Νέα

Tennis Fans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα siropiastos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
θυμάται κανένας τον Μαικλ Τσανγκ??? Είχε κερδίσει κάποτε το Ρολάντ Γκαρός με αντίπαλο τον Ίβαν Λέντλ. Είχε τυχει να είμαι μέσα αν και μικρός απίστευτη εμπειρία
Απο τους πιο μικρους νικητες Γκραν Σλαμ αλλα δεν ειχε και την αναλογη συνεχεια.
Ετυχε να παιξω για μια χρονια και με την ρακετα του η οποια ηταν απο τις πρωτες stretch δηλαδη μεγαλυτερο μηλος περιπου 2 εκ. για τον λογο να καλυψει το χαμηλο του υψος.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ακουστα τον εχω,ενταξει οσο για λεμπ τεραστια μορφη,παρακολουθω ενταντικα τενις εδω κ μια 10ετια,τα τελευταια 6 χρονια ευλαβικα,το θεωρω μακραν το κορυφαιο ατομικο αθλημα που τα εχει ολα μεσα,το δευτερο πιστεω το κοιταει με κυαλια,δεν εχω αξιωθει ακομα να δω ζωντανα ενα  μεγαλο αγωνα,τρελαινομαι μονο κ με τη σκεψη.Σημερα ο ναδαλ ευκολα τον βερντασκο 6-0,6-1 στο τελικο του μοντε καρλο.
Ποιος ειναι αυτος ο Λεμπ,μηπως εννοεις Λεντλ;

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
πάντως στον συγκεκριμένο τελικό είχε συμβεί μία απίστευτη φάση. Ο Τσανγκ είχε κάνει ένα σέρβις με απλό χτύπημα και όχι από πάνω. Επίσης στα χωμάτινα μου άρεσε πολύ και ο Ισπανός Sergi Bruguera. Αλλά ο αγαπημένος μου ήταν ο Γερμαναράς Boris Becker.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης απίστευτα δυνατο σέρβις είχε o Goran Ivanisevic.Ειδικά στις χορτάρινες επιφάνειες ήταν τρομερός.

Επισκέπτης
Επίσης απίστευτα δυνατο σέρβις είχε o Goran Ivanisevic.Ειδικά στις χορτάρινες επιφάνειες ήταν τρομερός.
πραγματι...επαιρνε ολοκληρα games με ασους μονο

γενικοτερα οσοι ειναι ψηλοι εχουν πλεονεκτημα στο σερβις(π.χ.λιουμπισιτς)

εξαιρετικος τενιστας ειναι ο τσονγκα απ'τους σημερινους

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ενας παικτης που ενω ηταν απο τους κορυφαιους καταφερε αν δεν κανω λαθος να παρει μονο ενα Γουιμπλεντον σε μεγαλη ηλικια!
Επαιζε σε μια εποχη με πολλους καλους και ποιοτικους τεννιστες,οχι οπως τωρα που τα μοιραζονται 2 τεννιστες και αν κερδισει κανενας αλλος καταλαθος.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
πάντως στον συγκεκριμένο τελικό είχε συμβεί μία απίστευτη φάση. Ο Τσανγκ είχε κάνει ένα σέρβις με απλό χτύπημα και όχι από πάνω. Επίσης στα χωμάτινα μου άρεσε πολύ και ο Ισπανός Sergi Bruguera. Αλλά ο αγαπημένος μου ήταν ο Γερμαναράς Boris Becker.
Ο Τσανγκ εμεινε στην ιστορια με αυτο το σερβις αλλα ειναι υποτιμητικο για τον αντιπαλο.
Θεωρειται unfair play να μην κανεις σερβις απο πανω και μπαορεις να τα δεις αυτα μονο σε αγωνες πρωτων γυρων η επιδειξης.
Παντως εκτος απο καποια τουρνουα εξαφανιστηκε γρηγορα και αυτος!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Καμιά βόλτα από ΟΑΚΑ έχει περάσει κανείς να δει κανένα αγώνα.
Οι δικοί μας, ως αναμενόταν δεν τα πήγαν και πολύ καλά στα προκριματικά.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Μπρουγκερα ειχε παρει και αυτος Ρολαν Γκαρρος και ειχε κατσει για καποια χρονια γυρω στο 4-5.
Η οικογενεια του εχει ενα πολυ μεγαλο κλαμπ στην Ισπανια που βγαζουν παικτες που κανουν πρωταθλητισμο.
Ο πατερας τους ειναι πολυ γνωστος προπονητης.
Καποτε κοντεψα να παω εκει αλλα τελικα εκανα προετοιμασια στην Βουλγαρια!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Καμιά βόλτα από ΟΑΚΑ έχει περάσει κανείς να δει κανένα αγώνα.
Οι δικοί μας, ως αναμενόταν δεν τα πήγαν και πολύ καλά στα προκριματικά.
Το status δεν ειχε στο ΟΑΚΑ;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Για τον boom-boom Μπεκερ δεν θα πουμε πολλα γιατι ηταν απο τους κορυφαιους και ο νεοτερος που πηρε Γουιμπλεντον σε ηλικια 17 χρονων.
Και κατι που δεν ξερετε ειναι οτι οταν με την Γκραφ ηταν και οι 2 Νο1 στον κοσμο στην Γερμανια το τεννις ηταν το πρωτο αθλημα εχοντας παρει η χωρα τους ηδη το Παγκοσμιο κυπελο νομιζω το '90.
Εχει παρει και ολυμπιακο χρυσο μεταλιο με τον Στιχ!

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Είχε και έχει.
Από σήμερα ξεκίνησε το κυρίως ταμπλώ.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Είχε και έχει.
Από σήμερα ξεκίνησε το κυρίως ταμπλώ.
Ναι για τα προκριματικα λεω.
Παντα Σαββατοκυριακο ειναι και το κυριως ταμπλω αρχιζει απο Δευτερα.
Δεν το εχω τσεκαρει ακομα.
Δεν εχουμε Ελληνες αντρες καλους,αν σκεφτεις οτι ο Οικονομιδης που ειναι ο καλυτερος Ελληνας παικτης δεν εχει ουτε προπονητη.
Παιζει μονος του σε διαφορα κλαμπ.

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Ναι για τα προκριματικα λεω.
Παντα Σαββατοκυριακο ειναι και το κυριως ταμπλω αρχιζει απο Δευτερα.
Δεν το εχω τσεκαρει ακομα.
Δεν εχουμε Ελληνες αντρες καλους,αν σκεφτεις οτι ο Οικονομιδης που ειναι ο καλυτερος Ελληνας παικτης δεν εχει ουτε προπονητη.
Παιζει μονος του σε διαφορα κλαμπ.

Νομίζω ότι μόνο ο Γεμουχίδης πέρασε στο ταμπλώ,
αλλά δυστυχώς θα λείπω μέχρι και την Κυριακή και
δε θα προλάβω κανένα αγώνα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Νομίζω ότι μόνο ο Γεμουχίδης πέρασε στο ταμπλώ,
αλλά δυστυχώς θα λείπω μέχρι και την Κυριακή και
δε θα προλάβω κανένα αγώνα.
Θα το κοιταξω το τουρνουα και τις συμμετοχες αλλα ολοι οι παικτες ειναι καλοι ασχετως βαθμολογιας.
Πολυ καλο ειναι ακομα και προπονηση οταν παιζουν που βλεπεις απιθανα πραγματα,οσο να ναι σε αγωνες ειναι και πιο αγχωμενοι.
Πρεπει να το τσεκαρω και ζηταω συγνωμη απο τον κοσμο του τεννις.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Για τον boom-boom Μπεκερ δεν θα πουμε πολλα γιατι ηταν απο τους κορυφαιους και ο νεοτερος που πηρε Γουιμπλεντον σε ηλικια 17 χρονων.
Και κατι που δεν ξερετε ειναι οτι οταν με την Γκραφ ηταν και οι 2 Νο1 στον κοσμο στην Γερμανια το τεννις ηταν το πρωτο αθλημα εχοντας παρει η χωρα τους ηδη το Παγκοσμιο κυπελο νομιζω το '90.
Εχει παρει και ολυμπιακο χρυσο μεταλιο με τον Στιχ!
Τι μου θύμισες τώρα? Boris Becker, Michael Stich, Carl- Uwe Steeb (λιγότερο επιτυχημένος) Stefanie Graf, Anke Huber.
Πάντως απορίας άξιον είναι ότι η Ισπανία παρόλο που είμαι μεσογειακή χώρα έχει βγάλει απίστευτους παίκτες. Η Ισπανία μάλλον ελιναι η οργανωμένη εκδοχή της Ελλάδας. Sergi Bruguera, Carlos Moja, Emilio Sanschez και η αδερφή του Arancha(είχε εκείνο το χαρακτηριστικό στήριγμα για να στερεώνει την μπάλα)Alberto Costa, Juan Carlos Ferrero σίγουρα και άλλοι που δεν θυμάμαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom