tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Εγω αδελφε εχω μεινει ακομα στον Μποργκ,Μακενρο,Κρις Εβερτ,Ναβρατιλοβα....και βεβαια στον Νασταζε χα χα χα
Πόσο χρονών είσαι ;
Εδώ ο Μάκενρο είναι ήδη 60 χρονών
Εγω αδελφε εχω μεινει ακομα στον Μποργκ,Μακενρο,Κρις Εβερτ,Ναβρατιλοβα....και βεβαια στον Νασταζε χα χα χα
Από χτεσινή συνέντευξη του Nadal που παραδέχεται τη στασιμότητα στο τένις όσον αφορά την εμφάνιση νέων πραγματικά μεγάλων παικτών.
"Είναι αλήθεια πως οι κορυφαίοι παίκτες δεν παίζουν πολύ συχνά στο Davis Cup, αλλά οι κορυφαίοι παίκτες είναι πολύ μεγάλοι. Δεν είναι αστείο (γέλια)! Είναι αλήθεια. Όταν ήμασταν νέοι, εγώ ο Roger, o Novak, o Andy, ήμασταν εκεί για το Davis Cup. Τώρα όμως είμαστε πάνω από 30 και δεν είναι εύκολο μετά από μια τόσο μακροχρόνια καριέρα να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι όλες αυτές τις εβδομάδες. Ίσως η νέα γενιά μπορεί να βοηθήσει σ' αυτό."
Στεφι Γκραφ for ever man..
Και μια φωτογραφία της Puig που δείχνει πόσο καλή είναι στο BACKhand!
Δεν την είχα ακούσει τυπε αυτή,, καλή είναι αλλά πιστεύω η στεφι είναι πολύ καλύτερη σε όλα!!!Γκαμπριέλα Σαμπατινι
Δεν την είχα ακούσει τυπε αυτή,, καλή είναι αλλά πιστεύω η στεφι είναι πολύ καλύτερη σε όλα!!!
είναι μεγάλη κάβλα, Και αυτό το μωρό???Και αυτή
είναι μεγάλη κάβλα, Και αυτό το μωρό???
[/quotείναι μεγάλη κάβλα, Και αυτό το μωρό???
Η ίδια είναι
Τώρα θέλεις τη Γκραφ, τη Πουιγ η τη Σαμπατινι ;
Δεν λέω για τώρα οκ θυμάμαι τής ποδαρες τής,, και κάτι παθαίνω??Μεγάλη μύτη βρε!
Κρατιεμαι αλλά σαν άντρας είναι.