tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Φαντάσου, μου απάντησες χωρίς να διαβάσεις τι πόσταρα.
Σοβαρός συζητητής είσαι.
αυτό το είπα σε άλλον (ίσιο) και όχι σε σένα ρε...
Φαντάσου, μου απάντησες χωρίς να διαβάσεις τι πόσταρα.
Σοβαρός συζητητής είσαι.
τσου!μήπως το ονομα του αρχίζει από Γιάννης και τελειώνει σε Μπουτάρης
Τύπε, ο Πανίκας είναι μεγάλο νούμερο και πουτσίτσες έχει κάνει.
Σίγουρα δεν είναι άκης ή τσουκάτος ή μαντέλης- και να ήθελε, δεν είχε πρόσβαση σε τέτοια κονδύλια.
Η μια παρανομία όμως δεν νομιμοποιεί την άλλη.
Αν ήταν μάγκας πραγματικός και όχι κλαψομούνης του αυτιά, θα έλεγε κάτι σε "ναι ρε έκανα μαλακία και πληρώνω το τίμημα- γράφω και το αξίωμα στην καραπουτσακλάρα μου. Αλλά απαιτώ να τιμωρηθεί κάθε μα κάθε λαμόγιο, όπως τιμωρήθηκα και εγώ".
Αυτή είναι αντρίκεια στάση και όχι "κλαψ, κλαψ, έλα μωρέ τι έκανε, κατέστρεψε τους κινητήρες μερικών εκαττοντάδων συμπολιτών μου, έπαιρνε τη δουλειά από τους άλλους πρατηριούχους και έκλεβε το κράτος και με διώκουν πολιτικά!"
φασιστακι, μη χασεις εσυ ευκαιρια να δειπνησεις με κριτικους οικομαρξιστες (που εχουν και δικο τους κομικ)
κερδισες!!!!!!
μπορεις να παραλαβεις το δωρο σου απο το τελωνειο
τσου!
αρχιζει απο Μιχαλης, του αρεσουν οι πρασιναδες και η μακεντονσκι κουζινα ....
ετσι ντυνεται καθε μερα....Μια τελευταία απαίτηση: Το δείπνο να το σερβίρει ο Πορνόπαπος ντυμένος σέξυ υπηρέτρια!
θα ΖΟΡΙζόμαστε φαντάζομαι...
εξάλλου ο ΖΟΡΡΟ brother θα γίνει ΖΟΡΡΟ στην θέση του ΖΟΡΡΟ..
Αυτά που είπε ο ίσιος αναφέρονται στο λινκ που παρέθεσα.
Καληνύχτα σου.
θα ντυθεί μακεντόνσκα?????ετσι ντυνεται καθε μερα....
εδω ειναι ειδικη περισταση, θα βαλει κατι πιο ανετο ....
ετσι ντυνεται τις Αποκριες.....θα ντυθεί μακεντόνσκα?????
Τελεικα σε αυτη τη χωρα ολα πανε κληρονομικα..........τα χρηματα,το ΖΟΡΡΙλικι
θα ντυθεί μακεντόνσκα?????
Καλά, αυτό κατάλαβες; Γιατί το λογικό που κατάλαβαν όλοι οι υπόλοιποι είναι ότι του χάρισε τα πρόστιμα επειδή είχε κάνει το πρατήριο του εκλογικό κέντρο του Πανίκα. Ο Ζορρό ήταν αυτός που χρώσταγε στον πρατηριούχο, όχι το ανάποδο.
Οσοι δηλαδή δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν μια πολυτελή υπεράσπιση ή την ποινή τους ή δεν έχουν πρόσβαση σε πολιτικό για να τροποποιήσει υπέρ αυτών τον νόμο». "
και όταν λέω ότι ο Καστανίδης έχει βάλει το χεράκι του ξέρω τι λέω
Ιδού η έγκυρη ανατριχιαστική επιβεβαιωτική καταγγελία που σας είχα προαναγγείλει, του αντεισαγγελέα Εφετών κ. Βασιλείου Φλωρίδη, όπως δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή» της 20ής Μαρτίου χωρίς να ενοχληθεί κανείς.
«Με τις αλλεπάλληλες “φιλελεύθερες” τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και ιδίως αυτού του περασμένου Δεκεμβρίου (που είχε εισηγηθεί ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης, με σύμφωνη φυσικά γνώμη και του Πρωθυπουργού ) φθάσαμε πλέον να δικαιούται αναστολή όποιος καταδικάσθηκε και σε ποινή φυλάκισης έως 5 έτη!Και μάλιστα να δικαιούται αναστολή ακόμα κι αν έχει ξαναδικασθεί προηγούμενα σε ποινή φυλάκισης έως ένα έτος!Το δικαστικό μας σύστημα λοιπόν στην ουσία κατάντησε στο να οδηγεί τους πολίτες να προτιμούν τις καταδίκες από την αθώωση.Γιατί είναι πιο φθηνές (!!!). Αφήνει όμως έτσι και τα θύματα αναποζημίωτα. (Διότι αντί ο καταδικασθείς να επιστρέφει τα χρήματα που καταχράσθηκε,πληρώνει απλώς τα έξοδα της δίκης, 250 ευρώ, και την αμοιβή του δικηγόρου του).
«Το ίδιο θα συμβεί» συνεχίζει ο κ. Φλωρίδης «και στην περίπτωση που θα συλληφθεί επ΄ αυτοφώρω ένας διεφθαρμένος υπάλληλος να δωροδοκείται στις σπάνιες περιπτώσεις που ένας πολίτης θα βρει το θάρρος να τον καταγγείλει. Μετά την καταδίκη του ακόμα και σε φυλάκιση 5 ετών θα αφεθεί ελεύθερος πληρώνοντας μόνο τα έξοδα της δίκης».
Αυτό είναι το κράτος δικαίου που διαμορφώσαμε. Ωστόσο έτσι οι πολίτες εθίσθηκαν στην ατιμωρησία, στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή, στη μαζική διαφθορά, στις καταπατήσεις δημοσίων κτημάτων αλλά και σε καθημερινή παραβατικότητα στην εν γένει συμπεριφορά (παραβίαση του κόκκινου φαναριού, μη έκδοση αποδείξεων, δεν πληρώνω- δεν πληρώνω, κατάλυση του κράτους στην Κερατέα, αγνόηση των αποφάσεων των δικαστηρίων από παρανόμως απεργούντες). Και η συγκλονιστική κατάληξη του άρθρου του κ. Φλωρίδη:
« Με μια σειρά και επί πολλά έτη ταξικών και ρουσφετολογικών τροποποιήσεων των ποινικών μας νόμων (τις περισσότερες των οποίων εισηγήθηκαν πανεπιστημιακοί που ασκούν δικηγορία δηλαδή υπέρ τωνπελατών τους ), και με το ψευδοεπιχείρημα ότι δήθεν “θα γεμίσουν οι φυλακές”, φθάσαμε στο σημείο να καταλήγουν στη φυλακή κατά πλειοψηφία φτωχοί άνθρωποι, τοξικομανείς και όσοι δεν έχουν διασυνδέσεις με πολιτικούς ή ισχυρούς. Οσοι δηλαδή δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν μια πολυτελή υπεράσπιση ή την ποινή τους ή δεν έχουν πρόσβαση σε πολιτικό για να τροποποιήσει υπέρ αυτών τον νόμο». "
ααααααααααααααα
δλδ ο φτωχός και ο τοξικομανής έχουν να πληρώσουν για 2 έτη αλλά δεν έχουν για 5.......
η ταρίφα είναι το πρόβλημα και όχι το σύστημα.
εσυ στον κοσμο σου.....Δε μου λες ρε μεγάλε, η μεταρρύθμιση Καστανίδη ευθύνεται για φαινόμενα τύπου Σανιδά;
Δε μου λες ρε μεγάλε, η μεταρρύθμιση Καστανίδη ευθύνεται για φαινόμενα τύπου Σανιδά;
εχει καμμιά σχέση ο Σανιδάς με τον Ψωμιάδη?
αν δεν κάνω λάθος ο Σανιδάς πέρασε σχετική δικαστική έρευνα και δεν του βρήκανε τίποτε.. είσαι σίγουρος ότι αν περάσει ο Καστανίδης δεν θα του βρούνε τίποτε και αυτουνού?
ααααααααααααααααααχααχαχχααχαχαχχα
ούτε το ειδικό δικαστήριο βρήκε τίποτα στον Αντρέα......
ααααααααααααααχχαχαχααχχαχαχαχαχα
ρε μαλάκα ορισμένες φορές είσαι η χαρά του ΠΑΣΟΚΟΥ