Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Οι αθλητές, και οχι μόνο, ειδικά αυτοί με παγκοσμια εμβέλεια οφείλουν να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση.

Να αισθάνονται το βαρος και την ευθύνη που επιφέρει η ανέλιξη στην κορυφή
Σωστά
Αλλά δεν ψηφίζουμε τους αθλητές διότι είναι αυτοφωτοι
Αντιθέτως ψηφίζουμε τις κυβερνήσεις κ αυτές οφείλουν να είναι σοβαρές κ στην περίπτωση του νολε οι Αυστραλοί ήταν για γέλια

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Στην απόφαση του υπουργού επικαλέστηκαν δημόσιο κίνδυνο αντιεμβοκιαστικου κινήματος κ όχι παρατυπίες

Για τις παρατυπίες αρμόδιο είναι η δικαστική αρχή.κ είναι κάτι που μόνο στη Σερβία κ Ισπανία μπορεί να εξεταστεί

Οπότε ήταν πολιτική απόφαση παρακάμπτοντας τις δικ αρχές

Δεν του πήραν πίσω λόγω παρατυπιών αλλά λόγω δημ κινδύνου ενώ οι ίδιοι νωρίτερα του είχαν δώσει βίζα κατα εξαίρεση ουσίας.

Αυτά
Δεν διαβάσαμε όλη την απόφαση όπως την έγραψαν οι δικαστές αλλά ότι έγραψαν οι δημοσιογράφοι.επιπλεον γιατί είναι αρμόδιοι Σερβία Ισπανία αφού για να πάρει τη βίζα από το προξενείο είναι μεγάλη πιθανότητα ότι υπέγραψε ψευδή δήλωση και το οποίο προξενείο είναι της κυβέρνησης της Αυστραλίας.απο τη στιγμή που θα του απαγορευτεί η είσοδος δτην Αυστραλία για 3 χρόνια σημαίνει ότι έχουν ισχύ οι νόμοι της Αυστραλίας άρα αρμόδια δικαστήρια είναι της αυστραλίας.για το ότι κυκλοφορούσε στις άλλες χώρες ανεμβολιαστος ενώ μισούσε κιόλας και χωρίς μάσκα αρμόδια είναι η κάθε χώρα ξεχωριστά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δεν διαβάσαμε όλη την απόφαση όπως την έγραψαν οι δικαστές αλλά ότι έγραψαν οι δημοσιογράφοι.επιπλεον γιατί είναι αρμόδιοι Σερβία Ισπανία αφού για να πάρει τη βίζα από το προξενείο είναι μεγάλη πιθανότητα ότι υπέγραψε ψευδή δήλωση και το οποίο προξενείο είναι της κυβέρνησης της Αυστραλίας.απο τη στιγμή που θα του απαγορευτεί η είσοδος δτην Αυστραλία για 3 χρόνια σημαίνει ότι έχουν ισχύ οι νόμοι της Αυστραλίας άρα αρμόδια δικαστήρια είναι της αυστραλίας.για το ότι κυκλοφορούσε στις άλλες χώρες ανεμβολιαστος ενώ μισούσε κιόλας και χωρίς μάσκα αρμόδια είναι η κάθε χώρα ξεχωριστά
Για τις παρατυπίες του νολε είναι αρμόδιο το δικαστήριο κ όχι πολιτική απόφαση

Έχω βγάλει essential visa δύο τρεις φορές στη ζωή μου κ ξέρω

Ήταν καθαρα πολιτική απόφαση αφού οι ίδιοι την έδωσαν για λόγους εκμετάλλευσης του ονόματος του κ μετέπειτα με το σάλο την πήραν πίσω

Αν υπήρχε δικαστική απόφαση λόγω παρατυπιών τότε ασφαλώς κ καλά θα κάναν να τον διωχναν αλλά έγινε λόγω του σάλο από πολιτική αποφαση

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297
Ας χάσει και μια κούπα ο Τζόκοβιτς...θα χάσει η Βενετια βελόνι;
Μπράβο στην Σακκαρη για την νίκη της!

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Για τις παρατυπίες του νολε είναι αρμόδιο το δικαστήριο κ όχι πολιτική απόφαση

Έχω βγάλει essential visa δύο τρεις φορές στη ζωή μου κ ξέρω

Ήταν καθαρα πολιτική απόφαση αφού οι ίδιοι την έδωσαν για λόγους εκμετάλλευσης του ονόματος του κ μετέπειτα με το σάλο την πήραν πίσω

Αν υπήρχε δικαστική απόφαση λόγω παρατυπιών τότε ασφαλώς κ καλά θα κάναν να τον διωχναν αλλά έγινε λόγω του σάλο από πολιτική αποφαση
Δεν διαφωνώ για την πολιτική απόφαση που λες αλλά αν ήθελε να κερδίσει το δικαστήριο και να τους ταπώσει θα έπρεπε να είναι και τυπικά εντάξει.Που δεν ήταν.Σίγουρα με το σκεπτικό που λες πήρε εξαρχής τη βίζα σε πρώτη φάση αλλά επαναπαύτηκε σε αυτό και την πάτησε.Θα έπρεπε να καλύψει τον κώλο του για κάθε ενδεχόμενο.Μεγάλο όνομα είσαι ο κόσμος και οι κυβερνήσεις πιέζουν για εμβολιασμό τι κάνεις και εσύ;τον επαναστάτη;ε πάρτην τώρα.Εγώ εδώ μιλάω αυτή τη στιγμή καθαρά αθλητικά.Αν θέλεις να μην ταράξεις το πρόγραμμα σου,τος προπονήσεις σου,τους αγώνες σου και προφανώς το να σπάσεις τα νέα ρεκόρ θα έπρεπε να καλύψεις το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόβλημα που είσαι ανεμβολίαστος.Από τη στιγμή που από το Νοέμβρη υπάρχει θέμα με βίζα στην Αυστραλία αν είσαι ενεμβολίαστος κλπ κλπ πρέπει να είσαι 1000% καλυμένος με κάθε τρόπο για να παίξεις.Και το μόνο σίγουρο ήταν και είναι να εμβολιαστείς.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ας χάσει και μια κούπα ο Τζόκοβιτς...θα χάσει η Βενετια βελόνι;
Μπράβο στην Σακκαρη για την νίκη της!
Δεν είναι το πρόβλημα μία κούπα.Τώρα την χάνει για 3 χρόνια και επιπλέον δεν μπορεί να κάνει τα ρεκόρ που θέλει.Έκανε χοντρή μαλακία.Δηλαδή θα πρέπει στα 37 του τώρα αν θέλει ακόμα να σπάσει τα ρεκόρ κυρίως να πάρει όλες τις κούπες σε μια αγωνιστική χρονιά να είναι σε σούπερ φόρμα και καλύτερος απόλους τους άλλους.Πράγμα δύσκολο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Το θέμα είναι τι θα κάνει τώρα με τα επόμενα, Γαλλία, ΗΠΑ...

Θα τον κυνηγήσουν ολοι, θα χει το κουράγιο να θυσιάσει καριέρα γι αυτό που πιστευει?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Η πολιτική οφείλει να μένει μακριά από τον αθλητισμό.

Και οι 2 πλευρές έχουν δίκιο και οι 2 πλευρές έχουν άδικο.

Είμαι εμβολιασμένος, αθλητής του τέννις και θαυμαστής του Τζόκοβιτς.

Η προσωπική μου γνώμη μου είναι ότι ο Τζόκοβιτς ως αθλητής του τέννις με συγκεκριμένο σκοπό επίσκεψης στην Αυστραλια και όχι ως ο οποιοσδήποτε τουρίστας έπρεπε να του επιτραπεί η συμμετοχή με την προϋπόθεση αυστηρού περιορισμού ... προπόνησης, φαγητού στο δωμάτιο, μάτς και πίσω στο ξενοδοχείο.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν τον σεβάστηκε αλλά και ο Τζόκοβιτς φέρει τεράστια ευθύνη για ότι συνέβη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.993
Πόντοι
9.297

Θα τον κυνηγήσουν ολοι, θα χει το κουράγιο να θυσιάσει καριέρα γι αυτό που πιστευει?
Aς αποσυρθεί να κάτσει σπίτι.Εχει φιλανθρωπικό ίδρυμα,ίσως πάρει και μια κρατική θέση.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Η πολιτική οφείλει να μένει μακριά από τον αθλητισμό.

Και οι 2 πλευρές έχουν δίκιο και οι 2 πλευρές έχουν άδικο.

Είμαι εμβολιασμένος, αθλητής του τέννις και θαυμαστής του Τζόκοβιτς.

Η προσωπική μου γνώμη μου είναι ότι ο Τζόκοβιτς ως αθλητής του τέννις με συγκεκριμένο σκοπό επίσκεψης στην Αυστραλια και όχι ως ο οποιοσδήποτε τουρίστας έπρεπε να του επιτραπεί η συμμετοχή με την προϋπόθεση αυστηρού περιορισμού ... προπόνησης, φαγητού στο δωμάτιο, μάτς και πίσω στο ξενοδοχείο.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν τον σεβάστηκε αλλά και ο Τζόκοβιτς φέρει τεράστια ευθύνη για ότι συνέβη.
Και γω εμβολιασμένος είμαι.παίζω τέννις και θαυμαστής του Τζόκοβιτς.Διαφωνώ μαζί σου.Δεν λέει κάτι αυτό που γράφεις.Τι συγκεκριμένος σκοπός;Όλοι για κάποιο σκοπό πάμε κάπου.Ότι και να κάνεις, προπονήσεις, φαγητο, δωμάτιο,συναντήσεις πάλι θα βρεθεί με κόσμο και κίνδυνο να κολλήσει κάποιος.Η λογική να τηρεί τα μέτρα ισχύει για όλους και από τη στιγμή που ζητάει η κυβέρνση από τους πολίτες της χώρα να εμβολιαστούν και είναι πολύ αυστηρή σε αυτό και στην είσοδο ανθρώπων στη χώρα σου αν δεν πληρούν κάποιες πολύ αυστηρές και συγκεκριμένες προυποθέσεις δεν μπορείς εσύ επειδή είσαι ο Τζόκοβιτς να τα προσπερνάς όλα.Δίνει πολύ κακό παράδειγμα.Άρα δεν υπάρχει ισότητα απέναντι στον νόμο.Εδώ έσφαλε και η κυβέρνηση και η διοργάνωση του Open.Μέγα λάθος και αυτοί.Έπρεπε να του πουν αν θες να παίξεις βρέξει χιονίσει θα εμβολιαστείς κόψε το λαιμό σου όπως και οι εταιρείες που τον χρηματοδοτούν.Οι επικοινωνιολόγοι που έχει θα έπρεπε να τον είχαν πείσει ήδη να εμβολιαστεί.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456

Ήδη λένε ότι δεν μπορεί να παίξει αν δεν εμβολιαστεί.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Και γω εμβολιασμένος είμαι.παίζω τέννις και θαυμαστής του Τζόκοβιτς.Διαφωνώ μαζί σου.Δεν λέει κάτι αυτό που γράφεις.Τι συγκεκριμένος σκοπός;Όλοι για κάποιο σκοπό πάμε κάπου.Ότι και να κάνεις, προπονήσεις, φαγητο, δωμάτιο,συναντήσεις πάλι θα βρεθεί με κόσμο και κίνδυνο να κολλήσει κάποιος.Η λογική να τηρεί τα μέτρα ισχύει για όλους και από τη στιγμή που ζητάει η κυβέρνση από τους πολίτες της χώρα να εμβολιαστούν και είναι πολύ αυστηρή σε αυτό και στην είσοδο ανθρώπων στη χώρα σου αν δεν πληρούν κάποιες πολύ αυστηρές και συγκεκριμένες προυποθέσεις δεν μπορείς εσύ επειδή είσαι ο Τζόκοβιτς να τα προσπερνάς όλα.Δίνει πολύ κακό παράδειγμα.Άρα δεν υπάρχει ισότητα απέναντι στον νόμο.Εδώ έσφαλε και η κυβέρνηση και η διοργάνωση του Open.Μέγα λάθος και αυτοί.Έπρεπε να του πουν αν θες να παίξεις βρέξει χιονίσει θα εμβολιαστείς κόψε το λαιμό σου όπως και οι εταιρείες που τον χρηματοδοτούν.Οι επικοινωνιολόγοι που έχει θα έπρεπε να τον είχαν πείσει ήδη να εμβολιαστεί.

Συγνώμη αλλά είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί.

Μη τρελαθούμε κιόλας.

Και στο κάτω κάτω της γραφής η κυβέρνηση της Αυστραλίας έκανε τεράστιο σφάλμα με το να του επιτραπεί η συμμετοχή στο τουρνουά της Αυστραλίας.

Τον άφησαν όμως να μπεί εκ του πονηρού και κατόπιν εορτής οι ξεφτίλες για πολιτικούς λόγους τον ξεφτίλισαν εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα παραδειγματικά.

Όφειλαν εξ αρχής να μην του δώσουν τη βίζα.

Απαράδεκτοι.

Τελευταία τροποποίηση:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Συγνώμη αλλά είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί.

Μη τρελαθούμε κιόλας.

Και στο κάτω κάτω της γραφής η κυβέρνηση της Αυστραλίας έκανε τεράστιο σφάλμα με το να του επιτρέψει να συμμετάσχει στο τουρνουά της Αυστραλίας.

Το αφήσανε όμως να μπεί και κατόπιν εορτής οι ξεφτίλες για πολιτικούς λόγους τον ξεφτίλισαν παραδειγματικά εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα.

Έπρεπε εξ αρχής να μην του δώσουνε τη βίζα.

Απαράδεκτοι.
Είναι δικαίωμά του να μην εμβολιαστεί με όλες τις συνέπειες στη συνέχεια.Από εκεί και πέρα το θέμα μαλακίστηκε απόλες τις πλευρές.Και πάνω απόλα αυτή τη στιγμή έχει εκτεθεί η κυβέρνηση της Αυστραλίας.Αλλά για να δεις ότι τα ίδια σκατά θα κάνανε και οι υπόλοιποι τώρα βγήκαν οι Γάλλοι και είπανε ότι και εμείς δεν δεχόμαστε αθλητή να παίξει στο Roland Garros ανεμβολίαστος.Εγώ μιλάω αθλητικά πάντως.Βλέπεις ότι γίνεται αλλαλούμ με το θέμα εμβολιασμένος - ανεμβολίαστος τα λοκνταουν και τα λοιπά.Τι το μαλακίζεις.Γιατι πες για παράδειγμα ότι ανέβαιναν τα κρούσματα και σου έκανε γενικό λοκντάουν η Αυστραλία και άλλαζαν τα μέτρα.Γιατί να το ρισκάρεις τόσο;Εκτός και αν οι αντιλήψεις σου σχετικά με τον εμβολιασμό είναι πάνω από το επάγγελμά σου.Οκ πάω πάσο.Βάζεις την προσωπική ιδεολογία σου πάνω από τον επαγγελματισμό σου.Δεκτό.Αρκείς να υποστείς και τις συνέπειες.Από κει πέρα συνέπειες πρέπει να υποστούν και οι υπόλοιπο.Γιατί και οι κυβερνήσεις παγκοσμίως φάνηκαν ανίκανες να διαχειριστούν επί ουσίας το θέμα κρίσης κορωνοιός καθώς το χειρίστικαν καθαρά πολιτικά αλλά και η διοργάνωση του Australia Open δείχνει ότι τελικά στο τέλος μιλάει το χρήμα και η πολιτική και προφανώς δείχνει πόσο υποκρισία υπάρχει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Έγινε αυτο που επρεπε. Εφαρμόσθηκαν οι νόμοι.

Τωρα βεβαια εδω σε αυτη τη χώρα ειναι λιγο δύσκολο να πιστέψουν τα λαμόγια οτι υπαρχουν κράτη όπου εφαρμόζονται οι νόμοι.

Συντομα κι εδω :wink:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Έγινε αυτο που επρεπε. Εφαρμόσθηκαν οι νόμοι.

Τωρα βεβαια εδω σε αυτη τη χώρα ειναι λιγο δύσκολο να πιστέψουν τα λαμόγια οτι υπαρχουν κράτη όπου εφαρμόζονται οι νόμοι.

Συντομα κι εδω :wink:
Όχι ούτε εκεί εφαρμόστηκαν οι νόμοι.Αυτό είναι το κακό.Αν είχαν εφαρμοστεί δεν έπρεπε εξαρχής να βγει η βίζα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.559
Πόντοι
456
Ορίστε ξεκίνησαν και οι σπόνσορες να έχουν θέμα μαζί του

Stories