1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ετερον εκάτερον.με τη κατάντια σας κλαίω ρε ΑΡΧΙΔΙ!!!!
εγώ γελάω και συ κλαις.....
αααααααααααχχααχαχαχαχαχαχα
ετερον εκάτερον.με τη κατάντια σας κλαίω ρε ΑΡΧΙΔΙ!!!!
Που το βρήκες αυτό ρε συ??????Χαχαχαχαχαχα!!!Γαμάτο!!!!!!!!!!!!!
ετερον εκάτερον.
εγώ γελάω και συ κλαις.....
αααααααααααχχααχαχαχαχαχαχα
Ναι,με την αρκούδα στη φωτό.Χαχαχαχαχαχαχαο πανίκας είναι παντρεμένος;
αρα θα εξακολουθήσει να εχει τον τίτλο του Περιφερειά-ρχη.....Ναι,με την αρκούδα στη φωτό.Χαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Αλλά ρε γαμώτο,έχω παράπονο απο δαύτον που δεν διαλαλεί τι ομάδα είναι...Μήπως ξέρει κανείς συναγωνιστής τι ομάδα είναι???Απλά απο περιέργεια.Και ελπίζω να μην σκοτωθεί καμία γάτα...αρα θα εξακολουθήσει να εχει τον τίτλο του Περιφερειά-ρχη.....
αααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μακάρι τύπε,αλλά δεν το βλέπω.Θα δείς που θα του αερίσουν τους όρχεις και θα ξανακατσικωθεί στους Σαλονικιούς.Μακάρι να βγώ ψεύτης βέβαια...Ολα τα λαμογια μεσα,πρασινα και μπλε !! ..Ας ειναι αυτος η αρχη αν και δε νομιζω..
πας καλα ρε μαλακα,δεν εχεις δει την γυναικα του?ηταν μοντελο στην Αγγλια αν δεν κανω λαθος,πολυ μουνι,χωρις μαλακιες.ο πανίκας είναι παντρεμένος;
Δηλαδή μας λές τύπε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει κοπρόσκυλα και ότι για να δουλέψουμε θέλουμε βούρδουλα,σαν τα γαϊδούρια??Αυτό μπορεί να το πεί ο καθένας για τον εαυτό σου ή για κάποιους που γνωρίζει,αλλά θα ήταν τουλάχιστον άτιμο να το γενικεύεις.Δηλαδή αν είσαι σε εταιρία και λείπει ο πρϊστάμενος,κάνεις πάρτυ με τα παιδιά απο το αρχείο??Όχι τύπε.Δουλεύεις,γιατί εαν δεν μπιζνάρεις εκεί,θα πάρεις πόδι και αυτό είτε γιατί δεν είσαι καλός υπάλληλος,είτε γιατί λόγω τεμπελιάς των υπαλλήλων η εταιρία θα βαρέσει διάλυση.Και συμφωνώ ότι εν μέρει η διοίκηση παίζει ρόλο,αλλα με την προϋπόθεση να γνωρίζεις και να κάνεις τη δουλειά σου και εσύ ο ίδιος και όχι να κάνεις ότι δουλεύεις.Στον ιδιωτικό τομέα γίνεται,στον δημόσιο όμως οχι.Και δεν μπορούν να πάνε πακέτο σπίτι τους,γιατί τότε οι τύποι που τους βάλανε δεν θα πάρουν ψήφους,είτε πράσινοι,μπλέ ή κόκκινοι.Και για το λόγο αυτό είναι πιο ευνοημένοι και πιο χαϊδεμένοι απο όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της Ευρώπης οι δικοί μας.Ποιός θα διώξει τον βολεμένο που θα πάει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,τους εργατοπατέρες και επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ή τους πατριώταρους του ΛΑΟΣ?Κανένας και μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί.Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι.Εγώ τυχαίνει να είμαι στα χαρτιά τουλάχιστον εκπαιδευτικός,καθώς είμαι άνεργος και δεν έχω μπεί ποτέ σε τάξη σχολείου για να παραδώσω μάθημα.Νομίζεις ότι καλύτερα είσαι σε δημόσιο σχολείο με 30 μαθητές σε κάθε τμήμα,όπου γίνεται ο χαμός ή στο ιδιωτικό με 20 άτομα (max) παιδιά λεφτάδων,τα οποία είναι πελάτες και οι δικοί τους βλέπουν το σχολείο σαν επάνδυση?Και στα δυο δεν θα με χάλαγαν,γιατί θα έκανα τη δουλειά μου(με την προϋπόθεση ότι θα την έκανα σωστά).Και χέσε με εμένα,καθώς μπορεί να πείς ότι τα λέω για να με εκθειάσω και να υποστηρίξω την άποψή μου κτλ.Ξέρεις όμως πόσοι άνθρωποι και σε πόσες θέσεις θα έκαναν το ίδιο,επειδή έχουν την αίσθηση του καθήκοντος και όχι της κονόμας,της τεμπελιάς και της βόλεψης,που έχει ενα μεγάλο ποσοστό?Αλλά δυστυχώς όλοι για το ποσοστό αυτό δουλεύουνε ή καλύτερα δουλεύουμε.Τέσπα,με αυτά δυστυχώς δεν βγάζουμε άκρη,καθώς υπάρχουν πολλές απόψεις,οι οποίες είναι σεβαστές και έχουν εξίσου τα ίδια σταθερά ερείσματα.Έτσι όλοι έχουμε δίκιο και μετα αναλωνόμαστε σε συζητήσεις επι συζητήσεων.
Υ.Γ.:Οι γαλέρες δεν ήταν βαμμένες εσωτερικά,πλην αυτή του αυτοκράτορα.Να φτιάξουμε και μερικές σήμερα να τις δώσουμε στους πολιτικούς,μπας και βρούμε δουλειά ως κωπηλάτες.
θαθελε<<Μόνον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ,ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στο Zougla Radio άφησε σαφέστατες αιχμές για την απόφαση των δικαστών επισημαίνοντας πώς δεν έλαβαν υπ’όψιν τους πώς λίγους μόνον μήνες πριν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με 53%.
ναιΣτα παπαρια μου για τον ψωμιαδη ενας καραγκιοζακος ειναι
αλλα ρε γελιοι ρε τραγικοι ρε ξεφτυλες αλλοι εχουν κλεψει δισεκατομμυρια ευρω ο τσοχατζοπουλος κυκλοφορει ακομα ελευθερος το ιδιο και το παχυδερμο ο παγκαλος και σας πειραψε ο παπαρακος ο ψωμιαδης?
μηπως αυτος ευθυνεται και για την εισοδο της χωρας στο δντ?
Μονο και μονο που υπαρχει περιφερειαρχης σαν τον Ψωμιαδη ειναι η αποδειξη του χαμηλου επιπεδου του λαου μαςΥΓ Αυτοί εδώ μέσα που χλευάζουν αφ'υψηλού τον Ψωμιάδη,αν πας στα σπίτια τους,το πιο χοντρό βιβλίο που έχουν είναι ο κατάλογος του ΙΚΕΑ....
Και μόνο η συνεχής ενασχόληση με ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ θέμα(Ψωμιάδης),την ώρα που η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε ολοκάυτωμα(αν δεν έχει ήδη οδηγηθεί),δείχνει την ασύλληπτη ΦΤΗΝΙΑ του έλληνα
αγράμματος,άξεστος,ρουφιάνος,φθονερός προς τον επιτυχημένο,γλοιώδης και φυσικά μονίμως διαζευγμένος με τον ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ
δώστου Ψωμιάδη και Ζαχόπουλο και πάρτον την ψυχή!!!!!!
γελάει και χαίρεται σαν χαζοχαρούμενος!!!!να βάζει φώτο με τη μάσκα του ΖΟΡΟ.....
Βατοπέδι σου λέει ο άλλος,έτσι,χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα!!!!!!
ΖΩΑ που τους επιτρέπουν να ψηφίζουν-δυστυχώς η ψήφος είναι ποσοτική και όχι ποιοτική
η ψήφος του Περσόνα μετράει το ίδιο με του πχ Γιανναρά....
ΥΓ Αυτοί εδώ μέσα που χλευάζουν αφ'υψηλού τον Ψωμιάδη,αν πας στα σπίτια τους,το πιο χοντρό βιβλίο που έχουν είναι ο κατάλογος του ΙΚΕΑ....
Μαλάκες όλου του κόσμου ενωθείτε.
Άμα η επιχειρηματολογία είναι επιπέδου anatolgami, palermo και Μεμά τότε λογικό είναι να κάνω την πλάκα μου.
Εδώ όμως έχουμε ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός για το οποίο κάθε λογικός άνθρωπος θα'πρεπε να χαίρεται. Μακάρι να δούμε και τον Άκη με τον Μαντέλη παρέα στο κελί 33 αλλά μέχρι τότε ας απολαύσουμε το παρόν.