Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο φεντερερ λογω ξεκουρασης στο γουιμπλετον το εχει  ο  μαρει παιζει στην αγγλια  θα θελει πολυ τον τιτλο  ο ραφα ανεβαινει  βαβρινκα περιεργος  παικτης  και τζοκοβιτσς πεσμενη ψυχωλογια   

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ο φεντερερ λογω ξεκουρασης στο γουιμπλετον το εχει  ο  μαρει παιζει στην αγγλια  θα θελει πολυ τον τιτλο  ο ραφα ανεβαινει  βαβρινκα περιεργος  παικτης  και τζοκοβιτσς πεσμενη ψυχωλογια   

Σωστά όλα
Μεγάλο ερωτηματικό ο Τζόκοβιτς αν αλλάξει το παιχνιδι του λόγω Αγγάσι,κάποια στιγμή θα κάνει την αλλαγή όπως στο Ρολάν Γκαρός που μπήκε πιο μέσα και τελείωνε από τον γυρίστρα που ήταν πιο παλιά.

Ο βασιλιάς ετοιμάζεται εδώ και δύο μήνες σε γρασίδι γιατί μάλλον θα είναι η τελευταία του ευκαιρία για άλλο Γκραν Σλάμ

Για τον Μάρει είναι η επιφάνειά του και το σπίτι του,ο κόσμος του αλλά σε ένα παιχνίδι Φέντερερ-Μάρει δεν ξέρω ποιός θα είναι ο νικητής.

Ο Ράφα είναι σε δαιμονισμένη φόρμα και το έχει ξαναπάρει,ήταν πάλι έτσι τότε όταν το είχε πάρει,πολύ δυνατός,τα επόμενα τουρνουά θα δείξουν πόσο καλός είναι.

Ο Βαβρίνκα είναι σαν τις πουτάνες που κάνουν καλό σαλονάρισμα αλλά λες ότι θα βγεί φόλα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα ταμπλο θα τα κρινουν ολα και η εκαστοτε κουραση η απροπτος παραγωντας τραυματισμου   

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τα ταμπλο θα τα κρινουν ολα και η εκαστοτε κουραση η απροπτος παραγωντας τραυματισμου   

Συνήθως το Γουίμπλεντον δεν έχει τραυματισμούς.
Τα δύσκολα τουρνουά σε αυτό είναι το Αυστραλιανό πρώτα λόγω πο΄λλής ζέστης και το Ρολάν Γκαρός μετά λόγω γλυστριμάτων,κούρασης κλπ

Εσύ είσαι ο γνωστός Γιώργος Γάσπαρης ο πρώην μπασκετμπολίστας με το tennis shop που παίζει και καλό τέννις?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
πληρωθηκα  πολυ απο την ανατροπη  με τον βαβρινκα εναντιων  μαρει και  πληρωθηκα τα over  και αρχη σκορ βαβρινκα  3-2  και ρα νικητη τρια μηδεν σετ 600  ευρω εβγαλα 

Ωραία,η ανατροπή Βαβρίνκα ήταν λίγο ρίσκο,τα άλλα λογικά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
το αμερικανικο οπεν  μου αρεσει πολυ 

Όλα έχουν την ομορφιά τους,το αμερικανικό έχει τα μεγαλύτερα στάδια αλλά τα δύο ευρωπαικά έχουν  άλλο αέρα!
Έχω πάει και στα δύο και εκεί βλέπεις ότι η Ελλάδα είναι εκατό χρόνια πίσω στο τέννις

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Θα σας λέω προγνωστικά στο Γουίμπλεντον να βγάλουμε λεφτά,να τα φάμε στις πουτάνες στη κυριολεξία!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
γουιμπλετον θα βλεπουμε ματς με καλες ευκαιριες κερδους

Το μυστικό είναι οι πρώτοι γύροι και όχι μόνο ημιτελικοί και τελικοί

Π.χ. βάζουν τη Χάλεπ που είναι χωματού πρώτο γύρο σαν νο.4 ή και παίζει μα καμία ρωσίδα γύρω στο 100
η Χάλεπ παίζεται 1.10 και η ρωσίδα 10,13 ακόμα και 15 και επειδή παίζει σε γρασίδια κερδίζει και ας μην δείχνει φαβορί

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Συνήθως το Γουίμπλεντον δεν έχει τραυματισμούς.
Τα δύσκολα τουρνουά σε αυτό είναι το Αυστραλιανό πρώτα λόγω πο΄λλής ζέστης και το Ρολάν Γκαρός μετά λόγω γλυστριμάτων,κούρασης κλπ

Εσύ είσαι ο γνωστός Γιώργος Γάσπαρης ο πρώην μπασκετμπολίστας με το tennis shop που παίζει και καλό τέννις?

Το ιδιο τον ρωτησα και εγω,,,,,,Ψευδωνυμο μου ειπε..αλλα παιζει μπασκετακι...ωραιο το μαγαζακι του Γιωργου,,,εισαι Φαληριωτης..?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Επόμενο βήμα το Roland Garros με τελικό Nadal - Federer και νικητή Nadal... 

Από τότε φαινόταν ποιος θα πάρει το Roland Garros...
Ο Federer έλειπε βέβαια αλλά άφησε στη θέση του τον συμπατριώτη του Wawrinka...

Πέρα από την πλάκα τώρα ο Nadal ήταν επίπεδα πάνω από όλους τους αντιπάλους του. Πήρε το κύπελλο χωρίς να χάσει σετ!
Απορώ πώς ο Wawrinka δεν έπαθε καμιά διάσειση με τόσες ρακετιές που έριξε στο κεφάλι του!

Στις γυναίκες η Halep έμεινε από μπαταρίες και κατάφερε το 3-0 στο τρίτο σετ να το κάνει 3-6.
Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα σε αυτό του τουρνουά και “άδειασε” τη χειρότερη στιγμή.
Από την άλλη η Ostapenko έχει ένα drive κεραυνό και σίγουρα έχει μέλλον.   

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το ιδιο τον ρωτησα και εγω,,,,,,Ψευδωνυμο μου ειπε..αλλα παιζει μπασκετακι...ωραιο το μαγαζακι του Γιωργου,,,εισαι Φαληριωτης..?

Όχι,Νεοσμυρνιώτης

Τον ξέρω τον Γάσπαρη,δεν έχει να φάει δυστηχώς.
Λέω μπας και είναι ο ίδιος?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Φρέσκα τεννιστικά νέα από αξιόπιστες πηγές

Ο Τζόκοβιτς δεν ξέρει τι να κάνει και θέλει κάποιον εν ενεργεία επαγγελματία να τον προπονήσει λέει,θα μας τρελλάνει αυτός

Η Σαράποβα τραυματίστηκε και δεν θα παίξει Γουίμπλεντον άρα οι Τσέχες θα κάνουν πάρτυ

Ο Φέντερερ προπονείται σε γρασίδια εδώ και ένα μήνα,κάτι λέει αυτό,ούτε σεξ με τη Μίρκα δεν κάνει
Στη Γερμανία προπονείται

Ότι άλλα νέα έχω θα σας πω

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Από τότε φαινόταν ποιος θα πάρει το Roland Garros...
Ο Federer έλειπε βέβαια αλλά άφησε στη θέση του τον συμπατριώτη του Wawrinka...

Πέρα από την πλάκα τώρα ο Nadal ήταν επίπεδα πάνω από όλους τους αντιπάλους του. Πήρε το κύπελλο χωρίς να χάσει σετ!
Απορώ πώς ο Wawrinka δεν έπαθε καμιά διάσειση με τόσες ρακετιές που έριξε στο κεφάλι του!

Στις γυναίκες η Halep έμεινε από μπαταρίες και κατάφερε το 3-0 στο τρίτο σετ να το κάνει 3-6.
Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα σε αυτό του τουρνουά και “άδειασε” τη χειρότερη στιγμή.
Από την άλλη η Ostapenko έχει ένα drive κεραυνό και σίγουρα έχει μέλλον. 

Ο Φέντερερ δεν υπήρχε περίπτωση να πάει τελικό στο Ρολάν Γκαρός,ίσως αν έπεφτε και σε κανένα Ισπανό να μην πέρναγε ούτε 3ο γύρο.
Τώρα θα διαλέγει τουρνουά σε γρήγορα γήπεδα με σύντομους πόντους και όχι ράλλυ.
Δεν είναι για τρέξιμο και το Ρολάν Γκαρός θέλει πολύ από αυτό.

Τέλος πάντως ξεχάστε το,τώρα θα αρχίσουν τα γρασίδια και θα δείτε πολλούς παίκτες που καν δεν τους ξέρετε και τους άλλους που βλέπατε να χάνουν συντόμως,κάτι Μουγκουρούθες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom