ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.013
- Πόντοι
- 1.486
Όλο μαλακίες είσαι ρε..Τοσα χρόνια δε βαρέθηκες να πετάγεσαι σα να μην πω τι?Αυτος ειναι.....
Όλο μαλακίες είσαι ρε..Τοσα χρόνια δε βαρέθηκες να πετάγεσαι σα να μην πω τι?Αυτος ειναι.....
Με απαξιωσες τυπε εγω ηθελα καλοπροαιρετα να σου κανω παρεα για να μην νιωθεις μονος....Όλο μαλακίες είσαι ρε..Τοσα χρόνια δε βαρέθηκες να πετάγεσαι σα να μην πω τι?
βαλε ποτακι να τα πουμε....Τυπε μου, έλεγα να φυτέψω βασιλικό στο χώμα, είναι κατάλληλη η εποχή τώρα;
Όταν κανω μια σοβαρή κουβέντα δε θελω παρέα.Οταν μιλαμε για Survivor ευχαριστως...Με απαξιωσες τυπε εγω ηθελα καλοπροαιρετα να σου κανω παρεα για να μην νιωθεις μονος....
Όταν κανω μια σοβαρή κουβέντα δε θελω παρέα.
Α σοβαρα μιλαγες πριν;Όταν κανω μια σοβαρή κουβέντα δε θελω παρέα.Οταν μιλαμε για Survivor ευχαριστως...
Ολο αληθειες γραφει το σαβουροπεριοδικο..κελεπουρι χασαμε....
Έχω τις αμφιβολίες μου ότι τον σκότωσαν οι Μαυρομιχαλαίοι.Δεν εκπλήσσομαι γιατί οι Άγγλοι και οι Γάλλοι τους έβαλαν να σκοτώσουν τον Καποδίστρια.
Και το έκαναν οι καταραμένοι.
Μπράβο φίλε μου. Σημαντικές και ακριβείς διορθώσεις. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του πάνω στον θεσμό της βασιλείας αλλά η ιστορία είναι ιστορία και πρέπει να λέγεται επακριβώς. Ο Κωνσταντίνος ο α' δεν πρόσφερε τίποτα στρατιωτικά τουναντίον έβαλε και εμποδία στο Βενιζέλο που ενεργούσε για το καλό του κράτους. Είσαι ακριβής και στις υπόλοιπες διορθώσεις σου.Μερικές διορθώσεις:
Δεν είχαν αγγλικά διαβατήρια αλλά δανέζικα.
Νύχτα έφυγε από το Τατόι και τα κοντέινερ έφυγαν και επί Παπανδρέου και επί Μητσοτάκη. Το περιεχόμενο τους όντως ανήκει στον λαό, τα δώρα δεν δίνονται σε πρόσωπο αλλά σε θεσμό ΟΜΩΣ το Τατόι ήταν αγορασμένο με χρήματα της οικογένειας. Αυτό το λάθος το πληρώσαμε ιδιαίτερα ακριβά μετά από καταδίκη στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια και φυσικά ξεκοκαλίστηκαν τα κοντέινερ.
Ο κωνστανίνος δεν μεγαλούργησε σε κάποια μάχη, επί βασιλείας του όμως σημείωσε τεράστίες επιτυχίες ο στρατός. Long story short, ψόφησε κι αυτός εκεί που του άξιζε, στην εξορία.
Εγώ βλέπω ότι έχουμε αποτύχει σαν χώρα.
Πέρασαν 100+ χρόνια και δεν έχουμε μάθει ακόμα την ιστορία μας.
Ευτυχώς ο μέγας Ζαμπουνης έκανε ολοήμερη περιοδεία και αξιώθηκα να τον προλάβω ...ο Ευαγγελάτος είπε ότι διαφωνεί μαζί του πολιτικα.Ωραια!κι η φαιη τυπε εχει ωραιοτερα μπουτια απ τον λιαγκα αλλα εδω μιλαμε για την νεωτερη ιστορια της ελλαδας
Έπρεπε να απαξιώσει τον γελοίο Ευαγγελάτο ο Μέγας ζαμπουνης τυπε, να μην εμφανιστεί στην κωλο εκπομπή τουΕυτυχώς ο μέγας Ζαμπουνης έκανε ολοήμερη περιοδεία και αξιώθηκα να τον προλάβω ...ο Ευαγγελάτος είπε ότι διαφωνεί μαζί του πολιτικα.Ωραια!
Ευγενής είναι ...είδες με τι ευγενικές εκφράσεις έσφαξε με το βαμβάκι την κυβέρνηση της "Ν.Δ." και την μικροψυχια της;Ούτε καν την λέξη "μικροψυχια" δεν ξεστόμισε!Έπρεπε να απαξιώσει τον γελοίο Ευαγγελάτο ο Μέγας ζαμπουνης τυπε, να μην εμφανιστεί στην κωλο εκπομπή του
ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΎΠΩΣΗ. Ο άνθρωπος δεν ήταν ΤΕΩΣ Βασιλιάς. Ήταν ΕΚΠΤΩΤΟΣ Βασιλιάς, Έχει μεγάλη διαφοράΠέθανε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία. Ήδη στην Αθήνα βρίσκονται μέλη της...www.newsbeast.gr
νταξει τυπε μεσολαβησε και μια πυρκαγια (και ενας βανδαλισμος)
Βασιλικοί τάφοι σήμερα, έτσι τιμά την ιστορία το μπ... λο κράτος της καιλη
ο τσιπρας δηλαδη ειναι εκτπωτος πρωθυπουργους?ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΎΠΩΣΗ. Ο άνθρωπος δεν ήταν ΤΕΩΣ Βασιλιάς. Ήταν ΕΚΠΤΩΤΟΣ Βασιλιάς, Έχει μεγάλη διαφορά
Θα γίνονταν εκδρομές από όλη την Ελλάδα εκεί...μετά καφές και εκλεκτή μασα μπουκα σε εστιατόριο -καφε στο Τατο'ι'.Κυριλε καταστάσεις...αλλά που μυαλό.Καλά θα κάνουμε να φτιάξουμε ένα μουσείο στο Τατόι επισκέψιμο όπως έχουν όλες οι χώρες καθώς κ επίσης ένα μουσείο δημοκρατίας κοντά στην Πνύκα με εκθέματα αρχαία όστρακα οστρακισμους κάλπες αγγεία κ πως εξελίχθηκε η δημοκρατία στην Αθήνα.
Ντροπή που δεν έχει η Ελλάδα τέτοιο μουσειο