Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.659
- Πόντοι
- 3.656
Σιγα μην ειναι και 21 . 60 πατημενα η μilf Ολλανδεζα αλλα να πω την αμαρτια μου εμπαινα τρέχοντας (στο maximum)
Αργεντίνα είναι
Σιγα μην ειναι και 21 . 60 πατημενα η μilf Ολλανδεζα αλλα να πω την αμαρτια μου εμπαινα τρέχοντας (στο maximum)
Ο Κουλης καλά το πάει με τους κνιτες και τους σημιτικούς.Έχει ψήσει όλη την κοινωνία ότι είναι καλύτερος απ'τους άλλους,ακομα κι αυτοί που τον βρίζανε όταν τους μάντρωσε μέσα ή τους μπολιασε με το ζόρι,τα ξεχάσανε όλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ στο μεγάλη Βρετανία catering από κfc θα φανε
Για όλες τις μαλακίες και τις πουστιές των Ελλήνων πολιτικών πάντοτε κάποιοι ξένοι φταίνε, οι ίδιοι ποτέ!
Τις ίδιες δικαιολογίες πρόβαλε και ο Ιωαννίδης για την προδοσία της Κύπρου από τον ίδιο και την παρέα του, των βασανιστών της ΕΣΑ.
Με εξαίρεση τους πραγματικούς Έλληνες, ο Κούλης τα πάει πολύ καλά με τους ρουφιάνους, με τους Αμερικάνους, με τους Γάλλους και με τους Γερμανούς. Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει και να παραμείνει πρωθυπουργός έως σήμερα!
Αύριο έχει ο Θεός!
Με εξαίρεση τους πραγματικούς Έλληνες, ο Κούλης τα πάει πολύ καλά με τους ρουφιάνους, με τους Αμερικάνους, με τους Γάλλους και με τους Γερμανούς. Αυτό ήταν αρκετό για να γίνει και να παραμείνει πρωθυπουργός έως σήμερα!
Αύριο έχει ο Θεός!
Οι Άγγλοι ήταν από πίσω για να διώξουν ρωσοθρεμενο Καποδίστριας
Κοκό rest in peace...ας ειναι ελαφρυ το χωμα, το bou τιμησε τον τελευταιο βασιλια της ελλαδας μεσα σε 76 μεχρι τωρα σελιδες, εξεταζοντας το θεμα απ ολες τις πλευρες του
Ελευθερία Νταβατζή live
Βάλτε Μέγκα τώρα
Πού την είδες την αντίφαση στα γραπτά μου;Τι λες μωρέ κι εσύ ... φάσκεις και αντιφάσκεις με αυτά τα δυο ποσταρίσματά σου
Πρώτον ποιος είπε ότι φταίνε μόνο οι ξένοι
Δεύτερον όταν θίγεται η τσέπα τους, χεστήκανε για το γενικότερο καλό
Τρίτον αμα δεν είχαν τις πλάτες ξένων ποιος θα τόλμαγε να τα κάνει ?
Οκ. Έχεις πάει.
Μια φορά!
μην στεναχωριέσαι τυπε μου ... πιασε καλυτερο ποστο εξω στα μάρμαρα να βλεπεις καλυτερα μέσα
Επίθετο είναι το Νταβατζή;
Δηλαδή τον μπαμπά της τον λένε κυριο Νταβατζή;
51 λεει ρε τυπε το Google, τι να κανουμε τωρα.
Θα τον επαιζα για πάρτη της αλλά είπα να συγκρατηθω λόγω της ημέρας...Μπήκα κ γω στον πειρασμό να το σχολιάσω... Όαση... Τι πατούρα είναι αυτή..
Σε ευχαριστούμε....επίσης ευχαριστούμε τον καμερ@μ@ν του Μέγα για τις υπέροχες λήψεις με πρώτο πλάνο αυτό το υπέροχο κωλαρακι....ποιο μέλος είσαι ρε μεγάλε;
@troueno 51 ετών είναι51 λεει ρε τυπε το Google, τι να κανουμε τωρα.
Όμως αυτοί έχουν την εταιρεία που μετράει τις ψήφους!Δεν τον ψηφίζουν αυτοί όμως
Ελπίζω να είναι μέλος μας ο κάμεραμαν...