης της Βασιλείας στην Ελλάδα οπότε δεν έχω βαρύνουσα άποψη.
Ξέρω όμως οτι μου χρωστάει.
Όταν πήρε τα 4 δις δραχμές ως αποζημίωση έκανε κάτι δηλώσεις.
Οχι οτι πραγματικά ανέμενα να τις υλοποιήσει, αλλά καλό είναι να τις θυμηθούμε:
"Σε κοινωφελές ίδρυμα που θα φέρει το όνομα της συζύγου του Αννας Μαρίας θα διαθέσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος την οικονομική αποζημίωση ύψους 4 δισ. δρχ. που επιδίκασε υπέρ του το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζοντας το ελληνικό Δημόσιο σε ανάλογη αποζημίωση για το θέμα της «βασιλικής περιουσίας».
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο Λονδίνο ο τέως μονάρχης υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι επιδίωξή του δεν ήταν να «πάρει τα χρήματα, αλλά το σπίτι του πίσω» και ως εκ τούτου έκανε γνωστό πως θα δημιουργήσει ίδρυμα το οποίο θα έχει ως βασικό σκοπό την αποκατάσταση περιοχών της Ελλάδος που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, αλλά και μονονωμένων πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας κι έχουν άμεση οικονομική ανάγκη. Τόνισε δε ότι για τον ίδιο σκοπό θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει επιπλέον χρηματοδοτήσεις."
20 χρόνια δεν αντελήφθην κάποια αγαθοεργία, οπότε πούλησε παπά ο Βασιλεύς. Καλό του κατευόδιο.
Κοινή η μοίρα όλων μας.
Είτε Βασιλιάς είτε ανώνυμος πολίτης δυο μέτρα γης σου αναλογούν.
Αν είναι στο Τατόϊ ή στο νεκροταφείο του χωριού μικρή σημασία έχει.
Ανθρώπινα - ας αναπαυθεί εν ειρήνη.
Ιστορικά - δεν νομίζω οτι προσέφερε και κάτι σπουδαίο στον τόπο.
Δεν είμαι και μεγάλος γνώστης της Βασιλείας στην Ελλάδα οπότε δεν έχω βαρύνουσα άποψη.
Ξέρω όμως οτι μου χρωστάει.
Όταν πήρε τα 4 δις δραχμές ως αποζημίωση έκανε κάτι δηλώσεις.
Οχι οτι πραγματικά ανέμενα να τις υλοποιήσει, αλλά καλό είναι να τις θυμηθούμε:
"Σε κοινωφελές ίδρυμα που θα φέρει το όνομα της συζύγου του Αννας Μαρίας θα διαθέσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος την οικονομική αποζημίωση ύψους 4 δισ. δρχ. που επιδίκασε υπέρ του το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζοντας το ελληνικό Δημόσιο σε ανάλογη αποζημίωση για το θέμα της «βασιλικής περιουσίας».
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες στο Λονδίνο ο τέως μονάρχης υποστήριξε για μία ακόμη φορά ότι επιδίωξή του δεν ήταν να «πάρει τα χρήματα, αλλά το σπίτι του πίσω» και ως εκ τούτου έκανε γνωστό πως θα δημιουργήσει ίδρυμα το οποίο θα έχει ως βασικό σκοπό την αποκατάσταση περιοχών της Ελλάδος που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, αλλά και μονονωμένων πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας κι έχουν άμεση οικονομική ανάγκη. Τόνισε δε ότι για τον ίδιο σκοπό θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει επιπλέον χρηματοδοτήσεις."
Απάντηση του τέως με Ιδρυμα
Σε κοινωφελές ίδρυμα που θα φέρει το όνομα της συζύγου του Αννας Μαρίας θα διαθέσει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος την οικονομική αποζημίωση ύψους 4 δισ. δρχ. που επιδίκασε υπέρ του το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζοντας το ελληνικό Δημόσιο σε ανάλογη αποζημίωση για το θέμα της...
www.kathimerini.gr
20 χρόνια δεν αντελήφθην κάποια αγαθοεργία, οπότε πούλησε παπά ο Βασιλεύς. Καλό του κατευόδιο.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
γιατι μια ζωη οι ελληνες να ειμαστε κομπλεξικοι κωλογυφτοι;
γιατι το χομπυ μας να ειναι το να γινομαστε διεθνως ρεζιλι καθε τρεις και λιγο;
ειπε κανενας να παλινορθωσουμε τη βασιλεια;
να κηδευτει με τιμες αρχηγου κρατους ειπαμε ο ανθρωπακος
στο φιναλε πεθανε ο τελευταιος ορθοδοξος βασιλιας μιας χωρας που η οικογενεια του την κυβερνησε για εναν αιωνα
τον διωξαμε κακην κακως, του αφαιρεσε ο σιδερενιος την ιθαγενεια, του αρπαξαμε παρανομως την περιουσια και τον αναγκασαμε να ζει αυτοεξοριστος για δεκαετιες
εκτοτε εχουμε δωσει την ιθαγενεια σε μισο εκατομμυριο αλβανους και πακιστανους
ποσο αξιοπρεπης υπηρξε ο ανθρωπος καθ ολη τη διαρκεια της μεταπολιτευσης
διακριτικος, χωρις να κανει ουτε μια πολιτικη δηλωση, ειπε απλως καποια στιγμη θελω να γυρισω στην πατριδα μου
δεν μας αξιζε βασιλευς εμας
εμεις θελουμε σαρτζετακη να απαιτει να τον γραφουμε κυριο με Κ κεφαλαιο, πακη παυλοπουλο να καθεται στη γωνια του καναπε στο προεδρικο μεγαρο σαν τη χηρα Μητση διπλα στον ερντογαν και σακελαροπουλου με τις γατες και τον προεδρικο γκομενο
γιατι αυτοι ειμαστε
μητσοτακη εισαι μεγαλος χεστης αγορι μου
μη στενοχωρηθουν οι απλυτοι κατσαπλιαδες και σταξει η ουρα του γαιδαρου
μη βγει ο βαξεβανης με πρωτοσελιδο οτι εισαι βασιλικος
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΦΕΛΛΟΙ
στο φιναλε πεθανε ο τελευταιος ορθοδοξος βασιλιας μιας χωρας που η οικογενεια του την κυβερνησε για εναν αιωνα
τον διωξαμε κακην κακως, του αφαιρεσε ο σιδερενιος την ιθαγενεια, του αρπαξαμε παρανομως την περιουσια και τον αναγκασαμε να ζει αυτοεξοριστος για δεκαετιες
διακριτικος, χωρις να κανει ουτε μια πολιτικη δηλωση, ειπε απλως καποια στιγμη θελω να γυρισω στην πατριδα μου
εμεις θελουμε σαρτζετακη να απαιτει να τον γραφουμε κυριο με Κ κεφαλαιο, πακη παυλοπουλο να καθεται στη γωνια του καναπε στο προεδρικο μεγαρο σαν τη χηρα Μητση διπλα στον ερντογαν και σακελαροπουλου με τις γατες και τον προεδρικο γκομενο
γιατι αυτοι ειμαστε
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΦΕΛΛΟΙ
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 506
Πες το πιο απλά το τελευταίο:γιατι μια ζωη οι ελληνες να ειμαστε κομπλεξικοι κωλογυφτοι;
γιατι αυτοι ειμαστε
ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΦΕΛΛΟΙ
Μη βγούνε τα κουμούνια καιβτα κάνουνε resort όπως με τον αδικοχαμένο Γρηγορόπουλο, μη βγει και ο νταρντανοΛαγός με καμιά 3ου Ράιχ στολή και καραμουζες...
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Αν ηταν έτσι θα μπορούσε να πάει Κρήτη να κάνει αντίσταση στους Συνταγματάρχες. Έκανε ενα κίνημα οπερέτα και έφυγε ανενόχλητος στο εξωτερικό. Και ησυχασαμε, από αυτόν τουλάχιστον.Αεροπορία Ναυτικό ήταν υπό τις οδηγίες του. Ο στρατός ξηράς ήταν εκτός ελέγχου και τάξης..
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
daftrucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 1.186
- Πόντοι
- 206
Αρνήθηκαν γιατί έπρεπε να διαλέξουν επώνυμο. Δεν το έκαναν θεωρώντας πως έτσι ενταφιάζουν τα όποια βασιλικά τους δικαιώματά οικειοθελώς. Δεν ήταν θέμα τουπε.Όταν τους αφαιρέθηκε ο τίτλος, τους πρότεινε η νέα κυβέρνηση Καραμανλή να γραφούν στο μητρώο πληθυσμού με τους υπόλοιπους για να πάρουν διαβατήριο και αυτοί αρνήθηκαν καθαρά από τουπέ
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 506
Λες επομένως ότι έπρεπε να κανει εμφύλιοΑν ηταν έτσι θα μπορούσε να πάει Κρήτη να κάνει αντίσταση στους Συνταγματάρχες. Έκανε ενα κίνημα οπερέτα και έφυγε ανενόχλητος στο εξωτερικό. Και ησυχασαμε, από αυτόν τουλάχιστον.
Moscowita
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 506
Τραγικό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όταν ο τέως αποκαλούσε τον Τσίπρα «συμπαθέστατο» -Η τυχαία συνάντηση σε αεροδρόμιο - iefimerida.gr
Δεν έκρυβε την συμπάθειά του ο τέως βασιλιάς για τον Αλέξη Τσίπρα, ήδη από την εποχή που αυτός ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Του άρεσε μάλιστα να διηγείται την πρώτη τους, τυχαία, συνάντηση.
www.iefimerida.gr
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.895
- Πόντοι
- 6.256
Συνημμένα
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.987
- Πόντοι
- 2.356
Ποιος Βενιζέλος μωρέ.
Τι λές?
Ο προδότης βασιλιάς είπε να είμαστε ουδέτεροι ενώ έπρεπε να μπούμε κατευθείαν στον πόλεμο με όλες τις δυνάμεις και με τον πιο νικηφόρο και εμπειροπόλεμο-αξιόμαχο στρατό τον βαλκανικών πολέμων.
Αν' αυτού διχαστήκαμε....
ακους εκει προδοτικη η ουδετεροτητα ενω το ιμπεριαλιστικο εμπολεμο για αγνωστο αντικρισμα ηταν μη προδοτικο! μη προδοτικα εχασες τη βορεια ηπειρο! μη προδοτικα εχασες μικρασια και ανατολικη θρακη!
σας γελασε ο βενιζελος που σας εσυρε στον πολεμο! αλλα δεν ησουν τοσο καλος στο μαθημα της ιστοριας φαινεται και κρατας μονο οτι γραφουν τα σχολικα βιβλια! ο στεργιαδης δεξι χερι του βενιζελου επισης δεν ηταν καθολου προδοτης που τους αφησε να σφαχτουν στη σμυρνη! ουτε η ελλαδα που δεν ηθελε το προσφυγικο της αιμα! αποτελεσμα παλι των ενεργειων του βενιζελου που εκοψε με το ετσι θελω την ελλαδα στη μεση για να τη συρει στον πολεμο που ξεριζωσε το μισο ελληνισμο! ευγε.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.987
- Πόντοι
- 2.356
και τα κομματα ηταν αγγλικο γαλλικο και ρωσικο.Τυπε τη Βασιλεια μας την επεβαλαν οι Μεγαλες Δυναμεις μετα την απελευθερωση της Ελλαδας και τη συμβολη που ειχαν στην ηττα της Τουρκιας....μαζι μας επεβαλαν και απειρα δανεια για την ανοικοδομηση του κρατους και καλα για να ξεκινησουμε με το καλημερα φεσωμενοι και υποχρεωμενοι.
Μοναρχία της Ελλάδας - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
παντα ησουν προτεκτορατο για να ελεγχονται αν χρειαστει τα στενα! οπως και τωρα με τη βαση του νατο...
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.895
- Πόντοι
- 6.256
Παρηγοριομαστε ομως με τη γατού. Δώρο του κούληΜεσίστιες κυματίζουν από το πρωί οι Ελληνικές σημαίες στο Καλλιμάρμαρο με εντολή Κούλη για το θάνατο του Γλυξ εξ εξ Μποργκ. Το πένθος βαρύ σε όλο το κόμμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 237
- Εμφανίσεις