Νέα

Τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από περιφερειάρχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
είπαμε...τα στραβά της ΝΔ είναι

1)Ψωμιάδης

2)Ινδοί Μαγγίνα

3)Μεταγραφή Τσιτουρίδη

4)Κουμπάροι

5)Σινούκ!!!!!!(ο Καραμανλής ήταν στον πύργο ελέγχου)

6)τα 178 εκ (ανύπαρκτα)

7)μεταπτυχιακό Νατάσας

του ΠΑΣΟΚ

1)κάποια ΤΡΙΣ σε τσέπες ελλήνων και ξένων μεσαζόντων

2)βενζίνη 2 ευρώ

3)μισθοί κάτω 40%

4)δώρα τέλος

5)ύφεση 6%

6)ανεργία 20%

Όπως βλέπετε,η σύγκριση είναι δραματικά εις βάρος της ΝΔ....
Ξεχασες και το μεγαλο σκανδαλο που ο Παυλιδης ανεγραψε σε ενα συμβολαιο μεταβιβασης την αντικειμενικη αξια και οχι την πραγματικη...
Και τις υποκλοπες, που υποκλεπτανε το τηλεφωνο του...Καραμανλη.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ξεχασες και το μεγαλο σκανδαλο που ο Παυλιδης ανεγραψε σε ενα συμβολαιο μεταβιβασης την αντικειμενικη αξια και οχι την πραγματικη...
Και τις υποκλοπες, που υποκλεπτανε το τηλεφωνο του...Καραμανλη.

αφου ακομα και τωρα συζηταμε αν εχουν περισσοτερα λαθη η μπλε ή η πρασινη ή κοκκινη φραξια την ωρα που εχει φτασει μια χωρα ολοκληρη να συζητα αν θα πουλησει νησια, μαρμαρα, ΑΟΖ και κωλοτρυπιδες...

Ε ρε μαγκες τι να πω?
συγκινουμαι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αφου ακομα και τωρα συζηταμε αν εχουν περισσοτερα λαθη η μπλε ή η πρασινη ή κοκκινη φραξια την ωρα που εχει φτασει μια χωρα ολοκληρη να συζητα αν θα πουλησει νησια, μαρμαρα, ΑΟΖ και κωλοτρυπιδες...

Ε ρε μαγκες τι να πω?
συγκινουμαι...
Συγκινησου.
Εγω ξερω οτι το ΠΑΣΟΚ εχει κυβερνησει τα 23 χρονια απο τα 30 τελευταια, και η χωρα ειναι ενα μπαχαλο. Η ΝΔ 7 (με δυο τετραετιες λειψές) και οι κοκκινοι καθολου.
Κι ομως το ΠΑΣΟΚ βαλατε παλι να μας κυβερνησει.
Και πρεπει εγω να πω οτι φταινε ολοι το ιδιο, αλλά η μονη λυση ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Ε οχι, λυπαμαι, λοβοτομη δεν εχω υποστει ακομη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και όλα αυτά γιατί Βοήθησε ένα συμπολίτη μας να κρατήσει ανοίχτο το μαγαζί του ή έχει κάνει και άλλα??
και όλοι έχουν πέσει να τον φάνε. Γιατί????

γιατί δε βοήθησε όλους να κρατήσουν ανοιχτά τα μαγαζιά τους με το ρουσφετικό αζημείωτο βέβαια.
κατάλαβες γιατί πολλοί λένε ότι ο μέσος μαλακας έλληνας δεν έχει ισοδύναμο μαλακίας;
γιατί ωρύεται για τα ρουσφέτια όχι μέχρι να καταργηθούν αλλά μέχρι να ισχύουν για πάρτη του.
καμμένοι.
ειπα.
όχι χρεωκοπία. φουκουσίμα.

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρωτον, η θεματολογια του σάιτ ειναι το σεξ και οχι τα σκατα που μας μοστραρεις.
Δευτερον, μου ξαναειπες οτι αν δεν γουσταρω το αβαταρ, να σου κανω αναφορα στους μοντς. Σε πληροφορω οτι η ρουφιανιά δεν ειναι επισης στην αισθητικη μου. Εξαλλου δεν εβαλαν οι μοντς το αβαταρ για να τους πω κατι, δεν τους αφορα. Εσυ το εβαλες. Τοσα ατομα σου λενε να το αλλαξεις κι εσυ την ειδες επανασταση και δικαιωμα. Ωραιο αγωνα και ιδανικο διαλεξες.
LSD εγω δεν παιρνω. Και σιγα που σου πρηξαμε τα συκωτια επειδη σου ειπαμε να μην μας πετας τα σκατα στη μουρη.
Μωρε δεν πας να κανεις ό,τι γουσταρεις. Ωχου φιλοσοφιες πια για τα σκατα.
Η αναφορά στον mod τύπε δεν είναι ρουφιανιά,εαν και εφόσον εναντιώνεται στους κανόνες της ιστοσελίδας.Και δεν έχεις κάνει αναφορά γιατί δεν παραβαίνω κανέναν απο αυτούς τους κανόνες.Αλλά το μπετό που έχεις στο κεφάλι σου και τα έχει στουμπώσει όλα,δεν σου επέτρεψε να σκεφτείς να μου στείλεις ένα pm ή έστω να το ζητήσεις με μια σχετική ευγένεια.Δεν είμαι υπαλληλάκος σου τύπε.Όσο για το δικαίωμά μου να κάνω εδώ μέσα ότι θέλω,αρκεί να βρίσκεται εντός των ορίων των κανονισμών,το έχεις και εσύ.Και δεν πετάω σκατά στη μούρη κανενός,τύπε.Και η θεματολογία είναι για εκδιδόμενες και σπίτια που τις βρίσκεις,καθώς Bourdela.com ονομάζεται.Τα υπόλοιπα που αφορούν το site είναι περιφεριάκά και συμπληρωματικής φύσεως.Και το LSD μείωσέ το,γιατί 2 μου το είπατε.Όχι τόσα άτομα που αναφέρεις.Ρε μπας και έχεις τπτ τον iceman???

Επισκέπτης
psomiadis-poster.jpg

Επισκέπτης
Αθήνα γαμημένη

Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η αναφορά στον mod τύπε δεν είναι ρουφιανιά,εαν και εφόσον εναντιώνεται στους κανόνες της ιστοσελίδας.Και δεν έχεις κάνει αναφορά γιατί δεν παραβαίνω κανέναν απο αυτούς τους κανόνες.Αλλά το μπετό που έχεις στο κεφάλι σου και τα έχει στουμπώσει όλα,δεν σου επέτρεψε να σκεφτείς να μου στείλεις ένα pm ή έστω να το ζητήσεις με μια σχετική ευγένεια.Δεν είμαι υπαλληλάκος σου τύπε.Όσο για το δικαίωμά μου να κάνω εδώ μέσα ότι θέλω,αρκεί να βρίσκεται εντός των ορίων των κανονισμών,το έχεις και εσύ.Και δεν πετάω σκατά στη μούρη κανενός,τύπε.Και η θεματολογία είναι για εκδιδόμενες και σπίτια που τις βρίσκεις,καθώς Bourdela.com ονομάζεται.Τα υπόλοιπα που αφορούν το site είναι περιφεριάκά και συμπληρωματικής φύσεως.Και το LSD μείωσέ το,γιατί 2 μου το είπατε.Όχι τόσα άτομα που αναφέρεις.Ρε μπας και έχεις τπτ τον iceman???
αδελφε αν εβγαζες το αβαταρ και εβαζες κατι αλλο θα το εκτιμουσα.καταλαβαινω την πλακα σου αλλα ειναι εντελως αηδια.την στιγμη που στο λενε τοσα παιδια,κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο,ειναι πολυ αντιαισθητικο,οπως και το νικ που διαλεξες.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
O Πανίκας σας μάρανε αρχίδια Πασόκια και αναρχοαριστεροί!!! :jerking: ο άνθρωπος μείωσε το πρόστιμο σε ένα πολίτη, για τον Άκη και τους λοιπούς που παντελονιάσανε εκατατοντάδες εκατομμύρια κουβέντα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Υποκριτές Φαρισαίοι!!! :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
O Πανίκας σας μάρανε αρχίδια Πασόκια και αναρχοαριστεροί!!! :jerking: ο άνθρωπος μείωσε το πρόστιμο σε ένα πολίτη, για τον Άκη και τους λοιπούς που παντελονιάσανε εκατατοντάδες εκατομύρια κουβέντα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Υποκριτές Φαρισαίοι!!! :birdman: :birdman: :birdman:
κλαααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ολα τα λαμογια μεσα,πρασινα και μπλε !! ..Ας ειναι αυτος η αρχη αν και δε νομιζω..

Επισκέπτης
O Πανίκας σας μάρανε αρχίδια Πασόκια και αναρχοαριστεροί!!! :jerking: ο άνθρωπος μείωσε το πρόστιμο σε ένα πολίτη, για τον Άκη και τους λοιπούς που παντελονιάσανε εκατατοντάδες εκατομμύρια κουβέντα!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Υποκριτές Φαρισαίοι!!! :birdman: :birdman: :birdman:
Χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny:

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τι λες ωρε Κουραδενια Φραουλα? Δεν ειπες οτι ειναι Νεφελιμ? αλλα ειπες οτι ειναι χειροτεροι?? και οι αλλοι ειναι σε ενα περιβαλον που τους κανει να δουλευουν?

Αμα βαλεις ενα τυχαιο υπαλληλο απο το δημοσιο στη γαλερα ή το αναποδο τι λες οτι θα γινει? Δεν θα προσαρμοστει στο συστημα που παιζει γυρω του?

και στις γαλερες ποιος κανει τους απο κατω του να τρεχουν? δεν ειναι η δοικηση? το αφεντικο? οπως θες πες το... ειναι το χρωμα στους τοιχους της γαλερας?

Οταν Φραουλενιο μου κουραδι ο υπαλληλος της νομαρχιας τα ξυνει δεν ειναι η ταπετσαρια που το προκαλει αυτο. Ειναι η δοικηση που δε στελνει κανεναν σπιτι του γιατι τα ξυνει και αυτη, γιατι η κυβερνηση δεν εχει λογο να πιεσει την κατασταση αφου την βολευει, γιατι εσυ (και εγω και ολοι) περιμενουμε να μπουμε με τη σειρα μας να τα ξυσουμε και γιατι τελικα και απλα δεν εχουμε παιδεια που να σε κανει να δουλευεις χωρις βουρδουλα.

τελος παντων απλα πιστευω οτι κανουμε λαθος οταν επικεντρωνουμε τα πυρα σε αυτους που παιρνουν εναν καλουτσικο μισθο γιατι απλα οι υπολοιποι πεινανε και φυσικα ολοι οσοι γαυγιζουν αμα τους δωθει η ευκαιρια να πιασουν τη θεση [size=14pt]ακομα και σημερα που η κατασταση εχει φτασει εδω που εχει φτασει[/size]... ε απλα θα την βουτηξουν απο τα μαλια
Δηλαδή μας λές τύπε ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει κοπρόσκυλα και ότι για να δουλέψουμε θέλουμε βούρδουλα,σαν τα γαϊδούρια??Αυτό μπορεί να το πεί ο καθένας για τον εαυτό σου ή για κάποιους που γνωρίζει,αλλά θα ήταν τουλάχιστον άτιμο να το γενικεύεις.Δηλαδή αν είσαι σε εταιρία και λείπει ο πρϊστάμενος,κάνεις πάρτυ με τα παιδιά απο το αρχείο??Όχι τύπε.Δουλεύεις,γιατί εαν δεν μπιζνάρεις εκεί,θα πάρεις πόδι και αυτό είτε γιατί δεν είσαι καλός υπάλληλος,είτε γιατί λόγω τεμπελιάς των υπαλλήλων η εταιρία θα βαρέσει διάλυση.Και συμφωνώ ότι εν μέρει η διοίκηση παίζει ρόλο,αλλα με την προϋπόθεση να γνωρίζεις και να κάνεις τη δουλειά σου και εσύ ο ίδιος και όχι να κάνεις ότι δουλεύεις.Στον ιδιωτικό τομέα γίνεται,στον δημόσιο όμως οχι.Και δεν μπορούν να πάνε πακέτο σπίτι τους,γιατί τότε οι τύποι που τους βάλανε δεν θα πάρουν ψήφους,είτε πράσινοι,μπλέ ή κόκκινοι.Και για το λόγο αυτό είναι πιο ευνοημένοι και πιο χαϊδεμένοι απο όλους τους δημοσίους υπαλλήλους της Ευρώπης οι δικοί μας.Ποιός θα διώξει τον βολεμένο που θα πάει να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,τους εργατοπατέρες και επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ή τους πατριώταρους του ΛΑΟΣ?Κανένας και μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί.Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι.Εγώ τυχαίνει να είμαι στα χαρτιά τουλάχιστον εκπαιδευτικός,καθώς είμαι άνεργος και δεν έχω μπεί ποτέ σε τάξη σχολείου για να παραδώσω μάθημα.Νομίζεις ότι καλύτερα είσαι σε δημόσιο σχολείο με 30 μαθητές σε κάθε τμήμα,όπου γίνεται ο χαμός ή στο ιδιωτικό με 20 άτομα (max) παιδιά λεφτάδων,τα οποία είναι πελάτες και οι δικοί τους βλέπουν το σχολείο σαν επάνδυση?Και στα δυο δεν θα με χάλαγαν,γιατί θα έκανα τη δουλειά μου(με την προϋπόθεση ότι θα την έκανα σωστά).Και χέσε με εμένα,καθώς μπορεί να πείς ότι τα λέω για να με εκθειάσω και να υποστηρίξω την άποψή μου κτλ.Ξέρεις όμως πόσοι άνθρωποι και σε πόσες θέσεις θα έκαναν το ίδιο,επειδή έχουν την αίσθηση του καθήκοντος και όχι της κονόμας,της τεμπελιάς και της βόλεψης,που έχει ενα μεγάλο ποσοστό?Αλλά δυστυχώς όλοι για το ποσοστό αυτό δουλεύουνε ή καλύτερα δουλεύουμε.Τέσπα,με αυτά δυστυχώς δεν βγάζουμε άκρη,καθώς υπάρχουν πολλές απόψεις,οι οποίες είναι σεβαστές και έχουν εξίσου τα ίδια σταθερά ερείσματα.Έτσι όλοι έχουμε δίκιο και μετα αναλωνόμαστε σε συζητήσεις επι συζητήσεων.

Υ.Γ.:Οι γαλέρες δεν ήταν βαμμένες εσωτερικά,πλην αυτή του αυτοκράτορα.Να φτιάξουμε και μερικές σήμερα   να τις δώσουμε στους πολιτικούς,μπας και βρούμε δουλειά ως κωπηλάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom