Νέα

Τέως ο Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Ερωτήσις...πως γίνεται ο νονός του πρίγκηπα Γουίλλιαμ της Αγγλίας να είναι ο τέως αφού ο ένας είναι ορθόδοξος κ ο άλλος αγγλικανικής εκκλησίας;;;:think::think:
Ο Βίλιαμ όμως ανταπέδωσε το καλό και βάπτισε τον εγγονό του Τίνο,τον Τίνο Jr.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Ερωτήσις...πως γίνεται ο νονός του πρίγκηπα Γουίλλιαμ της Αγγλίας να είναι ο τέως αφού ο ένας είναι ορθόδοξος κ ο άλλος αγγλικανικής εκκλησίας;;;:think::think:
Την ίδια απορία είχα κι εγώ οταν βρέθηκα σε βάπτιση ορθοδόξου με καθολικό νονό. Λογικά δε θα έπρεπε να είναι αποδεκτό καθώς μιλάμε για διαφορές δόγματος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
Την ίδια απορία είχα κι εγώ οταν βρέθηκα σε βάπτιση ορθοδόξου με καθολικό νονό. Λογικά δε θα έπρεπε να είναι αποδεκτό καθώς μιλάμε για διαφορές δόγματος.
μονο ο ζαμπουνης θα ξερει :think:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
μονο ο ζαμπουνης θα ξερει :think:
Αμφιβάλλω αν το ξέρει κι αυτος. Άλλος μου είπε ότι επιτρέπεται αν υπάρχει και ορθόδοξος νονός ταυτόχρονα, άλλος μου είπε ότι αρκεί να έχει βαπτιστεί ο νονός κι ας είναι χριστιανός άλλου δογματος, άλλος μου είπε ότι δεν επιτρέπεται. Δεν εχω ιδέα τι στην ευχή ισχύει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Για γάμο το ξέρω ότι γίνεται σίγουρα αλλά βαπτίσει ξέρω ότι δεν γίνεται εκτός αν άλλος το βαπτίζει κ εσύ σόλας θεωρείσαι κάτι σαν ανάδοχος που έχουν οι καθολικοι

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Πρίν λίγο είπε ο Κούλης ότι δεν θα γίνει κηδεία με τιμές αρχηγού κράτους γιατί άλλαξε το πολίτευμα. Ο κοκος ήταν αρχηγός του βασιλείου της Ελλάδας ενώ το κράτος άλλαξε σε Δημοκρατία της Ελλάδας.

Ο Κούλης έπρεπε να πει ότι η Ελλάδα το 2010 με απόφαση του Ελληνικού Κυνοβουλίου από ανεξάρτητο κράτος μετατράπηκε ουσιαστικά σε επαρχία της Ε.Ε (Τέταρτο Γερμανικό Ράιχ).

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Για γάμο το ξέρω ότι γίνεται σίγουρα αλλά βαπτίσει ξέρω ότι δεν γίνεται εκτός αν άλλος το βαπτίζει κ εσύ σόλας θεωρείσαι κάτι σαν ανάδοχος που έχουν οι καθολικοι
Γίνεται τύπε ... είναι όπως τα ανταλλακτικά του Group VAG ... μπαίνουν και σε Audi και σε VW και σε Seat και σε Skoda :confused: έτσι και με τους Χριστιανούς

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Ο Κούλης έπρεπε να πει ότι η Ελλάδα το 2010 με απόφαση του Ελληνικού Κυνοβουλίου από ανεξάρτητο κράτος μετατράπηκε ουσιαστικά σε επαρχία της Ε.Ε (Τέταρτο Γερμανικό Ράιχ).
Λες τύπε ένας ένας από την τρόικα που θα πεθαίνει να τον θάβουμε δημοσία δαπάνη ? :confused:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Ο ΑΣΠΙΔΑ, ήθελε ένταξη της χώρας στο μπλοκ και συμμαχίες με κομμουνιστικές χώρες όπως η Αλβανία και η Γιουγκοσλαβία. ς.

Ο Ζαχαριάδης, όταν έχασαν το 1949 και έφυγαν από τη χώρα, ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΔΑ....

Υ.Γ. Για τα γεγονότα της περιόδου, έχω διαβάσει 300 βιβλία από όλες τις πηγές και από πολλές χώρες.
Εσύ, έχεις διαβάσει τα ένθετα του συγκροτήματος και έχεις δει τα ντοκυμαντέρ του κούλογλου.
Δεν σε παίρνει .

Ο ΑΣΠΙΔΑ ήταν οργάνωση κεντρώων αντιβασιλικών αξιωματικών και όχι κομμουνιστών!

Ο Ζαχαριάδης ζώντας αυτοεξόριστος στη Σοβιετική Ένωση στις αρχές της δεκαετίας του 1960 κατηγορήθηκε ως ένας εκ των υπευθύνων για τον Ελληνικό εμφύλιο πόλεμο (1946-49), δικάστηκε για 2η φορά και καταδικάστηκε σε εξορία στη Σιβηρία ως συνεργάτης των Γερμανών!

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τώρα που έρχεται ο Ολλανδός,θα ξανασκάσει μύτη και στην Μητρόπολη ο άπλυτος με το ξώφτερνο;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Όποιος θέλει βασιλιάδες να τους πάρει σπίτι του να τους ταΐζει. Ήδη πληρώνουμε ένα σωρό άχρηστους βουλευτές, μετακλητούς και αυλικούς. Έχουμε την οικογένεια Μητσοτάκη που τους ταΐζουμε δεκαετίες. Φτάνει! Δε θέλουμε κι άλλους.

Ακόμα δεν το έχεις καταλάβει ότι πριν από το 1967 είχαμε 1 βασιλιά και μετά το 1974 αποκτήσαμε 299 επί πλέον; Απλώς τώρα λέγονται βολευτές!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.960
Πόντοι
3.656
Ο ΑΣΠΙΔΑ ήταν οργάνωση κεντρώων αντιβασιλικών αξιωματικών και όχι κομμουνιστών!
Κεντρώο στρατόπεδο δεν υπήρχε τότε. Ήταν οι κομμουνιστές σοβιετικοί και παρατρεχάμενοι και η δύση με ηγέτη τις ΗΠΑ.
Οι ηλίθιοι του ΑΣΠΙΔΑ, μάντεψε στην αγκαλιά ποιών θα έριχναν τη χώρα.

Βέβαια για εμάς τους αγέννητους, καλύτερα να είχε γίνει κομμουνιστική η χώρα το 1965 ή καλύτερα το 1946.
Θα είχαμε ξεμπερδέψει από αριστερούς και προοδευτικούς, μια για πάντα , οριστικά.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ .... ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .... ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ .....

Θα είχε γαμηθεί η προηγούμενη γενιά, όχι εμείς.
Τώρα γαμιέται η γενιά μας και οι 10 επόμενες.

Επειδή το 1974 η ΝΔ, διόριζε αποκλειστικά κομμουνιστές στο δημόσιο , επειδή "είχαν ταλαιπωρεί επί χούντας".
Με ποσοστό>50% .... διόριζε κουμμούνια, που μετά πήγαν στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Ο Κωνσταντίνος πλήρωσε με τον θρόνο του τις αμαρτίες της μάνας του. Η Φρειδερίκη ετοίμαζε την χούντα των στρατηγών αλλά την πρόλαβαν οι συνταγματάρχες, οι οποίοι μεταξύ άλλων είχαν και τις ευλογίες των Αμερικανών και των Εβραίων!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Για να βαπτίσεις χριστιανό αρκεί να είσαι χριστινός (τα δόγματα δεν έχουν σημασία).
Και το πιστεύω πως θα το πει ο καθολικός αφού αυτοι έχουν το πνεύμα και εκ του υιού εμπορευόμενο;; .
:confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom