Νέα

Τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από περιφερειάρχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Πεφτω απο τα συννεφα !!Καταδικάστηκε ο αιωνιος μακεδονομάχος νομαρχης,το καμαρι της μακεδονιας για πελατειακή σχεση και παρανομες συνδιαλλαγές με δημοσιο ταμειο? Ονειρο βλεπω !!

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Τα παραλες... ξερεις οι του δημοσιου ερχονται απο τον ιδιο πληθυσμο που ερχονται και του ιδιοτικου τομεα οι υπαλληλοι, δεν τους φερνουν απο αλλο πλανητη, ουτε απο αλλη χωρα. Το οτι ειναι γαλερα ο ιδ. τομεας δε κανει τους ανθρωπους που δουλευουν εκει "καλους"... ατυχους τους κανει.
Το οτι δεν υπαρχει διοικηση στο δημοσιο δε κανει τους υπαλληλους αχριστους, αντιπαραγωγικους τους κανει.

μην τσιμπας στο ξεπλυμα που πεφτει καθε μερα απο παντου με μονο σκοπο να τρωγομαστε μεταξυ μας... δεν κανει καλο σε κανεναν
    Τύπε,δεν είπα ότι είναι νεφελίμ οι του δημοσίου.Είναι απλά χειρότεροι και υστερούν έτη φωτός απο υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.Οι παλαιότεροι υπάλληλοι του δημοσίου παίρνουν μισθούς τεράστιους,την ίδια στιγμή που με τα ίδια προσόντα στον ιδιωτικό θα ήταν άνεργοι.Και ο ιδιωτικός τομέας δεν είπα ότι κάνει κανέναν καλό,αλλά κάνει τους ανθρώπους και δουλεύουν,γιατί χωρίς δουλειά,δεν θα έχει λεφτά και μετά λε πούλ απο τη μπίζνα,λόγω χρεών και έλλειψης χρημάτων.Και είναι άτυχοι,γιατί το έργο που παράγουν είναι πολλαπλάσιο των αποδοχών τους.
    Στο δημόσιο όμως ξέρουν ότι θα τους κλάσουν τα παπάρια,καθώς μήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει τα φράγκα θα μπούν στην τράπεζα και μάλιστα είναι πολλά για το παραγόμενο έργο.Και δηλαδή για να δουλέψεις θέλεις διοίκηση και κάποιον με βούρδουλα πάνω απο κεφάλι σου,αλλιώς λούφα???Δηλαδή να πάμε πίσω στην εποχη των σκλάβων για να δουλέψει ο κάθε άχρηστος,ο οποίος δεν ξέρει καν την δουλειά του?Κοπρίτες είναι που βαριούνται που ζούν,δεν ξέρουν την τύφλα τους και όταν πας για μια δουλειά σου βγάζουν την πίστη,με το να σε μπερδεύουν και να σε καθυστερούν λόγω σπαρίλας.Και δεν μιλάω για όλους τους υπαλλήλους,αλλά για κάτι τύπους,οι οποίοι κάνουν μια δουλειά 30 χρόνια και ακόμα δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν αναλαμβάνουν ούτε καν την ευθύνη για τις δικες τους μαλακίες,γιατί είναι ευθυνόφοβοι και βλήμματα.Για το λόγο αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
    Όσο για το ξέπλυμα,υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει σε όλους τους τομείς.Το ξέρουμε όλοι και το σταματάμε εδώ,γιατί όντως δεν μας κάνει καλό τύπε.Όμως δεν τα παραλέω.Εξαιτίας αυτών,των εφάπαξ και των μισθών τους,άτομα σαν και εμένα στα 23 χρόνια τους,με κάμποσα χαρτιά στα χέρια,δεν γίνονται δεκτοί,ούτε για να καθαρίζουν τις χέστρες απο τα γραφεία του Lidl του Αγίου Δημητρίου με 2ωρη καθημερινή εργασία.Και όλο ακούμε για δημοσίους σε απεργία.Ρωτήσανε ποτέ κανέναν που παίρνει 600 ευρώ αν τη βγάζει?Τέσπα.Εκτός θέματος,καθώς εδώ ο Πανίκας έχει την τιμητική του.

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:grin: :grin: :grin: :grin: Με την κίνηση χεριού που τον χαρακτηρίζει!!!

Συνημμένα

• Psomiadis_xalia.jpg
    Psomiadis_xalia.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 12

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Τύπε,δεν είπα ότι είναι νεφελίμ οι του δημοσίου.Είναι απλά χειρότεροι και υστερούν έτη φωτός απο υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.Οι παλαιότεροι υπάλληλοι του δημοσίου παίρνουν μισθούς τεράστιους,την ίδια στιγμή που με τα ίδια προσόντα στον ιδιωτικό θα ήταν άνεργοι.Και ο ιδιωτικός τομέας δεν είπα ότι κάνει κανέναν καλό,αλλά κάνει τους ανθρώπους και δουλεύουν,γιατί χωρίς δουλειά,δεν θα έχει λεφτά και μετά λε πούλ απο τη μπίζνα,λόγω χρεών και έλλειψης χρημάτων.Και είναι άτυχοι,γιατί το έργο που παράγουν είναι πολλαπλάσιο των αποδοχών τους.Στο δημόσιο όμως ξέρουν ότι θα τους κλάσουν τα παπάρια,καθώς μήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει τα φράγκα θα μπούν στην τράπεζα και μάλιστα είναι πολλά για το παραγόμενο έργο.Και δηλαδή για να δουλέψεις θέλεις διοίκηση και κάποιον με βούρδουλα πάνω απο κεφάλι σου,αλλιώς λούφα???Δηλαδή να πάμε πίσω στην εποχη των σκλάβων για να δουλέψει ο κάθε άχρηστος,ο οποίος δεν ξέρει καν την δουλειά του?Κοπρίτες είναι που βαριούνται που ζούν,δεν ξέρουν την τύφλα τους και όταν πας για μια δουλειά σου βγάζουν την πίστη,με το να σε μπερδεύουν και να σε καθυστερούν λόγω σπαρίλας.Και δεν μιλάω για όλους τους υπαλλήλους,αλλά για κάτι τύπους,οι οποίοι κάνουν μια δουλειά 30 χρόνια και ακόμα δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν αναλαμβάνουν ούτε καν την ευθύνη για τις δικες τους μαλακίες,γιατί είναι ευθυνόφοβοι και βλήμματα.Για το λόγο αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.Όσο για το ξέπλυμα,υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει σε όλους τους τομείς.Το ξέρουμε όλοι και το σταματάμε εδώ,γιατί όντως δεν μας κάνει καλό τύπε.Όμως δεν τα παραλέω.Εξαιτίας αυτών,των εφάπαξ και των μισθών τους,άτομα σαν και εμένα στα 23 χρόνια τους,με κάμποσα χαρτιά στα χέρια,δεν γίνονται δεκτοί,ούτε για να καθαρίζουν τις χέστρες απο τα γραφεία του Lidl του Αγίου Δημητρίου με 2ωρη καθημερινή εργασία.Και όλο ακούμε για δημοσίους σε απεργία.Ρωτήσανε ποτέ κανέναν που παίρνει 600 ευρώ αν τη βγάζει?Τέσπα.Εκτός θέματος,καθώς εδώ ο Πανίκας έχει την τιμητική του.
κάνε καμιά ππαράγραφο γιατί βγαίνει σεντονιά, και άλλαξε το αβαταρ, με αηδιάζει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μαλακίες.. θα μπεί σε αργία, θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο που έχει μία μόνιμη κόντρα με το ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα ξαναστείλει την δίκη στο εφετείο, με αποτέλεσμα να του πληρώσουμε αναδρομικά όλους τους μισθούς από την ημερομηνία που τέθηκε σε αργία μέχρι την απόφαση, έχοντας πληρώσει και τους μισθούς του αντικαταστάτη του..

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαλακίες.. θα μπεί σε αργία, θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο που έχει μία μόνιμη κόντρα με το ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα ξαναστείλει την δίκη στο εφετείο, με αποτέλεσμα να του πληρώσουμε αναδρομικά όλους τους μισθούς από την ημερομηνία που τέθηκε σε αργία μέχρι την απόφαση, έχοντας πληρώσει και τους μισθούς του αντικαταστάτη του..
Βάλε και τους τόκους,τα δικαστικά έξοδα και καμία αποζημίωση που θα ζητάει για ψυχική οδύνη...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άμα η επιχειρηματολογία είναι επιπέδου anatolgami, palermo και Μεμά τότε λογικό είναι να κάνω την πλάκα μου.
Εδώ όμως έχουμε ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός για το οποίο κάθε λογικός άνθρωπος θα'πρεπε να χαίρεται. Μακάρι να δούμε και τον Άκη με τον Μαντέλη παρέα στο κελί 33 αλλά μέχρι τότε ας απολαύσουμε το παρόν.

και τον Σημίτη και τον Παπαντωνίου και τον Βερελή και τον Νεονάκη και την βασούλα και και και και...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαρακο, καλα σου λενε..αλλαξε αυτο το avatar  σου ..ειναι σκετη ΑΗΔΙΑ!!!!
Δεν διαβάζω πουθενά τη μαγική λέξη και ρε γαμώτο.Παρουσιάζω αλεργικό σοκ όταν κάποιος απαιτεί με το έτσι θέλω κάτι.Βγάζω έναν καλόγερο που με εμποδίζει να κάνω αυτό που μου επιβάλλουν και μάλιστα χωρίς να είμαι υποχρεωμένος.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Και όλα αυτά γιατί Βοήθησε ένα συμπολίτη μας να κρατήσει ανοίχτο το μαγαζί του ή έχει κάνει και άλλα??
και όλοι έχουν πέσει να τον φάνε. Γιατί????

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
   Τύπε,δεν είπα ότι είναι νεφελίμ οι του δημοσίου.Είναι απλά χειρότεροι και υστερούν έτη φωτός απο υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.Οι παλαιότεροι υπάλληλοι του δημοσίου παίρνουν μισθούς τεράστιους,την ίδια στιγμή που με τα ίδια προσόντα στον ιδιωτικό θα ήταν άνεργοι.Και ο ιδιωτικός τομέας δεν είπα ότι κάνει κανέναν καλό,αλλά κάνει τους ανθρώπους και δουλεύουν,γιατί χωρίς δουλειά,δεν θα έχει λεφτά και μετά λε πούλ απο τη μπίζνα,λόγω χρεών και έλλειψης χρημάτων.Και είναι άτυχοι,γιατί το έργο που παράγουν είναι πολλαπλάσιο των αποδοχών τους.
   Στο δημόσιο όμως ξέρουν ότι θα τους κλάσουν τα παπάρια,καθώς μήνας μπαίνει,μήνας βγαίνει τα φράγκα θα μπούν στην τράπεζα και μάλιστα είναι πολλά για το παραγόμενο έργο.Και δηλαδή για να δουλέψεις θέλεις διοίκηση και κάποιον με βούρδουλα πάνω απο κεφάλι σου,αλλιώς λούφα???Δηλαδή να πάμε πίσω στην εποχη των σκλάβων για να δουλέψει ο κάθε άχρηστος,ο οποίος δεν ξέρει καν την δουλειά του?Κοπρίτες είναι που βαριούνται που ζούν,δεν ξέρουν την τύφλα τους και όταν πας για μια δουλειά σου βγάζουν την πίστη,με το να σε μπερδεύουν και να σε καθυστερούν λόγω σπαρίλας.Και δεν μιλάω για όλους τους υπαλλήλους,αλλά για κάτι τύπους,οι οποίοι κάνουν μια δουλειά 30 χρόνια και ακόμα δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 και δεν αναλαμβάνουν ούτε καν την ευθύνη για τις δικες τους μαλακίες,γιατί είναι ευθυνόφοβοι και βλήμματα.Για το λόγο αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
   Όσο για το ξέπλυμα,υπήρχε,υπάρχει και θα υπάρχει σε όλους τους τομείς.Το ξέρουμε όλοι και το σταματάμε εδώ,γιατί όντως δεν μας κάνει καλό τύπε.Όμως δεν τα παραλέω.Εξαιτίας αυτών,των εφάπαξ και των μισθών τους,άτομα σαν και εμένα στα 23 χρόνια τους,με κάμποσα χαρτιά στα χέρια,δεν γίνονται δεκτοί,ούτε για να καθαρίζουν τις χέστρες απο τα γραφεία του Lidl του Αγίου Δημητρίου με 2ωρη καθημερινή εργασία.Και όλο ακούμε για δημοσίους σε απεργία.Ρωτήσανε ποτέ κανέναν που παίρνει 600 ευρώ αν τη βγάζει?Τέσπα.Εκτός θέματος,καθώς εδώ ο Πανίκας έχει την τιμητική του.

τι λες ωρε Κουραδενια Φραουλα? Δεν ειπες οτι ειναι Νεφελιμ? αλλα ειπες οτι ειναι χειροτεροι?? και οι αλλοι ειναι σε ενα περιβαλον που τους κανει να δουλευουν?

Αμα βαλεις ενα τυχαιο υπαλληλο απο το δημοσιο στη γαλερα ή το αναποδο τι λες οτι θα γινει? Δεν θα προσαρμοστει στο συστημα που παιζει γυρω του?

και στις γαλερες ποιος κανει τους απο κατω του να τρεχουν? δεν ειναι η δοικηση? το αφεντικο? οπως θες πες το... ειναι το χρωμα στους τοιχους της γαλερας?

Οταν Φραουλενιο μου κουραδι ο υπαλληλος της νομαρχιας τα ξυνει δεν ειναι η ταπετσαρια που το προκαλει αυτο. Ειναι η δοικηση που δε στελνει κανεναν σπιτι του γιατι τα ξυνει και αυτη, γιατι η κυβερνηση δεν εχει λογο να πιεσει την κατασταση αφου την βολευει, γιατι εσυ (και εγω και ολοι) περιμενουμε να μπουμε με τη σειρα μας να τα ξυσουμε και γιατι τελικα και απλα δεν εχουμε παιδεια που να σε κανει να δουλευεις χωρις βουρδουλα.

τελος παντων απλα πιστευω οτι κανουμε λαθος οταν επικεντρωνουμε τα πυρα σε αυτους που παιρνουν εναν καλουτσικο μισθο γιατι απλα οι υπολοιποι πεινανε και φυσικα ολοι οσοι γαυγιζουν αμα τους δωθει η ευκαιρια να πιασουν τη θεση [size=14pt]ακομα και σημερα που η κατασταση εχει φτασει εδω που εχει φτασει[/size]... ε απλα θα την βουτηξουν απο τα μαλια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύπη,ξεχνάς τη θεματολογία του site.Δεν είμαστε φιλολογική βραδιά στο Λύκειο Ελληνίδων.Σε σελίδα για πουτάνες και πιάτσες είμαστε,στην οποία υπάρχει και Θεματολόγιο εφ' όλης της ύλης πέρα απο τον κόσμο του πληρωμένου έρωτα και κάνουμε και τον χαβαλέ μας.Δεν είσαι σε σελίδα με διάφορα θέματα και ανάμεσα σε αυτά να είναι και οι εκδιδόμενες.Και σου ξαναλέω ότι αν έχεις πρόβλημα με το άβαταρ που επέλεξα,το οποίο σε προσβάλλει ή σου καταπατά κανένα δικαίωμα,καμία δοξασία ή εν γένει τα πιστεύω σου,να με αναφέρεις σε κανέναν moderator του site.Και στο παρόν θρέντ μιλάμε για τον Πανίκα που καταδικάστηκε,αλλά βλέπω ότι το σχόλιό σου ήταν για την εικόνα του άβαταρ μου.Εαν είσαι άκυρος και παίρνεις LSD καλά κάνεις(δικαίωμά σου είναι άλλωστε),μόνο μην μου πρήζεις τα συκώτια.Ενέργησε όπως σου είπα και αν έχεις δίκιο και μου γίνει καμία παρατήρηση θα αλλάξω το άβαταρ,αλλιώς τις ευλογίες μου  :priest:.
Πρωτον, η θεματολογια του σάιτ ειναι το σεξ και οχι τα σκατα που μας μοστραρεις.
Δευτερον, μου ξαναειπες οτι αν δεν γουσταρω το αβαταρ, να σου κανω αναφορα στους μοντς. Σε πληροφορω οτι η ρουφιανιά δεν ειναι επισης στην αισθητικη μου. Εξαλλου δεν εβαλαν οι μοντς το αβαταρ για να τους πω κατι, δεν τους αφορα. Εσυ το εβαλες. Τοσα ατομα σου λενε να το αλλαξεις κι εσυ την ειδες επανασταση και δικαιωμα. Ωραιο αγωνα και ιδανικο διαλεξες.
LSD εγω δεν παιρνω. Και σιγα που σου πρηξαμε τα συκωτια επειδη σου ειπαμε να μην μας πετας τα σκατα στη μουρη.
Μωρε δεν πας να κανεις ό,τι γουσταρεις. Ωχου φιλοσοφιες πια για τα σκατα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom