O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2
- Πόντοι
- 616
στους αντρες ποιο βλεπεις να στραβωνει σημερα Μαξ??
εγω παιρνω Νολε, παρε εναν και εσυ...
Ο αποκλεισμός του Βαβρινκα στον πρώτο γύρο δεν ήταν έκπληξη? Όλοι τον είχαν σίγουρο για τους Προημιτελικους.Τελικά στις γυναίκες αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το πόσο απρόβλεπτα είναι τα πράγματα σε αντίθεση με τους άντρες που η μόνη ουσιαστική έκπληξη είναι ο αποκλεισμός του Nadal από τον Muller που έκανε το παιχνίδι της ζωής του.
Pliskova λοιπόν το νέο Νο. 1 kai μεγάλη έκπληξη η Rybarikova.
Προσωπικά επιμένω στην πρόβλεψή μου πριν ξεκινήσει το τουρνουά και βλέπω Konta στον τελικό. Βέβαια η θεία Venus είναι εκεί και γυαλίζει το μάτι της...
στους αντρες ποιο βλεπεις να στραβωνει σημερα Μαξ??
Έχεις αντίληψη Καλή γενικα αλλά κάπου μου τα χαλάς. Ο Μουλερ θα περάσει μάλλον οπως όλα δείχνουν.Προσωπικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι συνταρακτικό.
Μάλλον Murray - Cilic και Federer - Djokovic.
Θα δείξει...
Όσο για τον Wawrinka εντάξει ήταν έκπληξη αλλά δεν φαινόταν και για πολλά - πολλά...
τωρα ο ελβετος παιζει μπαλα μονος του...
Για το καινούργιο αστέρι, τη φετινή νικήτρια του Ρολάν Γκαρός τι έχετε να πείτε;
Θα σαρώσει τα βραβεία, αν αρχίζει να παίζει πιο επαγγελματικά.
Η Ostapenko αν δεν βρει τον κατάλληλο προπονητή (τώρα νομίζω έχει τη μάνα της) θα μπει στη δεκάδα και μέχρι εκεί.
Το ότι πήρε το Roland Garros ήταν αποτέλεσμα πολλών συγκυριών (τραυματισμοί, ντεφορμάρισμα παικτριών) και τύχης. Έχει ένα πολύ δυνατό flat χτύπημα τόσο στο forehand όσο και στο backhand που της δίνει winners όμως τι να το κάνεις άμα έχεις 30 winners στο παιχνίδι και 50 αβίαστα λάθη...
Μου θυμίζει λίγο τη Giorgi που έχει τρομερά χτυπήματα και service όμως με προπονητή τον παλαβό πατέρα της δεν έκανε τίποτα...
Βέβαια είναι ακόμη πιτσιρίκα και αν δεν πάρουν τα μυαλά της αέρα όπως της Bouchardκαι και με ένα σωστό προπονητή θα έχει μέλλον...
για να βρουμε ματς που ο Φεντερερ επαιξε στο σημερινο επιπεδο, πρεπει να παμε πολυ πισω...
οσοι δεν το ειδατε, ψαξτε και βρειτε το... βασικα τις επιστροφες που εκανε σημερα στα σερβις του Ραονιτς, πιστευω δεν τις εχει κανει ποτε σε κανενα ματς της καριερας του και εχω δει πολλα και σιγουρα τα πιο σημαντικα απο αυτα...
κιλερ περιμενω την αναλυση σου αν παρακολουθεις... κυριως για τις γυναικες διοτι πιστευω οτι η κουπα στους αντρες πρεπει να θεωρειται τελειωμενη...
βλεπεις Βινους λοιπον??
Επίσης είναι η πιο καλοντυμένη και σικάτη παρουσία στη WTA...
Η Βίνους μην ξεχνάς ήταν πρώην Νο1 αλλά έκανε πέρα για να κάνει το ρεκόρ η Σερένα,άνετα μπορούσε να πάρει άλλα δύο-τρία Γραν Σλάμ,είναι μεγάλο το όνομα που σηκώνει
Με προβληματίζε η ηλικία της αλλά δεν δείχνει κόπωση καθόλου
Μπορεί να το πάρουν φέτος οι βετεράνοι
η Σακκαρη περασε και δευτερη τσεχα, την αδερφη της Πλισκοβα και μαλιστα με ανατροπη...
επαιξε με πολλη ψυχη, η πιτσιρικα νομιζω την υποτιμησε και την πατησε...
η Αζαρενκα επαιξε πολυ καλα και σημερα...
η Σβιτολινα απο θαυμα περασε τον 1ο γυρο, η αυστραλεζα ηταν πολυ καλυτερη, να την εχουμε υπ'οψιν για το μελλον... σημερα παντως εκανε περιπατο με την γριουλα την Σιαβονε...
το μωρακι μας παιζει αυτη τη στιγμη πολυ δυσκολο ματς με την Μαντισον Κις... μεχρι στιγμης ειναι στα ισα, παιζει καλα...
update: η Κβιτοβα ειναι με το ενα ποδι στον ταφο!!! χανει 5-2 στο 3ο σετ απο καποια Μπρενγκλ και εχει παρει ιατρικο ταιμ αουτ!!!! της παιρνουν την πιεση
update: εξω η Κβιτοβα!!!!!!!!
το εγραψα και προχθες, αν ξαναβρει τα σερβις που εκανε με την Οσταπενκο, το σηκωνει χαλαρα...
η Βινους επρεπε να εχει αποκλειστει και στον 1ο και στον 3ο γυρο, απλα τα κοριτσακια που επαιξε αν και καλυτερες φοβηθηκαν να την νικησουν...ειδικα αυτη η μαυρη γιαπωνεζα αυτοκτονησε και στα δυο σετ!!
και μιας και το εφερε η κουβεντα, αυτη σε 2-3 χρονια θα ειναι τοπ 5...
Τελικά στις γυναίκες αποδείχτηκε για άλλη μια φορά το πόσο απρόβλεπτα είναι τα πράγματα σε αντίθεση με τους άντρες που η μόνη ουσιαστική έκπληξη είναι ο αποκλεισμός του Nadal από τον Muller που έκανε το παιχνίδι της ζωής του.
Pliskova λοιπόν το νέο Νο. 1 kai μεγάλη έκπληξη η Rybarikova.
Προσωπικά επιμένω στην πρόβλεψή μου πριν ξεκινήσει το τουρνουά και βλέπω Konta στον τελικό. Βέβαια η θεία Venus είναι εκεί και γυαλίζει το μάτι της...