athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
μπορει να γλυτωσεις τοτε...θα το σκεφθωδεν ειμαι αριστερος αλλα ουτε και κοροιδο βασιλικος.
μπορει να γλυτωσεις τοτε...θα το σκεφθωδεν ειμαι αριστερος αλλα ουτε και κοροιδο βασιλικος.
εχετε ξεσπαθωσει ολοι οι αυλικοι του βασιλια που δεν εγινε ποτε βασιλιας .μπορει να γλυτωσεις τοτε...θα το σκεφθω
εχετε ξεσπαθωσει ολοι οι αυλικοι του βασιλια που δεν εγινε ποτε βασιλιας .
ουστ βασιλοσκυλα.
ποιον?ΣΕΒΑΣΟΥ ΜΠΟΥΣΤΗ
θα με νευριασεις οποτε σε ρωταω..γιατι δεν δουλευεις;ποιον?
ενα καλο καναμε σαν ελληνες δεν ανεχτηκαμε τους λουτρινους βασιλιαδες.
παντα δουλευω,ΠΑΝΤΑ.θα με νευριασεις οποτε σε ρωταω..γιατι δεν δουλευεις;
μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩπαντα δουλευω,ΠΑΝΤΑ.
θα πας τατοι?μονο εγω,ΜΟΝΟ ΕΓΩ
θα το ηθελα πολυ αλλα δεν μου το επιτρεπει η κατασταση μουθα πας τατοι?
δεν πειραζει πηγαινε να τον συνοδευσεις στον ιδιο λακο,τιμη σου.θα το ηθελα πολυ αλλα δεν μου το επιτρεπει η κατασταση μου
πιστευω πρωτα θα σε θαψω και μετα θα τα κακαρωσω μουνοπανοδεν πειραζει πηγαινε να τον συνοδευσεις στον ιδιο λακο,τιμη σου.
Δηλαδή τι, δεν θα προλάβεις να ξαναδείς την ροζφανέλα πρωταθλήτρια???πιστευω πρωτα θα σε θαψω και μετα θα τα κακαρωσω μουνοπανο
ειναι η ευκαιρια σου να ακολουθησεις το ειδωλλο σου. που θα βρεις αλλη ευκαιρια για βασιλικη ταφη?πιστευω πρωτα θα σε θαψω και μετα θα τα κακαρωσω μουνοπανο
θα ζησει πολλα χρονια αυτος δεν τον φοβαμαι...Δηλαδή τι, δεν θα προλάβεις να ξαναδείς την ροζφανέλα πρωταθλήτρια???
εχω αποστολη ειπαμε να σε θαψωειναι η ευκαιρια σου να ακολουθησεις το ειδωλλο σου. που θα βρεις αλλη ευκαιρια για βασιλικη ταφη?
παω να βγαλω κανα μερκαματακι.θα ζησει πολλα χρονια αυτος δεν τον φοβαμαι...
εχω αποστολη ειπαμε να σε θαψω
ενταξει φιλε-μπαρεπαω να βγαλω κανα μερκαματακι.
Τατόι λογικά δεν θα πανε οι κοινοί θνητοι, είναι στενοι οι δρομοι, δυσκολη η προσβαση
Το ερώτημα είναι αν θα αφήσουν τα κανάλια
ο αθηναιος δεν ειναι κοινος θνητος και επιπλεον ειναι ο ραμπο θα κανει καταδρομικη μεσα απο το δασος.Τατόι λογικά δεν θα πανε οι κοινοί θνητοι, είναι στενοι οι δρομοι, δυσκολη η προσβαση
Το ερώτημα είναι αν θα αφήσουν τα κανάλια
άμπαλα ταγάρια ήταν ρε που κάνανε τρομοκρατία στα χωριά ,στους άμαχους , με βίαια στρατολόγηση σαν τους τζιχαντιστέςΑυτός θα έπρεπε να ήταν ο ηγέτης των κομμουνιστών.
Αλλά είχε ένα κακό,έλεγε την γνώμη του.
Πολεμιστής και στρατηγικό μυαλό,ευτυχώς για μας τον καπέλωσε ο Ζαχαριάδης το σίχαμα.