Νέα

Τέλος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από περιφερειάρχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 327
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
<<Μόνον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ,ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρεμβαίνοντας στο Zougla Radio άφησε σαφέστατες αιχμές για την απόφαση των δικαστών επισημαίνοντας πώς δεν έλαβαν υπ’όψιν τους πώς λίγους μόνον μήνες πριν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με 53%. Πρόσθεσε δε ο κ. Καρατζαφέρης πώς οι ψηφοφόροι οι οποίοι επέλεξαν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ήταν πλήρως ενήμεροι για την υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Περιφερειάρχης και άρα ως πολίτες τοποθετήθηκαν>>
Από το zougla.gr
Τελικά αυτοί στο ΛΑΟΣ παίρνουνε ληγμένα..Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς συσχετίζουν την καταδίκη του <<καραγκιόζη του βορρά>> με τη ψήφο του λαού..αν είναι έτσι να καταργήσουμε τα δικαστήρια και για κάθε υπόθεση να ψηφίζουμε..

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ  ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Κατατέθηκε στη Βουλή από τον ΛΑ.Ο.Σ. Τροπολογία στο Σ/Ν  "Τροποποίηση του ν. 3126/2003 για την ποινική ευθύνη των  Υπουργών", με την οποία ρυθμίζονται θέματα που αφορούν
στην έκπτωση από το αξίωμα του περιφερειάρχη,  αντιπεριφερειάρχη, δημάρχου, δημοτικού και περιφερειακού  συμβούλου κλπ όταν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική  απόφαση για μία σειρά αδικημάτων. Επισυνάπτεται το σχετικό κείμενο της Τροπολογίας:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Στο Σ/Ν "Τροποποίηση του ν. 3126/2003 για την ποινική ευθύνη των Υπουργών"

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Σύμφωνα με το άρθρο 236 του Ν. 3852/10 ορίζεται η αυτοδίκαιη έκπτωση από το αξίωμα του περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη, δημάρχου, δημοτικού και περιφερειακού συμβούλου κλπ όταν υπάρχει αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για μία σειρά αδικημάτων. Η συγκεκριμένη ρύθμιση αναφέρεται μεν σε αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις, αλλά δεν εξετάζει, καθόλου, το αν έχει χορηγηθεί αναστολή της ποινής κατά τα άρθρα ΠΚ 99 επ. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μη αναλογική ρύθμιση στα πλαίσια του κράτους δικαίου, καθώς δεν είναι δυνατόν σε υποθέσεις όπου η ποινική δικαιοσύνη αποφαίνεται τη χορήγηση ανασταλτικού αποτελέσματος της ποινής, να επιβάλλεται η επαχθής διοικητική κύρωση της έκπτωσης. Κάτι τέτοιο ίσως είναι δικαιοπολιτικά ανεκτό, εάν πρόκειται για κακουργήματα, όπου η απαξία της πράξης είναι δεδομένη, δε μπορεί όμως να αφορά σε πλημμεληματικής φύσεως αδικήματα. Παράλληλα, στη περίπτωση γ΄ της παρ. 1 του άρθρου 236 ορίζονται μία σειρά από αδικήματα που οδηγούν αυτοδικαίως στην έκπτωση από το αξίωμα. Μεταξύ των αδικημάτων προβλέπεται και η περίπτωση της παράβασης του καθήκοντος. Θα ήταν, ωστόσο, δικαιοπολιτικά αρτιότερο, εάν αυτή η παράβαση καθήκοντος συνδεόταν με το αξίωμα, το οποίο κατέχει αυτός που έχει υποπέσει στο αδίκημα.
Sύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας, δεν είναι δυνατόν να εκπίπτει κάποιος από το αξίωμά του για πράξη, για την οποία έχει καταδικαστεί και αφορά σε παράβαση καθήκοντος
όχι όμως του αξιώματος, του οποίου κατέχει, αλλά κάποιου προηγουμένου ή παραλλήλου. Ούτε είναι δυνατόν, εάν από τη διάπραξη του αδικήματος λόγω καθυστέρησης εκδίκασής
του, υπάρξει αλλαγή στα αξιώματα που κατέχει αυτός που διέπραξε την πράξη, να εκπίπτει από νέο αξίωμα που Dημοκρατικά εξελέγη εξαιτίας παραβάσεως καθήκοντος που έλαβε χώρα σε προηγούμενο αξίωμα. Συνεπώς προτείνετε η ακόλουθη τροπολογία:

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Άρθρο.......

Η παρ. 1 του άρθρου 236 του Ν. 3852/10 αντικαθίσταται ως εξής:

Οι περιφερειάρχες, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων και οι εκπρόσωποι
τοπικών κοινοτήτων εκπίπτουν αυτοδικαίως από το αξίωμά τους:  α. Αν στερηθούν τη διαχείριση της περιουσίας τους με τελεσίδικη δικαστική απόφαση.  β. Αν στερηθούν τα πολιτικά τους δικαιώματα με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, που δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα κατά αρ. ΠΚ 99 επ.  γ. Αν καταδικαστούν με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, ως
αυτουργοί ή συμμέτοχοι σε κακούργημα ή σε οποιαδήποτε ποινή για παραχάραξη, κιβδηλεία, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, δωροδοκία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, απιστία,
απάτη, καταπίεση, αιμομιξία, μαστροπεία, σωματεμπορία, παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, παράβαση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, τη λαθρεμπορία, καθώς και για παράβαση καθήκοντος που συνδέεται με το αξίωμα, το οποίο κατέχουν. Εάν τα αδικήματα της προηγούμενης παραγράφου είναι πλημμελήματα, έκπτωση δεν επέρχεται εάν η αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση έχει χορηγήσει ανασταλτικό αποτέλεσμα της ποινής κατ΄ αρθρ. ΠΚ 99 επ. Για την έκπτωση εκδίδεται διαπιστωτική πράξη του Ελεγκτή Νομιμότητας.

Αθήνα 12.02.11

Γεωργιάδης Σπυρίδων- Άδωνις, Βουλευτής Β΄ Αθηνών

Πλεύρης Αθανάσιος, Βουλευτής Α΄ Αθηνών

Βελόπουλος Κυριάκος, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης

Μαρκάκης Παύλος, Βουλευτής Μαγνησίας

Ροντούλης Αστέριος, Βουλευτής Λαρίσης

Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, Βουλευτής Αχαΐας

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω τι λένε οι νομικοί γι'αυτό αλλά η όλη συζήτηση μου θυμίζει Βουλγαράκη (νόμιμο και ηθικό). Δηλαδή αν καταδικαζόταν για φόνο θα παρέμενε περιφερειάρχης επειδή έκανε το αδίκημα όταν ήταν νομάρχης και θα διοικούσε μέσα από τη φυλακή;
Ρώτα τον iceman1988 που είναι και εισαγγελέας στο πρωτοδικείο,μπάτσος και προσεχώς ο Ράμπο με ειδίκευση στους Πάκιδες.Θα ξέρει σίγουρα... :cum: :cum: :cum: :cum:

Πεταλίδας

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις καθόμαστε και βρίζουμε ο ένας τον άλλον για τα κόμματα.Αυτό θέλουν φίλτατοι.Οι διχογνωμίες μας είναι για αυτούς το πράσινο φως να κάνουν ότι γουστάρουν.Εαν μας βρίσκανε όλους μπροστά τους με τα ίδια ζητούμενα και με τις ίδιες κατηγορίες,θα είχαν στήσει κώλο και θα τους πηδούσαμε.Εδώ ο ΠΑΣΟΚος πάει να βγάλει το κόμμα του λάδι,ο Νεοδημοκράτης το ίδιο,όπως και οι αριστεροί ή οι κάργα δεξιοί.Αλλά όλοι δεν τα φάγανε?Αυτή δεν είναι η ουσία?Και γιατί όταν είχαμε ΝΔ δεν μπήκε κανείς μέσα???Γιατί δεν εγίνε ούτε μια δίκη??Ξεχαστήκανε τότε τα του Άκη,του Γιάννου,το Χρηματιστήριο κτλ?Τώρα γιατί δεν γίνεται τπτ επι ΠΑΣΟΚ?Περάσανε έτσι τα Βαταπέδια,τα ομόλογα,οι off shore του Βουλγαράκη και τα λεφτά του Μπούλη??Όχι.Απλά ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΌΛΟΙ και δεν τα φάγαμε μαζί τους.Ακόμα και τώρα μαζί στον αγώνα για να ξελασπώσει το έθνος,αλλά στη μοιρασιά χώρια.Όσο για τον Πανίκα,μην ξεχάσουμε τους κουμπάρους του.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τον Πανικα λεει θα τον αντικαταστησει ο αδερφος του στην θεση του περιφερειαρχη.

Ενταξει, γλιτωσαμε.

Το ερωτημα ειναι : τοσα χρονια ΓΙΑΤΙ τον ψηφιζουν;
Ξανα και ξανα;

Ποσο βλακας λαος ειναι ο ελληνας...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε σεις καθόμαστε και βρίζουμε ο ένας τον άλλον για τα κόμματα.Αυτό θέλουν φίλτατοι.Οι διχογνωμίες μας είναι για αυτούς το πράσινο φως να κάνουν ότι γουστάρουν.Εαν μας βρίσκανε όλους μπροστά τους με τα ίδια ζητούμενα και με τις ίδιες κατηγορίες,θα είχαν στήσει κώλο και θα τους πηδούσαμε.Εδώ ο ΠΑΣΟΚος πάει να βγάλει το κόμμα του λάδι,ο Νεοδημοκράτης το ίδιο,όπως και οι αριστεροί ή οι κάργα δεξιοί.Αλλά όλοι δεν τα φάγανε?Αυτή δεν είναι η ουσία?Και γιατί όταν είχαμε ΝΔ δεν μπήκε κανείς μέσα???Γιατί δεν εγίνε ούτε μια δίκη??Ξεχαστήκανε τότε τα του Άκη,του Γιάννου,το Χρηματιστήριο κτλ?Τώρα γιατί δεν γίνεται τπτ επι ΠΑΣΟΚ?Περάσανε έτσι τα Βαταπέδια,τα ομόλογα,οι off shore του Βουλγαράκη και τα λεφτά του Μπούλη??Όχι.Απλά ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΌΛΟΙ και δεν τα φάγαμε μαζί τους.Ακόμα και τώρα μαζί στον αγώνα για να ξελασπώσει το έθνος,αλλά στη μοιρασιά χώρια.Όσο για τον Πανίκα,μην ξεχάσουμε τους κουμπάρους του.
ρωτάς και γιατί ρε φίλε?
θυμήσου τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιοι πολιτικοί πήγαν στο δικαστήριο επειδή έκλεψαν....

στις επόμενεες εκλογές ο αρχηγός των κλεφτών κόντεψε να πάρει 50%....αν και σχεδόν πεθαμένος!

άστο! γαμώ τη ράτσα μας (κόπι ράιτ περσ)

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κοινωνικος Αυτοματισμός :

Βαζουν τον ιδιωτικό υπάλληλο και τον ελευθερο επαγγελματία να κατηγορεί τον δημοσίο οτι καθεται.

Βαζουν το δημοσίο να κατηγορεί τον ιδιωτικό οτι παιρνει πολλά λεφτά, βαζουν τον δημοσίο να κατηγορεί τον ελευθερο επαγγελματία οτι ειναι φοροκλεφτης.

Βαζουν τον εμπορα να κατηγορεί τον φορτηγατζη.
Βαζουν τον φορτηγατζη να κατηγορεί τον καθηγητή.
κλπ κλπ...
Και αυτοί την βγαζουν καθαρή...

Αρκετα πια...
Υπάρχει ΛΑΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ...
Δεν εχει κανενα νοημα να κατηγορήσω τον Παγκαλο η τον Καραμανλη πχ..
Δεν εχει κανενα νοημα να τους πεταξω γιαουρτι....
Δεν πηραν με την βία την εξουσία...
Καποιοι τους ψηφισαν...
Δεν εχω δει ακόμα τα σκουρα, μα αμα τα δω θα βγω στον δρόμο και οποιον βρω να ψηφιζει Παγκαλο, η με κονκαρδα κομματος θα του ανοιξω το κεφάλι, γιατι ΑΥΤΟΣ φταιει για οτι τραβαμε.ΑΥΤΟΣ φταιει για το βατοπαιδι, για τα υποβρυχια, για τη SIEMENS.....
Θα τον πατησω κατω τον
Α.ΒΟΛΕΜΕΝΟ
Β.ΒΛΑΚΑ

(κυκλωστε την σωστη απάντηση)

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ (τωρα αντιλαμβανομαι πως γινονται οι εμφυλιοι πολεμοι....)

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Κοινωνικος Αυτοματισμός :

Βαζουν τον ιδιωτικό υπάλληλο και τον ελευθερο επαγγελματία να κατηγορεί τον δημοσίο οτι καθεται.

Βαζουν το δημοσίο να κατηγορεί τον ιδιωτικό οτι παιρνει πολλά λεφτά, βαζουν τον δημοσίο να κατηγορεί τον ελευθερο επαγγελματία οτι ειναι φοροκλεφτης.

Βαζουν τον εμπορα να κατηγορεί τον φορτηγατζη.
Βαζουν τον φορτηγατζη να κατηγορεί τον καθηγητή.
κλπ κλπ...
Και αυτοί την βγαζουν καθαρή...

Αρκετα πια...
Υπάρχει ΛΑΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ...
Δεν εχει κανενα νοημα να κατηγορήσω τον Παγκαλο η τον Καραμανλη πχ..
Δεν εχει κανενα νοημα να τους πεταξω γιαουρτι....
Δεν πηραν με την βία την εξουσία...
Καποιοι τους ψηφισαν...
Δεν εχω δει ακόμα τα σκουρα, μα αμα τα δω θα βγω στον δρόμο και οποιον βρω να ψηφιζει Παγκαλο, η με κονκαρδα κομματος θα του ανοιξω το κεφάλι, γιατι ΑΥΤΟΣ φταιει για οτι τραβαμε.ΑΥΤΟΣ φταιει για το βατοπαιδι, για τα υποβρυχια, για τη SIEMENS.....
Θα τον πατησω κατω τον
Α.ΒΟΛΕΜΕΝΟ
Β.ΒΛΑΚΑ

(κυκλωστε την σωστη απάντηση)

ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ (τωρα αντιλαμβανομαι πως γινονται οι εμφυλιοι πολεμοι....)
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

και θυμήσου!
ο επόμενος εμφύλιος θα είναι ταξικός! ;)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
ρωτάς και γιατί ρε φίλε?
θυμήσου τι έγινε την τελευταία φορά που κάποιοι πολιτικοί πήγαν στο δικαστήριο επειδή έκλεψαν....

στις επόμενεες εκλογές ο αρχηγός των κλεφτών κόντεψε να πάρει 50%....αν και σχεδόν πεθαμένος!

άστο! γαμώ τη ράτσα μας (κόπι ράιτ περσ)
Αυτό να μου πείς.Και για να τους ψηφίζουμε και να παίρνουν μάλιστα και το 50% τότε καταλαβαίνεις τι σκατά έχουμε στην γκλάβα μας.Όλοι κοιτάμε μπας και βολευτούμε σε κανένα δημόσιο και νομίζουμε ότι είμαστε κομπλέ και ότι δεν τρέχει κάστανο και τους ψηφίζουμε.Τελικά αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Τον Πανικα λεει θα τον αντικαταστησει ο αδερφος του στην θεση του περιφερειαρχη.

Ενταξει, γλιτωσαμε.

Το ερωτημα ειναι : τοσα χρονια ΓΙΑΤΙ τον ψηφιζουν;
Ξανα και ξανα;

Ποσο βλακας λαος ειναι ο ελληνας...
Ο Θρύλος φταίει που τον ψηφίζουν οι συναγωνιστές του Βορρά,γιατί έχει καταστήσει σάπιο το ελληνικό πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει κούπες.Χέστα.Εδώ εμείς ψηφίζαμε δημαρχαίους και νομάρχηδες που αφήσανε κάτι τρύπες σαν τον κώλο του Λίλα.Χέστα.Γαμώ τη Ράτσα μας που λέει και ο james070 .

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό να μου πείς.Και για να τους ψηφίζουμε και να παίρνουν μάλιστα και το 50% τότε καταλαβαίνεις τι σκατά έχουμε στην γκλάβα μας.Όλοι κοιτάμε μπας και βολευτούμε σε κανένα δημόσιο και νομίζουμε ότι είμαστε κομπλέ και ότι δεν τρέχει κάστανο και τους ψηφίζουμε.Τελικά αυτοί είμαστε και αυτοί μας αξίζουν.
το έχω πει κι άλλες φορές!
το έγκλημα που έκανε ο Α.Παπανδρέου στη χώρα ήταν η αλλαγή νοοτροπίας του έλληνα.
από ένα σημείο και μετά, όταν πια ο μισθός ενός δημ.υπάλληλου (που μπήκε φυσικά με μέσο,πράσινου αφισσοκολητή) ήταν πολλαπλάσιος απ αυτόν του ιδιωτικού, συν τη μονιμότητα αλλά και την έλλειψη ουσιαστικής και παραγωγικής εργασίας (κοινώς ξυσαρχιδισμό),
ο διορισμός στο δημόσιο έγινε πια όνειρο ζωής!

απο κει και πέρα, όσα και να έκλεψαν οι πράσινοι κροκόδειλοι, οι έλληνες θα το συγχωρούσαν!

αλλά η "φύση" εκδικείται...και η κοινωνία συνάμα!
ο γιος αυτού που έβαλε όλη την Ελλάδα στο δημόσιο, είναι ο ίδιος που η μοίρα τον επέλεξε να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά που το κόμμα του πατέρα του άναψε!
ούτε ψύλλος στον κόρφο του!
αχαχαχχαχαχαχααχαα

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
το έγκλημα που έκανε ο Α.Παπανδρέου στη χώρα ήταν η αλλαγή νοοτροπίας του έλληνα.
από ένα σημείο και μετά, όταν πια ο μισθός ενός δημ.υπάλληλου (που μπήκε φυσικά με μέσο,πράσινου αφισσοκολητή) ήταν πολλαπλάσιος απ αυτόν του ιδιωτικού, συν τη μονιμότητα αλλά και την έλλειψη ουσιαστικής και παραγωγικής εργασίας (κοινώς ξυσαρχιδισμό),

απο κει και πέρα, όσα και να έκλεψαν οι πράσινοι κροκόδειλοι, οι έλληνες θα το συγχωρούσαν!

ο γιος αυτού που έβαλε όλη την Ελλάδα στο δημόσιο, είναι ο ίδιος που η μοίρα τον επέλεξε να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά που το κόμμα του πατέρα του άναψε!
αχαχαχχαχαχαχααχαα
Τύπε,δεν είναι μόνο ονειρο ζωής.Είναι παραπάνω.Βλέπω άτομα να θέλουν να γίνουν ΕΠ.ΟΠ.,δλδ φαντάροι μέχρι να πεθάνουν,μόνο και μόνο να είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Όσο για τον ξυσαρχιδισμό φταίει η διοίκηση και όχι ο καθένας που έχει δέσει το γάιδαρό του και τα γράφει όλα στην πούτσα του ή στο μουνί της αντίστοιχα.Αλλά γιατί να νοιαστεί???Δεν κουνιέται ούτε με σφαίρες απο τη θεση του και τα λεφτά κάθε μήνα μπαίνουν στην τράπεζα.Αλλά αν έβαζαν κάποιο δείκτη παραγωγικότητας,αλλά και να θεσπιζόταν η άρση της μονιμότητας,τότε να δείς τι θα γινόταν.Λες και είμαστε ΕΣΣΔ για να είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι.Τουλάχιστον εκεί οι υπάλληλοι κάνανε ότι δουλεύουν,αλλά και το κράτος έκανε πως τους πλήρωνε(γιατί οι μισθοί ήταν πάτος).Το θέμα είναι εδώ ποιός θα πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους,αν δεν υπάρχει ιδιωτικός τομέας?Τεσπα.Με αυτά δεν βγάζουμε άκρη,καθώς πράσινοι κροκόδειλοι και γαλάζιοι καρχαρίες(δεν είναι και αυτοί αθώοι και έχουν κάνει μεγάλες σκατιές),σε συνδυασμό με την επικρατούσα νοοτροπία μας,μας έφτασαν στο σημείο που βρισκόμαστε.Και όσο υπάρχουν βολεμένοι και εν δυνάμει βολεμένοι,θα υπάρχουν και αυτοί.

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Εχετε δικιο για την παραγωγικοτητα των ΔημΥπαλληλων εγω στο παρελθον δουλεψα στον ευρυτερο δημοσιο τομεα και με αυτα που εβλεπα απηυδησα και εφυγα! Ομως τωρα που μεγαλωσα και υπαρχει κριση ειμαι χωρις ουσιαστικη δουλεια. Να γιατι ολοι θελουν δημοσιο.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

αχαχαχχαχαχαχααχαα
Ίσως το πιο εύστοχο πολιτικό σχόλιο που έχω διαβάσει ποτέ στο Ίντερνετ. Η πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας από το 1980 ως σήμερα σε 10 αράδες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ίσως το πιο εύστοχο πολιτικό σχόλιο που έχω διαβάσει ποτέ στο Ίντερνετ. Η πολιτική πραγματικότητα της Ελλάδας από το 1980 ως σήμερα σε 10 αράδες.

Για εμάς όνειρο ζωής έιναι το avatar σου!  :tits:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε πανικα :rockon:
panikas.jpg

panikas.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δεν ειπες αυτο! ειπες οτι εκλεψε! μεγαλη διαφορα!

και FYI , η μειωση προστιμων ειναι μια διαδικασια ευρεως εφαρμοστεα για παρα πολλους πολιτες, ιδιως οταν το συστημα ειναι τετοιο που τα προστιμα μπαινουν κατα τυχη και αναλογα με τις καβλες του καθε ελεγκτη υπαλληλου! Δε σου το ευχομαι, αλλα εσενα αν σου επιβαλουν ποτε προστιμο 90.000 μην πας να ζητησεις να μειωθει...
μεγαλε,
εγω δεν νοθευω  καυσιμα ουτε καταστρεφω τ αυτοκινητα του κοσμακη για να μου επιβληθει προστιμο 90 χιλ..
και οτι αγγουρι εχω φαει στην μεχρι τωρα ζωη μου δεν εχω χτυπησει πορτες γραφειων για να μου βρουν λυση..το εχω αντιμετωπισει μονος γιατι πολυ απλα εγω εκει που φτυνω δεν γλυφω..
οχι μονο 90 χιλ προστιμο επρεπε να φαει αυτο το λαμογιο ο νοθευτης αλλα να μπει κι φυλακη μαζι με τον αγραμματο λαικαντζο που του το εριξε στα 1000 ευρω..
αιντε γιατι στην γαμοχωρα αυτη ο καθενας κανει οτι γουσταρει και οπως του γουσταρει εχοντας γνωστο τον σεριφη της πολιτειας..και κατσαριδακια απο κοντα τους σιγονταρουν οπως τωρα καλη ωρα..
μετα απο 1 χρονο διακυβερνησης ειναι το πρωτο σωστο πραμα που εκανε ο παπανδρεου..

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Θυμηθειτε οτι ο πρατηριουχος εφαγε ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ απο 30.000 γιατι εκανε την ΙΔΙΑ νοθεια ξανα και ξανα!!!!

Αλλα αντι για 90.000, ακουμπησε καμια 10αρια χιλιαρικα στον Πανικα κατω απο το τραπεζι, και ενα προστιμακι της πλακας, και γλιτωσε τα 80.000...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θυμηθειτε οτι ο πρατηριουχος εφαγε ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ απο 30.000 γιατι εκανε την ΙΔΙΑ νοθεια ξανα και ξανα!!!!

Αλλα αντι για 90.000, ακουμπησε καμια 10αρια χιλιαρικα στον Πανικα κατω απο το τραπεζι, και ενα προστιμακι της πλακας, και γλιτωσε τα 80.000...

πάντως συγκριτικά με τον Μαντέλη που πλέρωσε 7500 για 400.000 ο Πανίκας τον έριξε... 5000 για 89000 είναι πολλά.. γλύτωσαε και το δημόσιο τα έξοδα της δίκης...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αίσθηση προκάλεσαν -για ακόμα μία φορά- οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος, τη Δευτέρα το πρωί, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στο ΑΛΤΕΡ, μιλώντας με... ιδιαίτερη γλώσσα.

"Εμένα κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει. Περιμένω την τιμωρία μου. Εγώ δεν φοράω στριγκάκια και δεν είμαι φραπεδόμαγκας. Από τη στιγμή που ευθύνομαι για όλα τα σκάνδαλα, στην Ελλάδα, να τιμωρηθώ. Ας ξεκινήσει από εμένα. Ακόμα κι αν τιμωρηθώ, τι έχω να χάσω; Επιχειρηματίας είμαι", είπε, μεταξύ άλλων.
Και πρόσθεσε:
"Δεν ανήκω σε καμία παράταξη ιδεολογικά. Χρωστάω στο λαό της ΝΔ. Με τα κόμματα έχω τελειώσει. Τι κέρδος είχα από τα κόμματα; Εδώ και 30 χρόνια με πολεμάνε, ακόμα και μέσα από την ίδια μου την παράταξη. Θα συνεχίσω να μιλάω".

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ απο το 1982 ητοι 34 ετων ειναι ενεργο μελος της σκατοπολιτικης σκηνης του τοπου..
πριν κουραζοταν γιατι ηταν δρομεας..
αλλος ενας αγωνιστης ζωης..ενας ανθρωπος που δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα σε ιδιωτικη εταιρεια αλλα εκανε απο τα 30 την πολιτικη επαγγελμα..
οι υπολοιποι ειστε φραπεδομαγκες..

εδω το πληρες βιογραφικο του αγωνιστη ζωης..φραπεδομαγκες...
www.nath.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=42]http://www.nath.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=42[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom