Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.669
- Πόντοι
- 6.946
Ήταν ίσως από τις ομορφότερες πριγκήπισσες, νεότερη.
Ήταν ίσως από τις ομορφότερες πριγκήπισσες, νεότερη.
Ας ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα με ενα αισθησιακό τανγκό.Έτσι όπως μίλησες αυτό κατάλαβα.
Επειδή είναι συμπατριώτης σου.
Έλα ρε με τους ανοιχτά gay δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα.
Λίγο χαβαλές κτλ μέχρι εκεί.
Οι κρυφοί είναι αυτοί που με ενοχλούν....
Τώρα το λοάτκι σαν ιδέα έτσι όπως εκφράζεται στην χώρα μας δεν εκπροσωπεί και πολλούς απο αυτούς....
Ίσως και Γάλλοι (στην πρεσβεία τους βρήκε καταφύγιο το μουνοπανο ο ανιψιός του Μαυρομιχάλη), ίσως και άλλοιΟι Άγγλοι ήταν από πίσω για να διώξουν ρωσοθρεμενο Καποδίστριας
Τύπε που θα κάθεσαι ? εμένα με έχουν βάλει με τούς Ολλανδούς.Αντε να τελειωνει ολο αυτο , μας εφαγαν τα βουνα και τα χιλιομετρα .. απο το πρωι με ενα πρωινο ειμαστε .. ουτε ενα σαντουιτσακι , μας εκοψε η λορδα .. παμε τωρα Μ.Βρετανια να φαμε και τις κουρτινες
Με τον μπιχτη του Μοντε Καρλο .. να κλεισουμε και καμια δουλειά ρε τυπεΤύπε που θα κάθεσαι ? εμένα με έχουν βάλει με τούς Ολλανδούς.
Εκεί το έχει μονοπώλιο ο καλόγεροςΜε τον μπιχτη του Μοντε Καρλο .. να κλεισουμε και καμια δουλειά ρε τυπε
Αυτός ο μπίχτης ήρθε ή φοβήθηκαν μην τις ξεπαρθενιασει όλες;
Ακρίβυναν οι γατοτροφές της προεδρίας;την αργομισθία θες να πεις...
ηταν με τον γυφτο τον δικό μας τπν ΒασίληΗρθε και ασυνοδευτος, ετοιμος για ολα!
Ήρθε τύπε και έλαβε και χειροκροτήματα
Μέγα λάθος ότι ποτέ οι βασιλιάδες μας δεν παντρεύτηκαν κάποια Ελληνίδα ώστε να θεωρούνται οι απόγονοι Έλληνες κ στο αίμα για να τους νιώθει ο λαος πιο κοντά ...
Λοιπόν, απάντησες στο ποστ που έγραψα για τους βλαμμένους στις παρακάτω φωτο.
Και μου τους συγκρίνεις με τους gay και τις εκδηλώσεις τους, λες και βγήκα εδώ μέσα να τους επικροτησω, συγκρίνω κλπ
Πες μου, ποια απ αυτές εδώ που δημοσιευσα, ποια είναι η ΕΠΊΣΗΜΗ σημαία του κράτους.
Ο Παύλος σαν να ζει τη στιγμή έστω κ για πρώτη κ τελευταία φορά σαν τέως πρίγκηπας .....
Μέγα λάθος ότι ποτέ οι βασιλιάδες μας δεν παντρεύτηκαν κάποια Ελληνίδα ώστε να θεωρούνται οι απόγονοι Έλληνες κ στο αίμα για να τους νιώθει ο λαος πιο κοντά ...
Αυτός δεν λέγανε οι κακές γλώσσες ότι είναι λίγο ?