Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μπράβο στον Τσιτσιπά. Καμία έκπληξη για μένα αφού εδώ και πολλούς μήνες γράφουμε εδώ για το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και για την εξέλιξη που έχει. Εύχομαι να περάσει ο Nadal και να ξαναδούμε τη Βαρκελώνη αλλά με νικητή Τσιτσιπά αυτή τη φορά!

Έλεος με τον κάθε παπάρα δημοσιογράφο που ξαφνικά  έγινε ειδικός  και γνώστης  του τένις και  φανατικός φίλος του αθλήματος  ενώ μέχρι χτές δεν ήξερε τι είναι το break στο τένις και ούτε καν το μικρό όνομα του Τσιτσιπά. 

Που ήσασταν ρε μαλάκες τόσα χρόνια που το παιδί ξεσκιζόταν στα γήπεδα?
Ούτε μια αναφορά όταν το παιδί κέρδισε το nextgen πριν μερικούς μήνες.
Αντίθετα στα αθλητικά στο ποδόσφαιρο δείχνετε στιγμιότυπα μέχρι του αγώνα Κολοπετινίτσας  - Κάτω Ραχούλας!  Εύχομαι τουλάχιστον τώρα να αρχίσει να προβάλλεται και το τένις συστηματικά αλλά και τα άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου

Τώρα είναι όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι να πάρουν μια ρακέτα και να βγούνε στα γήπεδα...
Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό πολλοί θα ψάχνουν αγκώνες και ώμους!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Μπραβο στον τυπο  :S :S :S

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

The Trooper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
5
Like
236
Πόντοι
280
Μπράβο στον Τσιτσιπά. Καμία έκπληξη για μένα αφού εδώ και πολλούς μήνες γράφουμε εδώ για το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και για την εξέλιξη που έχει. Εύχομαι να περάσει ο Nadal και να ξαναδούμε τη Βαρκελώνη αλλά με νικητή Τσιτσιπά αυτή τη φορά!

Έλεος με τον κάθε παπάρα δημοσιογράφο που ξαφνικά  έγινε ειδικός  και γνώστης  του τένις και  φανατικός φίλος του αθλήματος  ενώ μέχρι χτές δεν ήξερε τι είναι το break στο τένις και ούτε καν το μικρό όνομα του Τσιτσιπά. 

Που ήσασταν ρε μαλάκες τόσα χρόνια που το παιδί ξεσκιζόταν στα γήπεδα?
Ούτε μια αναφορά όταν το παιδί κέρδισε το nextgen πριν μερικούς μήνες.
Αντίθετα στα αθλητικά στο ποδόσφαιρο δείχνετε στιγμιότυπα μέχρι του αγώνα Κολοπετινίτσας  - Κάτω Ραχούλας!  Εύχομαι τουλάχιστον τώρα να αρχίσει να προβάλλεται και το τένις συστηματικά αλλά και τα άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου

Τώρα είναι όλοι αυτοί που είναι έτοιμοι να πάρουν μια ρακέτα και να βγούνε στα γήπεδα...
Κάτι μου λέει ότι σε λίγο καιρό πολλοί θα ψάχνουν αγκώνες και ώμους!
Όλες αυτές τις ημέρες το τι λέει ο κάθε άσχετος δεν περιγράφεται!  >:(
Και όλοι αυτοί οι άσχετοι νομίζουν πως το τένις είναι πχ μπάσκετ για να πάρει ο κάθε πιτσιρικάς μια ρακέτα και να γίνει Τσιτσιπας όπως προσπάθησαν να γίνουν Γκάλης.
Ο Τσιτσιπας είναι 20 χρόνων και έχει εδώ και χρόνια ολόκληρο τημ (μάνατζερ,προπονητή,φυσιοθεραπευτη) που τον στηρίζει και για το οποίο βέβαια "ματώνει" οικονομικά.
Προπονητή έχει τον προπονητή της Σερενα Ουίλιαμς!
Δεν είναι δηλαδή σπορ των φτωχών.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Όλες αυτές τις ημέρες το τι λέει ο κάθε άσχετος δεν περιγράφεται!  >:(
Και όλοι αυτοί οι άσχετοι νομίζουν πως το τένις είναι πχ μπάσκετ για να πάρει ο κάθε πιτσιρικάς μια ρακέτα και να γίνει Τσιτσιπας όπως προσπάθησαν να γίνουν Γκάλης.
Ο Τσιτσιπας είναι 20 χρόνων και έχει εδώ και χρόνια ολόκληρο τημ (μάνατζερ,προπονητή,φυσιοθεραπευτη) που τον στηρίζει και για το οποίο βέβαια "ματώνει" οικονομικά.
Προπονητή έχει τον προπονητή της Σερενα Ουίλιαμς!
Δεν είναι δηλαδή σπορ των φτωχών.

Τιιιιιιιι ?????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: δλδ δεν έμαθε tennis στις αλάνες της Καρδίτσας ?

Μόλις γκρέμησες το όνειρο όλων των ρακετάδων στις παραλίες να γίνουν Τσίτσι  :tooth:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς το ματσάκι πάει για 3-0 υπέρ Ναδάλ χαλαρά.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να πάρει τη ρωσική υπηκοότητα και να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρωσίας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως προτιμάει να αγωνίζεται για τη Ρωσία, αφού η μητέρα του είναι Ρωσίδα και ονομάζεται Γιούλα Σαλνίκοβα.

Παράλληλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλάζει και το επίθετό του, παίρνει το επίθετο της μητέρας του και θα ονομάζεται πια Στέφαν Σαλνίκοφ.

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να απαρνηθεί την Ελλάδα και να αγωνίζεται στο εξής για τη Ρωσία οφείλεται στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στους αγώνες του.

Όπως είπε ο Στέφανος, «παίζω σε γήπεδα τένις και οι Έλληνες θεατές συμπεριφέρονται σαν κάφροι».

«Έπαιζα στη Μελβούρνη με τον Ρότζερ Φέντερερ, τον μεγαλύτερο παίκτη του κόσμου, και είχαν μαζευτεί οι Ελληναράδες με τις σημαίες, λες και ήταν στον πόλεμο, και φώναζαν ‘πoύτσα, πoύτσα, πoύτσα’ και ‘Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ Σκοπιανέ’.»

«Ένα από τα ball boys, που ήταν από την Ελλάδα, την ώρα που μου έδινε την πετσέτα, μου είπε ‘Γάμ@ τον τον πoύστη τον Αλβανό'». «Ελβετός είναι» του λέω. «Ελβετός, Αλβανός, όλοι τα ίδια είναι αυτοί οι ξένοι» μου λέει, «γάμ@ τον!».

«Πάω εγώ στο λογαριασμό μου στο Twitter και ανεβάζω φράσεις του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Όμηρου, για να προωθήσω το ελληνικό πνεύμα, και έρχονται οι Ελληναράδες και μου γράφουν ‘Στέφανε, ξημερώματα δίνεις δικαιώματα'» είπε απελπισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Τσιτσιπάς σκέφτηκε πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αλλάξει υπηκοότητα και να γίνει Ρώσος, γιατί έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «αν συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν Έλληνας, σε λίγο οι Έλληνες στους αγώνες θα μου στέλνουν λουλούδια με τις λουλουδούδες και θα μου ανοίγουν σαμπάνιες μέσα στο γήπεδο του τένις, ενώ μπορεί να βρεθεί και κάνας τρελός να σπάει πιάτα».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουν την ανάγκη να βλέπουν τα πάντα σαν μπουζούκια, ποδόσφαιρο και πόλεμο» είπε εμφανώς προβληματισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο εξής για τη Ρωσία έχει σκορπίσει απογοήτευση στους Έλληνες, οι οποίοι έχουν τώρα στρέψει όλες τις ελπίδες τους για εθνική περηφάνια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στον Γιώργο Λάνθιμο, αν και υπάρχουν φήμες πως και οι δυο σκέφτονται να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα για να μην ντρέπονται πια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ευχομαι ο Λανθιμος να παρει oscar και να χεσει πατοκορφα οποιονδηποτε τολμησει να καπηλευτει την προσωπικη επιτυχια του.
Οσο για τον αντετοκουνμπο τα χω πει καιρο....μακαρι να βγει το καλοκαιρι και να ξεφτιλισει βασιλακοπουλους και ολα τα σιχαματα που εδω και 3 χρονια ξυπνησανε και θυμηθηκανε οτι εχει ελληνικο διαβατηριο...στην θεση του δεν θα ξαναεπαιζα ποτε στην εθνικη.
Κανενα ελεος στον χειροτερο λαο της ευρωπης. Χεσιμο μονο.

ΥΓ. Στα του τουρνουα, στενοχωρηθηκα λιγο για την serena αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να παρει ενα ακομα grand slam, να φτασει τα 24 και να αναγνωριστει και επισημως σαν η μεγαλυτερη αθλητρια ολων των εποχων. Αυτα που εχει κανει προσωπικα τα θεωρω ανωτερα του federer.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Τελείωσε και αυτό το Australian open με το οποίο οι Έλληνες ασχολήθηκαν τόσο όσο ποτέ άλλοτε και τώρα μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά...
Από την αρχή φάνηκε η καλή κατάσταση στην οποία ήταν Djokovic και Nadal και η μέτρια του Federer όσον αφορά τους τρεις μεγάλους. Από εκεί και πέρα είχαμε την δραματική αποχώρηση του Murray με το πρόβλημα στο ισχίο και τις εκπλήξεις Tiafoe και Pouille.
Ο τελικός βέβαια ήταν παράσταση για έναν ρόλο και δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο...

Και φτάνουμε στον Τσιτσιπά ο οποίος κατάφερε άξια να φτάσει στα ημιτελικά αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τον Federer ο οποίος όπως είπα δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση χωρίς αυτό βέβαια να μειώσει στο ελάχιστο την μεγάλη νίκη του Τσιτσιπά.

Από το 2002 και μετά η ιστορία του τένις άλλαξε με την ταυτόχρονη παρουσία τριών μεγάλων παικτών οι οποίοι σύμφωνα με τους ειδικούς βρίσκονται πολύ ψηλά  στο top five των καλύτερων παικτών όλων των εποχών. Όλα αυτά τα χρόνια βγήκαν πολλά νέα ταλέντα αλλά κανένα από αυτά δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή που φαίνεται να είναι καπαρωμένη από αυτούς με εξαίρεση μια χρονιά του Myrray
Ο Τσιτσιπάς είναι ένας ακόμη παίκτης που βγήκε κάτω από την κυριαρχία αυτών των παικτών και έχει τρελή προώθηση από την ATP καθώς πολλοί πιστεύουν ότι το μέλλον του ανήκει μιας και ο Federer είναι πλέον πατημένα 38 και οι άλλοι δύο κοντά στα 32.
Εγώ από τη μεριά μου εύχομαι να δικαιωθούν όλοι αυτοί και να ανέβει στο Νο 1.

ΥΓ Πολύ μεγάλο ταλέντο ήταν και ο Παγδατής που ήταν Νο 1  στους εφήβους και  το 2006 είχε φτάσει στον τελικό στην Αυστραλία και ήταν Νο 8 στον κόσμο στα εικοσιένα του αλλά κανείς “ειδήμων” δημοσιογράφος πρόσκαιρος φανατικός οπαδός του τένις δεν φιλοτιμήθηκε να αναφέρει (ίσως επειδή είναι Κύπριος...)
Πολλοί τότε τον παρομοίαζαν με τον Agassi αλλά δυστυχώς δεν είχε τη συνέχεια που όλοι περίμεναν για πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων και οι τραυματισμοί...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να πάρει τη ρωσική υπηκοότητα και να αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρωσίας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως προτιμάει να αγωνίζεται για τη Ρωσία, αφού η μητέρα του είναι Ρωσίδα και ονομάζεται Γιούλα Σαλνίκοβα.

Παράλληλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλάζει και το επίθετό του, παίρνει το επίθετο της μητέρας του και θα ονομάζεται πια Στέφαν Σαλνίκοφ.

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να απαρνηθεί την Ελλάδα και να αγωνίζεται στο εξής για τη Ρωσία οφείλεται στον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στους αγώνες του.

Όπως είπε ο Στέφανος, «παίζω σε γήπεδα τένις και οι Έλληνες θεατές συμπεριφέρονται σαν κάφροι».

«Έπαιζα στη Μελβούρνη με τον Ρότζερ Φέντερερ, τον μεγαλύτερο παίκτη του κόσμου, και είχαν μαζευτεί οι Ελληναράδες με τις σημαίες, λες και ήταν στον πόλεμο, και φώναζαν ‘πoύτσα, πoύτσα, πoύτσα’ και ‘Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Σκοπιανέ Σκοπιανέ’.»

«Ένα από τα ball boys, που ήταν από την Ελλάδα, την ώρα που μου έδινε την πετσέτα, μου είπε ‘Γάμ@ τον τον πoύστη τον Αλβανό'». «Ελβετός είναι» του λέω. «Ελβετός, Αλβανός, όλοι τα ίδια είναι αυτοί οι ξένοι» μου λέει, «γάμ@ τον!».

«Πάω εγώ στο λογαριασμό μου στο Twitter και ανεβάζω φράσεις του Αριστοτέλη, του Σωκράτη και του Όμηρου, για να προωθήσω το ελληνικό πνεύμα, και έρχονται οι Ελληναράδες και μου γράφουν ‘Στέφανε, ξημερώματα δίνεις δικαιώματα'» είπε απελπισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Τσιτσιπάς σκέφτηκε πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αλλάξει υπηκοότητα και να γίνει Ρώσος, γιατί έχει πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «αν συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν Έλληνας, σε λίγο οι Έλληνες στους αγώνες θα μου στέλνουν λουλούδια με τις λουλουδούδες και θα μου ανοίγουν σαμπάνιες μέσα στο γήπεδο του τένις, ενώ μπορεί να βρεθεί και κάνας τρελός να σπάει πιάτα».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουν την ανάγκη να βλέπουν τα πάντα σαν μπουζούκια, ποδόσφαιρο και πόλεμο» είπε εμφανώς προβληματισμένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο εξής για τη Ρωσία έχει σκορπίσει απογοήτευση στους Έλληνες, οι οποίοι έχουν τώρα στρέψει όλες τις ελπίδες τους για εθνική περηφάνια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στον Γιώργο Λάνθιμο, αν και υπάρχουν φήμες πως και οι δυο σκέφτονται να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα για να μην ντρέπονται πια.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ευχομαι ο Λανθιμος να παρει oscar και να χεσει πατοκορφα οποιονδηποτε τολμησει να καπηλευτει την προσωπικη επιτυχια του.
Οσο για τον αντετοκουνμπο τα χω πει καιρο....μακαρι να βγει το καλοκαιρι και να ξεφτιλισει βασιλακοπουλους και ολα τα σιχαματα που εδω και 3 χρονια ξυπνησανε και θυμηθηκανε οτι εχει ελληνικο διαβατηριο...στην θεση του δεν θα ξαναεπαιζα ποτε στην εθνικη.
Κανενα ελεος στον χειροτερο λαο της ευρωπης. Χεσιμο μονο.

ΥΓ. Στα του τουρνουα, στενοχωρηθηκα λιγο για την serena αλλα νομιζω οτι ειναι θεμα χρονου να παρει ενα ακομα grand slam, να φτασει τα 24 και να αναγνωριστει και επισημως σαν η μεγαλυτερη αθλητρια ολων των εποχων. Αυτα που εχει κανει προσωπικα τα θεωρω ανωτερα του federer.

giphy.gif

Σιγα ρε τυπε μην ελεγε το 10χρονο ball boy γαμησε τον Αλβανο :S :S :S

Πιο κοπλεξικοι μικροψυχοι και σκατοψυχοι ανθελληνες δεν υπαρχουν απο αυτους που γραφουν στο συγκεκριμενο site

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

2 Ελληνες ταυτοχρονα να προχωρανε τοσο σε  τουρνουα, δε το βλεπεις καθε μερα.
Nick Kyrgios
Stefanos Tsitsipas

Παρακολουθησα εκτεταμενα στιγμιοτυπα του Κυργιου. Πηγε αναπαντεχα καλα. Συνηθως δεν ειναι σταθερος αλλα εχει φανατικους οπαδους παγκοσμιως γιατι ειναι φαντεζι παικτης, παιζει πιο πολυ για τον κοσμο και το θεαμα. Γι αυτο εχει χαρισει καποια απο τα πιο εντυπωσιακα απιστευτα στιγμιοτυπα στο τενις τα τελευταια χρονια.

Ειδα ολον τον αγωνα του Τσιτσιπα εναντιον του Γαλλου Momfils. Ο μαυρουκος παντα ηταν εντυπωσιακος παικτης αλλα τωρα ειναι στη πιο μεστη του φαση. Σοβαρος, παει για να κερδισει τουρνουα. Δικο του παιχνιδι εχασε με τον Τσιτσιπα. Ηταν καλυτερος σε ολη τη διαρκεια παιζοντας εξαιρετικα. Δυνατα χτυπηματα στη γωνια που δε μπορουσε να παρακολουθησει ο Τσιτσιπας. Γενικα τον ετρεξε τον Τσιτσιπα. Απροβλεπτα χτυπηματα οταν χρειαζοταν, αφου εχει αυτο το στοιχειο στο παιχνιδι του ο Γαλλος. Απιστευτο πως γυρισε το παιχνιδι ο Τσιτσιπας (για αλλη μια φορα). Στο τελος, στα κρισιμα σημεια, εδειξε αυτοπεποιθηση και ψυχολογικα επεβληθη του αντιπαλου του.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Το ελληνικό τένις στα καλύτερά του!
Είχαμε δύο πρωτιές Σάκαρη και Τσιτσιπάς στο Εστρορίλ έστω 250άρι, τελικός για Τσιτσιπά στη Μαδρίτη, 1000αρι αυτή τη φορά με την πρώτη νίκη του επί του Ναδάλ και προημιτελικά τώρα για τους δύο στο 1000αρι της Ρώμης με την Σάκαρη να εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής με νίκες επί της Kontaveit (16) και Kvitova (2) με φοβερή απόδοση. Μάλιστα και τις δύο τις απέκλεισε την ίδια μέρα!
Δύο παιχνίδια σε μια μέρα έπαιξαν μεταξύ άλλων και ο Federer (!)  ο οποίος μπορεί να δυσκολεύτηκε με τον Coric αλλά μέτρησε η κλάση και η εμπειρία στο τέλος, καθώς επίσης και οι Nadal,  Djokovic  οι οποίοι μέχρι τώρα κάνουν περίπατο.
Αν δεν πάρει και αυτό το χωμάτινο ο Nadal τον βλέπω να τρελαίνεται...  
Πάντως ο Djokovic φαίνεται σε άριστη κατάσταση.
Σήμερα έχουμε το μεγάλο παιχνίδι Roger – Στέφανος και αν μου επιτρέπεται να κάνω πρόβλεψη βλέπω προς τα δεξιά...
Επίσης Σάκαρη με τη Γαλλίδα τη Mladenovic που ήρθαν και οι δύο από τα προκριματικά και σαρώνουν. Τα προγνωστικά δύσκολα εδώ γιατί και οι δύο κάνουν καταπληκτικό τουρνουά.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Η Σάκκαρη πως σας φαίνεται σαν γυναίκα : Είναι πάρα πάρα πολύ γυμνασμένη ιδίως στο άνω μέρος του κορμού ώμοι μπράτσα πλάτες παρόλο που δεν έχει και τα πλούσια σωματικά προσόντα. Είναι όμως γλικούλα στην φάτσα και την κουβέντα της σε αντίθεση με την μητέρα της που με ξενέρωνε.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Πέρασε με δυσκολία,

Πεθύμησα σαράποβα, :wanker: εσείς?

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Η Σαράποβα είναι τραυματίας στον ώμο εδώ και πολύ καιρό όπως αναγράφουν τα site ()
Είναι τραυματίας ή έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με διάφορα άλλα πράγματα και δεν της καίγεται καρφάκι ;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
596
Πόντοι
96
Τσιτσιπας τωρα live στο ΕΡΤsports

Δυσκολος ο αντιπαλος του, τον ειχα δει στο προηγουμενο ματσ, ειναι πολυ καλος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης